Eltronic-ws.dk

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 50 liter 3000 liter 1000 liter 200 liter 1 m3 400 liter 2000 liter 300 liter 500 liter 80 liter

Levering: løst leveret afhentning i løs vægt trailer hent selv i sække i bigbag i poser vognlæs

Brands: Danmuld GreenBio Park Pindstrup Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige plantemuld alt efter hvor du handler online. Nogle har lave priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de store byggecentre.
Flere byggekæder har et stort udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot plantemuld.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af plantemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har kunderne adgang til at handle online og køre byggematerialerne personligt. Dermed kan man undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.
De store byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af plantemuld online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får ekstremt gavnlig hjælp fra nogle med specialistviden i netop plantemuld.
En masse specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du handler plantemuld online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantemuld bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

plantemuld jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantemuld silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor kan du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Du bør på ingen måde fattes udstyr. Ofte vil det vise sig en fordel at have det til rådighed idet du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
3Det kan vise sig aktuelt at have de fornødne materialer indkøbt før du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ultra meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Der viser sig uden tvivl pludselige hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og pga. dette vil det være afgørende at der afsættes passende tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
6Planlægning vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må lave en strømlinet strategi, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du udarbejder strategien.
7Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Nogle ting kræver flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at notere alle omkostninger, og dernæst nedfælde den billigste pris på dem alle sammen.
9Du bør ikke glemme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
10Du har adgang til et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig betydelige mængder konstruktiv oplysning, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
11Husk at gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør få eksperthjælp til opstarten af byggeriet. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at modtage forslag fra en håndfuld firmaer.
12Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få når ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er enormt betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En lang række shops på nettet giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmåder til plantemuld. En af de populære er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter varerne når der er tid til det. Leveringstypen er altså ret bekvem, samt typisk ydermere den billigste mulighed for levering.

Du kan alternativt overveje at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig tit en tand mere bekostelig, men ydermere i høj grad let gængelig ift. plantemuld online. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det kræver at du har bopæl lige ved internet forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på plantemuld kan være yderst udslagsgivende såfremt man har brug for ordren inden for få dage, så af den grund er det ret så vigtigt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på plantemuld. En stor portion internet foretagender – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på masser af varer online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at der bestilles tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent forud for at personalet holder fyraften.

Nogle byggemarkeder lover fragt uden gebyr på plantemuld online, men tit er det så præmissen at der bestilles for en konkret pris. Som alternativ kan man udvælge den billigste fragtløsning, hvilket oftest vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted.

Mange webshops giver klik-og-hent hvor du bestiller billig plantemuld hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. De giver blandt andet afhentning af plantemuld i disse byer:

Albertslund, Herning, Viborg, Vejle, Hillerød, Roskilde, Glostrup, Højbjerg, Hedehusene, Grenaa, Skive, Odder, Stenløse, Gentofte, Nakskov, Silkeborg, Hørsholm, Allerød, Nærum, Vallensbæk, Lyngby, Hobro, Rødovre, Ballerup, Fredericia, Skanderborg, Kolding, Brønshøj, Horsens, Taastrup, Vanløse, Åbyhøj, Randers, Aabenraa, Odense, Vordingborg, Ringsted, Frederikssund, Varde, København, Haslev, Nyborg, Holstebro, Dragør, Rudersdal, Lillerød, Hvidovre, Kokkedal, Kalundborg, Brøndby, Svendborg, Korsør, Sønderborg, Frederiksberg, Ikast, Herlev, Brabrand, Brønderslev, Greve, Tårnby, Charlottenlund, Frederikshavn, Gladsaxe, Virum, Næstved, Birkerød, Ishøj, Middelfart, Aalborg, Valby, Risskov, Aarhus, Esbjerg, Lystrup, Thisted, Farum, Slagelse, Køge, Nykøbing Falster, Hedensted, Helsingør, Jyllinge, Tilst, Frederiksværk, Hjørring, Nørresundby, Holbæk, Haderslev, Værløse, Struer, Solrød Strand, Ølstykke, Søborg, og Rønne, .

Afhentning af plantemuld er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter for eksempel plantemuld tilbud og plantemuld online. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge eksempelvis køb plantemuld, plantemuld priser og billig plantemuld, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på plantemuld

Det er jo yderst smart for almindelige dødelige at analysere priser på billige plantemuld online fra forskellige firmaer på nettet, og ergo har de fleste online webshops ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på plantemuld enormt, og ovenikøbet love fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk vise sig profitabelt at kontrollere nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg på plantemuld online før du bestiller, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Du bør bare være omhyggelig med, at såfremt en e-handler annoncerer billige plantemuld online for en pris der kan virke overordentlig billig, er det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk netshop. Kortkøb er trods alt omsluttet af et reglement, som passer på køberen imod svindlende butikker på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du agter at afdrage beløbet til plantemuld ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene er det markant, at online shoppere som regel leder efter for eksempel plantemuld online og køb plantemuld. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge blandt andet plantemuld tilbud, billig plantemuld samt plantemuld priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 500 liter 2000 liter 50 liter 1 m3 1000 liter 300 liter 200 liter 400 liter 3000 liter 80 liter

Levering: i løs vægt hent selv løst leveret i sække i poser vognlæs afhentning i bigbag trailer

Brands: Park Danmuld GreenBio Pindstrup Champost

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot genererer de facto fine genveje til at evaluere forskellige aktuelle forbrugeres vurderinger og derved anbefales det, at du besigtiger netbutikkens vurderinger forinden du køber billige plantemuld online.

Facebook tilbyder ydermere absolut solide metoder til at få indblik i netshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi mange netshops hvor kunder kan afgive en vurdering af deres køb, hvilket desuden bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige plantemuld online på en netshop kunne de i reglen skimme e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis et omfattende projekt, især på de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Et alternativt forslag kunne måske være at efterse om internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er et fingerpeg om at online butikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at internet firmaet løbende overværes af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du møder besvær i processen med din bestilling af plantemuld. Endvidere kan det anbefales at kunden er sat ind i de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af plantemuld online, til eksempel hvilken returneringsret internet shoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, så man til enhver tid kan påvise købet af plantemuld, uanset om man køber fra Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Jens A gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jan gav 4 stjerner

God til prisen

Lone gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Helle Petersen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til indkøb via nettet
1Inden folk bestiller billige plantemuld hos en e-handler burde de for at være på den sikre side gennemgå shoppens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke videre interessant. Desuden anbefaler vi at køber er på vagt for de mest relevante forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige plantemuld online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen tilsikrer.
2Trustpilot forærer dig sådan set ærlige chancer for at fortolke flere andre brugeres kritik og derved er det at foretrække, at du vurderer webshoppens kritik inden du handler billige plantemuld online. Facebook tilbyder dig desuden adskillige troværdige løsninger til at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed.
3En hel del e-firmaer yder fragt uden gebyr på plantemuld, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der købes for en bestemt pris. I øvrigt kunne du udse dig den billigste fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringsformen bliver jævnligt også temmelig let gængelig. Den mest betalelige leveringsmanér er unægtelig at hente varerne selv.
4Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en vedtægt, der passer på os overfor bedrageriske e-firmaer. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at honorere regningen af flere omgange.
5Den mindst kostelige leveringsmetode vil altid være at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig lige ved internet selskabets bopæl. Den leveringsudgave er særligt vital hvis du har behov for plantemuld fluks. Alternativt så lover en række internet forretninger fragt uden betaling, men tit er det så nødvendigt at man aftager for en præcis sum.
6Det er i dag ualmindeligt bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige plantemuld på flere online webshops, og derved yder flere online firmaer levering uden betaling. Derfor kan det alligevel være nyttigt at udforske nogle enkelte e-handler efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
7Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra essentiel i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer med det samme, og med det formål er det altså meningsfuldt at man undersøger den forventede leveringsdato på plantemuld. Størstedelen af online forhandlere tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, hvilket dog er påkrævet at bestillingen anbringes før et fast klokkeslæt.
8Vi tilråder at finde ud af hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være en indikation om at e-forhandleren accepterer de gældende danske regler, foruden at forretningen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som er meget fortrolige lovgivningen. Forinden nogen køber billige plantemuld på en webshop kunne de ideelt set få overblik over netbutikkens handelsaftale.
9En række online forretninger tilbyder nu flere billige fragtmuligheder til plantemuld. En af de mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig temmelig ligetil, samt oftest endda den mest betalelige form for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk