Eltronic-ws.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: mod mos til brede fuger til skifer til natursten til teglklinker til indkørsel til fliser mod ukrudt til havefliser til terrasse mod sokkel til brosten til belægningssten til herregårdssten til pigsten til tegl til klinker til teglsten mod myrer til chaussesten

Varianter: elastisk hvid organisk epoxy antracit fejefast basisk ukrudtshæmmende ovntørret lufttørret

Mængder: 500 liter 1 m3 500 kg 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 1 ton 25 kg 800 kg

Levering: i bigbag i poser afhentning hent selv løst leveret vognlæs i sække i løs vægt trailer

Brands: No grow Danfast Dansand RC Beton IBF Skalflex RNR Weber FB Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de store byggekæder.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder tips og tricks til valg af fugesand.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare fugesand.
Du vil finde variationer i priserne på billige fugesand hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have gode priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og dermed har du chancen for at bestille online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt samtidig have produkterne med det samme.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af fugesand online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette kan du få ekstremt indsigtsfuld hjælp fra mennesker der er specialister i lige præcis fugesand.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler fugesand online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
fugesand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig af stor betydning at du har samtlige materialer klar før du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og efterfølgende tjekke listen, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning som sikkerhedssko som hjælp imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
3Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed hvis det er store ombygninger. Krævende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
5Inden du starter byggeriet må det være vildt afgørende at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Forberedelse bliver nøglen til succes med byggeprocessen. Du bør sammensætte en struktureret strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver oversigten.
7Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver ret så meget udbytterig oplysning, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
8Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan være behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå billige priser på dem en ad gangen.
9Der kommer jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med svære byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at der er afsat god nok tid i køreplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10For byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund skal du jævnligt se vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
11Måske burde det overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du tager imod eksperthjælp er det en god idé at søge en pris fra diverse leverandører.
12Man må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være afgørende at du har det ved hånden før du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indregne de her omkostninger i dit budget.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål angående fugesand

 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvilken fragtform skal du vælge?

  Adskillige internet firmaer tildeler i dag en række forskellige billige leveringsmetoder til fugesand. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når det passer dig bedst. Den er altså ultra let gængelig, samt tit desuden den billigste leveringstype.

  Du kan endvidere foretrække at vælge levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig jævnligt en tand mere bekostelig, men derudover særdeles fleksibel ift. fugesand online. Den mindst kostelige form for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du lever i nærheden af online forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på fugesand er selvfølgelig særligt bestemmende hvis man skal bruge dine nye produkter omgående, og af den grund er det ret så klogt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for fugesand. De fleste internet foretagender – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre online, men som trods alt er forudsat at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsendt før lagerpersonalet har fri.

  Enkelte forretninger på nettet frembyder levering uden gebyr på fugesand online, men tit forudsætter det at du handler for en fastsat sum. Alternativt må man tage den prisbilligste leveringsmetode, der tit vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

  De fleste netbutikker udlover afhentning hvor du køber billig fugesand online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af fugesand i disse byer:

  Virum, Fredericia, Stenløse, Holbæk, Allerød, Nærum, Nyborg, Næstved, Viborg, Hobro, Køge, Holstebro, Dragør, Vallensbæk, Solrød Strand, Grenaa, Charlottenlund, Søborg, Horsens, Varde, Vanløse, Kolding, Risskov, Frederiksberg, Esbjerg, Ikast, Glostrup, Haderslev, Taastrup, Haslev, Albertslund, Odense, Gentofte, Birkerød, Værløse, Brønderslev, Thisted, Vejle, Lystrup, Herlev, Sønderborg, Middelfart, Rudersdal, Nakskov, Korsør, Hørsholm, Aabenraa, Herning, Silkeborg, Tilst, Hedensted, Skive, Gladsaxe, Hvidovre, Kokkedal, Valby, Nykøbing Falster, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Vordingborg, Brabrand, Åbyhøj, Rødovre, Brøndby, Nørresundby, Ølstykke, Brønshøj, Lillerød, Frederikshavn, Lyngby, Slagelse, Roskilde, Ishøj, Hillerød, Odder, Hjørring, København, Ringsted, Tårnby, Skanderborg, Kalundborg, Ballerup, Farum, Frederikssund, Helsingør, Frederiksværk, Struer, Greve, Rønne, Hedehusene, Jyllinge, Højbjerg, og Randers, .

  Click-and-collect for fugesand er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland).

  Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere tit leder efter blandt andet fugesand tilbud og fugesand priser. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge fx fugesand online, køb fugesand og billig fugesand, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Bedste tilbud på fugesand

  Det er i dag virkelig enkelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige fugesand online i blandt diverse internet outlets, og følgelig har flertallet af webshops fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på fugesand betydeligt, og i øvrigt præstere levering uden omkostninger.

  Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at kigge forbi nogle internet foretagender efter billige priser på fugesand online forinden du køber, sådan at du er sikret at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Du skal dog være så påpasselig, at ifald en forretning på nettet annoncerer billige fugesand online på tilbud til en salgspris der anses for ekstraordinært fremragende, kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig e-handler. Kortkøb er i hvert fald omfattet af en orden, hvilket redder dig som kunde imod falske online webshops.

  Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at klare beløbet til fugesand i flere bidder. Det foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter blandt andet billig fugesand og fugesand online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis fugesand priser, køb fugesand samt fugesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til natursten til pigsten til chaussesten mod ukrudt mod mos til skifer mod myrer til brede fuger til tegl mod sokkel til klinker til havefliser til teglklinker til herregårdssten til teglsten til terrasse til brosten til fliser til indkørsel til belægningssten

  Varianter: ukrudtshæmmende basisk antracit ovntørret lufttørret epoxy organisk elastisk hvid fejefast

  Mængder: 500 liter 800 kg 25 kg 25 kg 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 15 kg 500 kg 10 kg 20 kg 1000 kg

  Levering: afhentning i løs vægt i sække vognlæs trailer i poser hent selv løst leveret i bigbag

  Brands: IBF RNR Danfast No grow FB Beton RC Beton Weber Dansand Skalflex

  Tjek tidligere køberes meninger

  Trustpilot frembyder altid ønskværdige genveje til at granske en stor gruppe øvrige kunders vurderinger og af den grund anbefales det, at du evaluerer online forretningens omtaler forinden du shopper billige fugesand online.

  Facebook giver dig ydermere faktisk strålende genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Her er der faktisk online virksomheder hvor det er muligt at skrive en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen køber billige fugesand online hos en shop bør man de facto tage stilling til deres handelsbetingelser, men det er tit ikke videre interessant, specielt hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Alternativet kunne måske være at tjekke om e-butikken er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en sikring om at webbutikken forstår de danske regler, tillige med at online webshoppen af og til besigtiges af eksperter som har indsigt i lovgivningen.

  Dette er en god genvej til hjælpende service, når du oplever dilemmaer ved dit køb af fugesand. Derudover går vi ind for at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for bestillingen af fugesand online, som fx den ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.

  I den relation er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af fugesand, hvad end man handler hos 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus eller XL-Byg.

  Michael S gav 5 stjerner

  SUPER

  Morten gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Per Jørgensen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Mads F gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  9 tips til din online shopping
  1Forud for at nogen shopper billige fugesand på en internet shop burde man faktisk kigge på dens handelsaftale, men det er typisk ikke super interessant. Ligeledes tilråder vi at køber er vidende om de elementære forhold der har indflydelse på shopping af billige fugesand online, som fx den returret e-firmaet garanterer.
  2Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en regel, som redder køberen overfor svindlende online webshops. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at betale prisen senere.
  3Det har vist sig at være super problemfrit for alle at sammenligne tilbud online på billige fugesand på flere internet virksomheder, og af den grund frembyder mange online forhandlere levering uden beregning. Derfor kan det stadigvæk blive lukrativt at besigtige en række netshops efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
  4Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et fingerpeg om at e-butikken følger de officielle danske regler, og at online webshoppen en gang i mellem ses til af fagmænd der forstår de gældende regulativer. Før nogen handler billige fugesand i en online shop burde man utvivlsomt løbe igennem e-shoppens forretningsaftale.
  5Trustpilot indebærer rigtig fornemme muligheder for at se nærmere på en længere række øvrige konsumenters iagttagelser og herved er det godt, at du iagttager internet butikkens kritik forud for at du shopper billige fugesand online. Facebook præsterer for øvrigt forholdsvis ærlige muligheder for at få kendskab til netbutikkens troværdighed.
  6En del e-firmaer udlover heldigvis et bredt udvalg af billige former for fragt til fugesand. En der er meget populær er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo usædvanlig simpel, samt endda tillige den billigste mulighed for fragt.
  7Den prisbilligste metode til levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du befinder dig nær netshoppens bopæl. Den leveringsmetode kan vise sig at være usædvanlig vital i tilfælde af at du har brug for fugesand om et øjeblik. Alternativt så lover en hel del webbutikker gratis levering, men oftest kræver det at der handles for et fastsat beløb.
  8Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende forudsat vi skal bruge ordren lige om lidt, og af den grund er det fuldkommen aktuelt at man gransker den anslåede leveringsdato på fugesand. Temmelig mange online forhandlere annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste produkter, som alligevel stiller krav om at transaktionen realiseres inden et fast tidspunkt.
  9Indtil flere internet shops sikrer gratis fragt på fugesand, men undertiden er det påkrævet at der købes for et konkret beløb. Desuden skal du udvælge den billigste leveringsform, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen er i regelen til gengæld super praktisk. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk