Eltronic-ws.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 1 ton 20 kg 25 kg 800 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 m3

Levering: afhentning i poser i løs vægt trailer vognlæs løst leveret hent selv i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige afretningsgrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste tilbud, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare afretningsgrus.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor læse forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af afretningsgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alverdens leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af afretningsgrus online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at bestille online og hente materialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar have varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Hovedparten af nicheforhandlere har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du modtage ekstremt kompetent assistance fra folk med specialistviden i lige præcis afretningsgrus.
Diverse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle afretningsgrus online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
2Du vil for alt i verden ikke mangle grej. Typisk kan det være klogt at du har værktøjet parat akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indregne disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være fordelagtigt at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved hver enkelt.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Forudsat at du søger eksperthjælp vil det ofte være en god idé at få tilbud fra flere foretagender.
5Du kan finde mange forskellige instruktioner og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig viden, særligt ifald du bruger engelske søgeord.
6Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor bør du ofte tjekke vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
7Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggerier. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere mennesker. I øvrigt er det bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Der præsenterer sig altid ubelejlige hovedpiner i forbindelse med svære byggeprojekter, og derfor er det vigtigt at der er afsat rimelig tid i køreplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
9Muligvis vil det vise sig essentielt at du har alle bygningsmaterialer disponible inden du påbegynder byggeriet. Du kan notere en punktforms liste som samler det som er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så husk påklædning såsom sikkerhedssko som skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får professionel hjælp.
11I god tid inden at du igangsætter arbejdet er det vildt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din tidsplan.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som jo er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En stor portion online varehuse udlover nu om stunder mange forskellige billige fragtmetoder til afretningsgrus. Et hit er i dag pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså særdeles overkommelig, og desuden tilmed den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan tillige tænke over at få det leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig godt nok en smule mere pebret, men omvendt vældig let gængelig ved køb af afretningsgrus online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som jo kræver at du opholder dig med kort afstand til netshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på afretningsgrus kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende i tilfælde af at du mangler dine nye produkter med det samme, så af den grund er det tydeligvis relevant at du efterser den estimerede leveringsdato ved afretningsgrus. De fleste online webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en masse produkter online, som imidlertid betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et fast tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt distribueret før personalet holder fyraften.

Indtil flere e-handler i Danmark frembyder fri fragt på afretningsgrus online, men for det meste afkræver det at du indkøber for en bestemt pris. Ellers skal du tage den mest betalelige form for fragt, hvilket gerne er at få bragt din pakke til et udleveringssted.

En masse webshops frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig afretningsgrus derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af afretningsgrus i følgende områder:

Randers, Vanløse, Kolding, Taastrup, Ringsted, Ikast, Holbæk, Nakskov, Ishøj, Ølstykke, Brøndby, Rønne, Varde, Grenaa, Silkeborg, Aarhus, Nørresundby, Vallensbæk, Helsingør, Værløse, Solrød Strand, Greve, Gentofte, Hvidovre, Albertslund, Stenløse, Kokkedal, Haslev, Hedehusene, Vejle, Middelfart, Valby, Hørsholm, Struer, Roskilde, Brabrand, Tilst, Hillerød, Haderslev, Fredericia, Frederikshavn, Gladsaxe, Farum, Åbyhøj, Aalborg, Allerød, Charlottenlund, Højbjerg, Viborg, Aabenraa, Glostrup, Køge, Frederiksberg, Lillerød, Nærum, Risskov, Søborg, Nykøbing Falster, Korsør, Herning, Horsens, Tårnby, Svendborg, Odder, Thisted, Nyborg, Kalundborg, Vordingborg, Herlev, Rødovre, Skanderborg, Hobro, København, Virum, Jyllinge, Rudersdal, Slagelse, Hedensted, Brønshøj, Holstebro, Odense, Næstved, Esbjerg, Brønderslev, Frederiksværk, Skive, Sønderborg, Ballerup, Birkerød, Lystrup, Frederikssund, Lyngby, Dragør, og Hjørring, .

Click-and-collect af afretningsgrus er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. afretningsgrus online og køb afretningsgrus. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter for eksempel billig afretningsgrus, afretningsgrus priser samt afretningsgrus tilbud, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Tilbud på afretningsgrus

Det har vist sig at være særligt enkelt for folk at vurdere tilbud på billige afretningsgrus online hos diverse forretninger på nettet, og ergo har de fleste e-shops ikke kunne lade være med at presse salgspriserne på afretningsgrus enormt, og endda præstere levering uden omkostninger.

Det kan stadigvæk vise sig smart at efterprøve visse webbutikker efter billige priser på afretningsgrus online før du køber, således at man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder billige afretningsgrus online til salg for en pris som kan ses som hamrende fordelagtig, så burde det tit være et karakteristika der viser en snydagtig internet webshop. Kortkøb er trods alt dækket ind under et lovbud, der støtter os overfor falske e-handler.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil afbetale regningen på afretningsgrus i flere bidder. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man ser på data er det klart, at folk mange gange kigger efter for eksempel billig afretningsgrus og afretningsgrus online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge efter blandt andet afretningsgrus priser, køb afretningsgrus og afretningsgrus tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1000 kg 25 kg 25 kg 1 m3 500 kg 800 kg 15 kg 1 ton 20 kg

Levering: vognlæs i løs vægt trailer i sække i poser i bigbag hent selv løst leveret afhentning

Læs tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot genererer temmelig pålidelige chancer for at beskue en hel del tidligere konsumenters bedømmelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tjekker netshoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige afretningsgrus online.

Facebook tilbyder dig på samme måde ultra fantastiske muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed. Her er der mange online shops i Danmark hvor det er muligt at meddele en omtale af købsoplevelsen, som desuden må tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige afretningsgrus online på en e-forretning bør man for at være på den sikre side få overblik over e-butikkens vilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan være at se hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, da det typisk er et signal om at e-firmaet efterlever de danske love, udover at netbutikken undertiden besigtiges af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Desuden giver det dig mulighed for bistand, ifald du møder problemer som følge af din handel med afretningsgrus. I øvrigt er det smart at man er omhyggelig omkring de primære reglementer der influerer på bestillingen af afretningsgrus online, som eksempelvis hvilken returneringsret e-butikken tilbyder.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling af afretningsgrus, uafhængig af om man køber hos Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Marianne Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Anne Mortensen gav 4 stjerner

Udmærket

Kim O gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Erik gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et signal om at webshoppen understøtter de gældende danske regler, samt at netbutikken hyppigt besigtiges af eksperter der har meget erfaring med de gældende vilkår. Inden nogen handler billige afretningsgrus hos en e-butik bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår.
2Flere online shops frembyder fragt uden beregning på afretningsgrus, men i reglen forudsætter det at der handles for en bestemt sum. Desuden skal man overveje den mest betalelige leveringsform, der gerne vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop. Muligheden viser sig godt nok desuden usædvanlig uproblematisk. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
3Leveringstiden er ultra central ifald vi behøver pakken omgående, og herved er det bestemt vigtigt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på afretningsgrus. En masse netshops i Danmark tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, som trods alt regnes ud fra at ordren placeres forinden et fastslået tidspunkt.
4Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en lov, som sikrer en imod uoprigtige butikker på nettet. Alternativt kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere prisen over en periode.
5Den mest betalelige mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre nødvendiggør at du lever nær e-shoppens arbejdslager. Den leveringsmanér er naturligvis virkelig essentiel om vi skal bruge afretningsgrus straks. Alternativt så præsterer en række forhandlere på nettet fragt uden beregning, men for det meste forudsætter det at der bestilles for et bestemt beløb.
6Forinden nogen køber billige afretningsgrus på en shop bør de i og for sig se på webshoppens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt. For øvrigt kan det være til hjælp at du er sat ind i de mest vedkommende regler der er gældende for shopping af billige afretningsgrus online, til eksempel hvilken returrettighed netbutikken garanterer.
7Mange online selskaber tildeler i dag et hav af forskellige billige muligheder for fragt til afretningsgrus. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Muligheden er jo særdeles let gængelig, og endda også den billigste leveringsmodel.
8Det er jo efterhånden i høj grad enkelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige afretningsgrus hos diverse forhandlere på nettet, og til gengæld tilbyder utallige firmaer på nettet levering uden beregning. Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at granske forskellige firmaer på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
9Trustpilot præsterer en del belejlige genveje til at sondere en hel del eksisterende brugeres omtaler og derfor er det smart, at du sonderer e-butikkens omtaler før du shopper billige afretningsgrus online. Facebook frembyder lige så vel i højeste grad pålidelige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk