Eltronic-ws.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 800 kg 15 kg 500 liter 25 kg 25 kg 1 ton 10 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 1 m3

Levering: afhentning trailer løst leveret i bigbag i sække vognlæs hent selv i poser i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige afretningssand fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vil prioritere.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder gode råd til valg af afretningssand.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man kende netbutikkens betingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare afretningssand.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart super afgørende at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af afretningssand online.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og pga. det har folk adgang til at købe online og hente varerne på eget initiativ. På grund af det er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du forvente mere indsigtsfuld hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis afretningssand.
Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber afretningssand online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

afretningssand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er muligt at søge offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes hvis byggeprojektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på miljøet.
2Det er en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ved store byggeprojekter. Nogle byggerier kræver flere mennesker. Desuden er det mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kan notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
5Der ligger ekstremt mange artikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver enormt meget almennyttig viden, specielt når du kigger på engelsk.
6Måske kan det blive vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer klar på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at forfatte en simpel liste som samler de materialer som er nødvendige, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
7Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
8Der viser sig jævnligt overraskende hovedpiner når det handler om krævende byggeprojekter, og på grund af det kan det være væsentligt at der er afsat en del plads i tidsplanen, så man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
9Du bør på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedshjelm der beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
10Man må for alt i verden ikke undvære værktøj. Tit vil det vise sig vigtigt at have det parat før du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
11Længe før du optager dit byggeprojekt må det være aldeles fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Husk at tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter priser fra forskellige leverandører.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål om afretningssand

 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvad er afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  En lang række forhandlere på nettet frembyder i vore dage en række forskellige billige former for levering til afretningssand. En favorit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt let, og ofte også den mest prisbevidste leveringsudgave.

  Du kan omvendt forsøge at vælge at få sendt til dit hus eller til når du er på job. Løsningen er godt nok en anelse mere bekostelig, men endvidere virkelig hensigtsmæssig for afretningssand online. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du lever med kort afstand til webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på afretningssand er jo særligt afgørende om man har behov for varen lige om lidt, og herved er det i sandhed vigtigt at man kontrollerer den forventede leveringsdato på afretningssand. En stor portion online virksomheder – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på flere produkter online, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen realiseres forinden et konkret klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere e-forretninger i Danmark yder fragt uden gebyr på afretningssand online, men typisk er det så præmissen at der købes for et fastslået beløb. Ellers skulle du udse dig den mest letkøbte leveringstype, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  En stor portion netshops giver afhentning hvor man køber billig afretningssand online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på afretningssand i disse områder:

  Roskilde, Ishøj, Glostrup, Nærum, Kalundborg, Valby, Rødovre, Gladsaxe, Holstebro, Herning, Silkeborg, Greve, Viborg, Virum, Struer, Sønderborg, Birkerød, Kolding, Brøndby, Fredericia, Frederiksværk, Svendborg, Brønshøj, Ølstykke, Horsens, Solrød Strand, Hvidovre, Helsingør, Skanderborg, Hillerød, Farum, Odense, Hjørring, Hobro, Nyborg, Vanløse, Charlottenlund, Grenaa, Søborg, Albertslund, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Vordingborg, Haderslev, Aabenraa, Ikast, Frederiksberg, Højbjerg, Frederikssund, Risskov, Skive, Aarhus, Næstved, Odder, København, Ballerup, Thisted, Korsør, Aalborg, Hørsholm, Nakskov, Dragør, Middelfart, Gentofte, Frederikshavn, Værløse, Rudersdal, Varde, Tårnby, Tilst, Brønderslev, Stenløse, Vejle, Nørresundby, Køge, Esbjerg, Holbæk, Lystrup, Slagelse, Kokkedal, Lillerød, Hedehusene, Åbyhøj, Lyngby, Jyllinge, Randers, Ringsted, Hedensted, Brabrand, Taastrup, Rønne, Herlev, Allerød, og Haslev, .

  Klik-og-hent for afretningssand er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland).

  Når man ser på tallene er det klart, at folk jævnligt leder efter blandt andet billig afretningssand og afretningssand tilbud. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel afretningssand online, køb afretningssand samt afretningssand priser, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Gode priser på afretningssand

  Det er efterhånden særligt smertefrit for forbrugerne at finde de laveste priser på billige afretningssand online fra forskellige forretninger på nettet, og til gengæld har adskillige forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på afretningssand kolossalt, og derudover garantere fragt uden omkostninger.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønsomt at efterse diverse netbutikker efter rabatter og tilbud på afretningssand online før du bestiller, sådan at du er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  Man bør alligevel være omhyggelig med, at såfremt en internet butik forhandler billige afretningssand online for en tilbudspris der er uforståeligt billig, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk butik. Shopping med kort er imidlertid dækket ind under en vedtægt, hvilket begunstiger os overfor svindlende firmaer på nettet.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil honorere regningen på afretningssand af flere omgange. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

  Ved kig i søgedata bliver det markant, at netshoppere ofte leder efter blandt andet afretningssand online og afretningssand tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere søge eksempelvis køb afretningssand, billig afretningssand og afretningssand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 1 m3 20 kg 25 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 500 liter 1 kubikmeter 800 kg 1 ton 10 kg 15 kg

  Levering: i poser trailer i løs vægt løst leveret i bigbag afhentning vognlæs hent selv i sække

  Tjek nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot leverer temmelig gavnlige genveje til at bese forskellige tidligere køberes synspunkter og af den grund er det godt, at du tjekker netbutikkens vurderinger forinden du køber billige afretningssand online.

  Facebook genererer på samme måde fuldstændig habile løsninger til at få en idé om online firmaets kundefokus. Desuden ser vi endda online webshops hvor det er muligt at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden må tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

  Inden nogen køber billige afretningssand online i en shop behøver de helt sikkert gennemløbe netbutikkens handelsvilkår, dog er det tit et tidskrævende arbejde, især med de gængse byggecentre som Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

  Et nemt alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være et tegn på at online firmaet efterkommer dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen løbende overvåges af jurister som er indført i reglerne på området.

  Det er en rigtig god chance for støtte, for så vidt du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af afretningssand. Desuden foreslåes det at køber er sat ind i de væsentligste forhold der gælder for købet af afretningssand online, som eksempelvis den ombytningsret e-firmaet kører med.

  I den forbindelse er det virkelig relevant, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bevise købet af afretningssand, uanset om man shopper fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Silvan.

  Anne K gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Susanne Knudsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Bente L gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Martin Thomsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 tips til når du køber online
  1Inden folk shopper billige afretningssand på en webshop kan man principielt skimme shoppens regler, men det er mange gange ikke særlig spændende. Herudover er det smart at du er opmærksom på de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige afretningssand online, fx hvilken byttepolitik online virksomheden benytter.
  2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af et regelsæt, som redder køber imod falske internet forretninger. Som en anden løsning kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du vil finansiere regningen af flere omgange.
  3Den mindst kostelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du befinder dig nær internet shoppens arbejdslager. Den løsning kan i nogle tilfælde være meget central forudsat vi står og skal bruge afretningssand nu og her. Alternativt så sikrer nogle e-firmaer fragt uden gebyr, men ofte kun ifald der aftages for et bestemt beløb.
  4Leveringshastigheden er jo temmelig bestemmende om du står og skal bruge produkterne straks, og af den grund er det faktisk på sin plads at man ser den forventede leveringstid for afretningssand. En stor portion internet varehuse annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige varer, men som trods alt er underforstået at ordren indsendes før et besluttet tidspunkt.
  5En lang række online outlets foreslår nu om dage flere billige leveringstyper til afretningssand. Førstevalget hos mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din pakke når du har tid. Fragttypen er jo i høj grad overkommelig, og typisk også den mest prisbevidste form for fragt.
  6Nogle få online forretninger sikrer levering uden omkostninger på afretningssand, men for det meste kun såfremt du køber for en konkret pris. Derudover bør du udvælge den mest billige leveringsmåde, som ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig godt nok endvidere virkelig smertefri. Den mest billige slags levering er unægtelig at du selv henter pakken.
  7Det er usædvanlig ukompliceret for os alle at prissammenligne online på billige afretningssand på diverse forretninger på nettet, og så frembyder masser af internet shops levering uden omkostninger. Dog kan det alligevel være fordelagtigt at kontrollere nogle forskellige e-forretninger efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at modtage den bedste pris.
  8Trustpilot byder på ret så pæne genveje til at beskue en lang række tidligere forbrugeres reflektioner og på grund af dette kan det være til hjælp, at du studerer internet virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige afretningssand online. Facebook frembyder på samme måde fuldt ud tiltalende chancer for at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
  9Vi anbefaler at kontrollere om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en erklæring om at internet webshoppen adlyder de danske love, og at online butikken ofte revurderes af fagfolk som har indsigt i lovgivningen. Inden folk shopper billige afretningssand på en online virksomhed burde man for at være på den sikre side gennemse e-butikkens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk