Eltronic-ws.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 500 kg 25 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 1 m3

Levering: hent selv i sække trailer vognlæs i poser afhentning i bigbag løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring bundsikringsgrus.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare bundsikringsgrus.
Når du vil have produkterne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er navnligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige bundsikringsgrus fra webshop til webshop. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og herigennem har du valget om at købe online og fragte materialerne selv. Dermed har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt endda have varerne nu og her.
De velkendte byggecentre køber produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af bundsikringsgrus online.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette formår de at yde ekstra indsigtsfuld service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis bundsikringsgrus.
Flertallet af online nichebutikker er små virksomheder, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler bundsikringsgrus online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du ofte undersøge vejrberetningerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i dit store projekt.
2Der viser sig stort set altid overraskende vanskeligheder når det gælder store opgaver, og altså kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er væsentlige projekter. Flere projekter kræver mere end en person. Ydermere bør det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Det bliver meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du påbegynder din byggeproces. Du bør udarbejde en hurtig liste indeholdende alt du har brug for, og derefter granske listen, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
5Du må under ingen omstændigheder fattes grej. Det er uundværligt at have grejet disponibelt når du tager fat på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
6Der findes mange forskellige guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv info, specielt hvis man benytter den engelske version.
7Du kan indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
8Du kan tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at hente tilbud fra forskellige firmaer.
9Du skal nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som beskytter dig imod mulige uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en professionel.
10Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal nedskrive en strømlinet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
11Forud for at du går i gang med arbejdet kan det vise sig yderst vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ofte vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og bagefter gennemgå omkostningen ved dem én og én.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål vedrørende bundsikringsgrus

 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  Temmelig mange shops på nettet tilbyder nu om stunder alverdens billige former for levering til bundsikringsgrus. En af de mest benyttede er for nærværende pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt simpel, og typisk desuden den billigste fragtmulighed.

  Du burde på samme måde afveje for og imod at vælge at få sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Denne er desværre lidt mere pebret, men endda ualmindeligt uproblematisk ved køb af bundsikringsgrus online. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog kræver at du lever i kort afstand af e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på bundsikringsgrus er meget udslagsgivende forudsat vi har behov for ordren straks, så af den grund er det komplet vigtigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved bundsikringsgrus. Temmelig mange netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men husk at det kræver at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ud af døren før de pakkeansatte har fri.

  En række netbutikker lover fragt uden betaling på bundsikringsgrus online, men ofte påkræves det at du handler for et fastslået beløb. Derudover bør du tage den mest letkøbte leveringsform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

  Flere kæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig bundsikringsgrus hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af bundsikringsgrus i disse områder:

  Tilst, Nyborg, Esbjerg, Højbjerg, Fredericia, Hørsholm, Aabenraa, Ringsted, Horsens, Gentofte, Albertslund, Frederikshavn, Nakskov, Randers, Kalundborg, Dragør, Farum, Jyllinge, Hobro, Solrød Strand, Søborg, Lystrup, Vejle, Greve, Hvidovre, Thisted, Frederiksberg, Birkerød, Hedehusene, Allerød, Helsingør, Brønshøj, Slagelse, Svendborg, Frederiksværk, Rønne, Brøndby, København, Struer, Hjørring, Odder, Kolding, Holbæk, Skive, Glostrup, Silkeborg, Holstebro, Herning, Taastrup, Rødovre, Stenløse, Nærum, Vordingborg, Vallensbæk, Roskilde, Skanderborg, Risskov, Haslev, Haderslev, Gladsaxe, Sønderborg, Lillerød, Køge, Korsør, Næstved, Lyngby, Nørresundby, Virum, Middelfart, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Ballerup, Frederikssund, Ishøj, Herlev, Viborg, Ølstykke, Odense, Kokkedal, Aalborg, Aarhus, Ikast, Charlottenlund, Grenaa, Brønderslev, Hedensted, Rudersdal, Valby, Tårnby, Brabrand, Værløse, Vanløse, Varde, og Hillerød, .

  Klik-og-hent ift. bundsikringsgrus er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland).

  Ved indkig i tallene fremstår det klart, at netshoppere tit kigger efter fx køb bundsikringsgrus og billig bundsikringsgrus. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge blandt andet bundsikringsgrus tilbud, bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus online, plus de velkendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Find den bedste pris på bundsikringsgrus

  Det har vist sig at være temmelig let for alle at analysere tilbud på billige bundsikringsgrus online på diverse e-forretninger, og herved har en hel del netshops ikke kunne slippe for at mindske prisen på bundsikringsgrus betragteligt, og i øvrigt love billig fragt.

  Det kan immervæk blive gavnligt at udforske nogle enkelte e-shops efter tilbud og rabatter på bundsikringsgrus online forinden du handler, så man er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en shop på nettet tilbyder billige bundsikringsgrus online til salg for en tilbudspris der kan ses som helt fantastisk god, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig internet butik. Kortbestillinger er på den anden side en del af en vedtægt, hvilket beskytter kunden overfor uægte webshops.

  Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil honorere omkostningerne til bundsikringsgrus senere. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Når vi ser på statistikkerne står det markant, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig bundsikringsgrus og bundsikringsgrus tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker lede efter eksempelvis køb bundsikringsgrus, bundsikringsgrus online og bundsikringsgrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 1 m3 20 kg 1000 kg 500 kg 1 ton 15 kg 25 kg 25 kg

  Levering: afhentning trailer i bigbag i poser løst leveret vognlæs hent selv i løs vægt i sække

  Analyser tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot fremskaffer en lang række strålende løsninger til at undersøge ganske mange øvrige forbrugeres erfaringer og af den grund foreslåes det, at du tager et kig på internet butikkens kritik inden du placerer din ordre på billige bundsikringsgrus online.

  Facebook fremskaffer desuden nogle værdifulde genveje til at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Her ses mange e-butikker hvor man kan sammensætte en evaluering af ordreforløbet, hvilket ligeledes må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen shopper billige bundsikringsgrus online i en e-shop bør man i reglen studere shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en tryghed om at e-firmaet anerkender de opstillede regler, tillige med at online webshoppen nu og da kontrolleres af eksperter som har meget erfaring med de gældende regler.

  Det er en rigtig god chance for hjælpende service, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din bestilling af bundsikringsgrus. Ydermere slår vi et slag for at man er opmærksom på de væsentligste regler der kan have indvirkning på købet af bundsikringsgrus online, til eksempel den returpolitik webbutikken anvender.

  I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man i fremtiden kan bevise sit køb af bundsikringsgrus, uafhængig af om man har bestilt ved Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

  Morten gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Jan gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Anna R gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Thomas F gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til online shopping
  1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra væsentlig hvis du absolut skal bruge varen fluks, og herved er det helt væsentligt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på bundsikringsgrus. Masser af webshops garanterer billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, som dog stiller krav om at du bestiller tidligere end et givent tidspunkt.
  2Trustpilot frembyder sådan set gode muligheder for at blive klogere på forskellige tidligere kunders vurderinger og på grund af dette foreslåes det, at du eftersøger e-butikkens vurderinger før du handler billige bundsikringsgrus online. Facebook genererer lignende immervæk troværdige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed.
  3Indtil flere webshops yder billig fragt på bundsikringsgrus, men typisk kræves det at der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ kan man vælge den mest betalelige fragttype, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Løsningen er for det meste på den anden side meget overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
  4Vi anbefaler at kigge om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, som bør være en påvisning af at internet butikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, og at hjemmesiden hyppigt vurderes af fagmænd som har indsigt i de gældende vilkår. Før nogen shopper billige bundsikringsgrus hos en e-butik behøver man de facto studere virksomhedens betingelser.
  5Den mest letkøbte leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsudgave kan være ekstremt central forudsat vi har behov for bundsikringsgrus omgående. Alternativt så garanterer indtil flere internet webshops fragt uden beregning, men undertiden gælder det kun hvis du aftager for et konkret beløb.
  6Det er jo efterhånden meget nemt for enhver at vurdere tilbud online på billige bundsikringsgrus fra flere internet varehuse, og på grund af dette yder adskillige internet shops portofri fragt. Men det kan immervæk være tiden værd at udforske enkelte outlets på nettet efter billige priser inden du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  7Mange e-handler foreslår nu til dags diverse billige fragtløsninger til bundsikringsgrus. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Denne er jo vældig fremkommelig, samt endda endvidere den mest betalelige leveringstype.
  8Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regulativ, som passer på os overfor bedrageriske shops på nettet. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen ude i fremtiden.
  9Inden nogen handler billige bundsikringsgrus hos en webbutik behøver man når alt kommer til alt have øje for webbutikkens vilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde. Udover dette støtter vi at køberen er hensynstagende til de elementære bestemmelser gældende for handlen med billige bundsikringsgrus online, som for eksempel den returret online forhandleren lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk