Eltronic-ws.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til haven til indkørsel til kirkegård til gårdsplads til dræn til terrasse

Varianter: røde hvide vaskede lyse

Størrelser: 8-16 mm 4-8 mm 2-8 mm

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 15 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1000 kg 500 kg 500 liter 25 kg 800 kg

Levering: i løs vægt i sække trailer hent selv i poser afhentning vognlæs i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige perlesten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder billige priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder sælger et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare perlesten.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp til valg af perlesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at blive fri for fragten, og endda få produkterne hurtigere.
De velkendte byggekæder sælger varer fra talrige producenter, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af perlesten online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller perlesten online på deres hjemmeside.
Mange nicheforhandlere har en stor passion for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Derigennem bør du forvente ekstremt begavet service fra folk der er eksperter i lige præcis perlesten.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

perlesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

perlesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din køreplan.
2Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ift. omfangsrige byggerier. Nogle byggeprojekter gør krav på flere folk. Desuden vil det vise sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
3For udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du jævnligt holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at regne når du lige er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
4Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
5Der kommer jævnligt pludselige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at man har afsat god nok tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
6Der er alle mulige former for instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget anvendelig info, specielt når man kigger i hele verden.
7Måske det burdes overvejes om projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du søger assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at få forslag fra flere håndværkere.
8Man bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt forinden du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det godt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i økonomien.
9Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind inden du går til værks med din byggeproces. Du har god gavn af at lave en simpel indkøbsliste som indeholder alt det du har brug for, og derefter tjekke materialerne, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
10Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være forstandigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
11Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig mod mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Inden du går i gang med byggeprocessen kan det være rimeligt vigtigt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedrørende perlesten

 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvad er perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvad koster perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En lang række online firmaer udlover nu til dags mange forskellige billige fragtmuligheder til perlesten. Det mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig særdeles praktisk, samt mange gange derudover den mindst kostelige fragtløsning.

  Du burde ligeledes foretrække at vælge at få leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig som regel en kende mere omkostningsfuld, men endvidere meget let ift. perlesten online. Den billigste fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Antal dages levering på perlesten er virkelig udslagsgivende såfremt vi har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det tydeligvis væsentligt at man ser leveringstidspunktet ved perlesten. Størstedelen af online shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre online, men husk at det beroer på at bestillingen gennemføres forud for et konkret tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsted inden logistikpersonalet drager hjemad.

  Flere online outlets tilbyder fragt uden omkostninger på perlesten online, men i mange tilfælde afkræver det at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt skal du udvælge den billigste leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt ordren til et udleveringssted.

  En masse byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du handler billig perlesten online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggecentrene yder blandt andet click-and-collect på perlesten i følgende områder:

  Herning, Thisted, Gentofte, Svendborg, Korsør, Holstebro, Vejle, Skanderborg, Kolding, Birkerød, Frederikssund, Nykøbing Falster, Odense, Brønshøj, Brøndby, Grenaa, Roskilde, Ishøj, Stenløse, Frederiksberg, Herlev, Haderslev, Horsens, Frederikshavn, Rønne, Søborg, Lyngby, Vallensbæk, Charlottenlund, Dragør, Haslev, Albertslund, Esbjerg, Åbyhøj, Kalundborg, Viborg, Solrød Strand, Varde, Slagelse, Nyborg, Ølstykke, Risskov, Gladsaxe, Rudersdal, Vordingborg, Middelfart, Helsingør, Silkeborg, Randers, København, Højbjerg, Hjørring, Odder, Nakskov, Hobro, Hillerød, Valby, Ringsted, Ballerup, Rødovre, Hørsholm, Vanløse, Greve, Nørresundby, Hvidovre, Lystrup, Tilst, Køge, Allerød, Kokkedal, Glostrup, Virum, Nærum, Værløse, Aalborg, Næstved, Hedehusene, Holbæk, Aabenraa, Lillerød, Struer, Skive, Brønderslev, Taastrup, Ikast, Aarhus, Brabrand, Farum, Frederiksværk, Hedensted, Sønderborg, Fredericia, Tårnby, og Jyllinge, .

  Klik-og-hent ift. perlesten er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når der ses på tendenserne står det klart, at folk som regel kigger efter bl.a. perlesten online og perlesten tilbud. Man ser derudover typisk folk kigge efter bl.a. køb perlesten, perlesten priser samt billig perlesten, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg.

  Gode priser på perlesten

  Det er efterhånden meget bekvemt for os alle at søge information om priser på billige perlesten online fra forskellige netbutikker, og til tak har mange internet webshops set sig tvunget til at sænke prisen på perlesten helt i bund, og endda tilbyde billig fragt.

  Til gengæld kan det alligevel vise sig nyttigt at eftergå nogle netbutikker efter tilbud på perlesten online inden du bestiller, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du må imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet reklamerer billige perlesten online for en salgspris der er mystisk fordelagtig, burde det ofte være en indikation på en uægte online forretning. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, hvilket assisterer folk imod uægte internet firmaer.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække prisen på perlesten over en længere periode. Det foreslåes som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når man kigger i tendenserne står det markant, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig perlesten og køb perlesten. Man ser desuden jævnligt mennesker søge bl.a. perlesten priser, perlesten tilbud samt perlesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til haven til kirkegård til gårdsplads til terrasse til indkørsel til gravsted

  Varianter: røde vaskede lyse hvide

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 25 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1000 kg

  Levering: trailer i sække vognlæs i bigbag afhentning i poser hent selv løst leveret i løs vægt

  Kig på nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot indebærer stort set ønskværdige muligheder for at verificere en række andre forbrugeres opfattelser og herved foreslåes det, at du besigtiger netbutikkens anmeldelser inden du handler billige perlesten online.

  Facebook yder lige så vel flere hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i online shoppens pålidelighed. Desuden ser vi nogle e-butikker hvor man kan tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen handler billige perlesten online i en webshop kan man faktisk have øje for webbutikkens handelsvilkår, det er dog ofte ikke super spændende, især på de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, som kan være en sikring om at internet butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, og at online forretningen regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der har megen viden om reglerne.

  Dette er desuden din chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes udfordringer ved din ordre på perlesten. Dertil foreslåes det at køber er sat ind i de væsentligste reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af perlesten online, eksempelvis den bytteret internet butikken kører med.

  I den forbindelse er det samtidig relevant, at man stadigvæk gemmer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af perlesten, ligegyldig om man shopper ved Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

  Anne E gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Louise Johansen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Rasmus D gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Jan Christiansen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 gode råd til din online shopping
  1Enkelte online forhandlere sikrer billig levering på perlesten, men i mange tilfælde kun såfremt man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du foretrække den mest billige fragttype, hvilket tit vil være at få leveret varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem desuden i høj grad nem. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
  2Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af et lovbud, der beskytter os overfor svindlende online virksomheder. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at finansiere omkostningerne over flere uger.
  3Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil altid være at hente varerne selv, men det beroer på at du har bopæl i kort afstand af e-butikkens hjemsted. Den metode til levering kan vise sig at være ualmindeligt vital hvis vi har behov for perlesten inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle forhandlere på nettet billig levering, men tit er det påkrævet at man bestiller for en bestemt pris.
  4Det har vist sig at være usædvanlig let gængeligt for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige perlesten i blandt diverse netshops, og derved yder massevis af internet varehuse levering uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk være gunstigt at tjekke en række e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
  5Før folk køber billige perlesten i en internet shop kunne de helt sikkert kigge på netbutikkens forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig interessant. Dertil tilråder vi at man er vaks omkring de mest betydningsfulde regler der har indflydelse på købet af billige perlesten online, f.eks. hvilken returneringsret netshoppen anvender.
  6Trustpilot tilbyder forholdsvis strålende chancer for at granske flere forhenværende køberes synspunkter og derved stiller vi forslag om, at du bliver klogere på internet butikkens anmeldelser inden du bestiller billige perlesten online. Facebook fører til også regulære passelige chancer for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
  7En del forretninger på nettet tilbyder til alt held en hel del forskellige billige fragtløsninger til perlesten. Den mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså rigtig let, og desuden tillige den billigste leveringsversion.
  8Leveringshastigheden er jo super essentiel når du skal bruge produkterne om kort tid, så derfor er det faktisk centralt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt for perlesten. En række internet virksomheder garanterer billig levering på næste hverdag på en række produkter, men det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent klokkeslæt.
  9Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, som kan være en erklæring om at netshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at webbutikken regelmæssigt undersøges af eksperter der har ekspertise inden for de gældende love. Inden nogen handler billige perlesten hos en e-forhandler bør man utvivlsomt betragte webshoppens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk