Eltronic-ws.dk

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 500 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1 ton 500 liter 1 m3 800 kg 10 kg

Levering: i bigbag i poser løst leveret i sække afhentning vognlæs trailer hent selv i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal afveje om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare ølandssten.
For nogle er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af ølandssten.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige ølandssten fra webshop til webshop. En del vil have gode priser, og andre giver faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returret. Du bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og takket være dette har de fleste adgang til at bestille online og hente varerne personligt. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af ølandssten online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops har en enorm viden om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du få mere nyttig sparring fra nogle med ekspertviden i netop ølandssten.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber ølandssten online på deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online får du en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der er en hel række vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget udbytterig info, særligt såfremt man søger på engelsk.
2Du må på ingen måde fattes grej. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret parat idet du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med arbejdet. Du skal lave en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder handlingsplanen.
4Inden du indleder byggeprocessen er det ufatteligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det er fundamentalt at du har de presserende materialer indkøbt forinden du kaster dig over håndværket. Du kan med fordel udfærdige en enkel oversigt som indeholder alle de ting der bliver brug for, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6For byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
7Glem ikke at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver altså at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
8Der kommer typisk utidige problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
9Du bør aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. sko og hjelm som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
10Typisk vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det bør blive økonomisk at notere hver enkelt omkostning, og efterfølgende kortlægge ens købspris for dem slavisk.
11Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om større byggeprojekter. Større byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
12Måske du burde tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson er det en god idé at lede efter forslag fra en håndfuld entreprenører.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er utrolig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål hvad angår ølandssten

 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

  De fleste webshops i Danmark yder i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til ølandssten. En af de mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså super let gængelig, samt desuden tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.

  Du burde endvidere udse dig at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver oftest et hak mere bekostelig, men ligeledes ekstremt ukompliceret ift. ølandssten online. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig nær e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på ølandssten kan være ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at man skal bruge varerne fluks, så i det øjemed er det fuldkommen afgørende at du undersøger leveringstidspunktet på ølandssten. Temmelig mange internet foretagender – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, der dog er afhængig af at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne betjent forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle få e-firmaer lover fragt uden betaling på ølandssten online, men tit kræver det at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ kan man overveje den billigste fragtmetode, som typisk vil blive at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

  En lang række webshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig ølandssten online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på ølandssten i disse byer:

  Silkeborg, Varde, Roskilde, Herlev, Ballerup, Odder, Frederikshavn, Rønne, Gladsaxe, Tilst, Haderslev, Ølstykke, Vanløse, Brønshøj, Stenløse, Hvidovre, Horsens, Greve, Rudersdal, Nærum, Nyborg, Randers, Allerød, Hjørring, Sønderborg, Hedehusene, Risskov, Højbjerg, Ikast, Valby, Odense, Vordingborg, Frederiksværk, Farum, Holstebro, Albertslund, Viborg, København, Haslev, Glostrup, Søborg, Aabenraa, Nakskov, Kolding, Jyllinge, Struer, Vejle, Lystrup, Charlottenlund, Herning, Frederiksberg, Lyngby, Lillerød, Næstved, Værløse, Rødovre, Helsingør, Middelfart, Grenaa, Hedensted, Skive, Korsør, Slagelse, Brabrand, Brønderslev, Holbæk, Taastrup, Solrød Strand, Køge, Nørresundby, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederikssund, Kokkedal, Hillerød, Åbyhøj, Dragør, Esbjerg, Ishøj, Aalborg, Svendborg, Birkerød, Hørsholm, Kalundborg, Skanderborg, Vallensbæk, Tårnby, Hobro, Virum, Thisted, Ringsted, Brøndby, Gentofte, og Fredericia, .

  Afhentning for ølandssten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland).

  Ses der på tallene er det klart, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis ølandssten tilbud og køb ølandssten. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge efter blandt andet ølandssten priser, ølandssten online og billig ølandssten, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Bedste tilbud på ølandssten

  Det er ret så enkelt for enhver at analysere tilbud på billige ølandssten online fra flere internet virksomheder, og følgelig har en lang række e-forhandlere fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på ølandssten betydeligt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

  Dog kan det stadigvæk være fordelagtigt at inspicere flere netshops efter billige priser på ølandssten online forinden du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Du må alligevel ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler udlover billige ølandssten online for en tilbudspris der kan ses som besynderligt overkommelig, så kan det for det meste være et fingerpeg om en falsk netshop. Køb med betalingskort er imidlertid inkluderet i en anordning, som forsvarer folk imod fup online outlets.

  Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare regningen på ølandssten af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men ikke de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Ses der på data bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet ølandssten tilbud og billig ølandssten. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel ølandssten online, ølandssten priser og køb ølandssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 25 kg 500 liter 15 kg 1 m3 1 ton 500 kg 20 kg 10 kg 800 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg

  Levering: afhentning løst leveret vognlæs hent selv trailer i bigbag i poser i sække i løs vægt

  Læs tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot frembyder fuldkommen udmærkede muligheder for at udforske en lang række eksisterende kunders reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du tjekker e-butikkens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige ølandssten online.

  Facebook forærer dig for øvrigt en lang række nyttige chancer for at få indsigt i e-firmaets troværdighed. Desuden ses en række online firmaer som tilbyder kunderne at nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk bestiller billige ølandssten online i en webbutik behøver man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens betingelser, men det er bare en tidskrævende opgave, specielt hos de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  En nem løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at netshoppen overholder de opstillede regler, samt at netshoppen rutinemæssigt kigges til af fagmænd som behersker de gældende regulativer.

  Desuden får du lejlighed til at få assistance, såfremt du får udfordringer med din handel med ølandssten. Yderligere går vi ind for at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af ølandssten online, fx den returpolitik hjemmesiden tilsikrer.

  I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af ølandssten, uagtet om man shopper ved 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

  Inger P gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Jørgen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Søren V gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Søren Christiansen gav 5 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til når du køber online
  1Den mindst kostelige form for fragt vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre kræver at du bor med kort afstand til internet shoppens lager. Den leveringsmanér er jo ultra bestemmende ifald vi har brug for ølandssten inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forretninger på nettet gratis fragt, men typisk er det påkrævet at man handler for et fastsat beløb.
  2Forud for at folk køber billige ølandssten hos en forretning på nettet kunne man de facto overveje butikkens vilkår, dog er det oftest et omfattende projekt. Ydermere anbefaler vi at kunden er klar over de væsentligste vilkår der indvirker på handlen med billige ølandssten online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed butikken kører med.
  3Generelt anbefaler vi at kontrollere om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være et kendetegn for at internet butikken tilslutter sig de danske regler, og at shoppen fra tid til anden revurderes af fagfolk som kender de gældende regulativer. Før nogen handler billige ølandssten hos en internet handler bør de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale.
  4En stor portion forhandlere på nettet giver heldigvis en hel del forskellige billige leveringsløsninger til ølandssten. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har lyst. Den er jo ualmindeligt ukompliceret, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmåde.
  5Trustpilot byder på faktisk stabile muligheder for at fortolke en stor portion tidligere konsumenters tanker og af den grund er det godt, at du eftergår internet webshoppens omtaler inden du bestiller billige ølandssten online. Facebook leverer tillige i højeste grad værdifulde løsninger til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
  6Visse internet forhandlere yder fragt uden omkostninger på ølandssten, men i reglen kun hvis der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt skal du vælge den mest billige fragtløsning, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtformen bliver gennemsnitligt ligeledes virkelig enkel. Den mindst kostelige mulighed for fragt er dog selv at hente pakken.
  7Det har vist sig at være virkelig ukompliceret for enhver at sammenholde priser online på billige ølandssten på diverse netbutikker, og derved garanterer adskillige internet varehuse fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig lønnende at efterprøve nogle få online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
  8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en forordning, der hjælper folk overfor uærlige internet varehuse. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at dække regningen over flere uger.
  9Antal dages levering kan være særdeles relevant om vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og med det formål er det relativt passende at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for ølandssten. Mange internet webshops præsterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, men som trods alt er afhængig af at bestillingen anbringes før et besluttet klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk