Eltronic-ws.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 10 kg 20 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 m3 800 kg 500 liter 15 kg 15 kg

Levering: i løs vægt i bigbag løst leveret hent selv i sække i poser afhentning vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot brolæggersand.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan du købe fra en webshop, hvor du kan modtage information omkring brolæggersand.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige brolæggersand fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste tilbud, imens andre har faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra mange leverandører, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af brolæggersand online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at undgå fragten, samt sågar få varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Således kan du få en høj grad af nyttig hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis brolæggersand.
De fleste webshops i små nicher er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber brolæggersand online fra deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

brolæggersand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

brolæggersand bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger når det gælder omfattende opgaver, og ergo kan det vise sig værdifuldt at der afsættes en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
2Man skal ikke fattes værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet tilgængeligt når du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at indregne disse udgiftsposter i dit budget.
3Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
4Du kan overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Hvis du får professionel assistance kunne det være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
5Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for optimeringen, så man har styr på penge-delen af det. Det bør blive fornuftigt at tage noter til alle omkostninger, og efterfølgende notere ens udgift ved dem hver især.
6Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Således skal du løbende undersøge vejrudsigten i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
7Du kan finde utrolig mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube bringer dig vældig meget brugbar info, navnligt såfremt du leder på engelsk.
8Længe før du optager dit byggeprojekt er det ret essentielt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det bliver værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed inden du går i krig med håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og derefter granske punkterne, således at du er tryg ved at alt er klar.
10Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm der sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
11Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en struktureret tidsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
12Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store byggeopgaver. Større opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig må det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om brolæggersand

 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Flere firmaer på nettet foreslår nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til brolæggersand. En af de mest anvendte er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig vældig simpel, samt mange gange også den prisbilligste fragtform.

  Du burde endvidere vælge at vælge levering hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er somme tider en smule mindre billig, men til gengæld særligt overkommelig med brolæggersand online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du er tæt på e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på brolæggersand er selvfølgelig rigtig betydningsfuld hvis du behøver produkterne omgående, og af den grund er det sandelig aktuelt at du finder det forventede leveringstidspunkt på brolæggersand. Adskillige e-firmaer i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, som trods alt forudsætter at bestillingen realiseres før et angivent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ud af døren før personalet drager hjemad.

  Nogle internet outlets tilbyder portofri fragt på brolæggersand online, men i reglen påkræves det at man køber for et præcist beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, der oftest vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted.

  En lang række webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig brolæggersand online men afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på brolæggersand i følgende byer:

  Roskilde, Værløse, Brøndby, Esbjerg, Silkeborg, Kokkedal, Odense, Vordingborg, Søborg, Vallensbæk, Jyllinge, Charlottenlund, Rønne, Gentofte, Korsør, Frederikssund, Farum, Skanderborg, Stenløse, Lyngby, Nørresundby, Hobro, Herning, Brabrand, Frederikshavn, Horsens, Slagelse, Struer, Ishøj, Aalborg, Nyborg, Glostrup, Ølstykke, Sønderborg, Ringsted, Taastrup, Vanløse, Ikast, Odder, Svendborg, Frederiksberg, København, Greve, Valby, Vejle, Køge, Brønderslev, Dragør, Ballerup, Birkerød, Lillerød, Varde, Middelfart, Helsingør, Holstebro, Holbæk, Skive, Virum, Lystrup, Næstved, Tårnby, Hillerød, Fredericia, Kalundborg, Gladsaxe, Kolding, Aabenraa, Viborg, Allerød, Risskov, Thisted, Hvidovre, Hjørring, Nykøbing Falster, Hedehusene, Randers, Tilst, Grenaa, Aarhus, Solrød Strand, Nærum, Brønshøj, Haderslev, Hørsholm, Åbyhøj, Rudersdal, Højbjerg, Haslev, Albertslund, Nakskov, Hedensted, Rødovre, Frederiksværk, og Herlev, .

  Afhentning af brolæggersand er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

  Ses der på data fremstår det markant, at folk ofte søger efter blandt andet brolæggersand priser og køb brolæggersand. Derudover ser vi mange gange folk efterspørge fx billig brolæggersand, brolæggersand tilbud samt brolæggersand online, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  Få rabat på brolæggersand

  Det er jo ekstremt let gængeligt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige brolæggersand online fra flere e-handler, og altså har mange webshops ikke kunne slippe for at sænke priserne på brolæggersand markant, og derudover byde på levering uden omkostninger.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at tjekke visse internet firmaer efter udsalg og tilbud på brolæggersand online før du bestiller, således at du er velinformeret til at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Du må blot være obs på, at i tilfælde af at en netshop sælger billige brolæggersand online på tilbud til en salgspris som virker himmelråbende billig, bør det undertiden være et symbol på en uægte e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en vedtægt, som sikrer dig som kunde overfor snydagtige e-handler.

  Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere regningen på brolæggersand over en periode. Det foreslåes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Når man ser på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger blandt andet brolæggersand priser og brolæggersand online. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter fx køb brolæggersand, brolæggersand tilbud samt billig brolæggersand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1000 kg 500 liter 1 ton 800 kg 20 kg 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 15 kg 10 kg 25 kg

  Levering: i bigbag afhentning hent selv i sække i poser løst leveret vognlæs i løs vægt trailer

  Se nærmere på eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot præsterer flere passelige genveje til at granske adskillige andre brugeres anmeldelser og derved tilrådes det, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger før du shopper billige brolæggersand online.

  Facebook bringer dig for øvrigt regulære udmærkede metoder til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Foruden det ser vi endda internet forhandlere som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk handler billige brolæggersand online i en e-shop behøver man i virkeligheden studere forhandlerens vilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, især ved de gængse byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

  En anden løsning er at undersøge om online shoppen er e-mærket, som burde være en tilkendegivelse af at e-butikken respekterer dansk lovgivning, foruden at online firmaet løbende revurderes af jurister der har indsigt i retningslinjerne.

  Dette er en god lejlighed til støtte, såfremt du får vanskeligheder ved din shopping med brolæggersand. Endvidere støtter vi at køber er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer der gælder for bestillingen af brolæggersand online, fx hvilken ombytningsret netshoppen tilbyder.

  I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man stadig sikrer ens ordremail, således man til enhver tid kan bevidne sin bestilling af brolæggersand, uanset om man har købt fra Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

  Karen gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Mads gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Bente gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Mette gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  9 tips til din online shopping
  1Mange online forhandlere foreslår efterhånden diverse forskellige billige leveringsmåder til brolæggersand. Den mest benyttede er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret så gnidningsløs, samt ofte tilmed den mest letkøbte løsning til levering.
  2Den billigste fragtmetode er dog at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den fragtmulighed er selvfølgelig ekstremt vigtig hvis du absolut skal bruge brolæggersand øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle webshops gratis fragt, men i reglen er det så nødvendigt at du køber for en bestemt sum.
  3Leveringsdygtigheden kan vise sig at være meget central om vi absolut skal bruge pakken med det samme, og med det formål er det fuldkommen klogt at man besigtiger leveringstidspunktet på brolæggersand. En række e-handler stiller garanti om billig 1 dags levering på de fleste varer, men som trods alt er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et konkret tidspunkt.
  4Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, hvilket begunstiger kunden imod fup internet foretagender. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere omkostningerne over en længere periode.
  5Trustpilot frembringer nogle værdifulde løsninger til at blive klogere på mange tidligere brugeres omtaler og derfor er det fornuftigt, at du besigtiger internet selskabets ratings før du handler billige brolæggersand online. Facebook fremskaffer lige så vel de facto strålende muligheder for at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
  6Flere e-forretninger i Danmark garanterer levering uden beregning på brolæggersand, men i de fleste tilfælde afkræver det at man handler for en bestemt sum. Desuden skulle du vælge den billigste metode til levering, som gerne er at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden er sædvanligvis endvidere yderst problemfri. Den billigste løsning til levering er unægtelig at du selv henter varerne.
  7Vi går generelt ind for at undersøge om internet firmaet er e-mærke godkendt, siden det kan være en indikator for at online shoppen understøtter de officielle danske regler, samt at internet shoppen regelmæssigt besigtiges af eksperter der mestrer de gældende love. Før folk shopper billige brolæggersand hos en internet butik burde de for at være på den sikre side læse forhandlerens handelsaftale.
  8Det er i dag virkelig enkelt for købere at søge information om priser online på billige brolæggersand på diverse internet forretninger, og herved frembyder utallige online firmaer levering uden beregning. Det kan alligevel vise sig profitabelt at kontrollere et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du handler, således at man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris.
  9Forud for at folk bestiller billige brolæggersand på en online webshop kunne man uden tvivl studere webshoppens regler, men det er gerne et tidskrævende arbejde. Endvidere foreslåes det at kunden er vaks omkring de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige brolæggersand online, til eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk