Eltronic-ws.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til væg til haven til støttemur

Mængder: 25 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 500 liter 15 kg 500 kg 10 kg 20 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 1 ton

Levering: i bigbag hent selv trailer vognlæs i sække løst leveret i poser afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder har et enormt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot kampesten.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kampesten hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på gode priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af kampesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre findes i store dele af landet, og takket være dette har folk adgang til at handle online og køre produkterne personligt. Takket være dette har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og sågar få produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af kampesten online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online får du billigere priser.
Mange niche netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det forventes det at du får ekstremt brugbar rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis kampesten.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle kampesten online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at spørge om hjælp til dele af projektet, navnlig når det er vigtige byggerier. Store ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer indkøbt forinden du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og efterfølgende efterse hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at du har husket alt.
3Planlægning er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at liste en klar agenda, der viser hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du laver agendaen.
4Måske du burde vurdere om det er muligt at klare det hele selv, eller du skal tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du tager imod professionel hjælp kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige foretagender.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at kortlægge samtlige omkostninger, og efterfølgende nedskrive billige priser på dem enkeltvis.
6Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemer ved svære opgaver, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at man har afsat rimelig plads i agendaen, så man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
7Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive aldeles betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Du kan spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det ydes når ombygningen hjælper miljøet. Bidraget kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
9For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag må du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke uventet starter med at regne absolut lige når du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælp imod potentielle risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
11Man må for alt i verden ikke mangle grej. Typisk kan det være fordelagtigt at have værktøjet parat før du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indregne de her udgiftsposter i økonomien.
12Du kan finde mange forskellige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder almennyttig oplysning, navnligt ifald man kigger i hele verden.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er yderst imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål til kampesten

 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  Mange shops på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige former for fragt til kampesten. En favorit er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er altså i høj grad bekvem, og typisk endvidere den billigste leveringsmetode.

  Du bør lige så vel beslutte dig for at vælge levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig undertiden en smule mere omkostningsfuld, men omvendt ret så ligetil ved køb af kampesten online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du lever lige ved e-handlens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på kampesten kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld hvis vi står og skal bruge dine nye varer nu og her, så med det formål er det bestemt passende at vi studerer leveringstiden på kampesten. Mange online forretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, men husk at det kræver at ordren lægges før et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Visse online virksomheder præsterer gratis levering på kampesten online, men tit kræver det at man køber for en bestemt sum. I øvrigt skulle du foretrække den mest prisbevidste leveringsform, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  Masser af webshops yder click-and-collect hvor man bestiller billig kampesten derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af kampesten i følgende områder:

  Vejle, Kokkedal, Gladsaxe, Hørsholm, Fredericia, Greve, Tårnby, Lillerød, Nyborg, Brøndby, Albertslund, Silkeborg, Varde, Skive, København, Nakskov, Lyngby, Glostrup, Stenløse, Højbjerg, Svendborg, Vordingborg, Nørresundby, Solrød Strand, Aabenraa, Tilst, Sønderborg, Frederikshavn, Brabrand, Herning, Lystrup, Rudersdal, Nærum, Ishøj, Dragør, Værløse, Hedehusene, Valby, Vanløse, Hobro, Haslev, Brønderslev, Herlev, Taastrup, Viborg, Holbæk, Aalborg, Virum, Jyllinge, Rønne, Frederiksværk, Allerød, Hjørring, Kolding, Vallensbæk, Åbyhøj, Hillerød, Slagelse, Hedensted, Frederikssund, Skanderborg, Horsens, Birkerød, Thisted, Frederiksberg, Næstved, Ikast, Ballerup, Esbjerg, Farum, Kalundborg, Struer, Roskilde, Brønshøj, Korsør, Charlottenlund, Holstebro, Randers, Odder, Odense, Køge, Ringsted, Aarhus, Nykøbing Falster, Haderslev, Rødovre, Hvidovre, Grenaa, Gentofte, Middelfart, Risskov, Helsingør, Ølstykke, og Søborg, .

  Afhentning af kampesten er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Falster).

  Når der ses på søgedata bliver det klart, at netshoppere mange gange søger eksempelvis kampesten online og kampesten tilbud. Vi ser derudover mange gange netshoppere lede efter eksempelvis kampesten priser, køb kampesten og billig kampesten, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Gode tilbud på kampesten

  Det har vist sig at være usædvanlig overkommeligt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige kampesten online hos forskellige shops på nettet, og ergo har de fleste internet butikker fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på kampesten enormt, og i øvrigt garantere levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det immervæk være lønsomt at efterprøve et par internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på kampesten online inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

  Du bør imidlertid være så påvagt, at såfremt en butik på nettet afhænder billige kampesten online til en salgspris der er utrolig letkøbt, så kunne det tit være et tegn på en snydagtig internet virksomhed. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en regel, der hjælper kunden overfor svindlende online selskaber.

  Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at betale pengene til kampesten af flere omgange. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man ser på data står det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. kampesten priser og kampesten tilbud. Derudover oplever man ofte online shoppere søge eksempelvis billig kampesten, kampesten online og køb kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til støttemur til haven til væg

  Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 25 kg 500 liter 800 kg 15 kg 1 m3 500 kg 20 kg 25 kg 1000 kg

  Levering: afhentning vognlæs løst leveret i sække i løs vægt i poser hent selv i bigbag trailer

  Undersøg nuværende kunders ratings

  Trustpilot frembyder ret så værdifulde chancer for at iagttage en stor gruppe eksisterende forbrugeres evalueringer og herved anbefaler vi, at du tolker webbutikkens ratings forinden du køber billige kampesten online.

  Facebook resulterer i tillige nogenlunde fortræffelige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Herinde møder vi faktisk online virksomheder som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også burde udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige kampesten online på en netbutik kan man for at være på den sikre side granske netshoppens regler, men det er oftest et omfattende arbejde, især på de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

  En nemmere løsning kan være at granske om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, som typisk er en garanti for at internet shoppen overholder de gældende danske regler, og at webbutikken løbende vurderes af fagmænd som behersker reglerne.

  Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, hvis du skulle få problemer i forbindelse med din bestilling af kampesten. Ydermere kan det være til hjælp at man er påpasselig med de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af kampesten online, for eksempel hvilken returret internet butikken garanterer.

  I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bevarer ens faktura, således man senere kan dokumentere købet af kampesten, uagtet om man shopper hos Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

  Jens gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Lene S gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Jan I gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Anna gav 5 stjerner

  god service

  9 gode råd til din online shopping
  1Den prisbilligste form for levering er unægtelig at hente pakken selv, som desværre betinges af at du opholder dig nærved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringstype er selvfølgelig usædvanlig væsentlig om vi absolut skal bruge kampesten inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte online outlets gratis levering, men for det meste gælder det kun hvis man aftager for et fastslået beløb.
  2Det er i dag vældig simpelt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige kampesten i blandt forskellige online outlets, og følgelig garanterer langt de fleste shops på nettet levering uden betaling. Dog kan det alligevel vise sig lønnende at efterse nogle internet selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  3Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en ordning, der begunstiger køberen overfor uægte internet varehuse. Som en anden løsning burde du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage pengene ude i fremtiden.
  4En hel del shops på nettet sikrer fragtfri levering på kampesten, men oftest er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. Derudover må man foretrække den mest billige fragtløsning, der ofte vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig oftest ligeledes virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren.
  5Vi anbefaler at finde ud af om online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en antydning af at webshoppen imødekommer de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden fra tid til anden ses til af jurister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige kampesten hos en online forretning burde man i reglen skimme netbutikkens regler.
  6Leveringsdygtigheden er jo ualmindeligt afgørende hvis man har brug for varerne nu og her, og med det formål er det faktisk centralt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved kampesten. En hel del butikker på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men som ikke desto mindre forudsætter at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
  7Størstedelen af webshops i Danmark tilbyder heldigvis flere billige leveringsmåder til kampesten. En af de mest populære er efterhånden pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente bestillingen den dag der passer dig. Fragttypen er jo ret gnidningsløs, samt desuden ydermere den prisbilligste løsning til levering.
  8Trustpilot resulterer i fuldkommen strålende løsninger til at granske en række forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du sonderer e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige kampesten online. Facebook forærer dig for øvrigt uden sammenligning ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet shoppens troværdighed.
  9Forud for at nogen shopper billige kampesten hos en shop på nettet kunne de til hver en tid have øje for dens betingelser, men det er normalt et tidskrævende projekt. Derudover er det smart at kunden er sat ind i de mest aktuelle vilkår der indvirker på shopping af billige kampesten online, f.eks. den returret online butikken tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk