Eltronic-ws.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til dræn til indkørsel til haven til gårdsplads til gravsted til kirkegård

Varianter: vaskede lyse hvide røde

Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 800 kg 1 ton 15 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 500 liter 25 kg 25 kg

Levering: i sække afhentning hent selv vognlæs løst leveret i løs vægt i poser i bigbag trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt produktudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare perlegrus.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring perlegrus.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige perlegrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af perlegrus online.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og hente varerne selv. Som følge af det kan du overveje at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du forvente super konstruktiv rådgivning fra personale der er specialister i netop perlegrus.
Hovedparten af online nichebutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler perlegrus online fra deres webshop.
Diverse nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ift. væsentlige arbejdsopgaver. Større ombygninger behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
2Du finder et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube faciliterer en masse konstruktiv viden, specielt hvis du kigger på engelsk.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende kigge på vejrberetningerne når du nærmer dig projektets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne når du netop er gået i gang med dit store byggeprojekt.
4Inden du går i gang med byggeprojektet er det vildt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Man vil aldrig nogensinde fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have værktøjet til rådighed idet du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Der kommer næsten altid overraskende hovedpiner når det kommer til store projekter, og på grund af det er det værdifuldt at man afsætter en del tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige risici. Det er smart at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at lave en strømlinet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver din strategi.
9Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
10Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel assistance til områder af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
11Det kan blive betydningsfuldt at du har samtlige materialer klar til brug før du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og så tjekke hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at du har husket det hele.
12Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for dit projekt, så du har styr på økonomien. Det må være sundt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem alle sammen.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående perlegrus

 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvad er perlegrus?
 • Hvilken fragtmulighed er bedst?

  En lang række online varehuse udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til perlegrus. En favorit er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de købte varer når du har tid. Fragtformen er nemlig vældig uproblematisk, samt oftest endvidere den mest betalelige fragttype.

  Du burde omvendt prøve at bestille levering til dit hus eller ud til dit arbejde. Den er en gang i mellem en anelse mere omkostningsfuld, men lige så vel temmelig fremkommelig ift. perlegrus online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette betinges af at du lever i nærheden af online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på perlegrus kan vise sig at være ret så betydningsfuld i tilfælde af at man behøver produktet fluks, så i det øjemed er det utvivlsomt vigtigt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på perlegrus. En række internet butikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at medarbejderne har fri.

  Visse internet outlets sikrer fragt uden gebyr på perlegrus online, men ofte er det forbeholdt når der aftages for et fastslået beløb. Ellers må man gribe den billigste mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt pakken til et udleveringssted.

  De store kæder yder afhentning hvor man handler billig perlegrus derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggekæderne frembyder for eksempel click-and-collect på perlegrus i disse byer:

  Odder, Randers, Herlev, Struer, Dragør, Rudersdal, Grenaa, Esbjerg, Haderslev, Taastrup, Søborg, Værløse, Jyllinge, Hjørring, Helsingør, Stenløse, Greve, Hobro, Hørsholm, Højbjerg, Nakskov, Farum, Varde, Skanderborg, Thisted, Herning, Valby, Frederiksværk, Brønshøj, Solrød Strand, Fredericia, København, Kalundborg, Brabrand, Ikast, Vordingborg, Charlottenlund, Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Køge, Vallensbæk, Tårnby, Lyngby, Allerød, Slagelse, Nykøbing Falster, Ringsted, Holstebro, Lystrup, Vejle, Glostrup, Aabenraa, Korsør, Svendborg, Albertslund, Vanløse, Frederikshavn, Hvidovre, Gladsaxe, Middelfart, Kokkedal, Virum, Brøndby, Hillerød, Nærum, Hedensted, Ishøj, Nørresundby, Næstved, Frederiksberg, Odense, Rønne, Frederikssund, Åbyhøj, Gentofte, Lillerød, Rødovre, Tilst, Roskilde, Hedehusene, Brønderslev, Ølstykke, Risskov, Kolding, Sønderborg, Haslev, Holbæk, Skive, Horsens, Ballerup, Birkerød, Viborg, og Nyborg, .

  Afhentning for perlegrus er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Ved kig i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere tit søger efter blandt andet perlegrus online og perlegrus priser. Derudover oplever man mange gange mennesker søge efter blandt andet køb perlegrus, perlegrus tilbud og billig perlegrus, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Find den bedste pris på perlegrus

  Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at finde information om priser på billige perlegrus online i blandt diverse online outlets, og derved har langt de fleste online virksomheder set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på perlegrus kolossalt, og ydermere love levering uden beregning.

  Men det kan immervæk være indbringende at sammenholde en række e-firmaer efter rabatter og tilbud på perlegrus online forud for at du køber, således at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

  Du må lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en butik annoncerer billige perlegrus online på tilbud til en pris der kan virke uforståeligt letkøbt, så burde det mange gange være en indikator for en uærlig butik. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en ordning, hvilket bistår dig som køber overfor fup shops på nettet.

  Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere omkostningerne til perlegrus over flere uger. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Når man ser på tallene fremstår det klart, at folk typisk søger bl.a. køb perlegrus og billig perlegrus. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter eksempelvis perlegrus priser, perlegrus tilbud samt perlegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til gravsted til haven til kirkegård til gårdsplads til dræn til terrasse

  Varianter: røde lyse vaskede hvide

  Størrelser: 8-16 mm 4-8 mm 2-8 mm

  Mængder: 25 kg 1 ton 15 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 kg 10 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 500 liter 800 kg

  Levering: hent selv løst leveret i løs vægt trailer i poser i sække afhentning vognlæs i bigbag

  Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot indebærer aldeles gunstige chancer for at eksaminere flere andre køberes opfattelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du læser e-firmaets anmeldelser inden du bestiller billige perlegrus online.

  Facebook tilbyder dig på samme måde tilpas solide metoder til at få indsigt i online shoppens troværdighed. Tilmed ses en del internet forhandlere som tilbyder kunderne at give en vurdering af deres køb, som ydermere burde drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen køber billige perlegrus online på en internet shop kan de ideelt set tage stilling til netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, særligt med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  En nem løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, som bør være et bevis på at online butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at hjemmesiden hyppigt evalueres af sagkyndige der kender de gældende vilkår.

  Dette er desuden en god lejlighed til assistance, ifald du udsættes for dilemmaer som følge af din ordre på perlegrus. For øvrigt foreslår vi at du er sat ind i de mest essentielle regler der kan have indvirkning på bestillingen af perlegrus online, f.eks. hvilken returpolitik internet webshoppen tilbyder.

  Derfor er det ligeledes relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af perlegrus, hvad end man har handlet ved XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Lone S gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Tina gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Bente G gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Peter gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 gode råd til når du køber online
  1Generelt tilråder vi at bemærke om internet forretningen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, og at netbutikken undertiden overvåges af jurister der behersker lovene på området. Forud for at folk køber billige perlegrus på en butik kan man sådan set studere deres forretningsvilkår.
  2Før nogen handler billige perlegrus på en butik på nettet kunne de principielt bese butikkens forretningsvilkår, men det er tit et tidskrævende projekt. Herudover er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på shopping af billige perlegrus online, for eksempel hvilken ombytningspolitik internet shoppen har.
  3Nogle få internet shops lover gratis fragt på perlegrus, men ofte afkræver det at der erhverves for en præcis sum. Som alternativ skal man beslutte sig for den mest letkøbte fragttype, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringstypen er for det meste desuden i høj grad ligetil. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  4Leveringstidspunktet er ret så væsentlig ifald man har brug for produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det helt fornuftigt at man ser tidshorisonten for levering for perlegrus. Flere online butikker frembyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, som trods alt påkræver at bestillingen laves forud for et besluttet klokkeslæt.
  5Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en orden, der redder os overfor falske internet outlets. Som et alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale prisen over en længere periode.
  6Trustpilot tilbyder dig aldeles tiltalende løsninger til at beskue en lang række andre konsumenters evalueringer og derfor kan det anbefales, at du beser online butikkens bedømmelser før du shopper billige perlegrus online. Facebook medfører lige så vel faktisk fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet.
  7En masse online butikker foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsformer til perlegrus. Den mest anvendte er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne når du har tid. Fragtløsningen er altså super hensigtsmæssig, samt oftest tillige den mest letkøbte metode til levering.
  8Det er jo ret så fleksibelt for enhver at finde information om priser online på billige perlegrus på diverse e-butikker, og til gengæld frembyder flertallet af netbutikker fri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive smart at undersøge nogle enkelte netshops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.
  9Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed står og falder med at du bor lige ved online butikkens tilholdssted. Den fragtmulighed er jo ualmindeligt udslagsgivende forudsat vi skal bruge perlegrus nu og her. Alternativt så lover flere netshops gratis levering, men oftest er det så nødvendigt at man handler for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk