Eltronic-ws.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 25 kg 1 ton 500 liter 1000 kg 15 kg 10 kg 15 kg 800 kg 500 kg 1 m3 1 kubikmeter 20 kg

Levering: i sække hent selv afhentning i bigbag i løs vægt løst leveret i poser vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring betonsand.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige betonsand fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare betonsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt udvalg af betonsand online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder finder du i det meste af landet, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at købe online og køre produkterne selv. Derigennem kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Hovedparten af webshops i små nicher er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle betonsand online hos dem.
Alverdens nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får ekstra anvendelig hjælp fra ansatte som er specialister i netop betonsand.
De største byggekæder i Danmark
betonsand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

betonsand silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal nødig negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
2For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor må du jævnligt tage notits af vejrprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
3Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de presserende materialer parat på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel forfatte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Du skal på ingen måde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være klogt at have værktøjet ved hånden når du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at inkludere de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
5Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør nedskrive en velovervejet tidsplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din plan.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer i forbindelse med større opgaver, og følgelig er det essentielt at man afsætter god nok plads i kalenderen, med det formål at man er sikker på at nå i mål.
7Der kan findes alverdens guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med temmelig meget nyttig oplysning, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og herefter tjekke ens omkostning ved dem én efter én.
9I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at renoveringen påvirker naturen.
10Før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ret afgørende at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Du burde måske tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal få assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Når du får assistance fra en fagmand anbefales det at indhente tilbud fra diverse foretagender.
12Det anbefales at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggerier. Enkelte byggerier stiller krav om flere mennesker. Samtidig må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra flot. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er smartest?

Størstedelen af internet forhandlere yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragttyper til betonsand. Den mest anvendte er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre når der er mulighed for det. Fragttypen er altså ekstremt fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmanér.

Du burde endvidere overveje at få ordren leveret hjem til dig eller til når du er på job. Muligheden er som oftest en kende mere pebret, men lige så vel ret så gnidningsløs med betonsand online. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den løsning står og falder med at du befinder dig nærved internet virksomhedens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på betonsand kan være usædvanlig essentiel ifald vi står og skal bruge din pakke omgående, så herved er det rigtig essentielt at vi gransker tidshorisonten for levering for betonsand. En hel del butikker på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, som alligevel regnes ud fra at ordren gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer på posthuset før personalet har fri.

Enkelte e-firmaer garanterer levering uden betaling på betonsand online, men oftest kun såfremt man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ burde man overveje den mest betalelige leveringsmanér, der mange gange er at få leveret pakken til et udleveringssted.

En del byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig betonsand online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og 10-4. De tildeler eksempelvis click-and-collect på betonsand i følgende byer:

Esbjerg, Gentofte, Varde, Frederiksberg, Slagelse, Helsingør, Nørresundby, Kokkedal, Brønderslev, Risskov, Ballerup, Grenaa, Aabenraa, Hillerød, Charlottenlund, Ishøj, Viborg, Horsens, Herning, Rudersdal, Aarhus, Frederikssund, Lystrup, Silkeborg, Thisted, Ikast, Brøndby, Hedensted, Nyborg, Fredericia, Hedehusene, Kalundborg, Valby, Middelfart, Kolding, Ølstykke, Glostrup, Ringsted, Brønshøj, Jyllinge, Taastrup, Hørsholm, Virum, Farum, Frederiksværk, Solrød Strand, Birkerød, Greve, Hjørring, Hvidovre, Søborg, Haderslev, Randers, Brabrand, Rønne, Roskilde, Lyngby, Stenløse, Haslev, Nykøbing Falster, Tilst, Rødovre, København, Frederikshavn, Svendborg, Sønderborg, Herlev, Åbyhøj, Køge, Skanderborg, Nærum, Holbæk, Højbjerg, Albertslund, Vejle, Gladsaxe, Dragør, Tårnby, Korsør, Hobro, Struer, Odder, Allerød, Holstebro, Vanløse, Vordingborg, Lillerød, Skive, Nakskov, Næstved, Odense, Værløse, Aalborg, og Vallensbæk, .

Click-and-collect for betonsand er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i data er det markant, at mennesker tit efterspørger bl.a. betonsand tilbud og billig betonsand. Derudover oplever man ofte folk søge bl.a. betonsand priser, køb betonsand samt betonsand online, foruden de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Stark.

Priser på betonsand

Det er i dag temmelig nemt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige betonsand online i blandt diverse internet selskaber, og med det motiv har utallige internet shops set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på betonsand eftertrykkeligt, og derudover sikre levering uden omkostninger.

Det kan alligevel vise sig udbytterigt at checke forskellige internet foretagender efter tilbud og udsalg på betonsand online inden du handler, så du er sikret at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at når en internet forhandler afhænder billige betonsand online på tilbud til en pris der kan virke hamrende billig, kan det for det meste være et symbol på en svindel netbutik. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, der hjælper køberen imod bedrageriske internet webshops.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre omkostningerne til betonsand senere. Det foreslåes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved kig i data bliver det klart, at mennesker ofte søger efter fx betonsand online og betonsand tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge efter bl.a. køb betonsand, billig betonsand samt betonsand priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 20 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 15 kg 800 kg 500 kg 1 ton 25 kg 500 liter 15 kg 1000 kg 1 m3

Levering: i sække i løs vægt trailer hent selv løst leveret i poser afhentning i bigbag vognlæs

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot frembringer immervæk gavnlige løsninger til at udforske en stor portion øvrige forbrugeres meninger og herved anbefaler vi, at du sonderer e-butikkens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige betonsand online.

Facebook fører til derudover fuldt ud tiltalende chancer for at få indtryk af internet forretningens pålidelighed. Herinde er der en række forhandlere på nettet hvor folk kan sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, som også bør udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige betonsand online i en webbutik kan man de facto overveje virksomhedens regler, dog er det ofte ikke specielt ophidsende, specielt på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at tjekke om online firmaet er medlem af e-mærket, siden det længe har været et tegn på at internet forhandleren efterlever de danske love, og at internet shoppen en gang i mellem besøges af sagkyndige der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god chance for at få hjælp, ifald du udsættes for problemstillinger i processen med din handel med betonsand. Tilsvarende er det at foretrække at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af betonsand online, fx den returpolitik online forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, således man når som helst kan vidne om købet af betonsand, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Lene S gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lars M gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jørgen Thomsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jette gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt at efterse om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som bør være en indikation om at internet shoppen føjer de gældende danske regler, udover at e-forretningen lejlighedsvis efterses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige betonsand hos en shop på nettet kan de egentlig betragte dens forretningsaftale.
2Den mest prisbevidste slags levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du er med kort afstand til internet shoppens tilholdssted. Den leveringsmetode kan vise sig at være virkelig vital hvis du skal bruge betonsand lige om lidt. Alternativt så yder en hel del internet varehuse fri fragt, men i mange tilfælde er det så præmissen at man shopper for en konkret sum.
3Det er i dag rigtig overkommeligt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige betonsand på tværs af online virksomheder, og for det lover mange online webshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det trods alt blive indbringende at kigge forbi en række internet foretagender efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, så man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
4Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et regulativ, der redder dig som køber imod uoprigtige netbutikker. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
5Nogle enkelte butikker på nettet frembyder fragt uden betaling på betonsand, men tit stiller det krav om at du aftager for et fastslået beløb. I øvrigt bør man snuppe den mest billige metode til levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne bliver i regelen ligeledes vældig ligetil. Den prisbilligste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
6Forinden folk bestiller billige betonsand hos en internet butik kunne de utvivlsomt løbe igennem webshoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke super interessant. Derudover er det godt at kunden er påpasselig med de vigtigste forhold der kan have indflydelse på købet af billige betonsand online, til eksempel den returneringsret e-shoppen benytter.
7Leveringsdygtigheden er super central forudsat du står og skal bruge dine nye varer omgående, og med det formål er det særdeles væsentligt at du finder leveringstiden for betonsand. En stor portion internet selskaber stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer, men som trods alt er betinget af at handlen gemmenføres forud for et fastslået klokkeslæt.
8Trustpilot byder på tilpas habile chancer for at sondere mange øvrige køberes meninger og på grund af dette anbefales det, at du verificerer netshoppens omtaler forinden du shopper billige betonsand online. Facebook fremskaffer ligeledes nogenlunde solide genveje til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed.
9Mange netbutikker i Danmark frembyder nu til dags alverdens billige fragtformer til betonsand. En af dem der er mest populær er i vore dage pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo virkelig fremkommelig, og endda ydermere den mest prisbevidste leveringsform.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk