Eltronic-ws.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: lufttørret rent ovntørret

Mængder: 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 800 kg 500 liter 25 kg 15 kg 500 kg 1 ton

Levering: i bigbag i løs vægt hent selv i poser i sække løst leveret vognlæs trailer afhentning

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de store byggemarkeder.
For de fleste er byggeri lig med mange spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring kvartssand.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige kvartssand alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige har fokus på service. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge netbutikkens regler.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot kvartssand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, og sågar få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra flere leverandører, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af kvartssand online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle kvartssand online fra deres webshop.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså vil du modtage mere indsigtsfuld hjælp fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis kvartssand.
Diverse specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online får du lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
kvartssand bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

kvartssand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved udendørs opgaver har vind og vejr en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt kigge på prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne når du netop står midt i det omfattende byggeprojekt.
2Det er afgørende at have samtlige bygningsmaterialer klar i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan lave en enkel oversigt indeholdende de materialer du har brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
3Før du iværksætter arbejdet kan det blive vanvittigt essentielt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen påvirker miljøet.
5Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive forstandigt at gennemgå samtlige poster, og herefter indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
6Man skal for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere disse omkostninger i budgettet.
7Du bør for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke køber professionel hjælp.
8Planlægning viser sig som metoden til succes med projektet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver din dagsorden.
9Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson er det normalt at lede efter tilbud fra flere selskaber.
10Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Nogle byggeprojekter behøver flere mennesker. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
11Der findes utallige guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube yder assistance med rigelig gavnlig info, især såfremt du benytter engelske søgeord.
12Der kommer næsten altid uventede problemstillinger når det gælder større opgaver, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes nok plads i køreplanen, så man er overbevist om at nå i mål.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Størstedelen af e-forhandlere tildeler i vore dage diverse billige leveringsmuligheder til kvartssand. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter din pakke præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig i høj grad ukompliceret, samt typisk derudover den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne endvidere afveje for og imod at få varerne leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig ofte en kende mere pebret, men desuden rigtig ukompliceret ift. kvartssand online. Den billigste leveringsform er dog at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du er nærved internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på kvartssand kan være ultra udslagsgivende i tilfælde af at man har brug for pakken straks, og herved er det virkelig meningsfuldt at man tjekker leveringstiden på kvartssand. En lang række internet handler – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren placeres forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet før lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte internet butikker lover portofri fragt på kvartssand online, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum. Derudover burde du udvælge den billigste fragtmetode, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig kvartssand hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af kvartssand i følgende byer:

Nykøbing Falster, Hedehusene, Risskov, Nakskov, Albertslund, Ølstykke, Aarhus, Højbjerg, Odder, Vordingborg, Skanderborg, Helsingør, Fredericia, Korsør, Hjørring, Frederikssund, Roskilde, Hillerød, Hobro, Ikast, Varde, Værløse, Randers, Kolding, Hvidovre, Vallensbæk, Rødovre, Næstved, Brabrand, Vanløse, Hørsholm, Grenaa, Valby, Herning, Middelfart, Gladsaxe, Nærum, Struer, Brønderslev, Slagelse, Thisted, Hedensted, Taastrup, Søborg, Holbæk, Nyborg, Frederiksberg, Silkeborg, Køge, Ballerup, Odense, Kokkedal, Brønshøj, Frederikshavn, Lillerød, Horsens, Brøndby, Lystrup, Sønderborg, Rudersdal, Vejle, Jyllinge, Skive, Nørresundby, Aabenraa, Ringsted, Gentofte, København, Aalborg, Lyngby, Viborg, Virum, Ishøj, Greve, Haslev, Esbjerg, Birkerød, Tilst, Kalundborg, Herlev, Charlottenlund, Solrød Strand, Frederiksværk, Åbyhøj, Stenløse, Rønne, Glostrup, Holstebro, Farum, Svendborg, Haderslev, Tårnby, Allerød, og Dragør, .

Click-and-collect ift. kvartssand er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata er det klart, at mennesker typisk søger eksempelvis billig kvartssand og kvartssand online. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge bl.a. kvartssand tilbud, køb kvartssand og kvartssand priser, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Gode tilbud på kvartssand

Det er i dag usædvanlig simpelt for os alle at finde tilbud på billige kvartssand online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld har masser af online butikker ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på kvartssand drastisk, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Det kan til hver en tid blive smart at udforske et par firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på kvartssand online før du gennemfører din handel, så du er tryg ved at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at når en forhandler på nettet afsætter billige kvartssand online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som mystisk lav, så burde det ofte være en varsel om en svindel online shop. Handler med kort er dog inkluderet i en orden, der værner køber overfor uægte netbutikker.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne til kvartssand over flere uger. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis kvartssand priser og kvartssand tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter bl.a. billig kvartssand, køb kvartssand samt kvartssand online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Bestilte online” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: lufttørret rent ovntørret

Mængder: 10 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 500 kg 1 ton 1 m3 20 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 25 kg 15 kg

Levering: i poser afhentning hent selv trailer i sække i bigbag i løs vægt løst leveret vognlæs

Brands: Weber Skalflex

Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot leverer regulære ærlige chancer for at gennemrode adskillige aktuelle køberes omtaler og derfor slår vi et slag for, at du undersøger e-firmaets ratings før du køber billige kvartssand online.

Facebook frembringer tilsvarende aldeles fremragende metoder til at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed. I øvrigt er der en række webbutikker som gør det muligt at afgive en omtale af virksomhedens service, som tillige kan bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige kvartssand online på en netbutik burde de på en vis måde overveje butikkens betingelser, men det er for det meste ikke videre spændende, især med de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

Et andet forslag kunne derfor være at se hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en antydning af at online shoppen føjer dansk lovgivning, og at online virksomheden løbende besøges af eksperter som er inde i de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af kvartssand. For øvrigt tilrådes det at man er påpasselig med de mest vitale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af kvartssand online, som eksempelvis hvilken bytteret hjemmesiden bruger.

I den relation er det virkelig relevant, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan påvise sit køb af kvartssand, hvad end man bestiller ved XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Susanne C gav 5 stjerner

Hurtig

Erik gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Marianne gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Søren Rasmussen gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstidspunktet kan være særdeles afgørende når vi har behov for ordren om et øjeblik, og af den grund er det temmelig på sin plads at man tjekker leveringstiden på kvartssand. En hel del internet outlets stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en masse varer, men husk at det er betinget af at der bestilles inden et angivent klokkeslæt.
2En række online virksomheder garanterer gratis fragt på kvartssand, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du handler for et præcist beløb. Som alternativ kan du tage den mest prisbevidste fragttype, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Fragtformen bliver som oftest ydermere ret så uproblematisk. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
3Det har vist sig at være super ukompliceret for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige kvartssand i blandt diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette tilbyder flertallet af webshops fragtfri levering. Dog kan det alligevel blive indbringende at kigge forbi visse forretninger på nettet efter tilbud forinden du handler, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Vi går generelt ind for at efterse om internet forretningen er godkendt af e-mærket, som generelt er et tegn på at online forretningen anerkender de opstillede regler, udover at online forhandleren jævnligt revurderes af fagmænd der kender de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige kvartssand på en online shop bør de altid bese webbutikkens regler.
5Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i et reglement, der hjælper dig imod falske online outlets. Som en alternativ mulighed burde du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække betalingen af flere omgange.
6Inden nogen bestiller billige kvartssand i en internet forhandler kan de principielt få overblik over e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super interessant. Udover dette er det at foretrække at køber er klar over de vigtigste vedtægter der har betydning for købet af billige kvartssand online, eksempelvis hvilken ombytningsret shoppen kører med.
7Størstedelen af internet varehuse yder nu en lang række forskellige billige fragtmuligheder til kvartssand. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling lige når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig gnidningsløs, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste løsning til levering.
8Trustpilot indebærer i højeste grad relevante genveje til at kigge på forskellige nuværende kunders reflektioner og derfor støtter vi, at du beser e-firmaets omtaler forinden du køber billige kvartssand online. Facebook resulterer i for øvrigt sådan set fortræffelige muligheder for at få en idé om e-butikkens popularitet.
9Den mindst kostelige leveringsmetode vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du er lige ved e-forhandlerens lager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være særdeles central forudsat man absolut skal bruge kvartssand omgående. Alternativt så præsterer nogle enkelte butikker på nettet fragt uden gebyr, men ofte kun hvis man køber for en konkret sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk