Eltronic-ws.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbed til kaktus til citrontræ til buksbom

Mængder: 80 liter 3000 liter 300 liter 50 liter 1 m3 200 liter 1000 liter 2000 liter 500 liter 400 liter

Levering: i bigbag hent selv vognlæs trailer i poser i sække løst leveret afhentning i løs vægt

Brands: Park Danmuld GreenBio Pindstrup Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Man bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af plantejord.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige plantejord alt efter hvor du handler online. Nogle satser på gode priser, og øvrige vil have service. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare plantejord.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se positivt på.
De store byggecentre sælger produkter fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af plantejord online.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og takket være dette har mange mulighed for at købe online og køre materialerne personligt. Derved har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler plantejord online på deres hjemmeside.
De fleste webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor forventes det at du får ekstremt anvendelig assistance fra personale der er eksperter i lige præcis plantejord.
Mange webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
plantejord bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

plantejord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt se vejrprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
2Du kan finde en overflod af artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube giver enorme mængder nyttig info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
3Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det være temmelig meningsfuldt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsete vanskeligheder når det kommer til omfattende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at man når det til siden.
6Typisk vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive økonomisk at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan tjekke eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
7Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en klar plan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
8Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ved vigtige byggeprocesser. Enkelte ombygninger kræver flere mennesker. Ydermere bør det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have alle byggematerialer klar forinden du iværksætter byggeprocessen. Du kunne nedskrive en punktforms note som indeholder de materialer der bliver brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at alt er klar.
10Man vil aldrig undvære værktøj. Det er essentielt at have udstyret til rådighed inden du igangsætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i byggeriets budget.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde få assistance fra en fagmand til dele af det. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
12Husk at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En stor portion e-forhandlere yder nu et bredt udvalg af billige metoder til levering til plantejord. En yndling er for øjeblikket udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså usædvanlig fleksibel, samt oftest tillige den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør også beslutte dig for at bestille levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig godt nok en smule mere bekostelig, men desuden ualmindeligt let gængelig ved køb af plantejord online. Den mest letkøbte type af levering er dog at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du har bopæl tæt på internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på plantejord er ret aktuel forudsat vi har brug for dine nye produkter inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud aktuelt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for plantejord. En stor portion e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få e-forretninger i Danmark frembyder gratis fragt på plantejord online, men i reglen kun når man køber for en konkret pris. Ellers kan du snuppe den mest betalelige metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man handler billig plantejord online og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på plantejord i disse byer:

Albertslund, Taastrup, Aalborg, Middelfart, Holstebro, Tårnby, Hørsholm, Hvidovre, Nakskov, Varde, Lillerød, Køge, Greve, Vallensbæk, Solrød Strand, Rødovre, Hillerød, Haderslev, Ballerup, Brabrand, Kolding, Korsør, Aabenraa, Gladsaxe, Hobro, Allerød, Nærum, Slagelse, Vejle, Gentofte, Frederiksberg, Rudersdal, Skanderborg, Randers, Farum, Brønderslev, Værløse, Nyborg, Dragør, Højbjerg, Kokkedal, Valby, Rønne, Vordingborg, Haslev, Ølstykke, Hedensted, Thisted, Nørresundby, Horsens, Viborg, Sønderborg, Odense, Tilst, Lyngby, Helsingør, Odder, Ishøj, Virum, Glostrup, Vanløse, Næstved, Holbæk, Risskov, Kalundborg, Silkeborg, Frederikssund, København, Åbyhøj, Herlev, Aarhus, Esbjerg, Hedehusene, Nykøbing Falster, Struer, Hjørring, Grenaa, Brøndby, Ikast, Svendborg, Søborg, Skive, Roskilde, Frederiksværk, Ringsted, Lystrup, Jyllinge, Charlottenlund, Birkerød, Stenløse, Herning, Frederikshavn, Fredericia, og Brønshøj, .

Klik-og-hent af plantejord er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data bliver det klart, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel plantejord tilbud og køb plantejord. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter bl.a. billig plantejord, plantejord online og plantejord priser, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på plantejord

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for købere at finde frem til tilbud på billige plantejord online hos diverse forhandlere på nettet, og til gengæld har en lang række internet selskaber i Danmark været presset til at at sænke salgspriserne på plantejord eftertrykkeligt, og derudover love levering uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at tjekke nogle netbutikker efter tilbud og rabatter på plantejord online forud for at du shopper, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan.

Man må bare huske på, at når en e-handler udbyder billige plantejord online til en tilbudspris som er uendeligt god, burde det ofte være et kendetegn på en uoprigtig internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en orden, som beskytter dig som kunde imod bedrageriske e-forhandlere.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre regningen på plantejord i flere bidder. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at mennesker ofte leder efter bl.a. plantejord tilbud og billig plantejord. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge fx plantejord online, køb plantejord samt plantejord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbed til buksbom til citrontræ til kaktus

Mængder: 300 liter 1000 liter 2000 liter 500 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 400 liter 80 liter 50 liter

Levering: vognlæs i poser trailer hent selv afhentning løst leveret i sække i bigbag i løs vægt

Brands: Pindstrup GreenBio Danmuld Park Champost

Gennemsøg folks anbefalinger

Trustpilot medfører en række fordelagtige chancer for at studere ret mange øvrige brugeres reflektioner og af den grund støtter vi, at du tolker e-shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige plantejord online.

Facebook bringer dig desuden ret belejlige metoder til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række shops på nettet som gør det muligt at frembringe en kritik af deres køb, som på samme måde burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige plantejord online hos en internet webshop behøver de uden tvivl løbe igennem forhandlerens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke super interessant, særligt ved de store byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

En anden valgmulighed kunne måske være at granske om online shoppen er støttet af e-mærket, da det ofte er et kendetegn for at internet selskabet forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen rutinemæssigt monitoreres af specialister der er indført i vilkårene.

Dette er desuden din genvej til bistand, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved din handel med plantejord. Ligeså slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest basale vedtægter der influerer på bestillingen af plantejord online, som for eksempel den ombytningsret e-butikken tilbyder.

Derfor er det virkelig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens kvitteringsmail, således man altid kan bevidne sit køb af plantejord, ligegyldig om man shopper hos Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen eller XL-Byg.

Martin D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Susanne U gav 4 stjerner

Fremragende service.

Pia gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Tina R gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen køber billige plantejord på en online virksomhed kunne de til hver en tid tyde virksomhedens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Herudover foreslåes det at kunden er opmærksom på de elementære reglementer der indvirker på handlen med billige plantejord online, som eksempelvis hvilken ombytningsret hjemmesiden bruger.
2Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det bør være et sympol på at internet firmaet forsvarer de officielle regler, tillige med at online shoppen ofte tilses af fagfolk som mestrer retningslinjerne. Før folk bestiller billige plantejord hos en internet handler kan de egentlig få overblik over shoppens handelsaftale.
3Trustpilot byder på forholdsvis fornemme muligheder for at studere en stor gruppe eksisterende køberes observationer og derfor er det en hjælp, at du sonderer e-forretningens kritik inden du bestiller billige plantejord online. Facebook fremskaffer for øvrigt ultra pæne genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
4Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en ordning, som assisterer kunden overfor uægte internet varehuse. Som et alternativ burde du bruge et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare regningen senere.
5De fleste netshops foreslår i vore dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til plantejord. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig ret så overkommelig, samt tit ligeledes den mest prisbevidste fragtmetode.
6Den billigste form for levering er dog selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens tilholdssted. Den fragttype er selvfølgelig virkelig vital ifald du skal bruge plantejord om et øjeblik. Alternativt så sikrer enkelte online outlets fragt uden betaling, men ofte forudsætter det at der bestilles for et fastsat beløb.
7Det er i dag særligt praktisk for almindelige mennesker at analysere priser online på billige plantejord på tværs af internet butikker i Danmark, og til tak yder en lang række internet outlets fragt uden beregning. Det kan ikke desto mindre være gavnligt at kigge forbi flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du shopper, således at du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
8Fragttiden er selvfølgelig ualmindeligt central hvis du absolut skal bruge varerne omgående, så herved er det faktisk væsentligt at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato for plantejord. Masser af online outlets yder billig 1 dags levering på mange af butikkens varer, men husk at det stiller krav om at bestillingen anbringes før et fast tidspunkt.
9Nogle enkelte e-firmaer lover fragt uden gebyr på plantejord, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man handler for en præcis sum. Som alternativ kan man tage den prisbilligste fragttype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Den viser sig som oftest også ualmindeligt gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk