Eltronic-ws.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: blå hvide grå

Mængder: 20 kg 25 kg 800 kg 1 m3 500 liter 1 ton 15 kg 15 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 10 kg

Levering: afhentning trailer i poser i løs vægt løst leveret i sække i bigbag hent selv vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af ærtesten.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du lede andre steder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige ærtesten fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på service. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare ærtesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i det meste af landet, og af den grund har de fleste mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derved kan du overveje at spare leveringsgebyret, og samtidig have varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af ærtesten online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Altså kan du få en høj grad af begavet rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis ærtesten.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler ærtesten online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ærtesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af over 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko som hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en fagmand.
2Det anbefales at sikre sig assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Enkelte byggerier gør krav på flere folk. I øvrigt bliver det bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Du vil på ingen måde gå ned på udstyr. Det er strategisk at du har udstyret ved hånden forinden du iværksætter byggeriet. Glem ikke at indregne udgifterne hertil i din økonomi.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejret en stor rolle. Derfor må du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen lige før starten på projektet, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit svære byggeprojekt.
5Længe før du iværksætter byggeriet kan det vise sig ufatteligt betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
6Der kommer typisk overraskende udfordringer i tilfælde med omfattende opgaver, og derfor vurderes det af stor betydning at der er afsat en del plads i planen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
7Du har adgang til mange forskellige guides og videoer på nettet som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til utrolig meget almennyttig information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
8Forberedelse vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at liste en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
9Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition før du igangsætter dit arbejde. Du har fordel af at lave en punktforms huskeliste som samler det der skal bruges, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være forstandigt at kortlægge alle udgifter, og dernæst dokumentere ens omkostning ved dem slavisk.
11Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal investere i hjælp fra en ekspert til områder af det. Når du tager imod assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at hente priser fra en håndfuld selskaber.
12Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen influerer positivt på naturen.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål til ærtesten

 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvad er ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  Størstedelen af e-firmaer frembyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmåder til ærtesten. En af de mest populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ekstremt smertefri, og typisk desuden den billigste fragtløsning.

  Du kunne alternativt vælge at få ordren bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Løsningen er mange gange en smule mindre billig, men lige så vel vældig problemfri ift. ærtesten online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på ærtesten kan være temmelig vital forudsat du skal bruge din pakke om et øjeblik, og af den grund er det forholdsvis centralt at vi undersøger den anslåede leveringsdato ved ærtesten. Temmelig mange internet butikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en række varer online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet før logistikpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere netbutikker byder på fragt uden betaling på ærtesten online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt kunne du vælge den billigste leveringsudgave, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  En del kæder giver afhentning hvor man handler billig ærtesten på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på ærtesten i følgende områder:

  Glostrup, Svendborg, Hørsholm, Esbjerg, Birkerød, Hjørring, Farum, Stenløse, Tilst, Hillerød, Brønshøj, Nakskov, Skive, Nyborg, Haslev, Horsens, Frederiksværk, Kolding, Middelfart, Ikast, Valby, Kalundborg, Lillerød, Nærum, Roskilde, Frederikssund, Frederiksberg, Køge, Næstved, Hvidovre, Korsør, Charlottenlund, Kokkedal, Viborg, Aabenraa, Nørresundby, Sønderborg, Højbjerg, Randers, Rønne, Vallensbæk, Rødovre, Gladsaxe, Vanløse, Brøndby, Taastrup, Frederikshavn, Haderslev, Åbyhøj, Slagelse, Vejle, Thisted, Holstebro, Ringsted, Grenaa, Ishøj, Solrød Strand, Søborg, Allerød, Struer, Vordingborg, Lyngby, Greve, Lystrup, Albertslund, Virum, Ballerup, Fredericia, Dragør, Skanderborg, Hedehusene, Rudersdal, Brabrand, København, Silkeborg, Hedensted, Aalborg, Brønderslev, Varde, Herning, Ølstykke, Nykøbing Falster, Værløse, Holbæk, Risskov, Hobro, Herlev, Odder, Tårnby, Aarhus, Gentofte, Helsingør, Odense, og Jyllinge, .

  Click-and-collect af ærtesten er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager).

  Ved kig i søgedata er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet ærtesten online og ærtesten tilbud. Vi ser derudover jævnligt mennesker lede efter for eksempel køb ærtesten, ærtesten priser samt billig ærtesten, plus de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  Gode priser på ærtesten

  Det er jo ret simpelt for internetbrugere at analysere tilbud på billige ærtesten online på forskellige forretninger på nettet, og derfor har adskillige forretninger på nettet været presset til at at stampe prisen på ærtesten markant, og i øvrigt love gebyrfri levering.

  Det kan dog immervæk vise sig udbytterigt at sammenligne forskellige internet forretninger efter tilbud og rabatter på ærtesten online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Du skal imidlertid være klar over, at hvis en internet butik forhandler billige ærtesten online til en udsalgspris der virker utrolig fremragende, så bør det mange gange være en varsel om en uægte e-handler. Handler med kort er på den anden side omsluttet af et reglement, der redder folk imod uærlige outlets på nettet.

  Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere omkostningerne til ærtesten af flere omgange. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

  Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger bl.a. ærtesten priser og køb ærtesten. Man ser derudover mange gange netshoppere søge for eksempel ærtesten online, ærtesten tilbud og billig ærtesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: blå grå hvide

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 500 kg 500 liter 1000 kg 15 kg 15 kg 1 ton 10 kg 25 kg 1 m3 20 kg

  Levering: vognlæs i poser i løs vægt løst leveret i bigbag afhentning i sække hent selv trailer

  Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot leverer en lang række gavnlige chancer for at kontrollere flere forhenværende forbrugeres opfattelser og af den grund støtter vi, at du sonderer e-handlens ratings forinden du handler billige ærtesten online.

  Facebook forærer dig lige så vel ultra gavnlige genveje til at få kendskab til internet butikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk internet shops hvor folk kan levere en evaluering af deres køb, hvilket tillige burde benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk handler billige ærtesten online i en internet forhandler kan man helt sikkert sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale, men det er bare et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne være at finde ud af om e-forretningen er e-mærket, hvilket typisk er en indikation om at online forhandleren efterlever de opstillede regler, udover at online firmaet ofte overvåges af jurister som kender til lovene på området.

  Dette er en god genvej til hjælpende service, ifald du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med dit køb af ærtesten. I øvrigt er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der gælder for bestillingen af ærtesten online, f.eks. den returpolitik online webshoppen anvender.

  Derfor er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens kvitteringsmail, således man altid kan bevise sin bestilling af ærtesten, hvad end man bestiller ved Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

  Niels Jørgensen gav 5 stjerner

  God webshop

  Inge Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Mads Christensen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Mads Thomsen gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til din online shopping
  1Vi anbefaler at tjekke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en erklæring om at netshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen nu og da evalueres af fagfolk der er meget bekendte med reglerne. Forud for at folk køber billige ærtesten hos en e-forretning burde de helt sikkert tyde netbutikkens forretningsaftale.
  2Den mest betalelige fragtform vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du opholder dig tæt på e-forretningens tilholdssted. Den leveringsmetode er jo rigtig vigtig forudsat vi skal bruge ærtesten inden for få dage. Alternativt så frembyder flere online forretninger billig levering, men oftest stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris.
  3Visse online selskaber frembyder fragt uden gebyr på ærtesten, men i reglen under forudsætning af at man shopper for et præcist beløb. Som alternativ må man udse dig den billigste leveringsudgave, der tit vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig i regelen endda ultra nem. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl selv at hente pakken.
  4Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et regelsæt, som sikrer dig som kunde overfor uoprigtige netshops. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage pengene over et længere tidsrum.
  5Før folk shopper billige ærtesten i en netbutik kunne de helt sikkert gennemse netbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke super interessant. Tilmed kan det anbefales at man er sat ind i de mest aktuelle betingelser der er gældende for handlen med billige ærtesten online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.
  6Fragtperioden kan vise sig at være rigtig essentiel hvis vi har brug for dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det nemlig vigtigt at du checker det anslåede leveringstidspunkt på ærtesten. De fleste online butikker annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
  7Masser af online varehuse tildeler nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til ærtesten. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig meget uproblematisk, samt desuden tillige den billigste form for levering.
  8Det er efterhånden særligt praktisk for folk at finde frem til de bedste priser online på billige ærtesten på flere online outlets, og herved præsterer utallige forretninger på nettet billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive smart at besigtige et par e-shops efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
  9Trustpilot genererer uden sammenligning fantastiske løsninger til at efterse en række eksisterende forbrugeres ratings og derfor tilrådes det, at du vurderer online shoppens anmeldelser før du handler billige ærtesten online. Facebook yder lige så vel visse anstændige metoder til at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk