Eltronic-ws.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til fuger til sokkel til opmuring

Varianter: hydraulisk bland selv hjemmelavet farvet færdigblandet

Mængder: 15 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 500 kg 10 kg 15 kg 1 m3 1 ton 500 liter 800 kg 25 kg 1 kubikmeter

Levering: i løs vægt vognlæs trailer i bigbag afhentning løst leveret i sække hent selv i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige kalkmørtel fra netbutik til netbutik. En del satser på de bedste priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggekæder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en netbutik, som kan give gode råd til valg af kalkmørtel.
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot kalkmørtel.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har folk tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derved har man mulighed for at spare fragten, samt samtidig få produkterne nu og her.
De store byggekæder tilbyder produkter fra forskellige specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af kalkmørtel online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at bestille kalkmørtel online på deres side.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved kan du forvente super god sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis kalkmørtel.
Alverdens nichebutikker på internettet producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har det parat før du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge disse omkostninger i det økonomiske overblik.
2Det kan vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition i god tid før du indleder byggeriet. Du kan med fordel forfatte en punktforms note hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og derefter granske hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Det bør overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør skaffe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Hvis du ønsker professionel assistance er det fornuftigt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
4Der findes en verden af vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube er formidler af betydelige mængder konstruktiv viden, i særlig grad hvis man benytter den engelske version.
5Det er fornuftigt at udfærdige et budget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at kortlægge alle omkostninger, og dernæst gennemgå prisen på dem alle sammen.
6Forinden du igangsætter arbejdet er det vanvittigt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Husk at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
8For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor kan du hyppigt tage notits af vejrprognosen når du nærmer dig projektets start, så det ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
9Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprojektet, især ift. større ombygninger. Store byggerier behøver mere end en person. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at lave en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din agenda.
11Der viser sig næsten altid uventede problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og pga. dette er det vigtigt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som gør at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
12Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er yderst imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

En stor portion outlets på nettet yder nu alverdens billige leveringsmåder til kalkmørtel. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo rigtig problemfri, samt desuden også den mest letkøbte leveringsudgave.

Du bør tillige afveje for og imod at få varerne leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver af og til en anelse mere pebret, men tillige rigtig smertefri med kalkmørtel online. Den billigste type af levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på kalkmørtel kan være særdeles aktuel forudsat man behøver dine nye produkter om kort tid, og med det formål er det særdeles essentielt at man finder leveringstidspunktet ved kalkmørtel. En del byggemarkeder – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men det afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset før logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere online selskaber præsterer levering uden betaling på kalkmørtel online, men typisk er det påkrævet at der handles for et konkret beløb. Alternativt skulle man tage den billigste fragttype, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

De største netbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig kalkmørtel online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på kalkmørtel i disse områder:

Brønshøj, Skanderborg, Vallensbæk, Nakskov, Vejle, Brøndby, Nørresundby, Nyborg, Kokkedal, Birkerød, Ballerup, Solrød Strand, Søborg, Ølstykke, Aabenraa, Stenløse, Thisted, Dragør, Korsør, Farum, Rønne, Greve, Vanløse, Nykøbing Falster, Brabrand, Sønderborg, Hørsholm, Skive, Højbjerg, Viborg, Hjørring, Herning, Grenaa, Taastrup, Hvidovre, Allerød, Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Hobro, Vordingborg, Tårnby, Middelfart, Odense, Rødovre, Brønderslev, Værløse, Kolding, Virum, Helsingør, Lillerød, Ishøj, Struer, Slagelse, Albertslund, Åbyhøj, Valby, Køge, Rudersdal, Lystrup, Charlottenlund, Holbæk, Herlev, Gladsaxe, Nærum, Varde, Ikast, Gentofte, Aarhus, Jyllinge, Tilst, Haslev, Horsens, Esbjerg, Randers, Ringsted, Lyngby, Odder, Hedehusene, Hedensted, Hillerød, Frederiksberg, Fredericia, Svendborg, Næstved, København, Risskov, Roskilde, Frederiksværk, Kalundborg, Frederikssund, Holstebro, Glostrup, og Haderslev, .

Click-and-collect for kalkmørtel er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når man kigger i søgedata står det markant, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet kalkmørtel tilbud og kalkmørtel online. Vi ser derudover typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis køb kalkmørtel, kalkmørtel priser og billig kalkmørtel, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Bedste tilbud på kalkmørtel

Det er i dag meget uproblematisk for enhver at finde de bedste priser på billige kalkmørtel online i blandt diverse internet foretagender, og så har flertallet af internet forretninger i Danmark været tvunget til at sænke prisniveauet på kalkmørtel helt i bund, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

Dog kan det trods alt vise sig lukrativt at eftergå indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på kalkmørtel online inden du shopper, sådan at du er garanteret at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Silvan.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-forretning sælger billige kalkmørtel online på tilbud til en udsalgspris der kan virke umådelig billig, er det ofte være et signal om en fup internet handler. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en ordning, som passer på dig som køber overfor fup butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil godtgøre omkostningerne til kalkmørtel af flere omgange. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at mennesker ofte efterspørger bl.a. kalkmørtel online og kalkmørtel priser. Foruden dette ser man jævnligt folk kigge efter bl.a. køb kalkmørtel, billig kalkmørtel og kalkmørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til opmuring til pudsning til sokkel til fuger

Varianter: hydraulisk bland selv færdigblandet farvet hjemmelavet

Mængder: 25 kg 20 kg 25 kg 15 kg 800 kg 500 kg 10 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 500 liter 1000 kg

Levering: i poser løst leveret i sække i bigbag trailer vognlæs afhentning i løs vægt hent selv

Se nærmere på andre menneskers synspunkter

Trustpilot indebærer sådan set værdifulde muligheder for at bese ret mange nuværende konsumenters erfaringer og derved tilrådes det, at du gennemgår internet selskabets omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige kalkmørtel online.

Facebook genererer også evigt fantastiske genveje til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Her er der faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at meddele en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige kalkmørtel online i en e-forretning bør man når alt kommer til alt læse e-butikkens handelsbetingelser, det er dog typisk et omfattende arbejde, specielt på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

En nemmere løsning er at finde ud af om webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en garanti for at webbutikken imødekommer de opstillede regler, og at online butikken regelmæssigt kigges til af fagfolk som forstår lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for opbakning, når du oplever problemer ved dit køb af kalkmørtel. Tillige tilråder vi at man er klar over de mest betydningsfulde betingelser i forbindelse med købet af kalkmørtel online, eksempelvis den ombytningsret online webshoppen lover.

Her er det også relevant, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid kan eftervise bestillingen af kalkmørtel, hvad end man shopper fra Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Jørgen gav 5 stjerner

god service

Louise gav 4 stjerner

I gør det super godt

Thomas gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Helle gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot leverer regulære troværdige muligheder for at inspicere en hel del øvrige forbrugeres erfaringer og derfor foreslår vi, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler før du shopper billige kalkmørtel online. Facebook frembyder på samme måde fuldkommen ærlige muligheder for at få et kig ind i online firmaets troværdighed.
2Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for købere at finde de bedste tilbud online på billige kalkmørtel hos forskellige firmaer på nettet, og altså præsterer mange online forretninger fri fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at analysere enkelte internet forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at du er velinformeret til at opnå den laveste pris.
3Vi foreslår generelt at se om internet shoppen er e-mærket medlem, hvilket kan være et signal om at internet butikken accepterer de opstillede regler, tillige med at netshoppen løbende undersøges af jurister der er indført i de gældende love. Forud for at folk bestiller billige kalkmørtel i en online butik kan de altid løbe igennem netbutikkens regler.
4Temmelig mange online virksomheder udlover i dag diverse forskellige billige fragtløsninger til kalkmørtel. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt bekvem, samt endda tilmed den mest letkøbte leveringsmetode.
5Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig i kort afstand af online butikkens hjemsted. Den leveringsmåde er naturligvis ret så udslagsgivende om vi har behov for kalkmørtel om et øjeblik. Alternativt så sikrer enkelte e-handler i Danmark billig levering, men i reglen er det under betingelse af at der indkøbes for en konkret sum.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en foranstaltning, som begunstiger folk overfor fup online butikker. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, når du foretrækker at finansiere beløbet over tid.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig central forudsat man mangler dine nye varer inden for få dage, så herved er det fuldt ud aktuelt at man studerer det forventede leveringstidspunkt ved kalkmørtel. Adskillige e-shops tilbyder billig dag-til-dag fragt på flere varer, men vær opmærksom på at det er afhængig af at du når at bestille forinden et besluttet klokkeslæt.
8Nogle enkelte internet virksomheder sikrer levering uden gebyr på kalkmørtel, men ofte er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum. Som alternativ skulle man gribe den prisbilligste løsning til levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver godt nok derudover yderst nem. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
9Forinden folk handler billige kalkmørtel hos en e-forhandler behøver man egentlig gennemse e-shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. Dertil stiller vi forslag om at køberen er påpasselig med de mest vitale regler i forbindelse med bestillingen af billige kalkmørtel online, fx den ombytningsret shoppen lover.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk