Eltronic-ws.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 3000 liter 2000 liter 1000 liter 500 liter 50 liter 80 liter 200 liter 400 liter 1 m3 300 liter

Levering: afhentning i løs vægt i poser vognlæs i bigbag i sække hent selv løst leveret trailer

Brands: Pindstrup Park Danmuld GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på priserne på billige højbedsmuld hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på gode priser, imens øvrige giver kompetent sparring. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare højbedsmuld.
Når du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggecentre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af højbedsmuld.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder produkter fra mange nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af højbedsmuld online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har du adgang til at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undgå fragtomkostningen, og sågar få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe højbedsmuld online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor kan du forvente en høj grad af anvendelig sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis højbedsmuld.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

højbedsmuld silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag kan du jævnligt tage notits af vejrberetningerne i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned absolut lige når du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
2Der kommer stort set altid pludselige problemstillinger i tilfælde med omfangsrige projekter, og ergo kan det være værdifuldt at der er afsat passende plads i planen, med det formål at man føler sig sikker på at nå i mål til tiden.
3Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfattende byggeprocesser. Nogle opgaver behøver flere end en enkelt person. Desuden bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
4Muligvis kan det blive vigtigt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du går i gang med projektet. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste som samler alt det du får brug for, og derefter granske hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en strømlinet plan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af planen.
6Man vil på ingen måde fattes værktøj. Typisk kan det være klogt at have det parat når du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Det er muligt at spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få såfremt renoveringen er godt for miljøet. Støtten kræver dermed at byggeprojektet har betydning for planeten.
8Du har adgang til en overflod af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube supporterer dig med meget gavnlig viden, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
9Du bør tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i eksperthjælp til områder af arbejdet. Ifald du skal have hjælp fra en fagmand er det en god idé at notere tilbud fra diverse entreprenører.
10Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at notere alle poster, og så nedskrive billige priser på hver enkelt.
11Forinden du indleder dit byggeprojekt må det være vanvittigt essentielt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du må nødig glemme dit eget helbred, så husk beklædning såsom sko og hjelm der beskytter dig mod mulige risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, især hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget flot. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål rundt om højbedsmuld

 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En stor portion online forretninger yder efterhånden alverdens billige metoder til levering til højbedsmuld. En af dem der er mest populær er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig super uproblematisk, og oftest ligeledes den billigste leveringsudgave.

  Du burde lige så vel påtænke at bestille levering hjem til dig selv eller til når du er på job. Leveringsformen bliver som oftest en lille smule dyrere, men desuden virkelig smertefri ift. højbedsmuld online. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette nødvendiggør at du lever tæt på online forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på højbedsmuld er selvfølgelig temmelig afgørende om man mangler pakken om et øjeblik, så med det formål er det komplet væsentligt at man kontrollerer leveringstidspunktet på højbedsmuld. De fleste netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren laves forud for et fastslået klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen betjent forud for at logistikpersonalet får fri.

  Flere online butikker tilbyder portofri levering på højbedsmuld online, men i reglen er det så præmissen at der aftages for en konkret pris. Alternativt bør man overveje den billigste fragtløsning, der tit er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

  De fleste netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig højbedsmuld på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på højbedsmuld i disse byer:

  Skanderborg, Tilst, Albertslund, Frederiksberg, Hørsholm, Slagelse, Vordingborg, Hedehusene, Ringsted, Hillerød, Odder, Rødovre, Brønderslev, Kokkedal, Nørresundby, Vejle, Vallensbæk, Holbæk, København, Taastrup, Højbjerg, Aalborg, Åbyhøj, Rudersdal, Odense, Fredericia, Ishøj, Lyngby, Valby, Brøndby, Middelfart, Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Herning, Allerød, Varde, Brønshøj, Randers, Silkeborg, Horsens, Søborg, Struer, Brabrand, Hedensted, Lystrup, Viborg, Grenaa, Greve, Frederikshavn, Vanløse, Gentofte, Haderslev, Dragør, Nyborg, Virum, Svendborg, Aarhus, Køge, Holstebro, Tårnby, Birkerød, Haslev, Frederikssund, Lillerød, Nærum, Frederiksværk, Roskilde, Hobro, Herlev, Værløse, Korsør, Skive, Glostrup, Helsingør, Thisted, Ikast, Nykøbing Falster, Næstved, Risskov, Ballerup, Solrød Strand, Ølstykke, Hjørring, Hvidovre, Farum, Stenløse, Nakskov, Gladsaxe, Jyllinge, Rønne, Esbjerg, Kalundborg, og Charlottenlund, .

  Klik-og-hent for højbedsmuld er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. køb højbedsmuld og højbedsmuld priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere lede efter fx højbedsmuld tilbud, billig højbedsmuld og højbedsmuld online, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4.

  Gode priser på højbedsmuld

  Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige højbedsmuld online i blandt forskellige online outlets, og derfor har flere internet foretagender set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på højbedsmuld markant, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at analysere flere e-shops efter rabatter og tilbud på højbedsmuld online forud for at du køber, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

  Du må alligevel huske på, at i tilfælde af at en online butik markedsfører billige højbedsmuld online til en pris som er besynderligt favorabel, kan det ofte være et signal om en uægte internet webshop. Shopping med kort er heldigvis en del af en forordning, der skærmer os imod svindlende internet virksomheder.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på højbedsmuld over en længere periode. Dette foreslåes ofte hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

  Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis billig højbedsmuld og højbedsmuld tilbud. Man ser derudover som regel mennesker søge efter eksempelvis højbedsmuld priser, køb højbedsmuld samt højbedsmuld online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 400 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 200 liter 2000 liter 1 m3 1000 liter 80 liter 500 liter

  Levering: afhentning i løs vægt trailer vognlæs i sække hent selv løst leveret i bigbag i poser

  Brands: Champost Pindstrup Danmuld Park GreenBio

  Se nærmere på tidligere køberes meninger

  Trustpilot præsterer immervæk passelige chancer for at eksaminere en stor portion nuværende kunders anmeldelser og herved er det godt, at du besigtiger online virksomhedens bedømmelser før du køber billige højbedsmuld online.

  Facebook leverer desuden egentlig belejlige løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundefokus. Desuden er der nogle internet selskaber som tilbyder kunderne at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Inden nogen køber billige højbedsmuld online på en internet webshop kunne man i og for sig tage stilling til webbutikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, særligt på de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at tjekke om e-handlen er e-mærket, hvilket længe har været et signal om at internet firmaet opfylder de danske regler, samt at netbutikken undertiden ses til af eksperter der kender lovene på området.

  Dette er desuden din anledning til at blive assisteret, ifald du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din shopping med højbedsmuld. Ligeså kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest basale forhold der er gældende for bestillingen af højbedsmuld online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet butikken tilsikrer.

  I den relation er det samtidig relevant, at man permanent bibeholder sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af højbedsmuld, uanset om man har købt fra Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bygma.

  Camilla U gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Jens Christensen gav 4 stjerner

  Alt ok

  Mads L gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Tina Sørensen gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 tips til online indkøb
  1Antal dages levering er jo usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge produkterne nu og her, og derfor er det temmelig fornuftigt at du besigtiger leveringstidspunktet ved højbedsmuld. En del online firmaer lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men det er betinget af at bestillingen anbringes forud for et fastslået tidspunkt.
  2Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en ordning, hvilket forsvarer dig som kunde overfor falske online selskaber. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil betale prisen af flere omgange.
  3Det er efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for enhver at sammenholde priser online på billige højbedsmuld fra diverse internet firmaer i Danmark, og ergo tilbyder massevis af internet selskaber i Danmark portofri levering. Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at kigge forbi et par forskellige internet butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
  4Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du opholder dig med kort afstand til online forretningens hjemsted. Den leveringsmanér kan vise sig at være meget vital hvis du mangler højbedsmuld lige om lidt. Alternativt så yder visse netbutikker gratis fragt, men for det meste kræves det at man bestiller for en fastsat pris.
  5Forud for at nogen handler billige højbedsmuld hos en butik behøver man på en vis måde studere dens forretningsaftale, men det er ofte et omfattende projekt. Endvidere kan det anbefales at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der kan have betydning for handlen med billige højbedsmuld online, eksempelvis den bytteret e-firmaet anvender.
  6Visse internet butikker byder på gratis levering på højbedsmuld, men i reglen stiller det krav om at man shopper for en konkret sum. Ellers skal man gribe den mest prisbevidste leveringsudgave, som mange gange vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden er mange gange endvidere ultra bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl at hente produkterne selv.
  7Generelt anbefaler vi at tjekke om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det er en tilkendegivelse af at internet butikken tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at hjemmesiden rutinemæssigt ses til af fagmænd som er inde i retningslinjerne. Forud for at folk shopper billige højbedsmuld i en forretning på nettet behøver de egentlig få overblik over webbutikkens forretningsaftale.
  8Trustpilot byder på en række pålidelige chancer for at finde ud af en stor portion nuværende køberes domme og herved er det at foretrække, at du udforsker netbutikkens bedømmelser før du bestiller billige højbedsmuld online. Facebook tilbyder lignende ret så ærlige løsninger til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
  9Mange online firmaer yder heldigvis alverdens billige løsninger til levering til højbedsmuld. Et hit er nu til dags udleveringssteder, og så henter du bare din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså særligt praktisk, samt typisk derudover den mest prisbevidste type af levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk