Eltronic-ws.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

Mængder: 500 liter 1000 liter 1 m3 300 liter 2000 liter 80 liter 50 liter 200 liter 400 liter 3000 liter

Levering: hent selv i bigbag i løs vægt afhentning trailer vognlæs løst leveret i poser i sække

Brands: Danmuld GreenBio Park Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare muldjord.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige muldjord hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre satser på service. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Det er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af muldjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har kunderne mulighed for at købe online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at spare fragten, og sågar skaffe varerne nu og her.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af muldjord online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Derfor forventes det at du får endnu mere kompetent rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop muldjord.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber muldjord online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder
muldjord silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det være ret centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Planlægning er metoden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
3Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Ifald du søger assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at få uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
4Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive sundt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne indsamle mulige tilbud på dem én og én.
5Der findes alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig anvendelig info, især når du leder på engelsk.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Nogle byggerier kræver flere folk. Dertil bliver det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette må du tit tjekke vejrberetningerne i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil i gang med dit svære projekt.
8Man bør ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at du har værktøjet parat idet du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du huske at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets budget.
9Der viser sig altid uventede udfordringer når det gælder store projekter, og ergo vurderes det af stor betydning at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de relevante materialer parat inden du begynder eksekveringen. Du får god gavn af at lave en overskuelig oversigt med det du har brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
11Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt når du ikke har eksperthjælp.
12Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis projektet er godt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeriet influerer positivt på miljøet.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål inden for muldjord

 • Hvad består muldjord af?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Adskillige internet butikker giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmuligheder til muldjord. En af de mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ret så overkommelig, samt ofte tillige den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du bør ydermere påtænke at vælge at få leveret til dit hus eller til dit arbejde. Leveringstypen er gennemsnitligt en kende mere bekostelig, men endvidere meget overkommelig med muldjord online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du har bopæl tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på muldjord kan vise sig at være særligt vigtig såfremt vi har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det ret så centralt at du gransker tidshorisonten for levering på muldjord. De fleste e-handler – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, men som imidlertid antager at ordren lægges forud for et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varen pakket før lagermedarbejderne får fri.

  Visse online butikker frembyder levering uden beregning på muldjord online, men undertiden under forudsætning af at du shopper for et fastslået beløb. Alternativt bør man udse dig den prisbilligste form for levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  En masse webbutikker yder afhentning hvor man handler billig muldjord på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på muldjord i disse områder:

  Nærum, Gladsaxe, Brabrand, Vejle, Varde, Skanderborg, Hvidovre, Frederikssund, Værløse, Hørsholm, Horsens, Albertslund, Frederiksberg, Esbjerg, Slagelse, Roskilde, Rudersdal, Thisted, Jyllinge, Kolding, Rønne, Åbyhøj, Charlottenlund, Rødovre, Nakskov, Skive, Aabenraa, Svendborg, Sønderborg, Odense, Ølstykke, Køge, Næstved, Silkeborg, Højbjerg, Gentofte, Aarhus, Nyborg, Lyngby, Lillerød, Lystrup, Hobro, Tårnby, Frederikshavn, Struer, Hedehusene, Haslev, Ishøj, Vanløse, Grenaa, Middelfart, Odder, Valby, Hjørring, Holbæk, Vordingborg, Haderslev, Randers, Korsør, Herning, Brøndby, Ikast, Kalundborg, Nykøbing Falster, Hillerød, Virum, Viborg, Greve, Kokkedal, Brønshøj, Ringsted, Hedensted, Dragør, Brønderslev, Tilst, Stenløse, Allerød, Aalborg, Frederiksværk, Ballerup, Birkerød, Helsingør, Risskov, København, Solrød Strand, Søborg, Farum, Vallensbæk, Glostrup, Nørresundby, Taastrup, Fredericia, Herlev, og Holstebro, .

  Afhentning ift. muldjord er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

  Ved indkig i tallene bliver det markant, at online shoppere typisk søger efter for eksempel muldjord online og muldjord tilbud. Derudover oplever vi ofte netshoppere kigge efter for eksempel muldjord priser, billig muldjord og køb muldjord, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

  Priser på muldjord

  Det er jo ualmindeligt nemt for internetbrugere at analysere priser på billige muldjord online i blandt diverse internet webshops, og til tak har langt de fleste e-handler ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på muldjord betydeligt, og endda frembyde levering uden betaling.

  Det kan stadigvæk blive smart at checke en række netshops efter billige priser på muldjord online forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Man skal trods alt ikke overse, at hvis en online webshop udlover billige muldjord online til salg for en pris der er uhørt attraktiv, kunne det tit være et faresignal om en falsk online virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en retningslinje, der støtter dig som kunde imod bedrageriske e-handler.

  Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere pengene til muldjord over tid. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tallene er det klart, at mennesker tit leder efter fx muldjord tilbud og billig muldjord. Vi ser desuden jævnligt mennesker kigge efter blandt andet muldjord online, køb muldjord og muldjord priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

  Mængder: 200 liter 400 liter 500 liter 80 liter 1 m3 50 liter 1000 liter 2000 liter 300 liter 3000 liter

  Levering: i løs vægt trailer løst leveret i poser hent selv vognlæs i sække afhentning i bigbag

  Brands: Park Danmuld GreenBio Champost Pindstrup

  Udforsk tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot frembringer egentlig passelige muligheder for at læse adskillige aktuelle konsumenters observationer og herved anbefales det, at du betragter online forhandlerens bedømmelser inden du handler billige muldjord online.

  Facebook tilbyder for øvrigt stort set relevante løsninger til at få kendskab til netbutikkens troværdighed. Her er der nogle online firmaer hvor kunder kan meddele en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også må anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk køber billige muldjord online i en internet forhandler behøver man i reglen tyde dens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt, specielt med de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Et nemmere alternativ kan være at efterse om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er et tegn på at online forretningen lever op til de gældende danske regler, samt at shoppen løbende ses til af eksperter som er meget fortrolige retningslinjerne.

  Dette er desuden din lejlighed til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit indkøb af muldjord. Udover dette er det smart at du er hensynstagende til de mest vitale betingelser der har indflydelse på købet af muldjord online, som for eksempel hvilken bytteret internet shoppen lover.

  I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man altid gemmer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af muldjord, uanset om man har handlet hos XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

  Thomas gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Mette Kristensen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  Else C gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Kim M gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 gode råd til når du køber online
  1Adskillige internet virksomheder foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsformer til muldjord. En favorit iblandt mange er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså ultra ukompliceret, og mange gange endda den billigste leveringsmanér.
  2Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre kræver at du har bopæl lige ved internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsversion er naturligvis meget væsentlig når du mangler muldjord inden for få dage. Alternativt så tilbyder en hel del e-forhandlere gratis levering, men i reglen kun når du aftager for en konkret sum.
  3Forinden folk shopper billige muldjord hos en webshop kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig sjovt. Tillige er det en hjælp at kunden er påpasselig med de fundamentale regler gældende for handlen med billige muldjord online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen bruger.
  4En hel del butikker på nettet sikrer levering uden gebyr på muldjord, men i reglen stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt bør man gribe den mest betalelige leveringsudgave, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Muligheden bliver mange gange også temmelig simpel. Den mest letkøbte løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  5Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af et lovbud, hvilket bistår dig overfor bedrageriske internet webshops. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere beløbet af flere omgange.
  6Vi tilråder generelt at granske om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er et tegn på at internet firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at hjemmesiden rutinemæssigt overværes af sagkyndige der har megen viden om vilkårene. Forinden folk køber billige muldjord i en internet handler behøver man i virkeligheden betragte netbutikkens forretningsbetingelser.
  7Leveringshastigheden er usædvanlig udslagsgivende når du skal bruge varerne fluks, og herved er det særdeles fornuftigt at man undersøger leveringstiden ved muldjord. Masser af forhandlere på nettet reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt.
  8Det er jo ret praktisk for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige muldjord i blandt flere forretninger på nettet, og herved tilbyder flertallet af e-handler gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre være udbytterigt at studere indtil flere outlets på nettet efter billige priser forinden du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
  9Trustpilot frembyder i højeste grad hæderlige muligheder for at finde ud af diverse tidligere køberes opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du gransker e-shoppens kritik før du handler billige muldjord online. Facebook præsterer lige så vel regulære pæne metoder til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk