Eltronic-ws.dk

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 10 kg 1 m3 1 ton 500 liter 1000 kg 25 kg 500 kg 20 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg

Levering: trailer i bigbag i løs vægt løst leveret hent selv i sække afhentning vognlæs i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge byggemarkedets regler.
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring nøddesten.
Nogle byggekæder tilbyder et stort varesortiment, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare nøddesten.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de store byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige nøddesten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal overveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og som følge af det har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne selv. Af den grund kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne straks.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af nøddesten online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få skarpere priser.
En masse webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle nøddesten online på deres hjemmeside.
En masse små butikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Altså er det forventeligt at du får ekstra anvendelig vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis nøddesten.
Danmarks største byggekæder
nøddesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at du har grejet til rådighed idet du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets budget.
2Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som fx sikkerhedssko som skåner dig imod eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
3Du finder alverdens vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til utrolig meget nyttig info, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
4Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at projektet har betydning for planeten.
5Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ift. væsentlige arbejdsopgaver. Nogle projekter gør krav på flere personer. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
6Måske burde det overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du benytter assistance fra en professionel er det en god idé at søge tilbud fra flere leverandører.
7Forinden du påbegynder arbejdet er det ret fornuftigt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at have en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver din køreplan.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et regnskab for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det er rationelt at notere hver eneste udgiftspost, og så gennemgå prisen på dem hver især.
10Der kommer typisk uforudsigelige problemstillinger når det gælder store opgaver, og på grund af det viser det sig meningsfuldt at der afsættes en del tid i kalenderen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
11Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer til disposition forinden du starter dit arbejde. Du kan nedskrive en punktforms indkøbsseddel med alle de ting du får brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
12Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således skal du løbende tjekke vejrudsigten i tiden op til byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål med hensyn til nøddesten

 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  En hel del e-forhandlere tildeler i vore dage diverse billige leveringsmetoder til nøddesten. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså meget nem, og desuden desuden den prisbilligste mulighed for fragt.

  Du kan lige så vel overveje at bestille ordren til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Den er som regel en sjat mere bekostelig, men ydermere vældig uproblematisk ift. nøddesten online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre nødvendiggør at du er i kort afstand af internet firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på nøddesten kan vise sig at være temmelig essentiel om vi har brug for din ordre inden for få dage, så af den grund er det altså aktuelt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for nøddesten. En lang række online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, men det er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et konkret tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden logistikmedarbejderne får fri.

  En række online webshops yder fragt uden betaling på nøddesten online, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ burde du snuppe den mest betalelige leveringsløsning, hvilket mange gange er at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

  En masse webbutikker yder afhentning hvor man handler billig nøddesten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af nøddesten i følgende byer:

  Fredericia, Farum, Esbjerg, Middelfart, Rudersdal, Gentofte, Odder, Rødovre, Nykøbing Falster, Nakskov, Haslev, Viborg, Aarhus, Gladsaxe, Skive, Ballerup, Lystrup, Værløse, Svendborg, Odense, Helsingør, Tårnby, Haderslev, Kolding, Horsens, Taastrup, Hedehusene, Sønderborg, Skanderborg, Birkerød, Vordingborg, Hillerød, Stenløse, Struer, Randers, Greve, Aalborg, Kokkedal, Charlottenlund, Herlev, Ølstykke, Tilst, Lyngby, Lillerød, Vanløse, Ishøj, Brønderslev, Allerød, Varde, Frederiksberg, Albertslund, Ringsted, Holstebro, Dragør, Aabenraa, Kalundborg, Brabrand, Køge, Slagelse, Hvidovre, Brønshøj, Hørsholm, Thisted, Hedensted, Virum, Roskilde, København, Hjørring, Frederiksværk, Vallensbæk, Højbjerg, Herning, Solrød Strand, Nørresundby, Brøndby, Holbæk, Rønne, Nærum, Korsør, Åbyhøj, Risskov, Jyllinge, Nyborg, Silkeborg, Frederikshavn, Hobro, Næstved, Søborg, Valby, Glostrup, Frederikssund, Vejle, Grenaa, og Ikast, .

  Afhentning for nøddesten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland).

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere tit søger for eksempel køb nøddesten og nøddesten priser. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx nøddesten online, nøddesten tilbud samt billig nøddesten, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Priser på nøddesten

  Det er usædvanlig smertefrit for folk at tjekke tilbud på billige nøddesten online på tværs af online outlets, og derved har massevis af webshops set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på nøddesten en hel del, og endda garantere fri fragt.

  Derfor kan det immervæk være gavnligt at checke visse webbutikker efter tilbud og udsalg på nøddesten online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du skal ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en butik på nettet sælger billige nøddesten online for en udsalgspris som kan virke usædvanlig favorabel, så er det ofte være et bevis på en bedragerisk internet virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, hvilket redder dig som kunde overfor svindlende shops på nettet.

  Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre pengene til nøddesten senere. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  Ved kig i data står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger eksempelvis nøddesten priser og køb nøddesten. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter eksempelvis nøddesten online, billig nøddesten samt nøddesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel

  Mængder: 1 m3 15 kg 25 kg 20 kg 1000 kg 1 ton 1 kubikmeter 500 liter 500 kg 800 kg 15 kg 10 kg 25 kg

  Levering: i poser løst leveret vognlæs trailer afhentning i løs vægt i bigbag hent selv i sække

  Udforsk folks erfaringer

  Trustpilot forærer dig altid fine løsninger til at gennemgå en længere række forhenværende konsumenters tanker og derved tilråder vi, at du gennemsøger online virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige nøddesten online.

  Facebook tilbyder endvidere ret så uafhængige chancer for at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. Derudover ses nogle webshops som gør det muligt at frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden bør bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før nogen bestiller billige nøddesten online i en e-forhandler kunne de de facto sætte sig ind i butikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde, specielt hos de store byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  En nemmere løsning kan være at granske hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en sikring om at netbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at internet forhandleren af og til evalueres af fagmænd der er meget bekendte med lovgivningen.

  Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, når du udsættes for problemstillinger med din handel med nøddesten. Ligeså er det at foretrække at køberen er på vagt for de mest relevante bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af nøddesten online, som eksempelvis den byttepolitik internet virksomheden kører med.

  I den relation er det desuden relevant, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan bevise bestillingen af nøddesten, hvad end man shopper fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

  Anna S gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Henrik gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Ole L gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Inger G gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  9 tips til internetshopping
  1Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, siden det typisk er et sympol på at internet shoppen adlyder de danske love, samt at webbutikken hyppigt overværes af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regler. Før nogen shopper billige nøddesten på en online webshop kunne de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser.
  2Det har vist sig at være ret så enkelt for købere at undersøge tilbud online på billige nøddesten hos forskellige online firmaer, og til gengæld garanterer langt de fleste internet forhandlere fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk blive fordelagtigt at analysere nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud forud for at du placerer ordren, så du er garanteret at opnå den billigste pris.
  3Den prisbilligste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nærved e-shoppens tilholdssted. Den metode til levering er rigtig væsentlig ifald vi står og skal bruge nøddesten om få sekunder. Alternativt så yder en hel del forretninger på nettet fragt uden betaling, men oftest er det kun gældende hvis du køber for en fastsat pris.
  4Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig essentiel om vi har behov for dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det temmelig aktuelt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for nøddesten. Masser af online varehuse stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre, der dog beroer på at handlen gemmenføres forinden et aftalt klokkeslæt.
  5Trustpilot resulterer i immervæk tiltalende muligheder for at gennemsøge en stor gruppe aktuelle kunders synspunkter og derved rekommanderer vi, at du tolker online virksomhedens vurderinger forinden du bestiller billige nøddesten online. Facebook indebærer tillige evigt gavnlige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
  6Forinden folk bestiller billige nøddesten i en forhandler på nettet kunne man utvivlsomt få overblik over dens handelsaftale, det er dog ofte ikke særlig sjovt. Ligeså foreslår vi at du er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige nøddesten online, som fx den returrettighed online shoppen garanterer.
  7Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en foranstaltning, der forsvarer dig som kunde overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere pengene af flere omgange.
  8Enkelte webbutikker præsterer levering uden betaling på nøddesten, men tit er det kun gældende hvis der bestilles for en fastsat pris. Alternativt må man vælge den mest prisbevidste form for levering, der tit vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragttypen viser sig sædvanligvis til gengæld særligt nem. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at hente ordren selv.
  9En række internet butikker yder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til nøddesten. En af dem der er mest populær er p.t. afhentningssteder, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo super ukompliceret, samt typisk desuden den mest letkøbte leveringsversion.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk