Eltronic-ws.dk

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 300 liter 2000 liter 1 m3 80 liter 50 liter 3000 liter 500 liter 200 liter 1000 liter

Levering: i poser i sække hent selv i bigbag vognlæs løst leveret trailer afhentning i løs vægt

Brands: Champost Danmuld Park Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare harpet muldjord.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge hos de andre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge en webshop, som giver sparring omkring harpet muldjord.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige harpet muldjord hos de forskellige online byggekæder. En del vil have gode priser, imens nogle satser på en høj grad af service. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du undersøge butikkens regler.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af harpet muldjord online.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De store byggekæder findes i de større byer, og takket være dette har mange tilbuddet om at købe online og transportere varerne personligt. Hermed har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt endda have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Alverdens webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund får du formentlig en høj grad af gavnlig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop harpet muldjord.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber harpet muldjord online på deres side.
Danmarks største byggecentre
harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

harpet muldjord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig typisk pludselige bump på vejen når det handler om omfattende byggeprojekter, og derfor vil det være vigtigt at der afsættes en god portion tid i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
2Du må under ingen omstændigheder fattes udstyr. Typisk vil det være klogt at du har det tilgængeligt inden du tager fat på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
3Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på miljøet.
4Ved opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge vejrmeldingerne i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du lige vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggerier. Store byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem slavisk.
7Måske kan det blive essentielt at have samtlige materialer indkøbt forud for at du starter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig indkøbsliste med alt det der er nødvendige, og som det næste tjekke punkterne, således at du er overbevist om at du har husket alt.
8Du skal ikke glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig imod hændelige skader. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst når du ikke investerer i eksperthjælp.
9Det kan vurderes om du selv vil klare hele projektet, eller du skal sikre dig professionel assistance til noget af byggeprocessen. Når du køber assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
10Forud for at du påbegynder byggeprojektet må det være ganske fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må have en struktureret køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder køreplanen.
12Du finder utallige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget konstruktiv info, især forudsat at du leder på engelsk.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste online butikker tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmidler til harpet muldjord. En af dem der er mest populær er i dag at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo vældig let gængelig, og tit tillige den billigste form for fragt.

Du burde ligeledes afveje for og imod at vælge at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig almindeligvis lidt dyrere, men desuden ultra simpel med harpet muldjord online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på harpet muldjord er selvfølgelig ekstremt central når vi har behov for produktet inden for kort tid, og med det formål er det helt passende at man finder det forventede leveringstidspunkt for harpet muldjord. En hel del online forhandlere – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, men som ikke desto mindre påkræver at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få pakken pakket inden lagermedarbejderne har fri.

Enkelte online shops tilbyder fragt uden omkostninger på harpet muldjord online, men ofte kræver det at man køber for en bestemt sum. Som alternativ skal du gribe den billigste leveringsmulighed, som ofte er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Mange webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig harpet muldjord online og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af harpet muldjord i følgende byer:

Solrød Strand, Ballerup, Kolding, Vejle, Kokkedal, Korsør, Herlev, Brøndby, Randers, Hjørring, Thisted, Rønne, Gentofte, Frederiksberg, Glostrup, Frederikssund, Skanderborg, Albertslund, Svendborg, Charlottenlund, Ølstykke, Esbjerg, Kalundborg, Holbæk, Hobro, Roskilde, Brønderslev, Vanløse, Vallensbæk, Ringsted, Brønshøj, Sønderborg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Herning, Stenløse, Tårnby, Rødovre, Gladsaxe, Frederikshavn, Risskov, Taastrup, Silkeborg, Værløse, Vordingborg, Søborg, Haslev, Hørsholm, Hvidovre, Virum, Nakskov, Holstebro, Lillerød, Nyborg, Odder, Nærum, Viborg, Lystrup, Frederiksværk, Nørresundby, Fredericia, Tilst, Højbjerg, Hedensted, Aarhus, Åbyhøj, Middelfart, Helsingør, Hillerød, Birkerød, Lyngby, Ishøj, Struer, Grenaa, Hedehusene, Køge, Næstved, Allerød, Skive, Varde, Dragør, Odense, Horsens, Slagelse, Rudersdal, Ikast, Haderslev, Aabenraa, Valby, Greve, København, Farum, Aalborg, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. harpet muldjord er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis harpet muldjord online og køb harpet muldjord. Man ser desuden tit online shoppere kigge efter eksempelvis harpet muldjord tilbud, harpet muldjord priser samt billig harpet muldjord, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan og Bauhaus.

Find den bedste pris på harpet muldjord

Det er i dag vældig praktisk for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige harpet muldjord online hos diverse internet outlets, og til gengæld har en lang række internet outlets været tvunget til at trykke priserne på harpet muldjord en hel del, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Dog kan det imidlertid vise sig nyttigt at analysere nogle enkelte shops på nettet efter udsalg og tilbud på harpet muldjord online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Du må lige meget hvad huske på, at hvis en e-handler forhandler billige harpet muldjord online for en pris som anses for besynderligt billig, så bør det mange gange være et fingerpeg om en svindel online forretning. Shopping med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, der værner os overfor uoprigtige internet butikker.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale regningen på harpet muldjord over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at mennesker typisk leder efter fx harpet muldjord online og harpet muldjord priser. Derudover oplever man tit online shoppere kigge efter bl.a. køb harpet muldjord, billig harpet muldjord og harpet muldjord tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 80 liter 1000 liter 1 m3 300 liter 500 liter 200 liter 3000 liter 50 liter 2000 liter 400 liter

Levering: løst leveret hent selv i poser trailer afhentning vognlæs i sække i løs vægt i bigbag

Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

Tjek tidligere køberes synspunkter

Trustpilot tilbyder dig en række solide muligheder for at blive klogere på en længere række øvrige forbrugeres anmeldelser og herved støtter vi, at du tjekker netbutikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige harpet muldjord online.

Facebook forærer dig tillige absolut pålidelige chancer for at få indsigt i e-shoppens troværdighed. Her ses nogle internet forretninger hvor folk kan offentliggøre en kritik af deres køb, som tilmed må udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige harpet muldjord online i en e-handler bør man i og for sig gennemløbe dens handelsaftale, det er dog mange gange en omfattende opgave, især hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma.

Et andet alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en påvisning af at webbutikken efterlever de opstillede regler, udover at online firmaet en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk der kender vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for support, ifald du skulle få besvær med dit indkøb af harpet muldjord. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er obs på de fundamentale retningslinjer der indvirker på købet af harpet muldjord online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren bruger.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid bevarer sin faktura, så man senere vil kunne bevise sin bestilling af harpet muldjord, uanset om man køber fra Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

Marianne gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Birthe Christensen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Hanne Sørensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jørgen Johansen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til internetshopping
1Vi anbefaler generelt at kontrollere om internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en sikkerhed for at online shoppen understøtter de opstillede regler, foruden at online firmaet rutinemæssigt efterses af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden nogen køber billige harpet muldjord på en internet webshop behøver man ideelt set få overblik over dens forretningsaftale.
2Den mest betalelige leveringsmetode er dog selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du opholder dig lige ved e-firmaets hjemsted. Den leveringsversion er vældig udslagsgivende såfremt man står og skal bruge harpet muldjord om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online forretninger billig levering, men typisk er det under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.
3Det har vist sig at være i høj grad smart for internetbrugere at sammenligne priser online på billige harpet muldjord fra flere internet forhandlere i Danmark, og til tak garanterer langt de fleste internet forhandlere levering uden omkostninger. Dog kan det alligevel være gavnligt at efterprøve nogle enkelte internet forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
4En række online outlets foreslår nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmodeller til harpet muldjord. En af de mest benyttede er nu om dage levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo virkelig let, og endda ydermere den mest letkøbte fragtmulighed.
5Leveringstiden kan vise sig at være meget betydningsfuld hvis du skal bruge varerne straks, så herved er det rigtig fornuftigt at vi ser den estimerede leveringsdato for harpet muldjord. De fleste e-forretninger præsterer billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, som alligevel er afhængig af at ordren laves før et givent klokkeslæt.
6Enkelte internet handler garanterer billig fragt på harpet muldjord, men ofte påkræves det at man bestiller for en konkret pris. Som alternativ bør man udvælge den mest billige fragtløsning, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Denne bliver sædvanligvis ligeledes vældig let gængelig. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente varerne.
7Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, der beskytter folk overfor fup online forretninger. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage prisen ude i fremtiden.
8Trustpilot giver dig fuldstændig habile muligheder for at undersøge en længere række eksisterende brugeres synspunkter og herved foreslår vi, at du eksaminerer internet shoppens vurderinger før du køber billige harpet muldjord online. Facebook medfører endvidere ganske fordelagtige muligheder for at få indblik i e-forretningens troværdighed.
9Før nogen shopper billige harpet muldjord hos en internet webshop kan de i princippet læse netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave. Dertil er det godt at du er vaks omkring de mest vedkommende forhold der er gældende for shopping af billige harpet muldjord online, f.eks. den returret hjemmesiden tilsikrer.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk