Eltronic-ws.dk

Pinjebark pristjek

Er du på udkig efter pinjebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pinjebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til bede som bunddække imod dræbersnegle til surbundsbed til fjernvarme til planter omkring træer til dyr til ridebane til fugle til stokerfyr til roser til gasgrill til fyr til haven på skråning til fyring til legeplads som faldunderlag til bede til varmeværker under hæk til hønsegård som brændsel på frugttræer til grill som brændsel til ligusterhæk til indendørs til ridehus til rygning til stauder til hestefold mod ukrudt som gødning til rhododendron til bøgehæk til hækken til indkørsel til dyr

Varianter: fint mørk natur groft knust lys frisk revet

Mængder: 70 liter 80 liter 3000 liter 2500 liter 2000 liter 50 liter 1000 liter 60 liter

Levering: hent selv trailer i poser i løs vægt i sække vognlæs i bigbag afhentning

Brands: Holmebo Plantetorvet Prima Bilka Billigblomst Junckers Verdo Park GreenBio Manstrup Champost Lidl Pindstrup Jysk Douglas Plantorama

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare pinjebark.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af pinjebark.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør man læse webshoppens regler.
Det er helt klart super relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i priserne på billige pinjebark hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens øvrige satser på service. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har du tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed har du chancen for at spare fragtomkostningen, og endda få varerne nu og her.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra talrige leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af pinjebark online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig får du formentlig ekstremt god sparring fra folk med specialistviden i netop pinjebark.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler pinjebark online på deres webshop.
De fleste nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

pinjebark silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pinjebark jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal aldrig glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælp imod potentielle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
2For opgaver udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag må du regelmæssigt undersøge vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det vigtige projekt.
3Der viser sig som regel uforudsigelige problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og på grund af det er det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
4Det er vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil være behjælpeligt at beskrive alle udgifter, og dernæst undersøge prisen på hver eneste af dem.
5Man vil ikke gå ned på værktøj. Tit vil det være yderst relevant at du har udstyret til rådighed før du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tillægge de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Forud for at du iværksætter byggeriet kan det vise sig vildt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
8Det kan vise sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du bør udfærdige en enkel indkøbsseddel indeholdende alle de ting du får brug for, og efterfølgende efterse materialerne, hvormed du er overbevist om at du har husket det hele.
9Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du bør nedskrive en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk når du sammensætter din plan.
10Måske du burde vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagperson til områder af det. Hvis du køber assistance fra en fagperson kan det være optimalt at søge forslag fra forskellige leverandører.
11Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube giver betydelige mængder almennyttig oplysning, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
12Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ved omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ting skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål vedrørende pinjebark

 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvad er pinjebark?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  Størstedelen af byggemarkeder foreslår nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til pinjebark. Den mest anvendte er nu om stunder afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har tid. Fragtformen er altså vældig enkel, og ofte tillige den mest billige fragtform.

  Du bør tillige foretrække at få ordren bragt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig desværre en sjat dyrere, men lige så vel vældig fleksibel med pinjebark online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du opholder dig lige ved online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på pinjebark kan vise sig at være særdeles vigtig når vi skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det uden tvivl passende at du checker det forventede leveringstidspunkt på pinjebark. Størstedelen af internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af deres varer online, som alligevel afhænger af at ordren køres igennem før et fastslået klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset før pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere online forhandlere præsterer fragt uden gebyr på pinjebark online, men undertiden er det så nødvendigt at man shopper for en konkret pris. Derudover bør man gribe den mest billige fragttype, der gerne vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  De største webshops udlover afhentning hvor du bestiller billig pinjebark hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover fx klik-og-hent på pinjebark i disse områder:

  Holbæk, Horsens, Dragør, Aalborg, Vejle, Brønshøj, Kolding, Brønderslev, Roskilde, Hørsholm, Sønderborg, Frederiksværk, Lyngby, Kalundborg, Vordingborg, Rudersdal, Albertslund, Farum, Slagelse, København, Odder, Helsingør, Solrød Strand, Tilst, Nørresundby, Jyllinge, Nærum, Charlottenlund, Aabenraa, Varde, Gladsaxe, Frederiksberg, Glostrup, Thisted, Lystrup, Haslev, Brabrand, Værløse, Hvidovre, Frederikshavn, Ishøj, Herlev, Korsør, Viborg, Allerød, Randers, Herning, Taastrup, Esbjerg, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederikssund, Kokkedal, Vanløse, Haderslev, Holstebro, Birkerød, Ballerup, Stenløse, Silkeborg, Virum, Vallensbæk, Svendborg, Valby, Hjørring, Søborg, Odense, Højbjerg, Køge, Skanderborg, Gentofte, Hobro, Fredericia, Nakskov, Skive, Grenaa, Ølstykke, Næstved, Brøndby, Ringsted, Nyborg, Rønne, Hedensted, Middelfart, Rødovre, Åbyhøj, Ikast, Hedehusene, Lillerød, Tårnby, Risskov, Greve, Hillerød, og Struer, .

  Afhentning af pinjebark er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Amager), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Når man ser på tendenserne bliver det klart, at folk tit leder efter bl.a. køb pinjebark og pinjebark online. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge bl.a. pinjebark priser, pinjebark tilbud og billig pinjebark, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Tilbud på pinjebark

  Det er jo efterhånden rigtig simpelt for alle at sammenligne tilbud på billige pinjebark online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og ergo har adskillige webshops ikke kunne lade være med at reducere priserne på pinjebark eftertrykkeligt, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

  Dog kan det stadigvæk være gunstigt at sammenligne indtil flere internet butikker efter tilbud og rabatter på pinjebark online forud for at du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  Du skal trods alt være klar over, at ifald en e-forhandler forhandler billige pinjebark online for en pris der anses for urealistisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig e-handler. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, som sikrer køber overfor uoprigtige shops på nettet.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage regningen på pinjebark af flere omgange. Det fås typisk i niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

  Når man ser på tallene står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger eksempelvis pinjebark priser og pinjebark online. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter blandt andet billig pinjebark, pinjebark tilbud samt køb pinjebark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ligusterhæk imod dræbersnegle til udendørs til rhododendron som faldunderlag til surbundsbed under hæk til rygning som gødning til legeplads til ridebane til grill som brændsel til dyr til hækken til varmeværker på frugttræer til fjernvarme til roser til dyr på skråning som brændsel til fugle til hestefold til indkørsel til bede til stokerfyr til stauder til ridehus til fyring til gasgrill til planter til fyr til haven som bunddække til indendørs mod ukrudt til hønsegård til bede omkring træer til bøgehæk

  Varianter: revet mørk knust natur frisk lys groft fint

  Mængder: 70 liter 3000 liter 2500 liter 1000 liter 50 liter 60 liter 2000 liter 80 liter

  Levering: trailer hent selv i poser i løs vægt afhentning i sække vognlæs i bigbag

  Brands: Lidl Billigblomst Plantetorvet Champost Prima Douglas Verdo Jysk Holmebo Junckers Pindstrup Park GreenBio Plantorama Manstrup Bilka

  Udforsk andre menneskers evalueringer

  Trustpilot tilbyder nogenlunde fortræffelige chancer for at se nøjere på mange øvrige brugeres synspunkter og derfor tilråder vi, at du verificerer netshoppens vurderinger før du bestiller billige pinjebark online.

  Facebook indebærer endvidere ganske sikre løsninger til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi mange online forhandlere som giver folk mulighed for at udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere kan tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige pinjebark online på en e-forretning burde man for at være sikker gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, siden det er en garanti for at e-forretningen overholder de officielle danske regler, og at online forretningen lejlighedsvis evalueres af specialister som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig anledning til support, ifald du oplever vanskeligheder med din handel med pinjebark. For øvrigt kan det være til hjælp at køberen er påpasselig med de mest centrale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af pinjebark online, som eksempelvis den returrettighed internet forretningen tilsikrer.

  I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bevise sit køb af pinjebark, hvad end man har handlet fra 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Stark.

  Jette gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Michael gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Niels S gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Henrik gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til online shopping
  1Indtil flere e-butikker tilbyder gebyrfri levering på pinjebark, men i mange tilfælde kun hvis du shopper for en konkret pris. Ellers kunne du overveje den mindst kostelige mulighed for fragt, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Løsningen bliver af og til derudover super overkommelig. Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  2Den mest prisbevidste mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du opholder dig nærved internet firmaets bopæl. Den leveringsmetode er naturligvis usædvanlig central forudsat du har brug for pinjebark om et øjeblik. Alternativt så garanterer visse internet outlets fragt uden omkostninger, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt sum.
  3Trustpilot fremskaffer immervæk fornemme løsninger til at sondere flere øvrige brugeres reflektioner og af den grund kan det anbefales, at du gennemgår webshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige pinjebark online. Facebook indebærer tilsvarende egentlig ønskværdige løsninger til at få kendskab til netshoppens kundefokus.
  4Vi anbefaler at tjekke hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket kan være en sikring om at internet forhandleren accepterer de gældende danske regler, samt at e-shoppen løbende monitoreres af jurister som har megen viden om retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige pinjebark på en online butik kan de helt sikkert granske deres handelsbetingelser.
  5En stor portion internet webshops frembyder efterhånden alverdens billige leveringsmidler til pinjebark. En af de mest anvendte er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når du har lyst. Fragttypen er altså rigtig fleksibel, og ofte tilmed den billigste løsning til levering.
  6Leveringsdygtigheden er ualmindeligt væsentlig når man har brug for dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det ret så centralt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på pinjebark. En lang række e-firmaer i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt.
  7Det har vist sig at være usædvanlig gnidningsløst for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige pinjebark hos flere internet firmaer i Danmark, og derved tilbyder adskillige online forhandlere portofri levering. Det kan stadigvæk være smart at checke forskellige online firmaer efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
  8Forinden nogen handler billige pinjebark hos en internet shop bør de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, det er dog bare ikke super interessant. Ligeså foreslåes det at køberen er obs på de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for købet af billige pinjebark online, som fx den bytteret online forhandleren tilsikrer.
  9Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en regel, der hjælper køberen imod uoprigtige webshops. Alternativt kunne du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil klare pengene senere.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk