Eltronic-ws.dk

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: indendørs økologisk flydende organisk

Mængder: 80 liter 1000 liter 2000 liter 200 liter 500 liter 3000 liter 400 liter 300 liter 50 liter 1 m3

Levering: vognlæs løst leveret trailer i bigbag hent selv i sække afhentning i poser i løs vægt

Brands: Tropica Subtral

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige plantegødning fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste tilbud, imens andre giver faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en netbutik, som kan give sparring omkring plantegødning.
Du skal kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du læse webshoppens regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden blot plantegødning.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra mange leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af plantegødning online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og derved har mange mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed har man chancen for at spare fragtomkostningen, og endda få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er små firmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler plantegødning online på deres side.
Størsteparten af webshops i små nicher er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du få ekstra kompetent vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis plantegødning.
En masse nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantegødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

plantegødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinges altså af at ombygningen har betydning for naturen.
2Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor må du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne netop som du er startet på det omfattende byggeprojekt.
3Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer når det kommer til omfangsrige projekter, og herved kan det være værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i planen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og herefter kortlægge billige priser på dem enkeltvis.
5Forud for at du optager byggeprojektet er det meget centralt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det vil vise sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i gang med din byggeproces. Du bør sammensætte en overskuelig liste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og som det næste gennemløbe punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte kan det være meningsfuldt at du har udstyret disponibelt når du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør huske at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at have en velovervejet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver din tidsplan.
9Det kan vise sig at være godt at få assistance til dele af projektet, i særdeleshed ved væsentlige ombygninger. Omfattende byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Der er et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver vældig meget konstruktiv info, specielt når man leder på engelsk.
11Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm som skåner dig mod eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal skaffe professionel hjælp til dele af projektet. Ifald du søger assistance fra en fagmand er det normalt at hente forslag fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange online webshops tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige metoder til levering til plantegødning. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragttypen er jo vældig problemfri, samt tit derudover den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig almindeligvis en anelse dyrere, men tillige temmelig uproblematisk for plantegødning online. Den mest betalelige leveringstype er dog at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på plantegødning er naturligvis yderst bestemmende når du skal bruge varerne om et øjeblik, og herved er det jo vigtigt at man efterser tidshorisonten for levering for plantegødning. En lang række e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer på posthuset inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle internet shops præsterer gratis levering på plantegødning online, men undertiden påkræves det at der erhverves for en fastsat pris. Ellers kan man gribe den mest billige leveringstype, der mange gange vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

En masse webbutikker tildeler click-and-collect hvor man handler billig plantegødning derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Silvan. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på plantegødning i disse områder:

Jyllinge, Tilst, Odder, Glostrup, Haderslev, Ølstykke, Hjørring, Risskov, Farum, Lyngby, Hobro, Charlottenlund, Vallensbæk, Hillerød, Hvidovre, Viborg, Rødovre, Hedehusene, Nyborg, Herlev, Ikast, Horsens, Albertslund, Roskilde, Brøndby, Brabrand, Værløse, Kolding, Brønderslev, Åbyhøj, Herning, Frederiksværk, Køge, Rudersdal, Valby, Aalborg, Helsingør, Frederiksberg, Holstebro, Højbjerg, Nakskov, Slagelse, Randers, Hedensted, Nørresundby, Greve, Virum, Struer, Brønshøj, Kokkedal, Nærum, Varde, Odense, Næstved, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Aarhus, Søborg, Gladsaxe, Ringsted, Sønderborg, Ballerup, Skive, Lystrup, Ishøj, Stenløse, Thisted, Vejle, Korsør, Allerød, Skanderborg, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Tårnby, Taastrup, Lillerød, Birkerød, Kalundborg, Vordingborg, Holbæk, Rønne, Solrød Strand, Gentofte, Silkeborg, Hørsholm, Dragør, København, Frederikssund, Aabenraa, Middelfart, Vanløse, Grenaa, og Haslev, .

Afhentning af plantegødning er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internet shoppere tit søger fx billig plantegødning og plantegødning priser. Foruden dette oplever vi tit online shoppere efterspørge blandt andet plantegødning tilbud, køb plantegødning samt plantegødning online, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Få rabat på plantegødning

Det er i dag i høj grad fremkommeligt for købere at finde de bedste priser på billige plantegødning online på diverse e-firmaer, og følgelig har en lang række internet webshops ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på plantegødning helt i bund, og derudover byde på levering uden gebyr.

Dog kan det immervæk blive lønnende at granske et par forskellige webbutikker efter tilbud på plantegødning online inden du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Man må dog være så påvagt, at hvis en internet webshop udbyder billige plantegødning online til en tilbudspris som kan ses som mystisk lav, så kunne det for det meste være et faresignal om en uoprigtig online butik. Handler med kort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, som forsvarer en overfor svindlende online webshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, når du tilstræber at betale omkostningerne til plantegødning over flere uger. Det fås normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Når man ser på tallene står det tydeligt, at folk tit søger efter for eksempel køb plantegødning og plantegødning priser. Vi ser derudover typisk netshoppere efterspørge fx plantegødning tilbud, billig plantegødning og plantegødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: indendørs økologisk organisk flydende

Mængder: 1000 liter 200 liter 400 liter 2000 liter 80 liter 300 liter 50 liter 500 liter 1 m3 3000 liter

Levering: i poser vognlæs i løs vægt hent selv i bigbag løst leveret trailer i sække afhentning

Brands: Subtral Tropica

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot forærer dig stort set solide genveje til at analysere forskellige andre forbrugeres ratings og derved kan det anbefales, at du tjekker netshoppens vurderinger forud for at du handler billige plantegødning online.

Facebook frembringer tillige nogenlunde fine genveje til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del shops på nettet som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige plantegødning online på en e-butik burde de principielt kigge på dens handelsaftale, men det er normalt ikke super interessant, særligt ved de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er et bevis på at internet selskabet forstår de danske regler, samt at online virksomheden regelmæssigt besøges af fagfolk som har ekspertise inden for vilkårene.

Derudover giver det dig genvej til en håndsrækning, når du skulle få udfordringer som følge af din bestilling af plantegødning. For øvrigt er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest basale retningslinjer der er gældende for bestillingen af plantegødning online, som eksempelvis hvilken returret e-handlen anvender.

Derfor er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevise købet af plantegødning, hvad end man handler hos Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma eller Silvan.

Morten P gav 5 stjerner

SUPER

Søren gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Mette R gav 5 stjerner

Bestilte online

Tina D gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot byder på ret fantastiske chancer for at læse ret mange forhenværende forbrugeres bedømmelser og af den grund går vi ind for, at du kigger på e-forhandlerens bedømmelser forud for at du køber billige plantegødning online. Facebook tilbyder endvidere ultra fine metoder til at få en idé om e-forretningens troværdighed.
2Før folk bestiller billige plantegødning i en online virksomhed kan de til hver en tid bese shoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt. Udover dette anbefaler vi at kunden er klar over de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige plantegødning online, som for eksempel den returneringsret e-forhandleren bruger.
3Visse e-forretninger i Danmark lover billig levering på plantegødning, men i mange tilfælde kræves det at der købes for en konkret pris. Som alternativ skulle man snuppe den mest prisbevidste metode til levering, som ofte vil være at få kørt produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver til tider ydermere ultra nem. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
4Masser af online firmaer giver nu til dags et bredt udvalg af billige fragtformer til plantegødning. En af de mest benyttede er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling lige når det passer dig. Fragttypen er altså ultra let, og endda endvidere den mest betalelige løsning til levering.
5Den billigste slags levering er unægtelig selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du lever tæt på netshoppens bopæl. Den leveringsløsning er ret så central når man behøver plantegødning inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte e-firmaer portofri fragt, men for det meste er det forudsat at du indkøber for et konkret beløb.
6Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige plantegødning fra flere forretninger på nettet, og så garanterer utallige e-butikker fragt uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid vise sig gunstigt at checke visse e-handler efter billige priser forud for at du handler, således at man er garanteret at antage den bedste pris.
7Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af et regelsæt, hvilket assisterer kunden imod falske firmaer på nettet. Alternativt kan du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at dække beløbet senere.
8Vi anbefaler generelt at se om online forretningen er støttet af e-mærket, hvilket generelt er et tegn på at internet selskabet tilslutter sig de officielle regler, foruden at internet virksomheden rutinemæssigt vurderes af fagfolk som er meget fortrolige reglerne. Inden nogen bestiller billige plantegødning hos en internet forhandler kunne man i reglen se på e-butikkens forretningsaftale.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt afgørende hvis man behøver produkterne straks, og af den grund er det fuldkommen centralt at man ser den anslåede leveringsdato ved plantegødning. En del internet butikker stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, hvilket dog nødvendiggør at transaktionen realiseres før et fast klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk