Eltronic-ws.dk

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til landbrug til æbletræ til haven til ligusterhæk til rhododendron til hæk til højbede til græsplænen til bede til køkkenhave til roser

Mængder: 300 liter 80 liter 3000 liter 500 liter 2000 liter 1 m3 200 liter 1000 liter 50 liter 400 liter

Levering: hent selv trailer i løs vægt afhentning i sække i poser vognlæs løst leveret i bigbag

Brands: Park GreenBio Danmuld Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige kompost hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste priser, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden bare kompost.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du vælge en webshop, hvor du får sparring omkring kompost.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og herigennem har man tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Dermed kan du undvære fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne nu og her.
De kendte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af kompost online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller kompost online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Herved formår de at yde super anvendelig hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis kompost.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

kompost silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk kan det være betydningsfuldt at have udstyret parat før du igangsætter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
2Det er meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer parat forinden du indleder arbejdet. Du kan notere en punktforms oversigt som samler alle de ting der er nødvendige, og så tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har styr på det.
3Der kommer som regel pludselige problemer ved større opgaver, og herved kan det være værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når det er større byggeopgaver. Store byggerier kræver flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Du skal nødig negligere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
6I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være behjælpeligt at nedskrive alle omkostninger, og efterfølgende finde frem til prisen på dem enkeltvis.
7Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen influerer positivt på planeten.
8Det bør overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Ifald du køber hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer online hvor du kan finde hjælp. Især YouTube giver dig adgang til meget brugbar info, specielt såfremt du søger på engelsk.
10Før du opstarter dit byggeprojekt kan det være usandsynligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Ved udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte projekt.
12Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at have en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter din handlingsplan.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til kompost

 • Hvad betyder kompost?
 • Hvor meget kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvad er kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Kompost hvornår?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Adskillige firmaer på nettet tilbyder i dag diverse forskellige billige leveringsmidler til kompost. Den mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken når det passer dig bedst. Denne er altså ret let, og i mange tilfælde også den billigste fragtløsning.

  Du bør ydermere udse dig at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er beklageligvis en lille smule mere bekostelig, men omvendt ultra nem for kompost online. Den mest billige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du lever lige ved online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på kompost kan være rigtig afgørende ifald man absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på kompost. En del internet selskaber – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række varer online, hvilket er regnet ud fra at ordren gennemføres før et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken fikset før pakkemedarbejderne tager hjem.

  Enkelte online virksomheder lover fragt uden omkostninger på kompost online, men i de fleste tilfælde kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man overveje den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket oftest er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

  En masse byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig kompost online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på kompost i disse områder:

  Nykøbing Falster, Frederiksværk, Brønshøj, Silkeborg, Aarhus, Lyngby, Nærum, Farum, Hedehusene, Stenløse, Herning, Søborg, Lystrup, Holstebro, Greve, Valby, Værløse, Esbjerg, Odense, Viborg, Birkerød, Helsingør, Rødovre, Gentofte, Hvidovre, Korsør, Skive, Hobro, Fredericia, Vejle, Albertslund, Kolding, Hørsholm, Køge, Næstved, Ølstykke, Nyborg, Aalborg, Thisted, Allerød, Nakskov, København, Hjørring, Struer, Frederikssund, Nørresundby, Vordingborg, Svendborg, Aabenraa, Haderslev, Odder, Haslev, Taastrup, Varde, Brabrand, Brønderslev, Slagelse, Glostrup, Grenaa, Frederikshavn, Risskov, Vallensbæk, Vanløse, Gladsaxe, Lillerød, Ikast, Horsens, Åbyhøj, Solrød Strand, Sønderborg, Holbæk, Virum, Rønne, Randers, Ballerup, Middelfart, Tilst, Herlev, Ishøj, Charlottenlund, Rudersdal, Dragør, Kokkedal, Kalundborg, Brøndby, Tårnby, Hedensted, Ringsted, Skanderborg, Jyllinge, Hillerød, Højbjerg, Frederiksberg, og Roskilde, .

  Afhentning af kompost er muligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere typisk leder efter bl.a. kompost priser og kompost tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge for eksempel billig kompost, kompost online og køb kompost, plus de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Gode priser på kompost

  Det er jo ultra let gængeligt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige kompost online på tværs af firmaer på nettet, og så har mange online butikker været tvunget til at reducere prisen på kompost eftertrykkeligt, og endda præstere portofri fragt.

  Derfor kan det trods alt blive indbringende at efterprøve et par shops på nettet efter rabatter og tilbud på kompost online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

  Du må ikke desto mindre ikke overse, at hvis en butik på nettet frembyder billige kompost online til salg for en salgspris der er ubegribelig lav, så kunne det tit være et fingerpeg om en uærlig netbutik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, som bistår dig imod svindlende e-firmaer.

  Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere pengene til kompost over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

  Ved indkig i data bliver det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel køb kompost og kompost online. Foruden dette oplever vi tit netshoppere kigge efter eksempelvis kompost priser, kompost tilbud og billig kompost.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ligusterhæk til hæk til roser til landbrug til græsplænen til bede til rhododendron til højbede til køkkenhave til haven til æbletræ

  Mængder: 400 liter 1000 liter 300 liter 3000 liter 200 liter 2000 liter 1 m3 80 liter 50 liter 500 liter

  Levering: i poser vognlæs i bigbag trailer afhentning hent selv løst leveret i løs vægt i sække

  Brands: Park Pindstrup Champost GreenBio Danmuld

  Læs folks vurderinger

  Trustpilot forærer dig de facto sikre løsninger til at undersøge en længere række andre køberes vurderinger og derfor foreslår vi, at du gransker e-butikkens anmeldelser inden du shopper billige kompost online.

  Facebook fører til lige så vel evigt stabile genveje til at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der en del outlets på nettet hvor folk kan formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen bestiller billige kompost online på en internet webshop behøver de for at være sikker betragte butikkens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Alternativet kunne derfor være at se hvorvidt online butikken er e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at internet butikken opfylder de danske regler, udover at shoppen nu og da gennemses af jurister som har megen viden om reglementet på området.

  Det giver dig anledning til at få hjælp, ifald du møder udfordringer i forbindelse med din ordre på kompost. Udover dette kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer der indvirker på købet af kompost online, f.eks. hvilken ombytningsret forretningen har.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan eftervise bestillingen af kompost, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

  Thomas Kristensen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Jens E gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Søren Mortensen gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Bente M gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til din online shopping
  1Masser af internet forretninger yder heldigvis mange forskellige billige leveringsmodeller til kompost. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså rigtig smart, samt mange gange derudover den billigste fragtmetode.
  2Nogle få outlets på nettet lover gratis fragt på kompost, men typisk kræver det at du aftager for en konkret pris. I øvrigt bør du udse dig den mest letkøbte leveringsmåde, der oftest er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsformen bliver somme tider desuden ualmindeligt overkommelig. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
  3Trustpilot giver dig rigtig relevante løsninger til at dechifrere en hel del tidligere køberes domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du undersøger online forretningens vurderinger forinden du shopper billige kompost online. Facebook præsterer endvidere altid gunstige muligheder for at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
  4Generelt foreslår vi at finde ud af om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at online firmaet efterkommer de gældende danske regler, tillige med at netbutikken rutinemæssigt ses til af fagmænd der er indført i reglerne. Før nogen handler billige kompost på en butik på nettet kunne man faktisk løbe igennem shoppens forretningsaftale.
  5Før folk handler billige kompost hos en netshop kan man i og for sig gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig morsomt. Ligeledes er det smart at køber er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der indvirker på købet af billige kompost online, for eksempel hvilken returret online forretningen benytter.
  6Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en ordning, der beskytter dig som kunde imod snydagtige internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage pengene af flere omgange.
  7Den prisbilligste fragttype vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du er tæt på online webshoppens bopæl. Den leveringsversion er jo super vital i tilfælde af at man behøver kompost om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få online varehuse fragt uden gebyr, men i reglen kun hvis der indkøbes for en bestemt sum.
  8Fragttiden er ultra væsentlig når vi står og skal bruge pakken med det samme, så med det formål er det helt på sin plads at man undersøger den estimerede leveringsdato ved kompost. En lang række internet selskaber byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, hvilket stiller krav om at handlen laves inden et bestemt tidspunkt.
  9Det er i dag ret let gængeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige kompost hos flere shops på nettet, og med det motiv lover de fleste internet handler i Danmark levering uden beregning. Det kan dog alligevel blive indbringende at efterse diverse online forhandlere efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk