Eltronic-ws.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til bålsted til gårdsplads til belægning til bede til sti

Mængder: 25 kg 15 kg 500 liter 1 ton 20 kg 1 m3 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 25 kg 500 kg

Levering: i løs vægt hent selv i poser løst leveret i bigbag vognlæs i sække trailer afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få sparring omkring pigsten.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot pigsten.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige pigsten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har man valget om at handle online og køre produkterne selv. I kraft af det er det muligt at spare fragten, samt ovenikøbet hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra talrige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af pigsten online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en bedre pris.
En masse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Af den grund kan du forvente super begavet service fra nogle der er eksperter i lige præcis pigsten.
Flertallet af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber pigsten online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en fagmand til områder af det. Når du henter eksperthjælp er det normalt at indhente prisoverslag fra forskellige entreprenører.
2Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod mulige risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
3Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen lige før byggeriets start, så du undgår at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med det omfattende projekt.
4Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og så dokumentere mulige tilbud på dem én efter én.
5Der kommer som regel ubelejlige problematikker i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og herved vil det vise sig afgørende at der er afsat en god portion tid i tidsplanen, således at man kan være ubekymret om at komme i mål.
6Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have alle bygningsmaterialer parat før du starter dit arbejde. Du får god gavn af at lave en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er større arbejdsopgaver. Enkelte byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt renoveringen hjælper miljøet. Støtten betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
9Du kan finde mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er formidler af enorme mængder almennyttig oplysning, især når du benytter engelske ord i din søgning.
10Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det være ganske vigtigt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Man bør på ingen måde undvære grej. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har værktøjet til rådighed idet du begynder på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at medregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
12Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at have en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter strategien.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedr. pigsten

 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  De fleste netshops yder i dag et hav af forskellige billige fragtmuligheder til pigsten. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente din ordre når du har tid. Denne er jo i høj grad problemfri, samt i mange tilfælde tillige den billigste type af levering.

  Du kan endvidere udse dig at få leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver oftest en tand mindre billig, men derudover særligt fremkommelig ved køb af pigsten online. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du bor nær webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på pigsten er selvfølgelig super væsentlig når man behøver pakken omgående, så i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at man gransker leveringstiden for pigsten. En masse online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på deres primære produkter online, som imidlertid står og falder med at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent før de lageransatte får fri.

  Indtil flere online selskaber byder på fragtfri levering på pigsten online, men undertiden er det under betingelse af at du handler for en konkret sum. Alternativt skulle du udse dig den billigste form for levering, som oftest vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du handler billig pigsten online og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af pigsten i følgende områder:

  Skanderborg, Viborg, Risskov, Nakskov, Hillerød, Frederiksværk, Haslev, Virum, Vanløse, Ishøj, Vejle, Albertslund, Frederikssund, Aabenraa, Nyborg, Aalborg, Silkeborg, Aarhus, Ballerup, Ringsted, Holbæk, Rønne, Frederiksberg, Ikast, Horsens, Hedehusene, Struer, Hvidovre, Glostrup, Vordingborg, Lystrup, Brønderslev, Hobro, Kalundborg, Nykøbing Falster, Sønderborg, Solrød Strand, Herning, Hedensted, Grenaa, Ølstykke, Herlev, Køge, Korsør, Valby, Højbjerg, Stenløse, Frederikshavn, Charlottenlund, Søborg, Holstebro, Dragør, Kolding, Roskilde, Allerød, Odense, Varde, Åbyhøj, Esbjerg, Hørsholm, Lillerød, Kokkedal, Brabrand, Tilst, Nørresundby, Gentofte, Middelfart, Rødovre, Greve, Brønshøj, Fredericia, Jyllinge, Thisted, Farum, Værløse, Helsingør, Taastrup, Vallensbæk, Gladsaxe, Slagelse, Birkerød, Tårnby, Rudersdal, Svendborg, Skive, Randers, Lyngby, Odder, Haderslev, Nærum, Hjørring, København, Næstved, og Brøndby, .

  Afhentning af pigsten er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

  Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter bl.a. pigsten tilbud og pigsten online. Vi ser desuden mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis pigsten priser, billig pigsten samt køb pigsten, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

  Få rabat på pigsten

  Det er jo efterhånden vældig let for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige pigsten online hos forskellige forhandlere på nettet, og ergo har flere e-butikker været presset til at at nedskære priserne på pigsten voldsomt, og derudover frembyde levering uden beregning.

  Men det kan imidlertid være fordelagtigt at analysere nogle få forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på pigsten online før du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  Du skal alligevel være klar over, at hvis en netbutik forhandler billige pigsten online til en pris der kan ses som utopisk gunstig, så er det ofte være en indikator for en fup online butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, som begunstiger en imod falske forretninger på nettet.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil godtgøre regningen på pigsten over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Ved indkig i statistikkerne står det markant, at online shoppere typisk søger efter for eksempel pigsten tilbud og køb pigsten. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter for eksempel billig pigsten, pigsten online samt pigsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til gårdsplads til bålsted til haven til sti til belægning

  Mængder: 15 kg 25 kg 1 ton 20 kg 10 kg 800 kg 1 m3 500 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 1000 kg

  Levering: løst leveret afhentning i bigbag i løs vægt trailer i sække i poser hent selv vognlæs

  Undersøg tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot fremskaffer ultra habile genveje til at kigge nærmere på en længere række aktuelle kunders erfaringer og af den grund rekommanderer vi, at du læser netshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige pigsten online.

  Facebook fremskaffer ydermere faktisk passelige metoder til at få en idé om internet selskabets troværdighed. I øvrigt ser vi mange online selskaber i Danmark som gør det muligt at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, som også må drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige pigsten online hos en internet webshop burde man sådan set tage stilling til dens betingelser, dog er det gerne ikke videre spændende, særligt med de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  En anden løsning kunne måske være at finde ud af om online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en indikation om at e-handlen anerkender de officielle danske regler, udover at forretningen jævnligt revideres af jurister som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

  Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, når du møder vanskeligheder ved din bestilling af pigsten. Herudover foreslår vi at køberen er vidende om de primære regler i forbindelse med bestillingen af pigsten online, for eksempel hvilken bytteret internet forretningen bruger.

  I den forbindelse er det også essesentielt, at man permanent sikrer ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af pigsten, uagtet om man har købt ved Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

  Tina I gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Morten C gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Anna Kristensen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Per gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til online shopping
  1Fragtperioden kan vise sig at være ret vigtig ifald du skal bruge pakken inden for få dage, og med det formål er det ret så væsentligt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på pigsten. En stor portion forhandlere på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastslået tidspunkt.
  2Det er jo rigtig problemfrit for alle at finde de laveste priser online på billige pigsten hos flere internet handler, og følgelig præsterer flere internet webshops billig levering. Men det kan alligevel blive gunstigt at eftergå nogle online shops efter rabat og tilbud før du handler, sådan at man er garanteret at antage den bedste pris.
  3Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket hjælper os overfor uærlige e-handler. Som alternativ bør du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre prisen i flere bidder.
  4Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en angivelse af at online virksomheden imødekommer den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen jævnligt kontrolleres af fagmænd der behersker lovene på området. Forud for at folk shopper billige pigsten i en internet virksomhed behøver de i princippet have øje for butikkens handelsaftale.
  5En hel del internet forretninger byder på portofri fragt på pigsten, men for det meste er det under betingelse af at du aftager for et præcist beløb. I øvrigt skulle du overveje den mest letkøbte form for fragt, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver somme tider omvendt meget bekvem. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
  6En masse internet varehuse tilbyder i vore dage en række forskellige billige leveringsmetoder til pigsten. En af favoritterne er i dag at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente pakken præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ekstremt let gængelig, og mange gange tillige den billigste leveringsløsning.
  7Trustpilot indebærer en del fornemme chancer for at kontrollere adskillige forhenværende kunders vurderinger og derfor anbefaler vi, at du analyserer internet selskabets vurderinger inden du køber billige pigsten online. Facebook præsterer for øvrigt i højeste grad habile genveje til at få indsigt i internet forhandlerens popularitet.
  8Forud for at folk shopper billige pigsten på en online virksomhed behøver man i princippet betragte virksomhedens betingelser, men det er oftest en omfattende opgave. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de primære vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige pigsten online, som for eksempel hvilken bytteret online forretningen tilbyder.
  9Den mest prisbevidste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det står og falder med at du befinder dig tæt på online butikkens lager. Den type af levering kan være ultra central når man skal bruge pigsten omgående. Alternativt så præsterer indtil flere online selskaber fragt uden gebyr, men undertiden er det forudsat at du køber for et fastslået beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk