Eltronic-ws.dk

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til køkkenhave til højbede til drivhus til hæk til bøgehæk til landbrug til frø til græsplæne til frugttræer

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 500 liter 200 liter 400 liter 3000 liter 300 liter 1 m3 80 liter 50 liter 2000 liter 1000 liter

Levering: i løs vægt løst leveret vognlæs hent selv afhentning trailer i poser i bigbag i sække

Brands: Danmuld Park Pindstrup Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring jordforbedring.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er særligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot jordforbedring.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Der kan være forskel på priserne på billige jordforbedring fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode priser, og andre satser på kompetent sparring. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af jordforbedring online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo får du formentlig ekstra kompetent assistance fra mennesker der er eksperter i netop jordforbedring.
Flertallet af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
De fleste nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe jordforbedring online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

jordforbedring bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

jordforbedring jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

jordforbedring silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er vigtige projekter. Omfattende ombygninger kræver flere personer. Ydermere viser det sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer disponible før du iværksætter byggeprocessen. Du kan udarbejde en punktforms huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst gennemløbe oversigten, således at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
3Der viser sig altid overraskende problemer når det kommer til store projekter, og ergo kan det vise sig væsentligt at man afsætter god tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
4Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med overvældende meget nyttig information, i særlig grad når du bruger den engelske version.
5Planlægning er kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at forfatte en strømlinet agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være en fordel at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kan notere ens omkostning ved dem slavisk.
7Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud beroer altså på at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
8Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælp overfor potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
9Ved byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den årsag kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned når du netop er gået i gang med dit komplicerede projekt.
10Husk at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe assistance fra en fagmand til områder af projektet. Forudsat at du vil benytte professionel assistance kan det godt betale sig at modtage tilbud fra diverse foretagender.
11I god tid inden at du igangsætter arbejdet er det meget vigtigt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Du vil under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har udstyret ved hånden inden du starter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En hel del firmaer på nettet tildeler i øjeblikket en række forskellige billige fragtmetoder til jordforbedring. En der er meget populær er nu om stunder udleveringssteder, hvor du selv kan afhente din pakke når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo rigtig bekvem, samt mange gange tillige den billigste fragtløsning.

Du bør endvidere vælge at få ordren leveret hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Denne er jævnligt et hak dyrere, men ydermere ultra problemfri med jordforbedring online. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på jordforbedring er jo særligt betydningsfuld hvis du behøver produkterne om et øjeblik, så herved er det fuldkommen meningsfuldt at du ser det estimerede leveringstidspunkt på jordforbedring. Flere netshops i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, hvilket betinges af at ordren lægges før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen ud af døren inden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle online shops garanterer levering uden betaling på jordforbedring online, men ofte afkræver det at der indkøbes for en konkret sum. Som alternativ kan man udse dig den billigste leveringsmåde, som tit er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

De store netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig jordforbedring online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på jordforbedring i følgende byer:

Helsingør, Vordingborg, Rønne, Søborg, Horsens, Dragør, Glostrup, Risskov, Vallensbæk, Frederikshavn, Lystrup, Herning, Gladsaxe, Hobro, Ballerup, Kalundborg, Svendborg, Holstebro, Slagelse, Ringsted, Hillerød, Brabrand, Frederiksværk, Nørresundby, Valby, Virum, Nakskov, Randers, Herlev, Ishøj, Greve, Køge, Sønderborg, Værløse, Aabenraa, Skanderborg, Aalborg, Haderslev, Aarhus, Farum, Struer, Rudersdal, Skive, Kokkedal, Hvidovre, Thisted, Holbæk, Gentofte, Tårnby, Rødovre, Odder, Hedensted, Lyngby, Ølstykke, Brønshøj, Allerød, Birkerød, Varde, Nyborg, Haslev, Lillerød, Hedehusene, Silkeborg, Taastrup, Næstved, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Korsør, Hørsholm, Hjørring, Charlottenlund, Fredericia, Højbjerg, Ikast, Vanløse, Frederikssund, Stenløse, Vejle, Esbjerg, Tilst, Viborg, Jyllinge, København, Nærum, Albertslund, Solrød Strand, Grenaa, Frederiksberg, Brønderslev, Roskilde, Åbyhøj, Middelfart, og Brøndby, .

Click-and-collect for jordforbedring er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland).

Ses der på data bliver det klart, at internet shoppere mange gange søger fx billig jordforbedring og jordforbedring priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker efterspørge blandt andet køb jordforbedring, jordforbedring online og jordforbedring tilbud, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

Den bedste pris på jordforbedring

Det er jo ultra praktisk for folk at prissammenligne på billige jordforbedring online på flere firmaer på nettet, og altså har utallige internet handler i Danmark set sig tvunget til at stampe priserne på jordforbedring helt i bund, og endda tilbyde levering uden beregning.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at udforske diverse e-shops efter udsalg og tilbud på jordforbedring online forud for at du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en netshop afhænder billige jordforbedring online for en udsalgspris som kan virke himmelråbende billig, så kunne det tit være et kendetegn på en uoprigtig online butik. Handler med kort er trods alt omfattet af en retningslinje, som assisterer køberen imod falske internet outlets.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du vil afdrage beløbet til jordforbedring over en længere periode. Dette fås ofte hos niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i data fremstår det klart, at online shoppere ofte leder efter bl.a. jordforbedring tilbud og jordforbedring online. Foruden dette ser man tit netshoppere lede efter blandt andet billig jordforbedring, jordforbedring priser og køb jordforbedring.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bøgehæk til drivhus til køkkenhave til frugttræer til hæk til græsplæne til frø til landbrug til højbede

Varianter: lerjord sandjord

Mængder: 500 liter 200 liter 80 liter 300 liter 2000 liter 400 liter 1000 liter 3000 liter 1 m3 50 liter

Levering: i sække trailer i bigbag afhentning hent selv i poser løst leveret vognlæs i løs vægt

Brands: Champost Park Danmuld Pindstrup GreenBio

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot giver dig en del hæderlige genveje til at kigge nærmere på en længere række forhenværende forbrugeres observationer og derfor tilråder vi, at du verificerer internet virksomhedens ratings inden du bestiller billige jordforbedring online.

Facebook indebærer for øvrigt en række sikre metoder til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det er der mange internet webshops hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige jordforbedring online på en e-butik burde de til hver en tid gennemløbe webbutikkens handelsvilkår, dog er det for det meste en tidskrævende opgave, specielt ved de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket er en antydning af at internet webshoppen opretholder de danske retningslinjer, foruden at online virksomheden ofte efterses af jurister der er inde i de gældende vilkår.

Dette er en god genvej til en håndsrækning, når du oplever besvær i processen med din shopping med jordforbedring. Ydermere slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de elementære retningslinjer der har indflydelse på købet af jordforbedring online, for eksempel den byttepolitik forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst opbevarer ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen af jordforbedring, uanset om man har handlet fra Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Lars Knudsen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Mads gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Per Hansen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Rasmus Rasmussen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til online indkøb
1En masse butikker på nettet tildeler til alt held diverse billige leveringsmetoder til jordforbedring. Den mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig særligt ligetil, og tit endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en lov, som bistår dig som køber imod fup internet varehuse. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afdrage beløbet over en længere periode.
3En række netshops yder levering uden omkostninger på jordforbedring, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man udse dig den mest letkøbte slags levering, der mange gange er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen er typisk lige så vel super fremkommelig. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren.
4Trustpilot indebærer ret så strålende chancer for at eftergå flere forhenværende kunders bedømmelser og af den grund kan det være til hjælp, at du eksaminerer e-forretningens kritik forud for at du shopper billige jordforbedring online. Facebook indebærer endvidere ultra passelige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed.
5Den mindst kostelige metode til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo afhænger af at du bor nær online firmaets lager. Den leveringstype er selvfølgelig ualmindeligt afgørende i tilfælde af at man skal bruge jordforbedring om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet virksomheder levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der shoppes for et præcist beløb.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret væsentlig om vi absolut skal bruge varerne nu og her, så i det øjemed er det relativt væsentligt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på jordforbedring. En hel del online forhandlere præsterer billig 1 dags levering på mange produkter, som regnes ud fra at du når at bestille forinden et fastsat klokkeslæt.
7Forud for at nogen køber billige jordforbedring på en online virksomhed kan man for at være sikker se på deres forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke super spændende. Tilsvarende tilråder vi at køber er hensynstagende til de primære forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige jordforbedring online, fx hvilken returrettighed internet forretningen tilbyder.
8Vi anbefaler generelt at efterse om netshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at online butikken føjer de opstillede regler, tillige med at online shoppen nu og da gennemses af eksperter som behersker reglerne på området. Inden folk køber billige jordforbedring på en e-butik bør de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser.
9Det er i dag ualmindeligt fremkommeligt for os alle at kigge efter tilbud online på billige jordforbedring hos flere internet selskaber, og af den grund lover utallige e-forretninger fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk blive rentabelt at inspicere en række online shops efter tilbud forinden du placerer ordren, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk