Eltronic-ws.dk

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 500 liter 3000 liter 50 liter 80 liter 300 liter 1000 liter 400 liter 200 liter 2000 liter

Levering: afhentning trailer i løs vægt vognlæs i bigbag i poser i sække løst leveret hent selv

Brands: Champost GreenBio Danmuld Park Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returret. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du købe fra en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af hortensia gødning.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige hortensia gødning hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode priser, imens andre har fokus på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot hortensia gødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du overalt i landet, og dermed har kunderne adgang til at købe online og transportere varerne selv. Herigennem har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig hente produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra talrige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af hortensia gødning online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du modtage super brugbar rådgivning fra folk der er specialister i netop hortensia gødning.
Mange nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der typisk er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe hortensia gødning online fra deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget kræver med andre ord at ombygningen påvirker miljøet.
2Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Nogle byggerier kræver flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
3Der kommer ofte uventede hovedpiner ved omfangsrige opgaver, og derfor vil det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
4Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder almennyttig viden, ikke mindst når du kigger på engelsk.
5Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er strategisk at du har det ved hånden forinden du tager fat på byggeriet. Det er derudover en fordel at medtage de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at tage noter til samtlige poster, og efterfølgende tjekke eventuelle tilbud på dem hver især.
7Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en struktureret agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær realistisk når du udarbejder køreplanen.
8Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
9Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du kaster dig over byggeriet. Du kan sammenfatte en punktforms liste indeholdende alt du får brug for, og bagefter granske oversigten, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
10Længe før du opstarter arbejdet må det være aldeles fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du bør vurdere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal skaffe hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Når du indhenter professionel hjælp vil det normalt anbefales at modtage en pris fra diverse entreprenører.
12For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål med hensyn til hortensia gødning

 • Hortensia gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Hortensia hvilken gødning?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Temmelig mange online outlets yder i vore dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til hortensia gødning. En af dem der er mest populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren når det passer dig. Leveringsformen er nemlig meget problemfri, samt ofte tillige den mest billige metode til levering.

  Du kan omvendt vælge at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver godt nok en tand mere pebret, men omvendt ekstremt bekvem ift. hortensia gødning online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er unægtelig at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du er i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på hortensia gødning er jo særligt afgørende om vi har behov for din ordre inden for få dage, og i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved hortensia gødning. En del internet outlets – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, der dog er betinget af at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren distribueret forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

  En række butikker på nettet tilbyder levering uden gebyr på hortensia gødning online, men ofte kun når man indkøber for en konkret pris. Ellers bør du beslutte sig for den billigste leveringsversion, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

  En del byggecentre giver afhentning hvor du handler billig hortensia gødning på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår bl.a. klik-og-hent på hortensia gødning i disse byer:

  Esbjerg, Grenaa, Dragør, Køge, Ringsted, Højbjerg, Holbæk, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Haderslev, Gentofte, Struer, Fredericia, Rudersdal, Lystrup, Solrød Strand, Farum, Slagelse, Næstved, Ishøj, Jyllinge, Nørresundby, Allerød, Gladsaxe, Åbyhøj, Hedensted, Frederiksberg, Hørsholm, Ikast, Brøndby, Stenløse, Skive, Glostrup, Odense, København, Haslev, Lillerød, Odder, Kalundborg, Taastrup, Kolding, Brønderslev, Hjørring, Horsens, Valby, Rønne, Nyborg, Vordingborg, Værløse, Lyngby, Risskov, Kokkedal, Frederikssund, Skanderborg, Nakskov, Søborg, Hedehusene, Virum, Frederikshavn, Brabrand, Brønshøj, Roskilde, Viborg, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Aarhus, Randers, Helsingør, Hillerød, Middelfart, Greve, Birkerød, Hobro, Thisted, Holstebro, Vanløse, Ølstykke, Tilst, Vallensbæk, Herlev, Nærum, Silkeborg, Korsør, Ballerup, Tårnby, Hvidovre, Varde, Albertslund, Herning, Rødovre, Aalborg, Aabenraa, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect ift. hortensia gødning er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland).

  Ses der på søgedata står det markant, at netshoppere tit søger for eksempel køb hortensia gødning og hortensia gødning tilbud. Derudover oplever man som regel mennesker kigge efter bl.a. hortensia gødning online, hortensia gødning priser samt billig hortensia gødning, foruden de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Spar penge på hortensia gødning

  Det er efterhånden ualmindeligt ligetil for købere at sammenligne priser på billige hortensia gødning online på flere internet virksomheder, og til gengæld har de fleste internet selskaber i Danmark været presset til at at sænke prisniveauet på hortensia gødning kolossalt, og derudover garantere fragt uden betaling.

  Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at kigge forbi indtil flere internet webshops efter billige priser på hortensia gødning online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Stark.

  Man skal trods alt ikke overse, at når en butik sælger billige hortensia gødning online til salg for en pris som virker overordentlig fremragende, så kan det undertiden være en varsel om en uærlig webshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, der bistår en overfor falske forretninger på nettet.

  Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere regningen på hortensia gødning over flere uger. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

  Ved kig i data bliver det markant, at folk mange gange søger efter for eksempel køb hortensia gødning og hortensia gødning priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere lede efter for eksempel hortensia gødning online, hortensia gødning tilbud samt billig hortensia gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 300 liter 1 m3 3000 liter 500 liter 2000 liter 200 liter 1000 liter 400 liter 80 liter 50 liter

  Levering: i poser i løs vægt i sække vognlæs i bigbag trailer løst leveret afhentning hent selv

  Brands: Park GreenBio Pindstrup Danmuld Champost

  Udforsk tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot forærer dig fuldkommen anstændige chancer for at blive klogere på en længere række andre forbrugeres bedømmelser og herved stiller vi forslag om, at du efterforsker e-shoppens omtaler før du lægger din bestilling på billige hortensia gødning online.

  Facebook fører til også ultra nyttige genveje til at få et kig ind i webshoppens popularitet. Her møder vi mange netshops hvor det er muligt at tilkendegive en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes bør benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Inden nogen shopper billige hortensia gødning online hos en internet handler kan man til hver en tid bese netbutikkens regler, dog er det mange gange ikke særlig sjovt, særligt med de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

  En nemmere løsning kunne være at undersøge om e-firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et bevis på at internet butikken respekterer den officielle danske lovgivning, og at internet shoppen regelmæssigt revurderes af eksperter som forstår de gældende bestemmelser.

  Desuden får du chance for støtte, såfremt du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af hortensia gødning. Udover dette stiller vi forslag om at køber er hensynstagende til de væsentligste betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af hortensia gødning online, som fx den ombytningspolitik e-shoppen lover.

  I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man permanent beholder ens faktura, så man en anden gang kan bevise købet af hortensia gødning, uafhængig af om man køber ved 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Jette I gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Kirsten gav 4 stjerner

  SUPER

  Charlotte gav 5 stjerner

  Alt ok

  Kirsten gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 tips til køb på nettet
  1Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du bor med kort afstand til online shoppens adresse. Den fragtmulighed kan være virkelig betydningsfuld hvis man har behov for hortensia gødning straks. Alternativt så præsterer en hel del internet varehuse gratis levering, men ofte afkræver det at man aftager for en bestemt pris.
  2Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i et lovbud, som garanterer folk overfor bedrageriske butikker på nettet. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at dække prisen af flere omgange.
  3Fragttiden er naturligvis vældig vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge varen fluks, og med det formål er det jo meningsfuldt at du efterser tidshorisonten for levering ved hortensia gødning. Adskillige online selskaber tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men som trods alt betinges af at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  4Trustpilot tilbyder en række hensigtsmæssige chancer for at analysere en længere række aktuelle køberes betragtninger og herved kan det være til hjælp, at du verificerer e-firmaets kritik forud for at du køber billige hortensia gødning online. Facebook forærer dig endvidere uden sammenligning anstændige metoder til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed.
  5Forinden folk køber billige hortensia gødning hos en e-forhandler kunne de sådan set overveje netshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant. Ligeså er det at foretrække at kunden er klar over de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige hortensia gødning online, eksempelvis den returret e-forretningen garanterer.
  6Det er jo efterhånden super ukompliceret for os alle at prissammenligne online på billige hortensia gødning fra forskellige internet selskaber, og med det motiv garanterer en hel del internet forhandlere levering uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid blive lukrativt at studere visse online firmaer efter tilbud og rabat forinden du bestiller, så du er sikker på at få den laveste pris.
  7Vi tilråder generelt at granske hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en tryghed om at internet virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen jævnligt ses til af jurister der kender de gældende vilkår. Før folk bestiller billige hortensia gødning hos en forretning på nettet behøver man altid kigge på webshoppens forretningsvilkår.
  8Mange online shops yder nu om stunder flere billige leveringsudgaver til hortensia gødning. Det mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine varer når der er tid til det. Muligheden er nemlig temmelig overkommelig, samt desuden endvidere den mest letkøbte leveringsform.
  9Nogle internet virksomheder frembyder gratis levering på hortensia gødning, men ofte kun når du køber for en fastsat sum. Alternativt bør man vælge den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig for det meste endda virkelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk