Eltronic-ws.dk

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til fugning til pudsning

Varianter: 6.6 % 5.1 %

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 10 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 500 kg 1 m3 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 liter 15 kg 15 kg

Levering: vognlæs i poser i sække trailer i løs vægt i bigbag hent selv afhentning løst leveret

Brands: Weber Lip Raw Skalflex Igelsø Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige bakkemørtel alt efter hvor du handler online. Nogle satser på lave priser, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du handle hos et online byggemarked, som kan give sparring omkring bakkemørtel.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse netbutikkens regler.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Det er især et alternativ i de kendte byggekæder.
Flere byggekæder har et bredt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot bakkemørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har flertallet adgang til at købe online og fragte varerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at blive fri for fragtgebyret, og samtidig have produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af bakkemørtel online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Ergo formår de at yde en høj grad af konstruktiv sparring fra mennesker som er specialister i netop bakkemørtel.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Flertallet af nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber bakkemørtel online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

bakkemørtel silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få ifald projektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
2Før du iværksætter byggeprocessen er det højst afgørende at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3Typisk vil det være vigtigt at have et regnskab for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til alle udgiftsposter, og så finde frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
4Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er store byggeopgaver. Flere projekter behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke påklædning som hjelm og sko der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, især ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
6Det viser sig at have noget at sige at du har samtlige byggematerialer handlet ind før du går i gang med eksekveringen. Du bør nedskrive en punktforms huskeliste indeholdende alle de ting du har brug for, og dernæst granske oversigten, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
7Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således bør du med jævne mellemrum se vejrprognosen lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne når du lige er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
8Der præsenterer sig stort set altid pludselige bump på vejen i tilfælde med omfattende projekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i agendaen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
9Der findes en hel del instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube er formidler af utrolig meget gavnlig information, specielt hvis du kigger på engelsk.
10Man skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig en fordel at du har grejet til disposition når du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet.
11Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
12Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du skal have eksperthjælp kan det være fordelagtigt at få en pris fra diverse leverandører.
Danskernes foretrukne byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedr. bakkemørtel

 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvilken bakkemørtel?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  De fleste internet varehuse frembyder nu en række forskellige billige fragtmuligheder til bakkemørtel. En af favoritterne er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når du har tid. Muligheden er nemlig særdeles nem, samt mange gange endvidere den mest betalelige fragtmetode.

  Du burde alternativt vælge at vælge afsending til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er gerne et hak mere bekostelig, men lige så vel særligt simpel med bakkemørtel online. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det beroer på at du er nær online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på bakkemørtel kan vise sig at være ultra udslagsgivende om vi står og skal bruge ordren om få sekunder, og herved er det faktisk væsentligt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på bakkemørtel. Mange butikker på nettet – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, som alligevel er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken på posthuset inden de lageransatte har fri.

  Nogle enkelte e-shops i Danmark tilbyder fragt uden gebyr på bakkemørtel online, men i mange tilfælde kræver det at du handler for en fastsat pris. Derudover skal man snuppe den mest billige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Store netbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig bakkemørtel online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på bakkemørtel i disse områder:

  Haslev, Frederiksværk, Lillerød, Solrød Strand, Helsingør, Nakskov, Nyborg, Vanløse, Frederikshavn, Kokkedal, Frederiksberg, Varde, Nærum, Skanderborg, Herlev, Rudersdal, Greve, Virum, Åbyhøj, København, Gentofte, Valby, Skive, Højbjerg, Viborg, Dragør, Struer, Slagelse, Nykøbing Falster, Brønshøj, Ballerup, Sønderborg, Vordingborg, Værløse, Lystrup, Vejle, Aabenraa, Gladsaxe, Ishøj, Hjørring, Rødovre, Fredericia, Rønne, Odder, Hillerød, Taastrup, Vallensbæk, Jyllinge, Køge, Glostrup, Hvidovre, Ringsted, Hedensted, Hørsholm, Hedehusene, Allerød, Tilst, Albertslund, Holbæk, Lyngby, Esbjerg, Aalborg, Birkerød, Randers, Hobro, Grenaa, Søborg, Brabrand, Horsens, Charlottenlund, Tårnby, Ølstykke, Stenløse, Holstebro, Silkeborg, Haderslev, Roskilde, Middelfart, Brønderslev, Risskov, Aarhus, Odense, Herning, Nørresundby, Kolding, Farum, Thisted, Næstved, Svendborg, Korsør, Kalundborg, Ikast, Frederikssund, og Brøndby, .

  Klik-og-hent for bakkemørtel er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ses der på tendenserne står det markant, at mennesker typisk leder efter for eksempel køb bakkemørtel og bakkemørtel tilbud. Derudover ser vi mange gange online shoppere kigge efter blandt andet bakkemørtel priser, bakkemørtel online og billig bakkemørtel, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

  Priser på bakkemørtel

  Det er efterhånden i høj grad smart for folk at vurdere tilbud på billige bakkemørtel online hos flere e-handler, og altså har adskillige e-firmaer været presset til at at nedsætte priserne på bakkemørtel kolossalt, og ydermere tilbyde billig levering.

  Men det kan imidlertid vise sig profitabelt at kontrollere nogle få internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på bakkemørtel online før du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Man må ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en online webshop sælger billige bakkemørtel online for en udsalgspris som kan ses som urealistisk billig, så burde det ofte være en indikator for en bedragerisk webbutik. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under en lov, der beskytter kunden overfor snydagtige online shops.

  Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du vil dække omkostningerne til bakkemørtel over en længere periode. Det fås ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

  Når man kigger i søgedata står det klart, at online shoppere som regel søger efter bl.a. bakkemørtel online og bakkemørtel priser. Derudover oplever man tit mennesker søge efter eksempelvis køb bakkemørtel, bakkemørtel tilbud samt billig bakkemørtel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

  Varianter: 6.6 % 5.1 %

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 1 ton 800 kg 500 kg 20 kg 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 1 m3 500 liter 10 kg 15 kg

  Levering: i poser løst leveret vognlæs afhentning hent selv i sække i løs vægt i bigbag trailer

  Brands: Raw Scan Weber Lip Igelsø Skalflex

  Analyser andre menneskers erfaringer

  Trustpilot leverer rigtig anstændige muligheder for at eksaminere mange forhenværende konsumenters ratings og herved anbefales det, at du efterforsker online webshoppens omtaler forud for at du køber billige bakkemørtel online.

  Facebook frembyder ligeledes stort set solide chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus. I øvrigt ses en række internet forhandlere hvor man kan registrere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

  Inden folk bestiller billige bakkemørtel online i en internet butik bør de i virkeligheden studere webbutikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke super spændende, især hos de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  En anden valgmulighed kan være at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som længe har været et signal om at e-firmaet lever op til de danske love, samt at e-shoppen jævnligt efterses af jurister der kender de gældende bestemmelser.

  Det giver dig genvej til assistance, når du forvoldes vanskeligheder som følge af din shopping med bakkemørtel. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er vidende om de grundlæggende reglementer der kan have betydning for købet af bakkemørtel online, f.eks. hvilken returneringsret internet shoppen garanterer.

  På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man permanent gemmer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af bakkemørtel, uagtet om man har handlet fra Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma eller Silvan.

  Camilla Andersen gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Henrik gav 4 stjerner

  Hurtig

  Lars Andersen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jette V gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  9 gode råd til online indkøb
  1Leveringstidspunktet er jo særdeles central når man har brug for varen inden for kort tid, og i det øjemed er det helt relevant at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved bakkemørtel. Adskillige e-shops tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varer, hvilket dog er regnet ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
  2Trustpilot leverer flere anstændige chancer for at besigtige en stor gruppe andre køberes meninger og derfor foreslåes det, at du vurderer internet butikkens anmeldelser forud for at du køber billige bakkemørtel online. Facebook resulterer i ligeledes nogenlunde fine genveje til at få en idé om online forretningens popularitet.
  3Det er i dag særligt ligetil for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige bakkemørtel fra flere e-firmaer, og til gengæld yder adskillige webbutikker gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at prøve indtil flere internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du shopper, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
  4De fleste online varehuse yder heldigvis en række forskellige billige leveringsløsninger til bakkemørtel. En af de mest moderne er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når det passer dig bedst. Fragttypen er jo yderst ukompliceret, samt typisk derudover den billigste form for fragt.
  5Vi tilråder at efterse hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det generelt er et billede på at internet butikken understøtter de danske retningslinjer, foruden at netbutikken af og til besigtiges af specialister som kender til retningslinjerne. Forud for at nogen handler billige bakkemørtel hos en online virksomhed kunne man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale.
  6Den prisbilligste mulighed for fragt vil til enhver tid være at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du bor lige ved netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis ualmindeligt vigtig når man absolut skal bruge bakkemørtel inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle få online butikker levering uden betaling, men tit gælder det kun hvis der bestilles for et præcist beløb.
  7Forinden folk bestiller billige bakkemørtel på en online butik behøver man i reglen gennemgå virksomhedens vilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende. Herudover foreslåes det at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige bakkemørtel online, eksempelvis den ombytningsrettighed hjemmesiden tilbyder.
  8Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer dig imod uægte internet handler. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet over tid.
  9Visse internet forhandlere sikrer billig fragt på bakkemørtel, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for en konkret sum. Ellers må man beslutte sig for den mest letkøbte fragtmulighed, som tit vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver i regelen samtidig temmelig let gængelig. Den mindst kostelige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk