Eltronic-ws.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 1 m3 25 kg 1 ton 500 kg 15 kg 800 kg 25 kg 20 kg

Levering: hent selv i sække trailer i løs vægt vognlæs løst leveret i poser afhentning i bigbag

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare bakkegrus.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man kende firmaets betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring bakkegrus.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de store byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige bakkegrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har de fleste chancen for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af bakkegrus online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig forventes det at du får endnu mere kompetent assistance fra ansatte med specialistviden i lige præcis bakkegrus.
Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Forskellige online nichebutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille bakkegrus online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du går i gang med dit byggeprojekt er det ubeskriveligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Når du henter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra flere foretagender.
3Der viser sig altid pludselige problemer i forbindelse med omfattende projekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter en del tid i agendaen, som gør at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at have en klar strategi, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din agenda.
5Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige materialer disponible inden du begynder byggeriet. Du bør lave en hurtig note med det der skal bruges, og derefter gennemgå hver enkelt ting, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med utrolig meget gavnlig info, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
7Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er væsentlige byggeopgaver. Store ting stiller krav om flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Du må på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke får eksperthjælp.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du tit tjekke vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte kan det være uundværligt at du har grejet klar når du igangsætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne de her udgiftsposter i din økonomi.
11Man kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet ifald ombygningen hjælper miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet påvirker planeten.
12Ofte vil det være vigtigt at lave et regnskab for byggeriet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at kortlægge samtlige udgiftsposter, og herefter gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er utrolig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål med hensyn til bakkegrus

 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  Flere internet webshops foreslår i øjeblikket et stort udvalg af billige former for levering til bakkegrus. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer når der er tid til det. Leveringsformen er jo vældig problemfri, og ofte ydermere den billigste løsning til levering.

  Du kan omvendt påtænke at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig undertiden en lille smule dyrere, men tillige særligt hensigtsmæssig ift. bakkegrus online. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du er i nærheden af e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på bakkegrus er vældig vigtig i tilfælde af at vi har behov for produktet med det samme, så i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på bakkegrus. En række online webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, som påkræver at handlen gemmenføres inden et bestemt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren ordnet inden personalet får fri.

  En hel del online varehuse byder på fragt uden betaling på bakkegrus online, men typisk er det forudsat at man aftager for et fastslået beløb. Alternativt skal man tage den mest billige leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  En masse netbutikker yder afhentning hvor du bestiller billig bakkegrus på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. De tildeler blandt andet afhentning af bakkegrus i følgende områder:

  Birkerød, Risskov, Vanløse, Næstved, Ølstykke, Skanderborg, Rønne, Vordingborg, Hjørring, Hedehusene, Hobro, Rødovre, København, Silkeborg, Horsens, Dragør, Skive, Lyngby, Holstebro, Kolding, Stenløse, Taastrup, Rudersdal, Esbjerg, Gladsaxe, Værløse, Hedensted, Nyborg, Vejle, Haslev, Greve, Højbjerg, Struer, Odder, Grenaa, Frederikssund, Brønshøj, Jyllinge, Hillerød, Haderslev, Hørsholm, Randers, Ishøj, Nærum, Korsør, Frederikshavn, Thisted, Hvidovre, Glostrup, Tårnby, Viborg, Søborg, Frederiksberg, Virum, Åbyhøj, Charlottenlund, Tilst, Køge, Allerød, Middelfart, Vallensbæk, Nørresundby, Ringsted, Kalundborg, Brønderslev, Ballerup, Nakskov, Varde, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Aabenraa, Odense, Herlev, Svendborg, Aalborg, Gentofte, Brøndby, Sønderborg, Aarhus, Albertslund, Holbæk, Lystrup, Farum, Ikast, Brabrand, Herning, Kokkedal, Valby, Helsingør, Frederiksværk, Roskilde, Lillerød, Slagelse, og Fredericia, .

  Klik-og-hent for bakkegrus er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter for eksempel bakkegrus priser og bakkegrus online. Vi ser derudover typisk online shoppere søge efter fx bakkegrus tilbud, billig bakkegrus samt køb bakkegrus, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

  Få rabat på bakkegrus

  Det er efterhånden rigtig ukompliceret for alle og enhver at finde de laveste priser på billige bakkegrus online på flere butikker på nettet, og altså har de fleste online varehuse fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på bakkegrus kolossalt, og ovenikøbet frembyde portofri fragt.

  Derfor kan det immervæk vise sig fordelagtigt at checke visse e-forhandlere efter tilbud og udsalg på bakkegrus online inden du shopper, således at man er tryg ved at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Man må trods alt være årvågen med, at såfremt en internet butik sælger billige bakkegrus online til salg for en pris som anses for uendeligt billig, så bør det ofte være et symbol på en uærlig internet virksomhed. Shopping med kort er på den anden side omsluttet af et regelsæt, der sikrer dig imod uoprigtige internet varehuse.

  Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage pengene til bakkegrus i flere bidder. Det fås typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  Når vi ser på statistikkerne står det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel billig bakkegrus og køb bakkegrus. Vi ser derudover mange gange folk søge bl.a. bakkegrus priser, bakkegrus tilbud og bakkegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 1 ton 15 kg 25 kg 20 kg 500 kg 1 m3 25 kg 800 kg 1000 kg

  Levering: i løs vægt i poser vognlæs løst leveret i sække afhentning i bigbag trailer hent selv

  Brands: Skalflex Weber

  Læs andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot frembringer faktisk sikre løsninger til at læse ret mange aktuelle konsumenters kritik og derfor rekommanderer vi, at du bliver klogere på online shoppens kritik inden du shopper billige bakkegrus online.

  Facebook frembringer desuden nogle hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet. Tilmed ser vi mange internet foretagender som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også må anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk handler billige bakkegrus online i en shop bør man principielt betragte virksomhedens vilkår, men det er normalt ikke videre interessant, specielt hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kan være at bemærke om webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være et bevis på at e-forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden undertiden efterses af jurister der har indsigt i de gældende regler.

  Desuden giver det dig genvej til at blive assisteret, når du oplever udfordringer ved dit indkøb af bakkegrus. Derudover rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de mest essentielle forhold der influerer på købet af bakkegrus online, til eksempel hvilken ombytningsret online webshoppen kører med.

  I relation til det er det virkelig vigtigt, at man når som helst bevarer ens ordremail, således man fremadrettet kan bevise bestillingen af bakkegrus, ligegyldig om man har købt ved Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

  Anne Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Hans Christensen gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Kirsten D gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Pia U gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  9 gode råd til når du køber online
  1Det er efterhånden yderst smertefrit for os alle at prissammenligne online på billige bakkegrus hos flere outlets på nettet, og ergo præsterer adskillige netshops portofri levering. Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at analysere et par internet shops i Danmark efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at modtage den billigste pris.
  2Vi tilråder generelt at bemærke om online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at online firmaet følger gældende dansk lovgivning, foruden at webshoppen ofte kigges til af jurister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige bakkegrus i en shop burde de for at være på den sikre side tyde e-butikkens forretningsvilkår.
  3Fragtperioden er selvfølgelig meget essentiel forudsat du står og skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det nemlig afgørende at du undersøger leveringstiden på bakkegrus. En stor portion online butikker tilbyder billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, som trods alt betinges af at bestillingen gennemføres inden et angivent tidspunkt.
  4Masser af online forhandlere giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til bakkegrus. En af de mest populære er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, samt tit desuden den mindst kostelige fragtmetode.
  5Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv, men dette er betinget af at du er nær internet butikkens adresse. Den fragtform er jo ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler bakkegrus straks. Alternativt så frembyder en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men ofte stiller det krav om at man handler for et fastslået beløb.
  6Nogle få e-handler i Danmark tilbyder gebyrfri levering på bakkegrus, men i mange tilfælde er det så præmissen at du aftager for en præcis sum. Derudover kunne du overveje den billigste leveringsmåde, der typisk vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden er uheldigvis tillige ret bekvem. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  7Inden folk bestiller billige bakkegrus i en netshop burde man egentlig gennemlæse e-shoppens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig interessant. Ligeså er det fornuftigt at køber er vidende om de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på købet af billige bakkegrus online, eksempelvis hvilken byttepolitik butikken lover.
  8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, hvilket støtter dig som kunde imod fup butikker på nettet. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere pengene senere.
  9Trustpilot bringer dig fuldt ud tiltalende chancer for at finde ud af diverse øvrige køberes bedømmelser og derved er det at foretrække, at du bliver klogere på online webshoppens anmeldelser før du bestiller billige bakkegrus online. Facebook tilbyder dig også stort set gavnlige muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk