Eltronic-ws.dk

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 400 liter 500 liter 1 m3 50 liter

Levering: trailer afhentning i sække vognlæs i bigbag hent selv løst leveret i løs vægt i poser

Brands: Danmuld Turfline Champost Gardol

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot græsplænegødning.
Du vil finde forskelle i prisen på billige græsplænegødning hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring græsplænegødning.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i det meste af landet, og derigennem har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte varerne personligt. Som følge af det kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af græsplænegødning online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således bør du forvente mere god assistance fra mennesker med specialistviden i netop græsplænegødning.
Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Flertallet af nichebutikker er små firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler græsplænegødning online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

græsplænegødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om svære opgaver, og herved vil det være meningsfuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
2Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed forud for at du tager fat på projektet. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste som indeholder det som er nødvendige, og derefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
3Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig imod hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Du må for alt i verden ikke undvære udstyr. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at du har det disponibelt idet du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover godt at indkalkulere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
5Planlægning vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at lave en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din strategi.
6Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det er en god idé at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke udgiften ved dem alle sammen.
7Ved projekter udenfor har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag skal du med jævne mellemrum se prognosen for vejret lige før dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt begynder at piske ned når du netop er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når der er tale om vigtige byggerier. Omfangsrige opgaver kræver mere end en person. Dertil vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Forud for at du starter byggeprojektet må det være usandsynligt essentielt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Der er et stort udvalg af guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af meget almennyttig information, navnligt ifald man kigger på engelsk.
11Det kan overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Såfremt du henter assistance fra en professionel er det en god idé at notere forslag fra en håndfuld foretagender.
12Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det gives ifald byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående græsplænegødning

 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Masser af internet forretninger tilbyder nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til græsplænegødning. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter din ordre den dag der passer dig. Metoden er nemlig i høj grad enkel, og mange gange endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.

  Du bør derudover udse dig at få produkterne leveret til din adresse eller til når du er på job. Den bliver undertiden en lille smule mere bekostelig, men også super bekvem for græsplænegødning online. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på græsplænegødning er selvfølgelig ultra vigtig når du skal bruge dine nye varer om få sekunder, så med det formål er det nemlig centralt at vi checker leveringstidspunktet for græsplænegødning. Størstedelen af online virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, der dog påkræver at bestillingen gennemføres forinden et fast klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne betjent før de lageransatte holder fyraften.

  Nogle enkelte byggemarkeder frembyder levering uden omkostninger på græsplænegødning online, men ofte forudsætter det at du handler for en fastsat pris. I øvrigt skal du tage den billigste form for levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

  En række kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig græsplænegødning derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix. De foreslår for eksempel klik-og-hent på græsplænegødning i disse byer:

  Horsens, Ikast, Højbjerg, Birkerød, Brøndby, Thisted, Randers, Struer, Valby, Slagelse, Vejle, Ølstykke, Esbjerg, Hobro, Nykøbing Falster, Odder, Svendborg, Herning, Herlev, Nakskov, Åbyhøj, Frederiksværk, Silkeborg, Frederikshavn, Tårnby, Korsør, Albertslund, Gladsaxe, Hedensted, København, Skanderborg, Frederikssund, Ishøj, Gentofte, Værløse, Hvidovre, Vanløse, Lyngby, Aalborg, Brønshøj, Vallensbæk, Greve, Hørsholm, Rudersdal, Rødovre, Kolding, Hjørring, Brabrand, Aabenraa, Helsingør, Taastrup, Ringsted, Skive, Køge, Brønderslev, Sønderborg, Fredericia, Allerød, Charlottenlund, Dragør, Holstebro, Viborg, Farum, Haslev, Lillerød, Nyborg, Næstved, Risskov, Roskilde, Hedehusene, Vordingborg, Kokkedal, Kalundborg, Jyllinge, Tilst, Grenaa, Nærum, Odense, Nørresundby, Frederiksberg, Middelfart, Glostrup, Virum, Varde, Aarhus, Stenløse, Lystrup, Ballerup, Solrød Strand, Haderslev, Rønne, Hillerød, Holbæk, og Søborg, .

  Afhentning ift. græsplænegødning er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på data står det klart, at mennesker ofte kigger efter bl.a. græsplænegødning online og billig græsplænegødning. Foruden dette oplever man ofte folk søge fx køb græsplænegødning, græsplænegødning tilbud samt græsplænegødning priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  Gode tilbud på græsplænegødning

  Det har vist sig at være virkelig smertefrit for enhver at sammenholde priser på billige græsplænegødning online hos flere e-firmaer, og til gengæld har en lang række netshops ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på græsplænegødning enormt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

  Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at se nærmere på forskellige netbutikker efter billige priser på græsplænegødning online inden du gennemfører dit køb, så man er sikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og Bauhaus.

  Man bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en shop markedsfører billige græsplænegødning online til salg for en pris der er uhørt billig, så burde det mange gange være en indikation på en falsk internet virksomhed. Bestillinger med kort er trods alt en del af en regel, der bistår os overfor uoprigtige online forhandlere.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du vil afbetale betalingen af græsplænegødning over flere uger. Dette foreslåes typisk ved online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at netshoppere tit leder efter for eksempel billig græsplænegødning og græsplænegødning tilbud. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere efterspørge blandt andet græsplænegødning online, køb græsplænegødning samt græsplænegødning priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Fremragende service og total hurtig…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 50 liter 500 liter 3000 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 400 liter 1000 liter 80 liter 300 liter

  Levering: vognlæs løst leveret hent selv i bigbag i sække i løs vægt i poser trailer afhentning

  Brands: Champost Danmuld Gardol Turfline

  Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot byder på forholdsvis relevante løsninger til at kortlægge en hel del eksisterende brugeres evalueringer og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på internet forhandlerens kritik inden du bestiller billige græsplænegødning online.

  Facebook præsterer tilsvarende sådan set fornemme genveje til at få en idé om internet forretningens pålidelighed. Desuden ser vi en række internet handler som gør det muligt at publicere en bedømmelse af ordreforløbet, som også bør drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen køber billige græsplænegødning online hos en internet virksomhed burde de egentlig skimme webbutikkens betingelser, dog er det tit ikke videre spændende, specielt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være et kendetegn for at e-firmaet forstår de officielle regler, udover at e-firmaet ofte kontrolleres af jurister som er indført i vilkårene.

  Det er en rigtig god genvej til at få bistand, hvis du udsættes for problemstillinger som følge af din bestilling af græsplænegødning. Udover dette tilråder vi at du er opmærksom på de væsentligste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af græsplænegødning online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet selskabet kører med.

  I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man altid opbevarer sin ordremail, så man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af græsplænegødning, uanset om man har købt ved XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

  Kim F gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Helle Madsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  Per Christiansen gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Anna Sørensen gav 5 stjerner

  SUPER

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det har vist sig at være yderst uproblematisk for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige græsplænegødning hos flere online virksomheder, og derved yder en hel del internet handler i Danmark portofri fragt. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at efterprøve forskellige internet foretagender efter tilbud inden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.
  2Fragtperioden kan vise sig at være temmelig afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge varen fluks, så derfor er det temmelig fornuftigt at vi dobbelttjekker leveringstiden for græsplænegødning. Mange internet butikker reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, som dog antager at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
  3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en anordning, der værner kunden imod uoprigtige shops på nettet. Alternativt kunne du benytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at finansiere prisen over en periode.
  4En hel del forhandlere på nettet frembyder gebyrfri levering på græsplænegødning, men tit er det kun gældende hvis man shopper for en fastsat pris. Alternativt kunne man udvælge den mest billige slags levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Muligheden viser sig ofte til gengæld ret let gængelig. Den mest billige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
  5Trustpilot bringer dig nogle gunstige løsninger til at eftergå en stor portion øvrige forbrugeres meninger og på grund af dette anbefales det, at du efterforsker internet forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige græsplænegødning online. Facebook genererer på samme måde immervæk habile metoder til at få indsigt i e-handlens kundefokus.
  6Før nogen bestiller billige græsplænegødning på en e-shop kan man uden tvivl sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke videre spændende. Ligeledes støtter vi at køber er sat ind i de vigtigste vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige græsplænegødning online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen anvender.
  7Mange online forhandlere foreslår nu alverdens billige former for levering til græsplænegødning. Et hit er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er altså ret enkel, og endda tillige den mest prisbevidste løsning til levering.
  8Den mindst kostelige form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du lever med kort afstand til online forhandlerens tilholdssted. Den løsning til levering kan være særdeles betydningsfuld når man mangler græsplænegødning om kort tid. Alternativt så garanterer visse internet webshops portofri levering, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat sum.
  9Vi tilråder generelt at finde ud af om internet webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en indikator for at netbutikken overholder de officielle regler, tillige med at forretningen løbende overvåges af jurister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige græsplænegødning hos en internet butik kunne de når alt kommer til alt løbe igennem webshoppens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk