Eltronic-ws.dk

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 500 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 15 kg 20 kg 25 kg 800 kg 1 m3

Levering: vognlæs i løs vægt trailer i sække i poser hent selv afhentning i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot brolæggergrus.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er forskel på prisniveauet på billige brolæggergrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, som giver tips og tricks til valg af brolæggergrus.
Du bør kende de retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og herigennem har de fleste chancen for at handle online og fragte produkterne personligt. Takket være dette har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og sågar hente produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra adskillige producenter, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af brolæggergrus online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler brolæggergrus online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette får du formentlig en høj grad af god hjælp fra personale der er specialister i netop brolæggergrus.
Danmarks største byggekæder
brolæggergrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man skal under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har grejet til disposition inden du påbegynder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
2Typisk vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er økonomisk at gennemgå alle udgifter, hvorefter man kunne kortlægge eventuelle tilbud på dem én og én.
3Forud for at du starter byggeriet kan det blive meget værdifuldt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du laver arbejdsplanen.
5Det kan overvejes at få hjælp til arbejdet, især ved krævende byggeprocesser. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Desuden vil det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for naturen.
7Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis arbejdssko som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
8Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal hente hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at indhente en pris fra flere firmaer.
9Måske kan det blive meningsgivende at du har samtlige materialer tilgængelige forinden du begynder projektet. Du bør udarbejde en hurtig note hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
10Der præsenterer sig som regel utidige problemer ved større opgaver, og som følge heraf er det vigtigt at man afsætter god plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
11Der kan findes alverdens guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver enorme mængder almennyttig viden, i særlig grad ifald du bruger den engelske version.
12Ved udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. Af den grund skal du løbende tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det komplicerede byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål rundt om brolæggergrus

 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  Adskillige internet webshops yder til alt held en lang række forskellige billige fragtmuligheder til brolæggergrus. Det mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når du har lyst. Fragtløsningen er altså særdeles bekvem, og i mange tilfælde tillige den mindst kostelige metode til levering.

  Du bør på samme måde beslutte dig for at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Den er som regel lidt dyrere, men på den anden side rigtig ligetil med brolæggergrus online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket kræver at du befinder dig nærved internet shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på brolæggergrus er jo ualmindeligt essentiel forudsat man mangler din pakke fluks, så derfor er det aldeles på sin plads at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved brolæggergrus. En stor portion online butikker – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, som trods alt påkræver at bestillingen placeres forinden et konkret klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet klargjort forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle internet butikker garanterer gratis fragt på brolæggergrus online, men tit kun når du shopper for en bestemt pris. Ellers kunne du overveje den billigste form for levering, der i mange tilfælde er at få leveret pakken til et afhentningssted.

  En stor portion webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig brolæggergrus online men afhenter i butikken. Fx Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af brolæggergrus i følgende byer:

  Nakskov, Hedehusene, Vordingborg, Fredericia, Varde, Viborg, Thisted, Ølstykke, Holbæk, Værløse, Aarhus, Middelfart, Vanløse, Lillerød, Tårnby, Brønderslev, Horsens, Albertslund, Hobro, Brabrand, Gladsaxe, Odder, Nørresundby, Kokkedal, Jyllinge, Nyborg, Søborg, Valby, Hedensted, Haslev, Hvidovre, Næstved, Frederikshavn, Slagelse, Risskov, Birkerød, Kalundborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Allerød, Glostrup, Hjørring, Grenaa, Køge, Svendborg, Rønne, Solrød Strand, Vejle, Taastrup, Herlev, Aalborg, Gentofte, Nærum, Odense, Hørsholm, Aabenraa, Ballerup, Stenløse, Lyngby, Randers, København, Brønshøj, Nykøbing Falster, Skanderborg, Silkeborg, Esbjerg, Rødovre, Charlottenlund, Virum, Skive, Højbjerg, Frederikssund, Herning, Holstebro, Sønderborg, Korsør, Vallensbæk, Ishøj, Brøndby, Roskilde, Kolding, Helsingør, Ringsted, Greve, Struer, Dragør, Ikast, Haderslev, Lystrup, Åbyhøj, Farum, Tilst, Rudersdal, og Hillerød, .

  Click-and-collect ift. brolæggergrus er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på tendenserne står det markant, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis brolæggergrus online og brolæggergrus priser. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter for eksempel køb brolæggergrus, billig brolæggergrus samt brolæggergrus tilbud, plus de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

  Spar penge på brolæggergrus

  Det er vældig hensigtsmæssigt for folk at finde de bedste priser på billige brolæggergrus online fra forskellige internet forretninger, og derved har adskillige internet webshops været nødt til at formindske priserne på brolæggergrus eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fri fragt.

  Det kan imidlertid være gavnligt at besigtige nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på brolæggergrus online inden du køber, således at du er sikret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Du bør alligevel ikke overse, at hvis en netbutik markedsfører billige brolæggergrus online til salg for en pris som anses for overordentlig billig, så kunne det ofte være et tegn på en snydagtig online webshop. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af et regulativ, der bistår kunden overfor svindlende online shops.

  Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at betale pengene til brolæggergrus over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel brolæggergrus online og brolæggergrus tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere søge efter bl.a. billig brolæggergrus, brolæggergrus priser samt køb brolæggergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 800 kg 1 ton 20 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 25 kg 500 kg

  Levering: i sække vognlæs afhentning løst leveret i poser i bigbag trailer i løs vægt hent selv

  Kig på tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot medfører helt tiltalende chancer for at bese flere tidligere kunders observationer og af den grund støtter vi, at du bliver klogere på online forretningens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige brolæggergrus online.

  Facebook medfører tilsvarende faktisk fine chancer for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed. Desuden er der nogle online virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk shopper billige brolæggergrus online i en e-shop kunne man uden tvivl læse butikkens forretningsaftale, det er dog gerne ikke videre interessant, særligt hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Stark.

  Et nemmere alternativ kunne være at se nærmere på om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er en tilkendegivelse af at internet butikken efterlever de danske regler, samt at online webshoppen hyppigt tilses af eksperter som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

  Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, når du får besvær ved din shopping med brolæggergrus. Herudover kan det anbefales at man er sat ind i de primære vedtægter der influerer på købet af brolæggergrus online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevise købet af brolæggergrus, hvad end man shopper fra Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Jesper gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Kirsten Jensen gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Mette gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Rasmus Nielsen gav 4 stjerner

  Quick expedit

  9 tips til når du køber online
  1Den prisbilligste fragtmulighed er dog at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den leveringsmulighed er jo ret så relevant ifald man har brug for brolæggergrus inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del internet foretagender fri fragt, men ofte er det betinget af at du indkøber for en konkret sum.
  2Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være et tegn på at internet firmaet opfylder de gældende danske regler, udover at internet selskabet ofte gennemses af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende regler. Forinden folk handler billige brolæggergrus i en internet handler kunne de til hver en tid gennemlæse netshoppens regler.
  3Trustpilot tilbyder en lang række fordelagtige genveje til at undersøge en hel del eksisterende konsumenters iagttagelser og af den grund tilrådes det, at du bliver klogere på online virksomhedens anmeldelser forinden du handler billige brolæggergrus online. Facebook yder derudover i højeste grad habile muligheder for at få indblik i internet shoppens troværdighed.
  4Forud for at folk køber billige brolæggergrus i en forhandler på nettet kunne de sådan set gennemgå deres betingelser, men det er bare ikke super interessant. Ydermere stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår i forbindelse med shopping af billige brolæggergrus online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren bruger.
  5Nogle få forretninger på nettet yder gratis levering på brolæggergrus, men typisk kun når man indkøber for en fastsat pris. Desuden kunne man udvælge den prisbilligste form for fragt, som tit er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig til tider lige så vel virkelig overkommelig. Den prisbilligste løsning er unægtelig at du selv henter ordren.
  6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en anordning, hvilket sikrer køber overfor fup online selskaber. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale omkostningerne i flere bidder.
  7Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt afgørende ifald du skal bruge produktet straks, så med det formål er det i sandhed væsentligt at du gransker tidshorisonten for levering ved brolæggergrus. Adskillige internet firmaer garanterer billig dag-til-dag fragt på mange produkter, som dog står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  8De fleste internet firmaer foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsformer til brolæggergrus. En favorit er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ultra let, samt tit tillige den mest prisbevidste leveringstype.
  9Det er jo efterhånden temmelig nemt for enhver at søge information om priser online på billige brolæggergrus i blandt flere internet firmaer i Danmark, og til tak lover mange e-forhandlere fri fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at udforske nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forinden du bestiller, således at man er sikret at få fat i den laveste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk