Eltronic-ws.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 500 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1 ton

Levering: i sække i poser vognlæs afhentning i bigbag hent selv trailer i løs vægt løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge firmaets regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige flisegrus fra webshop til webshop. En del vil have gode tilbud, imens andre vil have service. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af flisegrus.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare flisegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige producenter, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af flisegrus online.
De kendte byggecentre har butikker overalt i landet, og dermed har kunderne chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det kan man blive fri for leveringsgebyret, og endda hente varerne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du forvente endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra folk som er specialister i lige præcis flisegrus.
En masse specialiserede netshops er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en billig pris.
Diverse nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du køber flisegrus online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig stort set altid pludselige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og ergo kan det vise sig væsentligt at der afsættes god plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det kan blive fundamentalt at have de påkrævede materialer handlet ind forinden du kaster dig over byggeprocessen. Du bør sammenfatte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
3Der ligger utrolig mange guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube kan hjælpe med meget udbytterig info, ikke mindst forudsat at du kigger på engelsk.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således kan du løbende kigge på vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
5Man vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig erstatteligt at du har udstyret disponibelt når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
6Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det må være sundt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde ens udgift ved dem hver især.
7Længe før du opstarter byggeprojektet kan det blive ganske værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er større byggeprocesser. Nogle ting stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen forbedrer planeten.
10Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med projektet. Du bør have en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver din agenda.
11Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning som arbejdssko der beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Husk at tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må skaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Når du får assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at hente prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål angående flisegrus

 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  Mange online varehuse udlover i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til flisegrus. En favorit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine varer når du har lyst. Muligheden er jo rigtig nem, og oftest ligeledes den mest billige fragtform.

  Du kunne derudover beslutte dig for at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver tit lidt mindre billig, men samtidig ekstremt bekvem med flisegrus online. Den billigste løsning til levering er dog at hente ordren selv, men dette kræver at du lever i kort afstand af online webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på flisegrus er selvfølgelig super betydningsfuld hvis vi står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så derfor er det uden tvivl relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved flisegrus. En masse online butikker – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, som trods alt stiller krav om at ordren placeres tidligere end et givent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer klar før de logistikansatte tager hjem.

  Indtil flere online varehuse sikrer levering uden beregning på flisegrus online, men for det meste er det betinget af at der aftages for en konkret pris. Som alternativ skal du foretrække den mest billige leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

  Adskillige byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig flisegrus på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på flisegrus i følgende byer:

  Højbjerg, Vallensbæk, Fredericia, Helsingør, Kokkedal, Hobro, Lystrup, Tilst, Aabenraa, Frederiksberg, Varde, Rudersdal, Brønshøj, Hjørring, Charlottenlund, Tårnby, Lyngby, Glostrup, Allerød, Taastrup, Rønne, Albertslund, Værløse, Brøndby, Ishøj, Haslev, Virum, Hedensted, Holbæk, Odder, Slagelse, Birkerød, Valby, Ballerup, Svendborg, Søborg, Struer, Roskilde, Solrød Strand, Brønderslev, Hedehusene, Frederikshavn, Vordingborg, Nærum, Ringsted, Herlev, Næstved, Odense, Horsens, Herning, Hillerød, Greve, Esbjerg, Aarhus, Randers, Frederiksværk, Kalundborg, Lillerød, Gladsaxe, Ikast, Viborg, Silkeborg, Korsør, Jyllinge, Brabrand, Sønderborg, Frederikssund, Rødovre, Dragør, Hvidovre, Kolding, Risskov, Gentofte, Køge, Hørsholm, Nyborg, Grenaa, Stenløse, Nykøbing Falster, Thisted, Vejle, Nørresundby, Ølstykke, Vanløse, Nakskov, Farum, Aalborg, Middelfart, Skive, Skanderborg, Holstebro, København, Åbyhøj, og Haderslev, .

  Klik-og-hent ift. flisegrus er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når der ses på tendenserne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel flisegrus priser og køb flisegrus. Derudover oplever vi som regel folk efterspørge blandt andet billig flisegrus, flisegrus tilbud og flisegrus online, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

  Få rabat på flisegrus

  Det har vist sig at være ualmindeligt gnidningsløst for alle og enhver at analysere tilbud på billige flisegrus online på flere butikker på nettet, og for det har en hel del online virksomheder ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på flisegrus helt i bund, og endda love fragt uden gebyr.

  Men det kan stadigvæk være tiden værd at sammenligne nogle internet webshops efter tilbud på flisegrus online inden du placerer ordren, så du er garanteret at modtage den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Man bør alligevel ikke overse, at når en e-butik sælger billige flisegrus online for en tilbudspris der kan virke ekstraordinært letkøbt, så kunne det for det meste være et bevis på en fup webshop. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under et reglement, hvilket støtter dig overfor uoprigtige forretninger på nettet.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale prisen på flisegrus senere. Det foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Når vi kigger i data er det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger bl.a. køb flisegrus og billig flisegrus. Derudover oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis flisegrus priser, flisegrus tilbud samt flisegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 25 kg 15 kg 1 m3 1 ton 1000 kg 500 kg 800 kg 25 kg

  Levering: løst leveret afhentning i løs vægt vognlæs hent selv i poser trailer i bigbag i sække

  Undersøg folks betragtninger

  Trustpilot leverer fuldkommen tiltalende genveje til at dechifrere ret mange forhenværende brugeres erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du gennemgår online webshoppens vurderinger inden du handler billige flisegrus online.

  Facebook tilbyder dig lignende sådan set fordelagtige genveje til at få indblik i internet selskabets troværdighed. Tilmed møder vi endda internet varehuse som gør det muligt at aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige flisegrus online i en webbutik burde de faktisk gennemløbe netbutikkens handelsbetingelser, men det er tit ikke særlig morsomt, særligt med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

  En anden valgmulighed kunne måske være at se om webshoppen er e-mærket, siden det typisk er en sikring om at online forretningen overholder de opstillede regler, og at e-handlen en gang i mellem overvåges af sagkyndige som har indsigt i de gældende love.

  Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du forvoldes vanskeligheder i processen med din shopping med flisegrus. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de mest basale reglementer gældende for købet af flisegrus online, som fx hvilken byttepolitik hjemmesiden benytter.

  Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af flisegrus, ligegyldig om man bestiller ved Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

  Martin A gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Bente gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Niels Larsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Henrik K gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  9 gode råd til når du køber online
  1En masse outlets på nettet giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmidler til flisegrus. Et hit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså yderst let, og endda tilmed den mindst kostelige type af levering.
  2Før folk handler billige flisegrus i en butik på nettet behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen et omfattende projekt. Ligeså foreslåes det at du er sat ind i de mest vedkommende retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige flisegrus online, f.eks. den ombytningspolitik virksomheden har.
  3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super vital såfremt vi står og skal bruge varerne lige om lidt, så herved er det forholdsvis relevant at vi studerer den estimerede leveringsdato for flisegrus. Masser af online forhandlere tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter, som imidlertid regnes ud fra at ordren gennemføres inden et aftalt klokkeslæt.
  4Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af et regulativ, der redder folk imod uoprigtige netbutikker. Alternativt burde du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage betalingen ude i fremtiden.
  5Vi anbefaler at se nærmere på om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som burde være et signal om at e-butikken forstår de danske regler, og at e-shoppen fra tid til anden evalueres af jurister der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige flisegrus på en e-forhandler kan de for at være på den sikre side læse virksomhedens forretningsvilkår.
  6Flere internet forretninger frembyder billig levering på flisegrus, men typisk er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret sum. I øvrigt kan du gribe den billigste fragttype, som ofte vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig ofte desuden yderst ukompliceret. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  7Trustpilot tilbyder dig regulære anstændige genveje til at udforske en stor gruppe eksisterende forbrugeres vurderinger og af den grund er det prisværdigt, at du efterforsker online webshoppens ratings forud for at du shopper billige flisegrus online. Facebook medfører også faktisk fine genveje til at få et kig ind i online firmaets pålidelighed.
  8Den billigste leveringsform er uden tvivl selv at hente produkterne, men det står og falder med at du befinder dig nærved netbutikkens arbejdslager. Den løsning er jo særligt afgørende i tilfælde af at man behøver flisegrus øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere internet virksomheder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kræves det at der erhverves for en bestemt pris.
  9Det er jo efterhånden rigtig ukompliceret for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige flisegrus i blandt flere online forretninger, og så lover en lang række internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Men det kan trods alt vise sig gunstigt at kontrollere nogle forskellige e-forretninger efter billige priser forud for at du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk