Eltronic-ws.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 25 kg 20 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 500 liter 500 kg 10 kg 1 m3 800 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i bigbag trailer i sække afhentning løst leveret hent selv i poser

Brands: Skalflex Raw Weber Lip Scan Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot opmuringsmørtel.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på billige priser, og nogle satser på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af opmuringsmørtel.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af opmuringsmørtel online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har du tilbuddet om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at spare fragtgebyret, samt sågar have varerne straks.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det formår de at yde mere kyndig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis opmuringsmørtel.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichefokuserede webshops er små firmaer, som typisk er danske, måske endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle opmuringsmørtel online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås når projektet er positivt for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
2Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund skal du løbende tage notits af vejrforudsigelserne i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive meningsfuldt at have alle materialer tilgængelige inden du tager fat på din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå materialerne, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
4Husk at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have professionel hjælp til noget af byggeriet. Forudsat at du søger professionel hjælp kan du spare penge ved at at få tilbud fra en håndfuld virksomheder.
5Man skal under ingen omstændigheder undvære udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har værktøjet disponibelt når du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
7Du finder rigelige mængder af instruktioner og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig enormt meget anvendelig info, særligt hvis man leder på engelsk.
8Du må unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9I god tid inden at du går i gang med arbejdet er det ultra meningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal lave en strømlinet plan, der viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp når du laver oversigten.
11Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive en god idé at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne dokumentere mulige tilbud på hver enkelt.
12Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det kommer til store projekter. Omfangsrige ting bør udføres af flere mennesker. Desuden er det mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

De fleste byggemarkeder yder heldigvis flere billige leveringsformer til opmuringsmørtel. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså super bekvem, og typisk derudover den mest billige leveringsmodel.

Du kan også prøve at bestille ordren til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er gerne en sjat mere pebret, men desuden ret så smertefri ved køb af opmuringsmørtel online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du bor i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på opmuringsmørtel kan være ultra essentiel hvis du har behov for dine nye produkter fluks, og af den grund er det relativt relevant at man efterser leveringstiden på opmuringsmørtel. En hel del internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen realiseres forud for et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne distribueret forinden de logistikansatte har fri.

Nogle få internet webshops sikrer fragt uden omkostninger på opmuringsmørtel online, men tit kun såfremt der handles for en konkret pris. Som alternativ må man overveje den mest letkøbte løsning til levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

Store byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man handler billig opmuringsmørtel på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Stark. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af opmuringsmørtel i disse byer:

Hedensted, Hørsholm, Ishøj, Odense, Brønderslev, Gentofte, Hillerød, Hvidovre, Haderslev, Greve, Randers, Vordingborg, Jyllinge, København, Tårnby, Åbyhøj, Køge, Aabenraa, Kalundborg, Svendborg, Hobro, Lyngby, Nakskov, Stenløse, Lystrup, Kolding, Sønderborg, Tilst, Herlev, Helsingør, Taastrup, Rudersdal, Albertslund, Frederikssund, Odder, Thisted, Frederikshavn, Rødovre, Slagelse, Virum, Struer, Hedehusene, Vallensbæk, Holstebro, Nærum, Charlottenlund, Nørresundby, Haslev, Brønshøj, Roskilde, Aarhus, Ringsted, Risskov, Glostrup, Ikast, Frederiksværk, Birkerød, Lillerød, Fredericia, Nyborg, Skanderborg, Herning, Ballerup, Valby, Viborg, Farum, Grenaa, Brabrand, Allerød, Solrød Strand, Middelfart, Esbjerg, Holbæk, Værløse, Korsør, Vanløse, Gladsaxe, Hjørring, Næstved, Silkeborg, Frederiksberg, Varde, Kokkedal, Ølstykke, Nykøbing Falster, Søborg, Horsens, Brøndby, Dragør, Højbjerg, Rønne, Vejle, Aalborg, og Skive, .

Afhentning for opmuringsmørtel er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. køb opmuringsmørtel og opmuringsmørtel priser. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge efter blandt andet opmuringsmørtel online, billig opmuringsmørtel og opmuringsmørtel tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og XL-Byg.

Rabat på opmuringsmørtel

Det er i dag særdeles bekvemt for internetbrugere at tjekke tilbud på billige opmuringsmørtel online på tværs af forretninger på nettet, og så har flertallet af internet shops set sig nødsaget til at reducere priserne på opmuringsmørtel helt i bund, og derudover sikre fri fragt.

Trods dette kan det immervæk blive fordelagtigt at sammenligne et par internet firmaer efter tilbud og udsalg på opmuringsmørtel online før du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Man bør blot ikke glemme, at hvis en online forretning tilbyder billige opmuringsmørtel online til salg for en pris som kan virke enormt billig, så bør det undertiden være et fingerpeg om en uoprigtig online shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en anordning, hvilket bistår køberen overfor falske e-butikker.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere pengene til opmuringsmørtel over en længere periode. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel opmuringsmørtel tilbud og opmuringsmørtel online. Man ser derudover typisk netshoppere søge blandt andet billig opmuringsmørtel, køb opmuringsmørtel samt opmuringsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 15 kg 1 m3 25 kg 20 kg 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 10 kg 500 kg

Levering: trailer i poser vognlæs afhentning hent selv løst leveret i sække i bigbag i løs vægt

Brands: Skalflex Igelsø Raw Weber Lip Scan

Læs andre menneskers betragtninger

Trustpilot forærer dig tilpas troværdige muligheder for at finde ud af diverse forhenværende brugeres meninger og derfor foreslåes det, at du bliver klogere på internet selskabets bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige opmuringsmørtel online.

Facebook byder på ligeledes de facto stabile muligheder for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden ses en del e-shops som tilbyder kunderne at afgive en kritik af ordreforløbet, som også bør drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige opmuringsmørtel online på en internet virksomhed kunne de til hver en tid gennemløbe e-butikkens vilkår, dog er det mange gange ikke videre interessant, især hos de udbredte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

En nem løsning kan være at finde ud af om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en indikator for at online forhandleren forsvarer de danske love, samt at butikken nu og da efterses af specialister der har nøje kendskab til lovgivningen.

Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du udsættes for dilemmaer som følge af din ordre på opmuringsmørtel. Ydermere tilråder vi at man er sat ind i de mest essentielle reglementer gældende for bestillingen af opmuringsmørtel online, som fx hvilken byttepolitik e-forretningen tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer ens faktura, således man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af opmuringsmørtel, uafhængig af om man bestiller ved Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Pia Kristensen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Birthe U gav 4 stjerner

Helt i orden.

Jens gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Erik Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot frembringer aldeles gode muligheder for at se nøjere på en stor portion aktuelle forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det smart, at du udforsker internet selskabets ratings før du shopper billige opmuringsmørtel online. Facebook fører til på samme måde stort set sikre løsninger til at få et kig ind i e-firmaets popularitet.
2En række outlets på nettet foreslår nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til opmuringsmørtel. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså vældig simpel, samt endda også den mest letkøbte metode til levering.
3Det er jo efterhånden temmelig smertefrit for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige opmuringsmørtel på diverse internet selskaber, og til tak tilbyder mange e-butikker gebyrfri levering. Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at sammenligne diverse internet handler efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, således at man er sikker på at få fat i den bedste pris.
4Vi foreslår generelt at efterse om internet forretningen er e-mærke godkendt, som typisk er et fingerpeg om at netshoppen understøtter dansk lovgivning, foruden at e-forretningen en gang i mellem besigtiges af fagfolk som har megen viden om vilkårene på området. Før nogen bestiller billige opmuringsmørtel på en netshop burde de for at være på den sikre side bese webbutikkens forretningsbetingelser.
5Før folk handler billige opmuringsmørtel hos en internet shop kunne de uden tvivl løbe igennem e-shoppens regler, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Yderligere er det prisværdigt at køberen er vaks omkring de mest vitale forhold der kan influere på bestillingen af billige opmuringsmørtel online, som fx hvilken byttepolitik hjemmesiden kører med.
6Leveringstiden er super relevant såfremt vi skal bruge produkterne omgående, så af den grund er det aldeles relevant at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved opmuringsmørtel. En række online webshops giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren køres igennem før et fast klokkeslæt.
7Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, der sikrer folk imod bedrageriske forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at dække beløbet over en længere periode.
8Den mest betalelige leveringsmanér vil altid være at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du har bopæl nær netbutikkens bopæl. Den type af levering er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis vi har brug for opmuringsmørtel nu og her. Alternativt så garanterer flere internet butikker levering uden beregning, men i reglen stiller det krav om at man bestiller for en bestemt pris.
9Indtil flere internet forhandlere byder på gebyrfri levering på opmuringsmørtel, men i de fleste tilfælde kun når der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt skal man tage den mindst kostelige mulighed for fragt, der oftest vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Løsningen bliver gennemsnitligt endda usædvanlig let gængelig. Den mest billige fragtløsning er uden tvivl selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk