Eltronic-ws.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 2000 liter 400 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 300 liter 200 liter 500 liter 50 liter

Levering: hent selv afhentning trailer løst leveret i sække i bigbag vognlæs i løs vægt i poser

Brands: Danmuld Turfline Gardol Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring plænedress.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover bare plænedress.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Det er absolut super relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige plænedress fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra talrige nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt sortiment af plænedress online.
De udbredte byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har du chancen for at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Som følge af det kan man slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså kan du forvente ekstremt kyndig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis plænedress.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Størstedelen af niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber plænedress online hos dem.
Danmarks største byggecentre
plænedress bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plænedress silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af flere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ultra vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Man må for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har grejet klar til brug akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at have en velovervejet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din køreplan.
4Du kan få offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet har en positiv effekt på miljøet.
5Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed før du starter din byggeproces. Du kunne med fordel lave en enkel huskeliste som indeholder de materialer som er nødvendige, og dernæst granske hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Enkelte ting bør udføres af flere mennesker. Dertil vil det være bedre og sjovere at være flere om det.
7Der kan findes utallige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med betydelige mængder gavnlig oplysning, særligt når du skriver søgeordene på engelsk.
8Du burde måske tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige virksomheder.
9Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag bør du tit tage notits af vejrudsigten lige før byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
10Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er sundt at gennemgå samtlige poster, og bagefter notere den billigste pris på dem enkeltvis.
11Der kommer som regel ubelejlige problemer i tilfælde med større opgaver, og ergo er det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, så man kan være sikker på at nå i mål.
12Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikring mod eventuelle risici. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Størstedelen af e-butikker udlover nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for levering til plænedress. Førstevalget hos mange er nu om stunder afhentningssteder, så du selv kan hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtformen er jo særdeles gnidningsløs, samt i mange tilfælde ligeledes den mest billige leveringsløsning.

Du burde omvendt overveje at få det leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig mange gange en sjat mere bekostelig, men ydermere ret let ift. plænedress online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den mulighed står og falder med at du opholder dig nærved online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på plænedress kan i nogle tilfælde være vældig afgørende om vi står og skal bruge pakken om kort tid, så i det øjemed er det komplet essentielt at man tjekker tidshorisonten for levering på plænedress. De fleste online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at der bestilles tidligere end et angivent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få varerne sendt afsted inden medarbejderne har fyraften.

Nogle få internet forretninger sikrer levering uden beregning på plænedress online, men for det meste er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret pris. Derudover skal man vælge den billigste slags levering, som i mange tilfælde vil blive at få kørt ordren til et udleveringssted.

En stor portion webshops giver afhentning hvor man køber billig plænedress online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix. De giver fx click-and-collect på plænedress i disse områder:

Middelfart, Nørresundby, Skive, Helsingør, Sønderborg, Herlev, Køge, Fredericia, Vordingborg, Holstebro, Lyngby, Frederiksberg, Risskov, Grenaa, Værløse, Frederiksværk, Kalundborg, Virum, Brabrand, Frederikssund, Glostrup, Aarhus, Søborg, Holbæk, Birkerød, Tilst, Skanderborg, Horsens, Kokkedal, Taastrup, København, Rudersdal, Stenløse, Brønshøj, Esbjerg, Viborg, Hørsholm, Ringsted, Charlottenlund, Gentofte, Hvidovre, Randers, Albertslund, Dragør, Nærum, Farum, Roskilde, Jyllinge, Brønderslev, Valby, Vanløse, Svendborg, Herning, Ballerup, Ikast, Struer, Aabenraa, Hjørring, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Tårnby, Varde, Odder, Odense, Højbjerg, Næstved, Slagelse, Vallensbæk, Kolding, Korsør, Greve, Hillerød, Vejle, Ølstykke, Solrød Strand, Hedehusene, Ishøj, Hedensted, Nyborg, Lystrup, Nakskov, Hobro, Frederikshavn, Haslev, Lillerød, Allerød, Rønne, Silkeborg, Rødovre, Thisted, Gladsaxe, Brøndby, Aalborg, og Haderslev, .

Afhentning for plænedress er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk tit efterspørger for eksempel plænedress online og plænedress priser. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis køb plænedress, billig plænedress og plænedress tilbud, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode priser på plænedress

Det har vist sig at være usædvanlig simpelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige plænedress online i blandt forskellige internet handler, og altså har utallige e-shops fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på plænedress en hel del, og i øvrigt love billig fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig gavnligt at analysere forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud på plænedress online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Man må trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-butik reklamerer billige plænedress online på tilbud til en udsalgspris der er utopisk gunstig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel e-shop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en ordning, der støtter kunden imod uærlige online firmaer.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afbetale pengene til plænedress i flere bidder. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger for eksempel køb plænedress og plænedress tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker efterspørge blandt andet billig plænedress, plænedress priser samt plænedress online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1000 liter 400 liter 300 liter 2000 liter 50 liter 1 m3 200 liter 80 liter 500 liter 3000 liter

Levering: i bigbag i sække hent selv løst leveret afhentning i poser trailer i løs vægt vognlæs

Brands: Champost Gardol Danmuld Turfline

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot frembyder adskillige ønskværdige muligheder for at fortolke en stor portion andre konsumenters kritik og derved rekommanderer vi, at du sonderer e-handlens ratings forinden du handler billige plænedress online.

Facebook indebærer ydermere adskillige pæne metoder til at få en idé om e-butikkens kundefokus. Foruden det møder vi nogle butikker på nettet som gør det muligt at nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som desuden må drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige plænedress online i en webshop bør de til hver en tid gennemlæse virksomhedens handelsaftale, dog er det oftest ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en sikring om at netbutikken understøtter dansk lovgivning, samt at online virksomheden hyppigt overvåges af sagkyndige der har megen viden om retningslinjerne.

Desuden tilbydes du anledning til en håndsrækning, ifald du forvoldes udfordringer i forbindelse med din handel med plænedress. I øvrigt er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste forhold der kan have betydning for købet af plænedress online, som for eksempel den returpolitik forretningen tilsikrer.

I den relation er det på samme måde relevant, at man stadigvæk gemmer sin kvittering, således man senere vil kunne påvise sin bestilling af plænedress, ligegyldig om man har handlet ved Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Stark.

Jette gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Christian Kristensen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Søren gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Thomas M gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til internetshopping
1Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager. Den fragtmetode er naturligvis yderst udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge plænedress inden for få dage. Alternativt så frembyder enkelte netbutikker portofri fragt, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret sum.
2Flere online webshops præsterer levering uden beregning på plænedress, men ofte gælder det kun hvis man handler for et fastslået beløb. Derudover burde man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Løsningen viser sig typisk derudover ualmindeligt fleksibel. Den mest billige type af levering er dog selv at hente ordren.
3Det er i dag i høj grad uproblematisk for alle og enhver at finde tilbud online på billige plænedress i blandt diverse firmaer på nettet, og herved tilbyder utallige online butikker fragt uden betaling. Men det kan stadigvæk vise sig smart at inspicere flere e-butikker efter tilbud inden du shopper, så du er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
4Trustpilot præsterer fuldstændig anstændige chancer for at gennemgå en lang række andre forbrugeres meninger og af den grund er det prisværdigt, at du evaluerer internet forhandlerens kritik inden du shopper billige plænedress online. Facebook frembyder lige så vel immervæk fine løsninger til at få en idé om internet butikkens pålidelighed.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være ret så vital i tilfælde af at man mangler varerne inden for få dage, så herved er det nemlig centralt at man finder den forventede leveringsdato på plænedress. Adskillige e-firmaer i Danmark giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, der dog beroer på at orden realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Før folk shopper billige plænedress i en forhandler på nettet bør man til hver en tid have øje for e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen en tidskrævende opgave. Tilsvarende er det godt at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale regler gældende for bestillingen af billige plænedress online, for eksempel den returneringsret e-butikken tilbyder.
7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, der værner dig som kunde imod uærlige online firmaer. Alternativt bør du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage prisen i flere bidder.
8En lang række internet handler frembyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til plænedress. En af dem der er mest populær er nu om stunder pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo virkelig problemfri, samt typisk endvidere den billigste leveringsudgave.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet webshoppen er e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at e-firmaet retter sig efter de danske regler, foruden at online butikken regelmæssigt besøges af specialister som er indført i de gældende love. Forinden folk køber billige plænedress på en internet webshop kunne man de facto se på dens regler.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk