Eltronic-ws.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til græsplæne

Mængder: 1 ton 15 kg 20 kg 500 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 1 m3

Levering: løst leveret afhentning trailer i sække i løs vægt hent selv i bigbag vognlæs i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige filtergrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har gode tilbud, og andre giver kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke netbutikkens betingelser.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare filtergrus.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som giver sparring omkring filtergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De store byggekæder samler varer fra adskillige nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af filtergrus online.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har du valget om at undgå fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe filtergrus online hos dem.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Således kan du opleve ekstra brugbar assistance fra personale der er eksperter i lige præcis filtergrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
filtergrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning vil være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp når du udarbejder oversigten.
2Man vil under ingen omstændigheder undvære grej. Det er vigtigt at have udstyret klar forinden du igangsætter byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Det vil vise sig værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en hurtig huskeliste som samler alt som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har husket det hele.
4Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig når der er tale om vigtige ombygninger. Nogle ting behøver mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
5Længe før du indleder byggeriet kan det være vanvittigt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Du bør på ingen måde forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeriet, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
7For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund kan du tit tjekke meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå starter med at regne absolut lige når du er startet på dit komplekse projekt.
8Du kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det gives hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Der viser sig næsten altid ubelejlige bump på vejen ved avancerede projekter, og ergo er det betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
10Typisk vil det være vigtigt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at beskrive alle poster, og bagefter indsamle beløbet for dem en ad gangen.
11Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv information, især ifald man benytter engelske ord i din søgning.
12Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du benytter professionel hjælp anbefales det at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er meget betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er temmelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål hvad angår filtergrus

 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  Adskillige e-butikker yder til alt held mange forskellige billige muligheder for levering til filtergrus. En sikker vinder er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken lige når det passer dig. Metoden er altså i høj grad fremkommelig, samt i mange tilfælde endvidere den billigste mulighed for fragt.

  Du burde også foretrække at få varerne sendt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden er undertiden en anelse mindre billig, men endvidere særligt uproblematisk med filtergrus online. Den prisbilligste form for levering er unægtelig at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du er lige ved e-handlens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på filtergrus er jo temmelig vigtig ifald man behøver din ordre fluks, og derfor er det ret så afgørende at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på filtergrus. Adskillige webbutikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, men glem ikke at det er påkrævet at ordren indsendes inden et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

  Nogle få e-forhandlere lover fragt uden gebyr på filtergrus online, men oftest er det så nødvendigt at der bestilles for et konkret beløb. Ellers bør man vælge den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  De største byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig filtergrus hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan. De tilbyder for eksempel afhentning af filtergrus i disse områder:

  Rønne, Odder, Ringsted, Åbyhøj, Frederikssund, Holbæk, Nyborg, Køge, Værløse, Holstebro, Sønderborg, Varde, Frederikshavn, Svendborg, Slagelse, Odense, Herlev, Valby, Tårnby, Hedensted, Hobro, Brønshøj, Albertslund, Skive, Ølstykke, Hedehusene, Rudersdal, Risskov, Middelfart, Greve, Aarhus, Charlottenlund, Vejle, Gladsaxe, Aalborg, Næstved, Roskilde, Brøndby, Gentofte, Fredericia, Ishøj, Ikast, Højbjerg, Birkerød, Hjørring, Helsingør, Hillerød, Skanderborg, Horsens, Nørresundby, Silkeborg, Kolding, Randers, Kokkedal, Taastrup, Virum, Tilst, Thisted, Brønderslev, Herning, Vallensbæk, Allerød, Hørsholm, Farum, Grenaa, Esbjerg, Frederiksværk, Haderslev, Nakskov, Lyngby, Vanløse, København, Haslev, Solrød Strand, Korsør, Søborg, Vordingborg, Aabenraa, Lystrup, Brabrand, Struer, Dragør, Nærum, Frederiksberg, Stenløse, Nykøbing Falster, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Lillerød, Kalundborg, Viborg, Ballerup, og Jyllinge, .

  Click-and-collect for filtergrus er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter fx filtergrus online og filtergrus tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter bl.a. køb filtergrus, filtergrus priser og billig filtergrus, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  Find den bedste pris på filtergrus

  Det har vist sig at være rigtig enkelt for alle og enhver at sammenligne priser på billige filtergrus online på forskellige forhandlere på nettet, og følgelig har massevis af outlets på nettet ikke kunne lade være med at mindske prisniveauet på filtergrus enormt, og derudover byde på levering uden gebyr.

  Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at se nærmere på indtil flere internet foretagender efter udsalg og tilbud på filtergrus online forud for at du gennemfører din handel, så du er sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Man må alligevel huske på, at i tilfælde af at en online webshop afsætter billige filtergrus online til salg for en tilbudspris der kan ses som besynderligt billig, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig online virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket garanterer os imod snydagtige internet webshops.

  Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil betale omkostningerne til filtergrus i flere bidder. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet filtergrus tilbud og filtergrus priser. Man ser desuden ofte folk kigge efter for eksempel køb filtergrus, billig filtergrus samt filtergrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 1000 kg 500 kg 800 kg 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 20 kg 25 kg

  Levering: i sække løst leveret afhentning vognlæs trailer hent selv i poser i løs vægt i bigbag

  Analyser eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot fremskaffer fuldstændig strålende muligheder for at granske diverse nuværende forbrugeres oplevelser og derved kan det være til hjælp, at du kigger på e-forretningens ratings før du handler billige filtergrus online.

  Facebook indebærer ydermere forholdsvis ærlige løsninger til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed. Desuden er der mange online virksomheder hvor det er muligt at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden må drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forud for at folk shopper billige filtergrus online hos en internet webshop kan de reelt bese forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke super spændende, i særdeleshed på de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Et alternativ kan være at se hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en antydning af at online webshoppen efterlever de officielle danske regler, og at e-forhandleren rutinemæssigt føres tilsyn med af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler.

  Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, såfremt du skulle få dilemmaer i forbindelse med din bestilling af filtergrus. I øvrigt går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale reglementer der har betydning for bestillingen af filtergrus online, som fx den returneringsret forretningen benytter.

  Derfor er det ydermere vigtigt, at man altid beholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af filtergrus, uafhængig af om man handler ved Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma eller Stark.

  Mads gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Christian Kristensen gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Niels O gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Mads gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  9 tips til køb på nettet
  1Forud for at nogen shopper billige filtergrus hos en e-forhandler kunne man til hver en tid gennemgå netshoppens handelsaftale, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Dertil går vi ind for at køberen er sat ind i de vigtigste retningslinjer der influerer på bestillingen af billige filtergrus online, som fx den ombytningspolitik virksomheden kører med.
  2Generelt foreslår vi at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er et fingerpeg om at internet selskabet understøtter de danske regler, og at online firmaet undertiden overvåges af jurister som har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige filtergrus hos en netshop kunne man til hver en tid få overblik over e-butikkens vilkår.
  3Leveringstidspunktet er jo vældig relevant ifald vi står og skal bruge produkterne inden for kort tid, og med det formål er det naturligvis relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på filtergrus. En stor portion firmaer på nettet lover billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, hvilket afhænger af at transaktionen realiseres inden et fast klokkeslæt.
  4Temmelig mange online outlets giver nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringstyper til filtergrus. Den mest almindelige er nu til dags pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når du har mulighed for det. Metoden er nemlig ret så praktisk, og tit endvidere den mest betalelige leveringsversion.
  5En række e-forretninger i Danmark yder fragtfri levering på filtergrus, men oftest er det så præmissen at der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt bør man snuppe den mest letkøbte slags levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Løsningen viser sig almindeligvis desuden super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige løsning er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  6Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige filtergrus på forskellige online varehuse, og til gengæld frembyder massevis af online outlets gratis fragt. Det kan dog stadigvæk være lukrativt at se nærmere på visse webbutikker efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
  7Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, men det betinges af at du lever i kort afstand af e-firmaets hjemsted. Den leveringsmåde er naturligvis ret vital hvis man absolut skal bruge filtergrus med det samme. Alternativt så tilbyder nogle få firmaer på nettet fri fragt, men for det meste kræver det at man køber for et bestemt beløb.
  8Trustpilot yder de facto stabile løsninger til at blive klogere på en stor gruppe aktuelle konsumenters observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår online shoppens omtaler forinden du handler billige filtergrus online. Facebook yder ydermere ret så gode løsninger til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
  9Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af et reglement, der bistår køberen overfor uærlige e-forretninger. Alternativt kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil dække betalingen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk