Eltronic-ws.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 500 kg 1 ton 15 kg 500 liter 20 kg 10 kg 800 kg 1 m3 25 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter

Levering: i sække afhentning hent selv vognlæs i poser trailer løst leveret i løs vægt i bigbag

Brands: Weber Lip Scan Raw Igelsø Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af muremørtel.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot muremørtel.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens betingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige muremørtel hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på lave priser, og øvrige har faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra mange specialbutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af muremørtel online.
De udbredte byggekæder finder du i hele landet, og derved har flertallet adgang til at købe online og transportere varerne selv. Derigennem er det muligt at spare fragtgebyret, samt samtidig have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan give øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops som sælger få produkter har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Pga. dette bør du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra ansatte der er eksperter i netop muremørtel.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at bestille muremørtel online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
muremørtel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

muremørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning viser sig som kilden til succes med arbejdet. Du anbefales at have en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
2Der kommer jævnligt utidige udfordringer når det gælder omfattende projekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggerier. Flere byggeprojekter kræver flere personer. Desuden er det hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
4Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
5Du må ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk kan det vise sig afgørende at du har udstyret tilgængeligt forinden du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
6Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for renoveringen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være økonomisk at kortlægge samtlige udgifter, og efterfølgende nedfælde billige priser på dem hver især.
7For opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette skal du jævnligt kigge på vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit komplekse projekt.
8Det vil vise sig vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer til rådighed forinden du begynder dit arbejde. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting du har brug for, og som det næste gennemløbe punkterne, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
9Du må nødig negligere din sikkerhed, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Forinden du indleder byggeriet kan det blive vanvittigt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til opstarten af byggeriet. Ifald du skal have professionel assistance kunne det godt betale sig at tage imod prisoverslag fra forskellige leverandører.
12Der findes en verden af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv oplysning, navnligt hvis du bruger engelske søgeord.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Masser af e-forretninger giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til muremørtel. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke når du har tid. Fragttypen er nemlig super uproblematisk, og desuden tillige den billigste metode til levering.

Du bør lige så vel afveje for og imod at vælge at få leveret til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen viser sig sædvanligvis en lille smule mere bekostelig, men lige så vel yderst bekvem med muremørtel online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du lever nær e-handlens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på muremørtel er jo ekstremt relevant hvis du skal bruge varen øjeblikkeligt, og med det formål er det ret så centralt at man efterser tidshorisonten for levering for muremørtel. En del e-forretninger – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, der dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres forinden et bestemt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen skippet afsted forud for at pakkepersonalet får fri.

Visse outlets på nettet tilbyder gebyrfri levering på muremørtel online, men for det meste afkræver det at man shopper for en præcis sum. Som alternativ skal du udvælge den prisbilligste leveringsmanér, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder udlover afhentning hvor du køber billig muremørtel derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen. De foreslår blandt andet klik-og-hent på muremørtel i disse byer:

Værløse, Birkerød, Varde, Rønne, Brabrand, Nakskov, Albertslund, Vejle, Haslev, Stenløse, Hjørring, Risskov, Korsør, Gladsaxe, Brønderslev, Lyngby, Solrød Strand, Helsingør, Horsens, Hobro, Ølstykke, Frederikssund, Charlottenlund, Hvidovre, Brøndby, Aarhus, Middelfart, Viborg, Nyborg, Frederiksværk, Nørresundby, Frederikshavn, Lystrup, Højbjerg, Køge, Aalborg, Kokkedal, Vanløse, Grenaa, Jyllinge, Slagelse, København, Silkeborg, Holstebro, Glostrup, Tilst, Ringsted, Hedensted, Roskilde, Virum, Rødovre, Vallensbæk, Brønshøj, Næstved, Struer, Svendborg, Vordingborg, Farum, Kalundborg, Tårnby, Odense, Skanderborg, Esbjerg, Thisted, Herning, Ballerup, Nykøbing Falster, Allerød, Lillerød, Taastrup, Sønderborg, Holbæk, Haderslev, Ikast, Skive, Frederiksberg, Fredericia, Herlev, Valby, Søborg, Gentofte, Dragør, Hørsholm, Odder, Åbyhøj, Rudersdal, Kolding, Hedehusene, Aabenraa, Ishøj, Randers, Greve, Hillerød, og Nærum, .

Klik-og-hent af muremørtel er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på data fremstår det klart, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis muremørtel online og muremørtel priser. Derudover oplever man ofte internet shoppere kigge efter bl.a. køb muremørtel, muremørtel tilbud samt billig muremørtel, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Bedste tilbud på muremørtel

Det er usædvanlig smart for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige muremørtel online hos diverse e-shops, og ergo har masser af online selskaber været presset til at at mindske salgspriserne på muremørtel eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden beregning.

Derfor kan det immervæk være rentabelt at tjekke diverse firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på muremørtel online forud for at du placerer ordren, så du er på den sikre side med at antage den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du bør bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udlover billige muremørtel online til en udsalgspris der er ufattelig letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk online shop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, hvilket støtter en imod bedrageriske online selskaber.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere beløbet til muremørtel over tid. Det tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at mennesker mange gange søger fx muremørtel online og billig muremørtel. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker efterspørge fx køb muremørtel, muremørtel tilbud samt muremørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 10 kg 20 kg 1 m3 15 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 25 kg 25 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 800 kg

Levering: hent selv i sække afhentning løst leveret trailer i poser i bigbag i løs vægt vognlæs

Brands: Igelsø Skalflex Scan Weber Lip Raw

Udforsk nuværende kunders erfaringer

Trustpilot genererer ultra gode genveje til at granske en lang række aktuelle brugeres tanker og herved stiller vi forslag om, at du kigger på internet forretningens anmeldelser forud for at du bestiller billige muremørtel online.

Facebook fremskaffer ydermere faktisk strålende chancer for at få et kig ind i online butikkens kundefokus. Desuden er der faktisk online firmaer som giver folk mulighed for at ytre en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige muremørtel online hos en webbutik kunne de i princippet studere forhandlerens handelsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave, specielt på de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er en forsikring om at netbutikken understøtter de gældende danske regler, og at e-forretningen tit revurderes af fagfolk som mestrer de gældende regulativer.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du forvoldes vanskeligheder i processen med din bestilling af muremørtel. Endvidere tilrådes det at kunden er obs på de mest relevante bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af muremørtel online, som eksempelvis den ombytningsrettighed virksomheden har.

På grund af dette er det også afgørende, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af muremørtel, uanset om man har købt hos Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Anders Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Henrik Pedersen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Michael gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jesper U gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, da det er en garanti for at internet forhandleren anerkender de officielle danske regler, foruden at e-shoppen lejlighedsvis besøges af fagfolk der forstår de gældende regulativer. Før folk handler billige muremørtel hos en online butik kunne de helt sikkert studere dens vilkår.
2Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du bor lige ved internet firmaets adresse. Den form for levering kan være vældig væsentlig når man skal bruge muremørtel med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere internet handler portofri fragt, men ofte påkræves det at man shopper for en bestemt pris.
3Inden folk køber billige muremørtel i en webshop kunne man ideelt set gennemlæse virksomhedens handelsaftale, men det er almindeligvis en omfattende opgave. I øvrigt anbefales det at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige muremørtel online, som for eksempel den ombytningsret online shoppen tilbyder.
4Nogle enkelte forretninger på nettet frembyder levering uden betaling på muremørtel, men undertiden er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ bør man udvælge den mest billige leveringstype, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Muligheden viser sig godt nok lige så vel særdeles smart. Den prisbilligste leveringsmetode er unægtelig at du selv henter produkterne.
5Leveringsdygtigheden er jo ualmindeligt aktuel forudsat du skal bruge varen inden for få dage, så derfor er det ret centralt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved muremørtel. Flere internet selskaber præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, som dog forudsætter at bestillingen indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
6Trustpilot præsterer super sikre løsninger til at tyde adskillige nuværende brugeres iagttagelser og herved foreslår vi, at du analyserer e-forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige muremørtel online. Facebook genererer tillige en række fremragende muligheder for at få kendskab til online forhandlerens kundefokus.
7Det er efterhånden meget smart for forbrugerne at finde information om priser online på billige muremørtel hos flere online forhandlere, og derved yder masser af forretninger på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at kontrollere forskellige online shops efter billige priser forinden du placerer ordren, så du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
8En stor portion e-butikker frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsformer til muremørtel. Det mest populære er lige nu pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo rigtig fremkommelig, og typisk tilmed den billigste fragtmetode.
9Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket forsvarer dig som kunde overfor svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at betale omkostningerne senere.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk