Eltronic-ws.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 500 liter 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 500 kg 1 m3 20 kg 25 kg 1000 kg

Levering: i bigbag afhentning løst leveret i sække i poser i løs vægt hent selv trailer vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring flisesand.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige flisesand fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på lave priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot flisesand.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er især muligt ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra talrige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af flisesand online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og dermed har du mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Herigennem kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at bestille flisesand online fra deres webshop.
De fleste niche netbutikker producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De fleste niche netbutikker ved ekstremt meget om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem bør du forvente en høj grad af begavet vejledning fra nogle som er eksperter i netop flisesand.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer næsten altid utidige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at komme i mål.
2Det kan være til god gavn at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er omfangsrige projekter. Nogle byggerier gør krav på flere personer. Derudover er det mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det bør blive en fordel at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man bør kortlægge omkostningen ved hver eneste af dem.
4Der findes en overflod af instruktioner og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget anvendelig info, specielt ifald du kigger i hele verden.
5Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være fornuftigt at have det disponibelt når du starter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for disse udgifter i budgettet.
6For projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den grund skal du jævnligt tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
7I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
8Forinden du optager dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt vigtigt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9Planlægning vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må liste en gennemarbejdet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din strategi.
10Det bør overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du henter eksperthjælp er der penge at spare ved at modtage en pris fra flere firmaer.
11Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer handlet ind i god tid før du indleder byggeprocessen. Du kunne med fordel udarbejde en enkel note som samler alt der skal bruges, og så eftergå listen, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
12Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål vedr. flisesand

 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  Temmelig mange e-handler udlover nu diverse forskellige billige leveringsformer til flisesand. Den mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Denne er altså usædvanlig ligetil, og oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du burde også afveje for og imod at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig godt nok en smule mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt smertefri for flisesand online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på flisesand er særligt vital om du absolut skal bruge dine nye produkter med det samme, og herved er det øjensynligt centralt at du studerer den estimerede leveringsdato for flisesand. En hel del internet outlets – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en masse varer online, men glem ikke at det er underforstået at ordren indsendes inden et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden logistikpersonalet får fri.

  Flere internet forretninger garanterer levering uden gebyr på flisesand online, men undertiden gælder det kun hvis du aftager for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man udse dig den mest billige leveringsløsning, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  En masse webbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig flisesand hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på flisesand i disse byer:

  Dragør, Nakskov, Brøndby, Glostrup, Højbjerg, Stenløse, Rødovre, Taastrup, Roskilde, Helsingør, Kolding, Thisted, Aalborg, Aarhus, Tilst, Albertslund, Greve, Rudersdal, Værløse, Hillerød, Nyborg, Ishøj, Frederikssund, Holstebro, Vordingborg, Odense, Næstved, Brønderslev, Brønshøj, Svendborg, Hobro, Aabenraa, Haderslev, Struer, Charlottenlund, Rønne, Virum, Horsens, Varde, Korsør, Køge, Esbjerg, Nykøbing Falster, Gentofte, Solrød Strand, Fredericia, Hjørring, Gladsaxe, Frederiksværk, Allerød, Lillerød, Ringsted, Slagelse, Sønderborg, Vanløse, Hedensted, Randers, Nærum, Lystrup, Skive, Herning, Middelfart, Åbyhøj, Hvidovre, Kokkedal, Hørsholm, Søborg, Hedehusene, Nørresundby, Ølstykke, Grenaa, Birkerød, Risskov, Frederikshavn, Holbæk, Kalundborg, Viborg, Silkeborg, Vallensbæk, Odder, Ikast, Lyngby, København, Valby, Haslev, Skanderborg, Vejle, Herlev, Brabrand, Farum, Tårnby, Ballerup, Frederiksberg, og Jyllinge, .

  Klik-og-hent for flisesand er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland).

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk tit leder efter fx billig flisesand og flisesand priser. Derudover oplever man tit folk lede efter bl.a. flisesand online, køb flisesand og flisesand tilbud, foruden de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Gode tilbud på flisesand

  Det har vist sig at være rigtig smertefrit for enhver at tjekke tilbud på billige flisesand online fra flere e-shops, og herved har mange internet butikker været nødt til at tvinge udsalgspriserne på flisesand voldsomt, og ovenikøbet tilbyde levering uden omkostninger.

  Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at kontrollere et par webshops efter billige priser på flisesand online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  Du bør trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en internet webshop tilbyder billige flisesand online for en pris som virker kolossalt billig, bør det tit være et fingerpeg om en bedragerisk online webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af et lovbud, som assisterer køber overfor bedrageriske internet forhandlere.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække regningen på flisesand over en periode. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

  Ved kig i tallene er det markant, at netshoppere typisk søger for eksempel billig flisesand og flisesand priser. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge blandt andet flisesand online, køb flisesand samt flisesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 1 m3 10 kg 500 liter 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 800 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 25 kg

  Levering: i sække trailer i poser afhentning hent selv vognlæs i bigbag løst leveret i løs vægt

  Læs tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot forærer dig stort set hæderlige chancer for at gennemrode ret mange andre konsumenters opfattelser og på grund af dette kan det anbefales, at du læser internet butikkens ratings før du køber billige flisesand online.

  Facebook bringer dig på samme måde sådan set tiltalende løsninger til at få et kig ind i online forretningens kundefokus. Desuden ser vi endda firmaer på nettet hvor man kan udforme en evaluering af virksomhedens service, som desuden kan bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige flisesand online i en e-handler behøver de når alt kommer til alt gennemløbe netbutikkens vilkår, men det er tit ikke super spændende, især ved de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

  En anden valgmulighed er at kigge hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, siden det skulle være en forsikring om at online forhandleren forstår de danske love, udover at online webshoppen undertiden overvåges af fagfolk som forstår retningslinjerne.

  Dette er en god lejlighed til en håndsrækning, såfremt du får besvær i processen med din handel med flisesand. Derudover er det smart at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vilkår der indvirker på bestillingen af flisesand online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-butikken bruger.

  Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne påvise købet af flisesand, uagtet om man shopper hos Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg eller Davidsen.

  Henrik S gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Kirsten N gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Else K gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Jette Møller gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til din online shopping
  1Inden nogen handler billige flisesand på en forretning på nettet kan man i princippet tyde forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant. Ydermere foreslåes det at du er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige flisesand online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken garanterer.
  2Fragtperioden er selvfølgelig vældig relevant forudsat vi har behov for din ordre lige om lidt, så derfor er det temmelig væsentligt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved flisesand. En række online butikker udlover billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer, som alligevel beroer på at orden realiseres forud for et fastsat tidspunkt.
  3Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer køber imod snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare regningen ude i fremtiden.
  4Det er efterhånden meget problemfrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige flisesand på diverse webbutikker, og altså tilbyder massevis af webbutikker fragt uden omkostninger. Dog kan det alligevel vise sig profitabelt at checke nogle få firmaer på nettet efter tilbud og rabat forinden du handler, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
  5Nogle enkelte online butikker byder på levering uden gebyr på flisesand, men oftest kræves det at man aftager for et fastslået beløb. Alternativt bør man vælge den mest billige leveringsløsning, som typisk vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtformen viser sig godt nok derudover ualmindeligt problemfri. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  6Trustpilot genererer visse nyttige løsninger til at studere en stor portion tidligere kunders opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-handlens kritik forinden du køber billige flisesand online. Facebook bringer dig derudover absolut hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til netbutikkens popularitet.
  7En stor portion e-firmaer giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmuligheder til flisesand. En af de mest populære er for øjeblikket pakkeshops, hvor det er muligt at hente pakken når du har lyst. Fragttypen er nemlig vældig bekvem, samt tit derudover den prisbilligste mulighed for levering.
  8Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du er tæt på online forretningens lager. Den leveringsmanér er jo vældig aktuel i tilfælde af at vi absolut skal bruge flisesand fluks. Alternativt så frembyder en hel del outlets på nettet portofri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at der erhverves for et konkret beløb.
  9Generelt går vi ind for at tjekke om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et bevis på at online forretningen overholder de opstillede regler, tillige med at internet butikken ofte besigtiges af sagkyndige der har indsigt i de gældende love. Før nogen handler billige flisesand hos en butik burde man altid sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk