Eltronic-ws.dk

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser til omfugning til badeværelse til bad chaussesten til indendørs til udendørs til mursten

Mængder: 25 kg 10 kg 15 kg 1 m3 1 ton 500 liter 20 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 800 kg

Levering: i poser i bigbag afhentning hent selv vognlæs i løs vægt løst leveret i sække trailer

Brands: Skalflex Scan Weber Lip Raw Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige fugemørtel fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, hvorimod nogle har faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets betingelser.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare fugemørtel.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring fugemørtel.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra diverse nicheshops, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af fugemørtel online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og takket være dette har de fleste mulighed for at bestille online og transportere produkterne selv. Dermed har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du bestiller fugemørtel online hos dem.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve ekstremt kyndig service fra personale med specialistviden i netop fugemørtel.
De største byggecentre i Danmark
fugemørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fugemørtel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

fugemørtel silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag må du tit tjekke vejrforudsigelserne i dagene før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du lige er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
2Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
3Måske du burde vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du skal skaffe professionel assistance til delelementer af arbejdet. Hvis du tager imod hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at modtage priser fra diverse leverandører.
4Du kan finde alverdens guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube er kilde til overvældende meget almennyttig info, specielt hvis du benytter den engelske version.
5Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være vigtigt at have udstyret til disposition inden du tager fat på byggeriet. Derudover er det godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal liste en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af oversigten.
7Der kommer utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det kommer til store projekter, og altså vil det være værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, så man føler sig overbevist om at komme i mål.
8Forinden du optager byggeprocessen kan det være højst meningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Det er en god idé at spørge om hjælp til byggeprojektet, især i tilfælde af større byggeopgaver. Krævende opgaver gør krav på flere mennesker. Ydermere bør det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Måske det viser sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer indkøbt inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og så granske hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
11Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være rationelt at notere hver enkelt udgift, og herefter indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
12Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv sikkerhedssko der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får professionel hjælp.
De mest populære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er hamrende imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En lang række online virksomheder giver heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmidler til fugemørtel. Den mest almindelige er i dag pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså rigtig nem, samt tit ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du bør også vælge at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver uheldigvis lidt mere omkostningsfuld, men derudover særligt enkel med fugemørtel online. Den mindst kostelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette er betinget af at du har bopæl i kort afstand af netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på fugemørtel er særligt essentiel om vi har brug for varen fluks, og med det formål er det temmelig passende at vi checker den anslåede leveringsdato på fugemørtel. Mange online outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags levering på mange varenumre online, som stiller krav om at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren klar inden lagerpersonalet har fri.

Visse internet virksomheder sikrer levering uden omkostninger på fugemørtel online, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for en bestemt pris. Derudover bør du gribe den mest billige leveringsmodel, som typisk er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

Store netbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig fugemørtel online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på fugemørtel i følgende områder:

Ishøj, Nykøbing Falster, Slagelse, Frederiksberg, Ølstykke, Thisted, Randers, Glostrup, Skanderborg, Silkeborg, Valby, Risskov, Søborg, Charlottenlund, Taastrup, Gladsaxe, Brabrand, Vanløse, Farum, Odder, Aarhus, Varde, Haderslev, Kokkedal, Lystrup, Birkerød, Køge, Svendborg, Skive, Aabenraa, Nærum, Næstved, Ikast, Esbjerg, Højbjerg, Rønne, Ringsted, Odense, Vordingborg, Brønshøj, Frederiksværk, Holbæk, Solrød Strand, Holstebro, Rudersdal, Virum, Herlev, Hobro, Frederikssund, Grenaa, Helsingør, Nørresundby, Tårnby, Nyborg, Struer, Viborg, Kalundborg, Stenløse, Middelfart, Sønderborg, Jyllinge, Hørsholm, Hedensted, København, Albertslund, Aalborg, Hjørring, Nakskov, Frederikshavn, Åbyhøj, Ballerup, Lillerød, Horsens, Hedehusene, Greve, Fredericia, Allerød, Hvidovre, Rødovre, Lyngby, Tilst, Brøndby, Haslev, Herning, Hillerød, Dragør, Roskilde, Gentofte, Kolding, Vallensbæk, Brønderslev, Vejle, Værløse, og Korsør, .

Click-and-collect af fugemørtel er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i tendenserne står det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. fugemørtel tilbud og billig fugemørtel. Derudover oplever vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis fugemørtel priser, køb fugemørtel samt fugemørtel online, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Få den bedste pris på fugemørtel

Det er rigtig problemfrit for os alle at vurdere tilbud på billige fugemørtel online hos diverse webshops, og af den grund har utallige internet varehuse set sig nødsaget til at formindske udsalgspriserne på fugemørtel helt i bund, og ydermere frembyde fri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig profitabelt at efterse forskellige e-shops efter udsalg og tilbud på fugemørtel online forud for at du bestiller, så du er tryg ved at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at såfremt en netshop tilbyder billige fugemørtel online til salg for en pris der virker ubegribelig billig, så bør det ofte være en indikation på en bedragerisk netbutik. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en retningslinje, hvilket støtter køber overfor uærlige online varehuse.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil dække betalingen af fugemørtel over flere uger. Det foreslåes som regel ved niche webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere som regel leder efter blandt andet køb fugemørtel og fugemørtel tilbud. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter for eksempel fugemørtel priser, billig fugemørtel og fugemørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til omfugning til badeværelse til bad til indendørs chaussesten til mursten til fliser til udendørs

Mængder: 20 kg 500 liter 1000 kg 500 kg 10 kg 15 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1 m3 800 kg 1 kubikmeter 25 kg

Levering: i poser trailer afhentning hent selv løst leveret i sække i bigbag i løs vægt vognlæs

Brands: Weber Lip Raw Skalflex Igelsø Scan

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot giver dig evigt strålende chancer for at kigge nærmere på en længere række forhenværende konsumenters bedømmelser og derved rekommanderer vi, at du iagttager e-shoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige fugemørtel online.

Facebook tilbyder endvidere sådan set sikre muligheder for at få kendskab til webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi faktisk internet butikker som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden bør benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige fugemørtel online hos en e-forretning kan man altid betragte e-shoppens handelsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at granske om online butikken er e-mærke godkendt, fordi det generelt er en sikring om at internet webshoppen forstår de danske regler, og at internet webshoppen regelmæssigt revideres af sagkyndige som behersker reglerne.

Derudover tilbydes du mulighed for bistand, ifald du møder problemstillinger i processen med din shopping med fugemørtel. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der gælder for bestillingen af fugemørtel online, som fx den bytteret webbutikken tilbyder.

Derfor er det tillige relevant, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man når som helst kan dokumentere sin bestilling af fugemørtel, uanset om man shopper ved Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller XL-Byg.

Pia K gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anders H gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Mads gav 5 stjerner

Fremragende service.

Erik gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige fugemørtel på forskellige internet foretagender, og så garanterer flertallet af internet shops levering uden gebyr. Men det kan til hver en tid vise sig gavnligt at analysere visse netbutikker efter udsalg og tilbud forud for at du handler, således at du er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.
2Leveringsdygtigheden er jo yderst relevant om vi skal bruge produkterne lige om lidt, og i det øjemed er det særdeles aktuelt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved fugemørtel. En masse butikker på nettet stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på adskillige varer, men vær påpasselig da det er påkrævet at der bestilles inden et aftalt tidspunkt.
3Indtil flere internet forhandlere garanterer gebyrfri levering på fugemørtel, men typisk forudsætter det at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ skal du overveje den mest billige leveringsform, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Metoden bliver desværre desuden ekstremt simpel. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv.
4Trustpilot giver dig fuldkommen sikre genveje til at iagttage forskellige eksisterende kunders erfaringer og på grund af dette anbefales det, at du ser nærmere på netbutikkens ratings forud for at du handler billige fugemørtel online. Facebook frembyder også rigtig fornemme chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed.
5Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du har bopæl lige ved webshoppens arbejdslager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende ifald vi absolut skal bruge fugemørtel omgående. Alternativt så garanterer nogle få internet firmaer levering uden omkostninger, men tit kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
6Før nogen køber billige fugemørtel på en webshop burde man principielt skimme forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Tillige anbefales det at du er vaks omkring de væsentligste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige fugemørtel online, f.eks. hvilken ombytningsret online firmaet bruger.
7En lang række webshops i Danmark udlover efterhånden flere billige former for levering til fugemørtel. Førstevalget hos mange er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig rigtig nem, og oftest ydermere den billigste slags levering.
8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer kunden imod snydagtige online butikker. Som et alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afbetale regningen over en længere periode.
9Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at e-forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at webbutikken af og til revideres af eksperter som har indsigt i de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige fugemørtel på en online virksomhed bør de altid læse e-butikkens handelsbetingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk