Eltronic-ws.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 800 kg 1 m3 500 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 20 kg 25 kg 1 ton

Levering: i løs vægt løst leveret afhentning trailer i sække vognlæs i poser i bigbag hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring muregrus.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Der er forskel på salgspriserne på billige muregrus hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, hvorimod nogle vil have service. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare muregrus.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør man læse forretningens regler.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og hermed har man valget om at købe online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem har man chancen for at spare fragten, samt endda få produkterne straks.
De velkendte byggekæder samler varer fra flere producenter, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af muregrus online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo formår de at yde super gavnlig assistance fra mennesker med specialistviden i netop muregrus.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
Mange nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler muregrus online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde investere i professionel hjælp til områder af projektet. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
2Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
3Man vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Tit kan det være fordelagtigt at have værktøjet disponibelt idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at medregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4Forberedelse er vejen til at komme i mål med arbejdet. Du skal liste en gennemarbejdet plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver handlingsplanen.
5Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag kan du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret lige før byggeriets start, så det ikke uanmeldt starter med at piske ned når du netop arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
6Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter projektet. Du har god gavn af at notere en enkel liste hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt ved store byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
8Der kommer jævnligt utidige hovedpiner når det handler om omfangsrige projekter, og af den grund er det væsentligt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at nå i mål til tiden.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne dokumentere billige priser på hver eneste af dem.
10Du finder rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig viden, specielt ifald man kigger i hele verden.
11Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig imod potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
12I god tid inden at du går i gang med arbejdet må det være ubeskriveligt meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Populære spørgsmål til muregrus

 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  Temmelig mange internet shops yder nu om stunder en række forskellige billige metoder til levering til muregrus. En af de mest anvendte er p.t. afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når du har tid. Den er jo ualmindeligt enkel, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmetode.

  Du burde tillige foretrække at få pakken bragt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver i mange tilfælde en lille smule mere bekostelig, men på den anden side meget ukompliceret ved køb af muregrus online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo kræver at du opholder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på muregrus er naturligvis meget essentiel forudsat vi mangler dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det skam passende at man finder det estimerede leveringstidspunkt på muregrus. En række internet handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

  En række e-forhandlere tilbyder levering uden gebyr på muregrus online, men typisk er det forudsat at der handles for et fastsat beløb. Desuden kan du udse dig den mest betalelige metode til levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  En hel del webbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig muregrus på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på muregrus i disse byer:

  Albertslund, Allerød, Åbyhøj, Ikast, Solrød Strand, Aalborg, Skive, Hvidovre, Holstebro, Gladsaxe, Silkeborg, Nakskov, Glostrup, Helsingør, Farum, Hedensted, Hedehusene, Frederiksværk, Hillerød, København, Rødovre, Aabenraa, Roskilde, Korsør, Nærum, Ishøj, Køge, Værløse, Lyngby, Middelfart, Vanløse, Gentofte, Risskov, Vejle, Struer, Herlev, Højbjerg, Birkerød, Haslev, Kokkedal, Frederiksberg, Sønderborg, Charlottenlund, Rudersdal, Næstved, Thisted, Svendborg, Herning, Grenaa, Taastrup, Frederikshavn, Viborg, Fredericia, Kolding, Brønshøj, Brønderslev, Lystrup, Slagelse, Ølstykke, Brabrand, Frederikssund, Holbæk, Vallensbæk, Vordingborg, Ringsted, Lillerød, Dragør, Rønne, Valby, Tilst, Skanderborg, Kalundborg, Søborg, Hobro, Nykøbing Falster, Jyllinge, Odder, Horsens, Tårnby, Nørresundby, Esbjerg, Varde, Nyborg, Brøndby, Stenløse, Odense, Hørsholm, Ballerup, Virum, Hjørring, Randers, Greve, Haderslev, og Aarhus, .

  Click-and-collect af muregrus er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland).

  Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel muregrus online og muregrus priser. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel billig muregrus, muregrus tilbud samt køb muregrus, plus de store byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Silvan.

  Rabat på muregrus

  Det er ekstremt bekvemt for internetbrugere at søge information om priser på billige muregrus online på forskellige internet webshops, og med det motiv har masser af online forhandlere fundet det nødvendigt at sænke prisen på muregrus drastisk, og ydermere præstere billig levering.

  Det kan dog alligevel blive indbringende at kontrollere nogle enkelte internet butikker efter rabatter og tilbud på muregrus online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Man skal bare være årvågen med, at når en e-handler markedsfører billige muregrus online til salg for en pris der kan ses som enormt billig, så kan det tit være et signal om en bedragerisk online webshop. Betalinger med kort er heldigvis indbefattet af en forordning, der assisterer folk overfor svindlende internet virksomheder.

  Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at honorere prisen på muregrus over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ses der på søgedata fremstår det klart, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. køb muregrus og muregrus tilbud. Vi ser desuden ofte folk søge eksempelvis muregrus online, billig muregrus og muregrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 ton 800 kg 20 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 25 kg 25 kg 500 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt i poser løst leveret hent selv i sække vognlæs afhentning trailer

  Analyser tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig helt sikre muligheder for at kontrollere en række øvrige kunders reflektioner og på grund af dette er det fornuftigt, at du verificerer e-firmaets ratings inden du færdiggør din shopping med billige muregrus online.

  Facebook frembringer tilsvarende evigt sikre genveje til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk internet firmaer som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Før folk bestiller billige muregrus online på en e-forretning kunne man helt sikkert granske deres vilkår, men det er mange gange ikke særlig interessant, specielt på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Stark.

  En nem løsning kunne være at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, hvilket er et tegn på at online butikken forsvarer de danske love, tillige med at online webshoppen en gang i mellem efterses af fagfolk der behersker vedtægterne på området.

  Derudover tilbydes du chance for at få bistand, såfremt du oplever udfordringer med dit køb af muregrus. I øvrigt er det godt at du er sat ind i de mest basale vedtægter gældende for købet af muregrus online, som fx hvilken byttepolitik e-butikken benytter.

  I relation til det er det ligeledes afgørende, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man senere vil kunne påvise sin bestilling af muregrus, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus eller Stark.

  Erik Thomsen gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Henrik Christiansen gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Jørgen gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Morten N gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  9 gode råd til når du køber online
  1Inden nogen handler billige muregrus i en webshop behøver man når alt kommer til alt skimme e-butikkens handelsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave. For øvrigt anbefales det at du er sat ind i de væsentligste reglementer der har betydning for shopping af billige muregrus online, til eksempel den returret online forhandleren garanterer.
  2Trustpilot giver dig en del udmærkede løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige nuværende kunders tanker og af den grund anbefaler vi, at du bliver klogere på online forretningens bedømmelser inden du bestiller billige muregrus online. Facebook medfører ydermere egentlig nyttige metoder til at få en idé om internet forhandlerens popularitet.
  3En masse online varehuse tilbyder til alt held mange forskellige billige metoder til levering til muregrus. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig ultra uproblematisk, og oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.
  4Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at online virksomheden overholder de danske regler, samt at webshoppen nu og da efterses af specialister som forstår vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige muregrus hos en e-handler burde man principielt gennemlæse deres handelsbetingelser.
  5Visse internet forhandlere præsterer billig fragt på muregrus, men tit kræver det at man køber for et fastsat beløb. Desuden kan man tage den mest billige slags levering, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver som oftest til gengæld rigtig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  6Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret vital forudsat man mangler varen straks, så med det formål er det virkelig relevant at man efterser den estimerede leveringsdato på muregrus. En masse e-firmaer i Danmark giver billig 1 dags levering på mange varenumre, som imidlertid regnes ud fra at ordren gennemføres før et fast tidspunkt.
  7Det er jo efterhånden ekstremt let for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige muregrus fra diverse online outlets, og på grund af dette lover de fleste netshops levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre blive gunstigt at analysere flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er sikret at antage den skarpeste pris.
  8Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men det står og falder med at du opholder dig nær internet webshoppens lager. Den leveringsløsning kan vise sig at være ret så aktuel ifald vi behøver muregrus inden for få dage. Alternativt så yder enkelte internet outlets gratis levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man bestiller for en bestemt sum.
  9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af Indsigelsesordningen, som forsvarer kunden imod uoprigtige internet handler. Som alternativ burde du bruge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk