Eltronic-ws.dk

Kakaoflis pristjek

Er du på udkig efter kakaoflis? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til surbundsbed som brændsel til ridehus til ligusterhæk til fyr til indendørs til bede på frugttræer til stauder til ridebane til haven til rhododendron som gødning omkring træer til dyr til bede til fjernvarme til roser til gasgrill til fyring til hestefold til rygning imod dræbersnegle til grill til dyr til fugle til hækken til legeplads til bøgehæk under hæk til stokerfyr til planter til varmeværker til hønsegård som bunddække som brændsel som faldunderlag til udendørs til indkørsel mod ukrudt på skråning

Varianter: mørk revet lys natur knust groft frisk fint

Mængder: 1000 liter 2000 liter 50 liter 2500 liter 70 liter 60 liter 80 liter 3000 liter

Levering: afhentning hent selv i løs vægt i sække i poser trailer i bigbag vognlæs

Brands: Champost Billigblomst Junckers Prima Park Holmebo Lidl Pindstrup Plantetorvet GreenBio Douglas Bilka Jysk Manstrup Verdo Plantorama

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige kakaoflis fra byggecenter til byggecenter. En del satser på gode priser, og andre satser på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
For en del er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en netbutik, som giver gode råd til valg af kakaoflis.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot kakaoflis.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele ved.
De store byggemarkeder køber varer fra diverse producenter, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af kakaoflis online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og takket være dette har man adgang til at bestille online og transportere materialerne personligt. Hermed kan du overveje at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du handler kakaoflis online fra deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Af den grund kan du modtage ekstremt anvendelig hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis kakaoflis.
Mange nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
kakaoflis silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

kakaoflis harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kakaoflis jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

kakaoflis bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund kan du jævnligt tage et kig på vejrprognosen lige før byggeprojektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde dit avancerede projekt.
2Du burde måske tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan tilkøbe professionel assistance til noget af projektet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at søge priser fra en håndfuld selskaber.
3Forud for at du indleder byggeriet kan det blive usandsynligt fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten beroer altså på at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
5Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at lave en effektiv køreplan, som fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
6Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er krævende ombygninger. Krævende byggerier kræver flere end en enkelt person. Dertil må det være bedre og sjovere at være flere om det.
7Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende kortlægge udgiften ved dem én efter én.
8Der præsenterer sig som regel uventede problemstillinger når det gælder større opgaver, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at man har afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
9Du skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig essentielt at du har det klar inden du indleder byggeriet. Det er desuden godt at påregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
10Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube yder assistance med overvældende meget brugbar information, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
11Det kan blive afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer disponible forinden du begynder byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig liste som samler alt som er nødvendige, og så eftergå materialerne, med øje for at du er overbevist om at alt er på sin plads.
12Du bør aldrig forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
Danskernes foretrukne byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ultra imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om kakaoflis

 • Hvad er kakaoflis?
 • Hvor købes kakaoflis billigt?
 • Hvor købes kakaoflis online?
 • Hvor meget vejer kakaoflis?
 • Hvor er kakaoflis på tilbud?
 • Hvad koster kakaoflis?
 • Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

  En del internet webshops udlover nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmodeller til kakaoflis. En af de mest moderne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig vældig smertefri, samt mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.

  Du kan på samme måde vælge at få produkterne leveret til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig oftest en sjat mere pebret, men endvidere super bekvem ved køb af kakaoflis online. Den prisbilligste løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning betinges af at du har bopæl lige ved internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på kakaoflis kan være rigtig vigtig såfremt vi behøver pakken straks, så herved er det ret så passende at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på kakaoflis. Mange e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de kan nå at få varen fikset før pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle få byggeforretninger præsterer gratis levering på kakaoflis online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du shopper for et præcist beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  Temmelig mange netshops frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig kakaoflis online men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. De yder bl.a. afhentning af kakaoflis i disse byer:

  Tårnby, Fredericia, Svendborg, Hedensted, Thisted, Solrød Strand, Slagelse, Taastrup, Haslev, Viborg, Risskov, Holstebro, Gladsaxe, Herlev, Næstved, Sønderborg, Brønshøj, Gentofte, Ishøj, Hobro, Brøndby, Lillerød, Aalborg, Albertslund, Virum, Brabrand, Silkeborg, Brønderslev, Nyborg, Værløse, Åbyhøj, Rønne, Struer, Varde, Ballerup, Grenaa, Helsingør, Stenløse, Ringsted, Vanløse, Hedehusene, Nykøbing Falster, Farum, Randers, Odder, Valby, Holbæk, Korsør, Lyngby, Aabenraa, Esbjerg, Kalundborg, Hjørring, Herning, Hørsholm, Roskilde, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Haderslev, Allerød, Tilst, Frederikshavn, Aarhus, Kokkedal, Dragør, Højbjerg, Nærum, Hillerød, Ølstykke, Vallensbæk, Kolding, Middelfart, Frederikssund, København, Horsens, Søborg, Charlottenlund, Birkerød, Odense, Jyllinge, Nørresundby, Ikast, Rudersdal, Skanderborg, Frederiksværk, Vejle, Greve, Skive, Lystrup, Glostrup, Nakskov, Vordingborg, og Køge, .

  Klik-og-hent for kakaoflis er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland).

  Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. køb kakaoflis og billig kakaoflis. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter fx kakaoflis online, kakaoflis tilbud samt kakaoflis priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Bedste tilbud på kakaoflis

  Det har vist sig at være i høj grad fremkommeligt for folk at finde information om priser på billige kakaoflis online på forskellige firmaer på nettet, og af den grund har langt de fleste forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på kakaoflis betydeligt, og ydermere sikre billig fragt.

  Dog kan det imidlertid blive smart at udforske en række internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på kakaoflis online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

  Du skal lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet butik afhænder billige kakaoflis online på tilbud til en pris som virker besynderligt attraktiv, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk netbutik. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, som hjælper dig som kunde overfor svindlende internet handler.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at godtgøre omkostningerne til kakaoflis over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark.

  Ved indkig i data står det markant, at online shoppere typisk søger efter fx kakaoflis tilbud og kakaoflis priser. Vi ser desuden tit netshoppere efterspørge fx kakaoflis online, køb kakaoflis og billig kakaoflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoflis er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som faldunderlag som gødning til fjernvarme til ligusterhæk til indkørsel under hæk til grill på frugttræer til hækken til rygning til rhododendron til haven til fyring til hønsegård til planter til fyr som brændsel imod dræbersnegle omkring træer på skråning til udendørs mod ukrudt til legeplads til stauder til varmeværker til hestefold til surbundsbed til fugle til ridehus til ridebane til bede til gasgrill til dyr som bunddække som brændsel til bøgehæk til dyr til roser til indendørs til stokerfyr til bede

  Varianter: fint frisk knust revet groft mørk natur lys

  Mængder: 70 liter 2500 liter 50 liter 60 liter 2000 liter 80 liter 1000 liter 3000 liter

  Levering: hent selv i bigbag i poser trailer vognlæs afhentning i løs vægt i sække

  Brands: Lidl Plantetorvet Park Manstrup Jysk Verdo Prima Plantorama Pindstrup Douglas Holmebo Bilka Junckers Billigblomst GreenBio Champost

  Se nærmere på andre menneskers ratings

  Trustpilot leverer fuldkommen belejlige genveje til at gennemrode en lang række øvrige forbrugeres domme og herved kan det anbefales, at du læser online shoppens vurderinger forud for at du shopper billige kakaoflis online.

  Facebook fører til ligeledes ret udmærkede løsninger til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi endda e-shops som tilbyder folk at aflevere en kritik af virksomhedens service, som lige så vel bør bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige kakaoflis online i en e-forhandler burde man sådan set bese netshoppens handelsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

  En nem løsning kan derfor være at tjekke om netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en sikring om at internet virksomheden anerkender de officielle regler, og at shoppen undertiden tilses af fagmænd som mestrer reglementet på området.

  Dette er en god chance for at blive hjulpet, såfremt du får problemstillinger ved dit indkøb af kakaoflis. Desuden rekommanderer vi at kunden er vidende om de grundlæggende betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kakaoflis online, som fx den returret webbutikken tilsikrer.

  I den relation er det desuden afgørende, at man stadig bibeholder ens købsbekræftelse, så man senere kan vidne om sin bestilling af kakaoflis, uanset om man har handlet hos Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

  Anders Hansen gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Louise Christensen gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Kirsten Knudsen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Jens Sørensen gav 4 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  9 tips til din online shopping
  1De fleste e-firmaer giver i vore dage alverdens billige leveringsformer til kakaoflis. En af de mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo temmelig fremkommelig, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsmulighed.
  2Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en forordning, der begunstiger køber imod uoprigtige internet shops. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage beløbet senere.
  3Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men det stiller krav om at du er tæt på online virksomhedens arbejdslager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld om man skal bruge kakaoflis om få sekunder. Alternativt så yder nogle enkelte internet outlets gebyrfri levering, men i reglen kræves det at der købes for et konkret beløb.
  4Forinden folk shopper billige kakaoflis i en internet handler kunne de i princippet have øje for webshoppens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke videre spændende. Endvidere kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest betydningsfulde regler der har indflydelse på købet af billige kakaoflis online, til eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden har.
  5Leveringstidspunktet er naturligvis ultra bestemmende forudsat man behøver dine nye varer om kort tid, så herved er det virkelig vigtigt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved kakaoflis. Adskillige firmaer på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen anbringes tidligere end et aftalt tidspunkt.
  6Det er efterhånden rigtig gnidningsløst for os alle at finde de bedste tilbud online på billige kakaoflis hos flere netshops, og på grund af dette præsterer masser af e-firmaer fri fragt. Til gengæld kan det trods alt være profitabelt at checke indtil flere internet webshops efter tilbud før du shopper, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
  7Indtil flere e-forhandlere frembyder portofri levering på kakaoflis, men i de fleste tilfælde kun når man handler for en fastsat sum. Ellers må du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig typisk derudover usædvanlig enkel. Den mest billige metode til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  8Trustpilot forærer dig ultra fine løsninger til at kigge nærmere på en stor portion eksisterende brugeres evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du læser internet forretningens anmeldelser inden du shopper billige kakaoflis online. Facebook resulterer i også absolut nyttige metoder til at få indblik i internet firmaets pålidelighed.
  9Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, da det typisk er en erklæring om at online virksomheden adlyder de gældende danske regler, tillige med at den hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der har nøje kendskab til lovene på området. Inden nogen køber billige kakaoflis i en online shop kunne de i reglen gennemlæse butikkens forretningsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk