Eltronic-ws.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til indkørsel til haven til belægning til akvarier til bede til springvand til badeværelse til mur til støttemur til væg til gravsten til gulv

Mængder: 15 kg 500 liter 25 kg 1 ton 25 kg 800 kg 1 kubikmeter 1000 kg 20 kg 15 kg 1 m3 10 kg 500 kg

Levering: trailer i bigbag løst leveret i sække hent selv afhentning vognlæs i poser i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor kan du vælge en netbutik, som kan give hjælp til valg af natursten.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regler.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige natursten fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på lave priser, imens andre har kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed i de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort varesortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare natursten.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger varer fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af natursten online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne valget om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det har man valget om at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du få super informativ vejledning fra nogle der er specialister i netop natursten.
En masse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler natursten online fra deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark
natursten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive højst vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du må nødig negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som sikring imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
3Du vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Ofte kan det være fordelagtigt at have værktøjet parat forinden du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere udgifterne hertil i byggeriets budget.
4Der præsenterer sig som regel uforudsete hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og af den grund er det betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
5Muligvis kan det blive vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt forinden du iværksætter eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og efterfølgende granske oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggerier. Store byggerier gør krav på flere folk. Derudover bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Måske burde det overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde investere i hjælp fra en professionel til dele af projektet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
8Ofte vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at gennemgå samtlige poster, og herefter kortlægge ens købspris for dem slavisk.
9Der findes en hel række guides og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig meget almennyttig info, navnligt ifald man benytter den engelske version.
10Du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis byggeprojektet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
11Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum se vejrudsigten i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
12Planlægning bliver nøglen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at lave en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk når du nedskriver agendaen.
De mest populære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål vedr. natursten

 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  Størstedelen af netbutikker i Danmark udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringstyper til natursten. Et hit er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtmuligheden er altså meget overkommelig, og mange gange desuden den billigste leveringsform.

  Du kan også påtænke at få pakken sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er til tider lidt mere bekostelig, men desuden særligt fremkommelig ved køb af natursten online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du lever nær internet webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på natursten kan være særdeles relevant forudsat vi skal bruge dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det helt relevant at man ser nærmere på den estimerede leveringstid ved natursten. Mange internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, som er forudsat at ordren indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet forinden de logistikansatte har fyraften.

  Enkelte byggemarkeder tilbyder fragt uden omkostninger på natursten online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du handler for et bestemt beløb. Alternativt bør du foretrække den prisbilligste fragtmetode, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

  Masser af kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig natursten online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på natursten i disse områder:

  Valby, Tilst, Nakskov, Kokkedal, Rødovre, Hedehusene, Kolding, Esbjerg, Struer, Brabrand, Jyllinge, Glostrup, Allerød, Svendborg, Stenløse, Slagelse, Haslev, Holstebro, Vallensbæk, Søborg, Aabenraa, Brøndby, Brønshøj, Ølstykke, Frederiksværk, Hvidovre, Aarhus, Lyngby, Thisted, Taastrup, Farum, Rønne, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hillerød, Haderslev, Værløse, Nyborg, Roskilde, Korsør, Hjørring, Albertslund, Odense, Næstved, Risskov, Helsingør, Tårnby, Ringsted, Odder, Ballerup, Viborg, Gladsaxe, Dragør, Højbjerg, Hobro, Fredericia, Åbyhøj, Vanløse, København, Nørresundby, Ikast, Skanderborg, Frederikssund, Frederikshavn, Varde, Herlev, Holbæk, Charlottenlund, Nærum, Frederiksberg, Køge, Lystrup, Gentofte, Silkeborg, Virum, Middelfart, Horsens, Sønderborg, Birkerød, Hørsholm, Grenaa, Lillerød, Vejle, Randers, Solrød Strand, Aalborg, Skive, Rudersdal, Brønderslev, Ishøj, Hedensted, Herning, Greve, og Kalundborg, .

  Afhentning af natursten er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når man ser på tallene bliver det markant, at mennesker mange gange søger efter bl.a. billig natursten og natursten priser. Man ser desuden ofte folk lede efter for eksempel natursten tilbud, natursten online samt køb natursten, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma og Stark.

  Find den bedste pris på natursten

  Det er i dag vældig uproblematisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige natursten online på tværs af e-firmaer, og til tak har en lang række online varehuse set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på natursten kolossalt, og i øvrigt præstere billig levering.

  Det kan alligevel være udbytterigt at granske en række internet virksomheder i Danmark efter billige priser på natursten online før du køber, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Du skal imidlertid være opmærksom på, at hvis en forretning på nettet udlover billige natursten online til en salgspris der virker uendeligt billig, er det mange gange være en varsel om en uærlig online webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, hvilket værner dig som kunde imod svindlende internet selskaber.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afbetale pengene til natursten i flere bidder. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Ved kig i data står det tydeligt, at folk tit leder efter bl.a. køb natursten og natursten priser. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis natursten online, natursten tilbud samt billig natursten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til akvarier til gulv til mur til springvand til støttemur til højbede til indkørsel til bede til gravsten til belægning til væg til badeværelse til haven

  Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1 ton 500 liter 15 kg

  Levering: afhentning hent selv vognlæs trailer i løs vægt løst leveret i poser i bigbag i sække

  Se nærmere på andre menneskers oplevelser

  Trustpilot medfører ultra uafhængige chancer for at eftersøge adskillige eksisterende brugeres betragtninger og på grund af dette er det smart, at du iagttager internet virksomhedens bedømmelser før du køber billige natursten online.

  Facebook frembringer desuden aldeles pæne løsninger til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed. Derudover er der en del internet varehuse som giver kunderne mulighed for at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde burde drages fordel af til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Inden folk bestiller billige natursten online hos en e-forretning burde man når alt kommer til alt løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt, især med de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  En nemmere løsning kan være at efterse hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, da det skulle være en forsikring om at internet virksomheden understøtter de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen hyppigt revideres af jurister der har ekspertise inden for de gældende regulativer.

  Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for vanskeligheder med dit køb af natursten. Derudover slår vi et slag for at du er påpasselig med de mest centrale betingelser der kan have indvirkning på købet af natursten online, f.eks. den returret online firmaet tilbyder.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man når som helst beholder sin ordremail, så man altid kan påvise købet af natursten, uafhængig af om man bestiller hos Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

  Inger gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Maria gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Mads F gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Inger gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  9 tips til online shopping
  1Forinden folk køber billige natursten hos en netbutik kan man i og for sig gennemlæse e-butikkens vilkår, men det er oftest ikke super spændende. Endvidere er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de mest vitale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige natursten online, f.eks. hvilken returret e-handlen garanterer.
  2Trustpilot yder helt strålende chancer for at gennemsøge en stor gruppe forhenværende brugeres vurderinger og derved foreslåes det, at du gennemsøger online shoppens ratings før du shopper billige natursten online. Facebook tilbyder dig på samme måde fuldstændig strålende chancer for at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
  3Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket dækker køberen imod bedrageriske online forhandlere. Som alternativ bør du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække omkostningerne over flere uger.
  4Størstedelen af online forhandlere yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til natursten. En der er meget populær er lige nu pakkeshops, som gør at du kan hente dine varer når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig rigtig ukompliceret, samt tit ligeledes den billigste leveringsmanér.
  5Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende når vi mangler varen straks, og af den grund er det utvivlsomt på sin plads at vi undersøger den forventede leveringstid på natursten. Størstedelen af e-forhandlere giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men vær obs på at det påkræver at transaktionen gennemføres forud for et givent tidspunkt.
  6Flere online firmaer tilbyder fri fragt på natursten, men ofte kun såfremt man bestiller for et præcist beløb. I øvrigt må du tage den mest letkøbte fragttype, som gerne er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen viser sig en gang i mellem tillige super fremkommelig. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv.
  7Den mindst kostelige form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du bor nær online shoppens lager. Den mulighed for levering er vældig central forudsat man står og skal bruge natursten nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere netshops fragt uden gebyr, men ofte kun såfremt du køber for en konkret sum.
  8Generelt tilråder vi at se om internet shoppen er e-mærket, som ofte er en tryghed om at netbutikken anerkender dansk lovgivning, udover at online forhandleren en gang i mellem efterses af fagfolk som har meget erfaring med lovgivningen. Før nogen bestiller billige natursten hos en shop kan de i og for sig gennemlæse netshoppens vilkår.
  9Det er i dag yderst fleksibelt for folk at sammenligne tilbud online på billige natursten på diverse internet handler, og altså præsterer masser af forretninger på nettet fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel vise sig profitabelt at checke nogle få e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at få den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk