Eltronic-ws.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: imod dræbersnegle til ridebane til varmeværker til grill som brændsel som gødning til rhododendron til indendørs på frugttræer til hestefold som brændsel til fyr til haven til planter til rygning til dyr til surbundsbed omkring træer til stokerfyr til ridehus til hønsegård til legeplads til fugle til fyring til stauder under hæk som faldunderlag til dyr til bede på skråning mod ukrudt til roser til bøgehæk til indkørsel til gasgrill til fjernvarme til bede til hækken til ligusterhæk til udendørs som bunddække

Varianter: knust frisk groft natur fint revet mørk lys

Mængder: 60 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 2500 liter 50 liter 70 liter 3000 liter

Levering: hent selv vognlæs afhentning trailer i løs vægt i bigbag i sække i poser

Brands: Bilka Prima Jysk Manstrup Billigblomst Junckers Holmebo Plantorama Plantetorvet Lidl Champost Park Verdo GreenBio Douglas Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot barkflis.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende netbutikkens regler.
Der er variationer i prisen på billige barkflis hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, og nogle giver kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Når du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring barkflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har man tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre forhandler varer fra flere leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af barkflis online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber barkflis online fra deres webshop.
Mange webshops i små nicher har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du opleve super kompetent service fra mennesker der er specialister i netop barkflis.
Mange specialiserede netshops er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder
barkflis harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

barkflis silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig ofte uforudsete hovedpiner i tilfælde med større byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
2Forud for at du indleder byggeprojektet kan det vise sig ganske fundamentalt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
3Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Når du indhenter assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra flere leverandører.
4Det vil vise sig af stor betydning at have samtlige materialer parat forud for at du begynder din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en hurtig indkøbsliste som samler det der bliver brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at liste en velovervejet agenda, som viser hvilke opgaver der laves hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
6Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
7Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder dig betydelige mængder brugbar viden, ikke mindst ifald du skriver søgeordene på engelsk.
8Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Tit kan det være klogt at have udstyret tilgængeligt inden du starter arbejdet. Det er desuden vigtigt at medtage omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
9Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er forstandigt at nedfærdige samtlige poster, og herefter indsamle udgiften ved dem enkeltvis.
10Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er omfattende ombygninger. Flere byggerier stiller krav om flere mennesker. I øvrigt viser det sig bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
11Ved byggeprojekter udenfor har vejret stor betydning. Således skal du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne absolut lige når du er midt i det krævende byggeprojekt.
12I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Støtten beroer altså på at projektet påvirker naturen.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om barkflis

 • Hvad koster barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  En masse internet foretagender tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringstyper til barkflis. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshoppen, som gør at du kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er altså ultra fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmulighed.

  Du kunne tillige afveje for og imod at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er typisk en tand mere pebret, men også temmelig problemfri ift. barkflis online. Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du bor tæt på online forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på barkflis er naturligvis ret vigtig om man står og skal bruge varen inden for få dage, og derfor er det altså aktuelt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved barkflis. De fleste online outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, hvilket forudsætter at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne pakket forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

  Enkelte outlets på nettet yder gebyrfri levering på barkflis online, men tit afkræver det at du indkøber for en bestemt sum. Ellers skal man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmulighed, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

  Adskillige kæder yder click-and-collect hvor man køber billig barkflis online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på barkflis i disse byer:

  Valby, Lillerød, Tilst, Farum, Hedehusene, Haderslev, Vordingborg, Hedensted, Søborg, Fredericia, Kolding, Aabenraa, Skanderborg, Nakskov, Slagelse, Stenløse, Odense, Højbjerg, Virum, Frederikshavn, Rødovre, Birkerød, Skive, Ishøj, Haslev, Brønderslev, Brøndby, Vallensbæk, Frederikssund, Brønshøj, Vejle, Sønderborg, Rudersdal, Frederiksværk, Grenaa, Tårnby, Ølstykke, Struer, Albertslund, Hobro, Hørsholm, Greve, Nørresundby, Glostrup, Holstebro, Herning, Herlev, Korsør, Varde, Charlottenlund, Solrød Strand, Gladsaxe, Aalborg, Roskilde, Aarhus, Silkeborg, Nyborg, Vanløse, Næstved, Nærum, Værløse, Hjørring, Allerød, Kokkedal, Horsens, Helsingør, Køge, Ballerup, Ringsted, Viborg, Thisted, Kalundborg, Randers, Esbjerg, Lystrup, Dragør, Svendborg, Holbæk, Ikast, Odder, Gentofte, København, Jyllinge, Lyngby, Hvidovre, Rønne, Frederiksberg, Middelfart, Nykøbing Falster, Hillerød, Risskov, Brabrand, Åbyhøj, og Taastrup, .

  Afhentning af barkflis er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på søgedata fremstår det markant, at mennesker tit kigger efter blandt andet barkflis tilbud og billig barkflis. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge for eksempel barkflis priser, barkflis online og køb barkflis, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Tilbud på barkflis

  Det er jo meget uproblematisk for alle at lave prissammenligning på billige barkflis online fra flere webbutikker, og så har flertallet af online forretninger ikke kunne lade være med at formindske priserne på barkflis voldsomt, og ovenikøbet frembyde levering uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid blive lønnende at kontrollere forskellige internet forretninger efter rabatter og tilbud på barkflis online forud for at du gennemfører din handel, så du er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man skal lige meget hvad ikke overse, at hvis en e-forretning frembyder billige barkflis online for en tilbudspris der kan virke utopisk billig, er det ofte være et tegn på en uoprigtig webshop. Betalinger med kort er imidlertid en del af en regel, som forsvarer dig som kunde overfor svindlende online butikker.

  Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække regningen på barkflis over en periode. Dette tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Når man ser på tallene er det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx barkflis online og billig barkflis. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. køb barkflis, barkflis priser og barkflis tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rygning til fugle til dyr til dyr til stauder til varmeværker til fyr til rhododendron til bede under hæk til hønsegård som faldunderlag til planter til grill til udendørs til roser til fyring til legeplads omkring træer til indkørsel til bøgehæk til surbundsbed til stokerfyr som bunddække til hækken som gødning til gasgrill på skråning mod ukrudt til ligusterhæk til bede til haven som brændsel på frugttræer imod dræbersnegle som brændsel til ridebane til indendørs til hestefold til fjernvarme til ridehus

  Varianter: lys fint natur knust frisk mørk groft revet

  Mængder: 1000 liter 2000 liter 3000 liter 80 liter 50 liter 2500 liter 70 liter 60 liter

  Levering: vognlæs hent selv i bigbag i løs vægt i poser i sække afhentning trailer

  Brands: Champost Manstrup Plantetorvet Bilka GreenBio Prima Billigblomst Douglas Park Lidl Verdo Jysk Plantorama Holmebo Pindstrup Junckers

  Læs tidligere kunders betragtninger

  Trustpilot yder de facto fortræffelige chancer for at beskue en hel del forhenværende forbrugeres meninger og derfor er det klogt, at du eftergår e-firmaets anmeldelser forinden du shopper billige barkflis online.

  Facebook bringer dig lignende altid nyttige genveje til at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Foruden det ses mange internet selskaber som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde tages i brug til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige barkflis online hos en e-forretning bør man sådan set have øje for netbutikkens forretningsaftale, men det er oftest en tidskrævende opgave, særligt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kan derfor være at se om e-butikken er støttet af e-mærket, grundet at det burde være et sympol på at internet virksomheden opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren lejlighedsvis besøges af fagfolk der behersker de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, såfremt du får vanskeligheder med dit køb af barkflis. Tillige er det klogt at du er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der kan have betydning for købet af barkflis online, som for eksempel den ombytningsrettighed online webshoppen bruger.

  I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af barkflis, uagtet om man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark eller Harald Nyborg.

  Hanne Christensen gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Niels Petersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Marianne C gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Bente gav 5 stjerner

  God til prisen

  9 tips til indkøb via nettet
  1Masser af e-forhandlere tildeler efterhånden diverse billige muligheder for fragt til barkflis. Den mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså meget fleksibel, samt oftest ligeledes den billigste slags levering.
  2Det er i dag i høj grad nemt for alle at lave prissammenligning online på billige barkflis hos diverse outlets på nettet, og derved yder langt de fleste e-firmaer fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid blive smart at sammenligne enkelte netshops efter rabat og tilbud inden du handler, så man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  3Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en ordning, hvilket værner dig overfor uoprigtige internet outlets. Alternativt bør du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du higer efter at klare omkostningerne ude i fremtiden.
  4Vi slår generelt et slag for at kigge om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er en indikation om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at online shoppen undertiden vurderes af jurister der er indført i retningslinjerne. Inden folk handler billige barkflis hos en internet shop kunne de altid kigge på butikkens handelsbetingelser.
  5Trustpilot yder en lang række pæne genveje til at kontrollere ret mange eksisterende kunders tanker og herved går vi ind for, at du tager et kig på online firmaets ratings inden du handler billige barkflis online. Facebook frembyder lignende visse fine muligheder for at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
  6Inden nogen køber billige barkflis hos en e-handler kan de helt sikkert overveje butikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Ligeledes er det smart at man er hensynstagende til de grundlæggende reglementer der har indflydelse på shopping af billige barkflis online, til eksempel den ombytningspolitik internet firmaet benytter.
  7Leveringshastigheden kan være særligt udslagsgivende når man har brug for din pakke om få sekunder, og derfor er det naturligvis afgørende at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for barkflis. En hel del online shops stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter, som dog er påkrævet at ordren indsendes forud for et givent klokkeslæt.
  8Nogle e-shops i Danmark lover levering uden omkostninger på barkflis, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en konkret sum. I øvrigt bør man vælge den mindst kostelige leveringsmåde, som mange gange er at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Løsningen bliver almindeligvis desuden temmelig simpel. Den mest letkøbte leveringsmanér er unægtelig at du selv henter pakken.
  9Den mest prisbevidste løsning er dog selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan være ret så vital i tilfælde af at man har brug for barkflis fluks. Alternativt så yder nogle få e-shops i Danmark portofri fragt, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk