Eltronic-ws.dk

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lys til haven

Varianter: hvid guld klar blå glas sort

Mængder: 1 kubikmeter 1000 kg 10 kg 500 kg 800 kg 1 m3 20 kg 25 kg 15 kg 1 ton 15 kg 500 liter 25 kg

Levering: i bigbag vognlæs trailer hent selv i poser i løs vægt løst leveret afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot dekorationssten.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige dekorationssten hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode tilbud, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er navnligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis super relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du kende webshoppens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af dekorationssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes nær dig, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at købe online og køre varerne personligt. Derigennem har man mulighed for at undgå fragten, samt sågar have varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder køber varer fra adskillige specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af dekorationssten online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du få ekstremt kompetent rådgivning fra folk med specialistviden i netop dekorationssten.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at handle dekorationssten online på deres hjemmeside.
Mange webshops i små nicher er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du påbegynder arbejdet er det ubeskriveligt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Typisk vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det kan være økonomisk at notere hver enkelt udgiftspost, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem én efter én.
3Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
4Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du skal have en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af oversigten.
5Det vil vise sig betydningsfuldt at du har alle materialer parat inden du indleder dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en enkel liste hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og dernæst efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp mod hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig hvis det er store byggeprojekter. Nogle ombygninger bør udføres af mere end en person. I øvrigt er det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8For byggeprojekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Således kan du regelmæssigt kigge på vejrberetningerne i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
9Måske du burde tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Ifald du skal have hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at hente priser fra en håndfuld selskaber.
10Der er en overflod af instruktioner og videoer på nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube yder assistance med enorme mængder gavnlig information, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
11Man må på ingen måde mangle grej. Ofte kan det være yderst relevant at have udstyret til disposition når du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
12Der viser sig typisk utidige problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat god plads i kalenderen, så man kan være overbevist om at man når det til siden.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål til dekorationssten

 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  En masse netshops frembyder efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for levering til dekorationssten. Et hit er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig super enkel, og oftest ydermere den mest betalelige fragttype.

  Du bør omvendt planlægge at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er desværre en anelse mindre billig, men også rigtig simpel med dekorationssten online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo står og falder med at du har bopæl lige ved internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på dekorationssten er selvfølgelig usædvanlig vital såfremt vi absolut skal bruge produkterne inden for få dage, og med det formål er det utvivlsomt afgørende at vi checker den forventede leveringsdato på dekorationssten. Temmelig mange e-handler – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men husk at det stiller krav om at du når at bestille forinden et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt skippet afsted inden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Indtil flere online webshops garanterer levering uden omkostninger på dekorationssten online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du handler for et præcist beløb. Desuden skal man tage den mindst kostelige fragtmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  En hel del kæder giver afhentning hvor du køber billig dekorationssten hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af dekorationssten i følgende byer:

  Rødovre, Brabrand, Haslev, Ikast, Ringsted, Nærum, Aalborg, Esbjerg, Farum, Grenaa, Kokkedal, Hjørring, Varde, Roskilde, Frederiksberg, Odder, Tilst, Skanderborg, Kolding, Frederikshavn, Gladsaxe, Frederikssund, Rønne, Gentofte, Birkerød, Hedehusene, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Slagelse, Fredericia, Højbjerg, Hillerød, Holbæk, Vallensbæk, Odense, Holstebro, Albertslund, Herning, Charlottenlund, Valby, Herlev, Horsens, Frederiksværk, Ishøj, Taastrup, Hvidovre, Sønderborg, Søborg, Vejle, Vanløse, Lystrup, Nørresundby, Lyngby, Ølstykke, Greve, Korsør, Thisted, Nakskov, Silkeborg, Haderslev, Brøndby, Rudersdal, Hobro, Køge, Værløse, Tårnby, Glostrup, Middelfart, Stenløse, Næstved, Nyborg, Randers, Lillerød, Aarhus, København, Helsingør, Kalundborg, Solrød Strand, Jyllinge, Virum, Allerød, Skive, Hedensted, Dragør, Risskov, Åbyhøj, Brønderslev, Viborg, Svendborg, Ballerup, Brønshøj, Aabenraa, og Struer, .

  Click-and-collect ift. dekorationssten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. dekorationssten priser og dekorationssten online. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere lede efter fx dekorationssten tilbud, køb dekorationssten samt billig dekorationssten, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Find den bedste pris på dekorationssten

  Det har vist sig at være usædvanlig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige dekorationssten online på forskellige e-handler, og derfor har mange e-shops set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på dekorationssten eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde billig levering.

  Til gengæld kan det stadigvæk blive indbringende at udforske indtil flere webshops efter udsalg og tilbud på dekorationssten online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Man må dog være så påvagt, at i tilfælde af at en shop forhandler billige dekorationssten online på tilbud til en pris der kan virke umådelig billig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en svindel online shop. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, der bistår os overfor bedrageriske netbutikker.

  Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale omkostningerne til dekorationssten over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Ved indkig i data er det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis dekorationssten online og billig dekorationssten. Man ser derudover tit internet shoppere kigge efter blandt andet køb dekorationssten, dekorationssten priser samt dekorationssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til lys

  Varianter: sort glas blå guld klar hvid

  Mængder: 15 kg 1 m3 500 liter 1000 kg 500 kg 10 kg 800 kg 20 kg 25 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1 kubikmeter

  Levering: løst leveret afhentning trailer hent selv vognlæs i løs vægt i poser i sække i bigbag

  Læs folks erfaringer

  Trustpilot tilbyder super tiltalende chancer for at besigtige flere andre brugeres meninger og af den grund anbefaler vi, at du sonderer internet butikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige dekorationssten online.

  Facebook tilbyder ligeledes aldeles relevante chancer for at få en idé om online forretningens pålidelighed. Tilmed møder vi endda online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at registrere en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel kan anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk handler billige dekorationssten online i en internet webshop burde man utvivlsomt tyde e-butikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl et omfattende projekt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

  En nem løsning kunne være at kontrollere om e-forretningen er godkendt af e-mærket, som ofte er et kendetegn for at e-shoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd der er meget fortrolige reglerne på området.

  Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, hvis du oplever dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af dekorationssten. Dertil foreslår vi at køber er vidende om de væsentligste regler i forbindelse med bestillingen af dekorationssten online, for eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen anvender.

  På grund af dette er det ligeledes relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af dekorationssten, ligegyldig om man har bestilt ved Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

  Susanne gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Jørgen gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Inger K gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Thomas gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 tips til online indkøb
  1Før nogen handler billige dekorationssten på en e-forhandler bør man på en vis måde læse netshoppens betingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant. Yderligere kan det være til hjælp at køber er på vagt for de primære vilkår der gælder for handlen med billige dekorationssten online, som eksempelvis den bytteret online shoppen tilbyder.
  2Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du lever lige ved webbutikkens lager. Den leveringsmåde er naturligvis virkelig relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge dekorationssten omgående. Alternativt så lover flere e-butikker gratis fragt, men oftest forudsætter det at du shopper for et fastslået beløb.
  3Indtil flere forretninger på nettet tilbyder fri fragt på dekorationssten, men typisk er det så præmissen at du indkøber for et præcist beløb. Desuden kan man snuppe den billigste leveringsversion, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden er godt nok derudover rigtig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
  4Fragttiden er selvfølgelig meget afgørende forudsat du behøver produktet lige om lidt, og af den grund er det utvivlsomt vigtigt at vi tjekker den anslåede leveringsdato på dekorationssten. Masser af shops på nettet tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men vær på vagt da det regnes ud fra at transaktionen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt.
  5Det har vist sig at være i høj grad bekvemt for enhver at søge sig frem til priser online på billige dekorationssten hos forskellige online firmaer, og derfor lover de fleste online forhandlere fragt uden betaling. Derfor kan det til hver en tid vise sig gunstigt at besigtige forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud forud for at du køber, således at man er garanteret at modtage den billigste pris.
  6Trustpilot bringer dig egentlig ønskværdige muligheder for at kortlægge flere aktuelle konsumenters omtaler og af den grund er det smart, at du besigtiger internet firmaets ratings forinden du handler billige dekorationssten online. Facebook leverer også sådan set hæderlige metoder til at få indblik i internet butikkens troværdighed.
  7Mange internet firmaer udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige fragttyper til dekorationssten. Førstevalget hos mange er efterhånden udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså rigtig let, og tit tilmed den billigste fragtmetode.
  8Vi tilråder at se nærmere på om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en påvisning af at webshoppen lever op til de officielle danske regler, og at forretningen fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden folk shopper billige dekorationssten i en e-forhandler burde de for at være sikker gennemlæse webbutikkens forretningsbetingelser.
  9Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en orden, som værner køber imod svindlende internet forretninger. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil klare prisen over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk