Eltronic-ws.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til haven til carport til stensætning

Mængder: 1 ton 15 kg 1 m3 500 liter 800 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 500 kg

Levering: i løs vægt trailer i sække i bigbag afhentning løst leveret i poser vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisen på billige marksten hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver de bedste priser, imens nogle satser på service. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare marksten.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt hos de store byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af marksten.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder samler varer fra flere producenter, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af marksten online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan man slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller marksten online hos dem.
Diverse webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved vil du få super brugbar rådgivning fra folk som er eksperter i netop marksten.
Mange specialiserede netshops producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer typisk uventede vanskeligheder når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
2Det er af stor betydning at du har alle byggematerialer klar til brug forud for at du kaster dig over håndværket. Du bør nedskrive en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Længe før du går i gang med byggeprocessen kan det være højst vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man såfremt ombygningen er CO2-besparende. At få tilskud beroer altså på at projektet påvirker naturen.
5Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde købe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Såfremt du får assistance fra en fagmand er det fornuftigt at tage imod forslag fra diverse virksomheder.
6Du må på ingen måde forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en professionel.
7Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggeprocesser. Flere byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig bliver det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Man skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Det er erstatteligt at have værktøjet ved hånden inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
9Typisk vil det være vigtigt at have lavet et budget for optimeringen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst søge sig frem til ens købspris for dem slavisk.
10Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må udarbejde en struktureret agenda, der fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
11For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
12Der kan findes mange forskellige guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube faciliterer temmelig meget anvendelig information, særligt ifald man bruger den engelske version.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål om marksten

 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvilken form for levering skal jeg vælge?

  En hel del online forretninger udlover i øjeblikket diverse billige leveringsmåder til marksten. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsformen er jo særdeles praktisk, og desuden endda den mest prisbevidste slags levering.

  Du kan tillige afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt en smule mere pebret, men desuden ekstremt bekvem med marksten online. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du bor i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på marksten er super udslagsgivende når du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det selvsagt relevant at vi ser leveringstiden for marksten. En del e-shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, men vær på vagt da det afhænger af at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte internet forretninger byder på portofri fragt på marksten online, men for det meste stiller det krav om at du handler for en bestemt pris. Alternativt skal man overveje den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

  En stor portion webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig marksten online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene yder eksempelvis click-and-collect på marksten i følgende byer:

  Nyborg, Ikast, Valby, Albertslund, Lillerød, Vordingborg, Hørsholm, Ølstykke, Herning, Odder, Esbjerg, Brønshøj, Kokkedal, Nakskov, Hillerød, Thisted, Sønderborg, Frederiksværk, Haslev, Allerød, Skanderborg, Kolding, Nykøbing Falster, Silkeborg, Gentofte, Risskov, Nærum, Tilst, Aalborg, Dragør, Køge, Herlev, Nørresundby, Glostrup, Vanløse, Hobro, Rudersdal, Højbjerg, Randers, Kalundborg, Ishøj, Vejle, Rønne, Aarhus, Værløse, Holbæk, Fredericia, Grenaa, Hvidovre, Slagelse, Aabenraa, Svendborg, Frederikssund, Hedensted, Rødovre, Varde, Birkerød, Holstebro, Gladsaxe, Frederikshavn, Skive, Virum, Korsør, Søborg, Charlottenlund, Greve, Brønderslev, Vallensbæk, Lyngby, Brøndby, Farum, Brabrand, Middelfart, Odense, Jyllinge, Solrød Strand, Åbyhøj, Næstved, Frederiksberg, Horsens, Ballerup, Haderslev, Viborg, Lystrup, Struer, Taastrup, Tårnby, Stenløse, Helsingør, Hjørring, Ringsted, Roskilde, Hedehusene, og København, .

  Click-and-collect af marksten er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm).

  Når der ses på tallene fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis marksten online og billig marksten. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter blandt andet køb marksten, marksten priser og marksten tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Gode priser på marksten

  Det er i dag særdeles fremkommeligt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige marksten online på flere forretninger på nettet, og ergo har en lang række online forretninger ikke kunne lade være med at mindske prisniveauet på marksten eftertrykkeligt, og endda frembyde billig levering.

  Det kan dog stadigvæk være lukrativt at granske nogle enkelte webshops efter tilbud og rabatter på marksten online forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

  Du må blot ikke glemme, at når en forretning på nettet sælger billige marksten online for en udsalgspris som er ufattelig tiltalende, så burde det for det meste være en varsel om en uægte internet virksomhed. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket garanterer en overfor uægte internet selskaber.

  Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare beløbet til marksten i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter eksempelvis køb marksten og marksten tilbud. Derudover oplever man tit online shoppere lede efter fx marksten priser, marksten online samt billig marksten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til stensætning til bålplads til carport

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 1000 kg 15 kg 1 ton 15 kg 10 kg 800 kg 1 m3 20 kg 500 kg 25 kg

  Levering: trailer løst leveret i løs vægt i sække i poser i bigbag hent selv vognlæs afhentning

  Analyser eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot genererer faktisk belejlige løsninger til at blive klogere på ganske mange andre køberes anmeldelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemsøger e-firmaets bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige marksten online.

  Facebook fører til også ret hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til online webshoppens kundefokus. Derudover ser vi en del online varehuse i Danmark hvor man kan publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen bestiller billige marksten online på en internet virksomhed behøver man reelt skimme e-butikkens regler, dog er det ofte et tidskrævende projekt, særligt med de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden mulighed kunne måske være at finde ud af om internet selskabet er godkendt af e-mærket, siden det er en erklæring om at online virksomheden lever op til dansk lovgivning, udover at online shoppen undertiden gennemses af sagkyndige der behersker vedtægterne på området.

  Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, hvis du får udfordringer i forbindelse med dit køb af marksten. Herudover er det prisværdigt at man er obs på de mest vedkommende regler der er gældende for bestillingen af marksten online, for eksempel den byttepolitik e-forhandleren lover.

  I relation til det er det også relevant, at man altid bibeholder ens ordremail, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af marksten, uafhængig af om man køber ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Charlotte gav 4 stjerner

  Alt ok

  Niels Petersen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Ole S gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Inden nogen shopper billige marksten i en online butik kunne de altid tyde netshoppens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig spændende. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er vidende om de mest vitale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige marksten online, som for eksempel hvilken bytteret online forhandleren bruger.
  2Nogle internet butikker yder billig levering på marksten, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man shopper for en konkret pris. Alternativt kunne du vælge den mest betalelige leveringsmåde, hvilket ofte er at få kørt produkterne til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig tit derudover ret uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  3Leveringstiden kan være vældig aktuel såfremt du behøver varen med det samme, så i det øjemed er det rimelig passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på marksten. Adskillige forhandlere på nettet garanterer billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men vær opmærksom på at det antager at du bestiller forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  4Vi tilråder at tjekke om online forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tryghed om at internet forretningen opfylder de danske retningslinjer, samt at internet webshoppen lejlighedsvis gennemses af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden folk shopper billige marksten på en internet butik behøver de i og for sig gennemgå netshoppens betingelser.
  5En hel del online outlets foreslår heldigvis diverse forskellige billige fragttyper til marksten. En yndling er p.t. pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig virkelig let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte leveringstype.
  6Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du har bopæl lige ved e-butikkens lager. Den fragtmulighed er vældig essentiel når man står og skal bruge marksten om kort tid. Alternativt så præsterer flere online outlets portofri fragt, men tit kræver det at du indkøber for en bestemt pris.
  7Det er jo super smart for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige marksten fra flere internet forretninger, og så yder adskillige online firmaer fragt uden gebyr. Dog kan det immervæk være nyttigt at udforske nogle forskellige e-firmaer efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
  8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en vedtægt, hvilket sikrer en imod uærlige butikker på nettet. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil godtgøre regningen af flere omgange.
  9Trustpilot genererer aldeles tiltalende genveje til at gennemgå flere andre forbrugeres oplevelser og derved kan det anbefales, at du udforsker internet butikkens vurderinger før du shopper billige marksten online. Facebook tilbyder også aldeles fortræffelige løsninger til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk