Eltronic-ws.dk

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krukker til kartofler til tomater til højbede til havedam til drivhus

Mængder: 2000 liter 1000 liter 400 liter 80 liter 200 liter 1 m3 3000 liter 50 liter 500 liter 300 liter

Levering: i bigbag i sække afhentning trailer vognlæs løst leveret i poser hent selv i løs vægt

Brands: Meny Champost Bilka Rema 1000 Park Føtex Pindstrup Danmuld GreenBio Netto

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af plantesække.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor læse butikkens regler.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot plantesække.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige plantesække fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på billige priser, og nogle har et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre findes i de større byer, og herigennem har folk mulighed for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derved er det muligt at undgå fragtomkostningen, og tilmed have varerne lige nu.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af plantesække online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du handler plantesække online på deres side.
Forskellige nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få et ekstra godt tilbud.
Mange nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. På grund af det kan du få ekstra begavet vejledning fra personale der er specialister i lige præcis plantesække.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
plantesække bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plantesække jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

plantesække silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forud for at du starter byggeprocessen kan det vise sig temmelig meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må have en klar tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp idet du laver din strategi.
3Du kan finde endeløse vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget anvendelig information, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
4Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Således kan du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne nøjagtig som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
5Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på naturen.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige projekter. Store byggerier behøver mere end en person. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
7Måske det viser sig meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en punktforms liste som indeholder hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
8Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde få assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du indhenter hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at søge en pris fra flere leverandører.
9Det er afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det bør være økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, og efterfølgende finde frem til omkostningen ved dem hver især.
10Du bør på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod mulige skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
11Man må ikke fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig vigtigt at have grejet disponibelt inden du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indregne de her udgiftsposter i dit budget.
12Der kommer som regel ubelejlige problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor vurderes det væsentligt at der er afsat rimelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende plantesække

 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Plantesække?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  En lang række online firmaer yder på nuværende tidspunkt flere billige former for levering til plantesække. En af de mest moderne er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Den er jo virkelig bekvem, og typisk tilmed den billigste mulighed for levering.

  Du kan omvendt overveje at bestille varerne til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er af og til en lille smule mere bekostelig, men samtidig i høj grad hensigtsmæssig med plantesække online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, hvilket forudsætter at du bor i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på plantesække er selvfølgelig særdeles bestemmende når du behøver ordren omgående, og med det formål er det tydeligvis meningsfuldt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt på plantesække. En masse internet selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, som dog regnes ud fra at bestillingen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken pakket før personalet tager hjem.

  Visse byggecentre yder gebyrfri levering på plantesække online, men oftest er det under betingelse af at man køber for en bestemt sum. Derudover burde du foretrække den prisbilligste fragttype, der gerne vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

  De store kæder giver klik-og-hent hvor man køber billig plantesække derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af plantesække i følgende områder:

  Birkerød, Hedensted, Rudersdal, Hillerød, Glostrup, Herlev, Lyngby, Odense, Virum, Vejle, Struer, Frederiksværk, Ishøj, Holstebro, Lillerød, Højbjerg, Næstved, Hørsholm, Odder, Vallensbæk, Hjørring, Brønshøj, Allerød, Ringsted, Hobro, Ølstykke, Tilst, Charlottenlund, Vordingborg, Nyborg, Frederikshavn, Vanløse, Silkeborg, Farum, Aalborg, Hvidovre, Horsens, Esbjerg, Gladsaxe, Albertslund, Nykøbing Falster, Ikast, Værløse, Aarhus, Sønderborg, Gentofte, Nørresundby, Middelfart, Brabrand, Rødovre, Risskov, Nakskov, Fredericia, Grenaa, Thisted, Skive, Kokkedal, Haslev, Tårnby, Stenløse, Aabenraa, Taastrup, Brønderslev, Solrød Strand, Søborg, Brøndby, Lystrup, Viborg, Nærum, Åbyhøj, Skanderborg, Herning, Dragør, Hedehusene, Haderslev, Varde, Kolding, Frederikssund, Korsør, Helsingør, København, Rønne, Køge, Greve, Roskilde, Jyllinge, Kalundborg, Slagelse, Svendborg, Valby, Frederiksberg, Holbæk, Ballerup, og Randers, .

  Klik-og-hent for plantesække er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når man ser på tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. plantesække tilbud og køb plantesække. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge efter fx plantesække priser, plantesække online og billig plantesække, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

  Rabat på plantesække

  Det er efterhånden særligt fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige plantesække online i blandt flere internet firmaer i Danmark, og til tak har masser af internet butikker været nødt til at presse prisen på plantesække betragteligt, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

  Dog kan det imidlertid blive nyttigt at inspicere enkelte shops på nettet efter billige priser på plantesække online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør lige meget hvad huske på, at såfremt en butik på nettet sælger billige plantesække online for en pris som kan ses som ubegribelig tiltalende, så bør det ofte være et fingerpeg om en uægte e-handler. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, hvilket assisterer os imod svindlende online selskaber.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare beløbet til plantesække over flere uger. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når vi ser på tallene står det klart, at mennesker tit søger bl.a. køb plantesække og billig plantesække. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter bl.a. plantesække tilbud, plantesække online samt plantesække priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til kartofler til havedam til højbede til krukker til tomater

  Mængder: 400 liter 1000 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 50 liter 80 liter 2000 liter 300 liter 500 liter

  Levering: i poser trailer løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning i sække hent selv

  Brands: Park GreenBio Pindstrup Rema 1000 Føtex Champost Danmuld Bilka Meny Netto

  Undersøg tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot yder absolut gavnlige løsninger til at gennemsøge en længere række øvrige køberes reflektioner og herved anbefales det, at du tager et kig på online forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige plantesække online.

  Facebook indebærer også fuldt ud belejlige genveje til at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed. Her møder vi faktisk online selskaber i Danmark hvor kunder kan registrere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde må benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige plantesække online på en e-handler kan de i princippet skimme butikkens handelsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt, særligt ved de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

  En nemmere løsning er at kigge om webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det er en antydning af at e-handlen accepterer de danske regler, udover at webbutikken rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som kender til reglerne.

  Derudover tilbydes du lejlighed til hjælpende service, hvis du bliver udsat for problemer med dit indkøb af plantesække. Tilmed foreslår vi at kunden er påpasselig med de mest essentielle reglementer der er gældende for købet af plantesække online, f.eks. hvilken returrettighed internet firmaet lover.

  Her er det tillige essesentielt, at man når som helst sikrer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af plantesække, ligegyldig om man bestiller fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

  Jørgen C gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Helle Poulsen gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Morten gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Jette K gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 gode råd til online shopping
  1Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en bestemmelse, hvilket redder os imod uærlige online firmaer. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at honorere omkostningerne over tid.
  2Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af e-handlens bopæl. Den leveringsmulighed kan vise sig at være særligt afgørende når du står og skal bruge plantesække inden for få dage. Alternativt så frembyder visse online forretninger fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det så præmissen at man bestiller for en konkret pris.
  3Vi tilråder at tjekke om e-handlen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et kendetegn for at internet webshoppen opretholder de opstillede regler, og at e-butikken nu og da monitoreres af fagfolk der har nøje kendskab til lovgivningen. Før folk bestiller billige plantesække hos en webshop bør man for at være på den sikre side studere dens betingelser.
  4Nogle enkelte firmaer på nettet sikrer levering uden omkostninger på plantesække, men for det meste stiller det krav om at man aftager for en konkret pris. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste leveringsmåde, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Den er undertiden ydermere vældig uproblematisk. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
  5Trustpilot præsterer ret troværdige chancer for at kigge nærmere på flere øvrige kunders ratings og af den grund er det fornuftigt, at du udforsker e-firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige plantesække online. Facebook frembyder ydermere uden sammenligning sikre chancer for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.
  6Leveringshastigheden er særdeles relevant når vi mangler pakken om et øjeblik, og med det formål er det øjensynligt meningsfuldt at man undersøger leveringstiden ved plantesække. Temmelig mange internet webshops stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af deres produkter, men som trods alt er regnet ud fra at du når at bestille inden et konkret tidspunkt.
  7En lang række firmaer på nettet giver nu en hel del forskellige billige fragtmuligheder til plantesække. Den mest benyttede er nu om stunder pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig temmelig problemfri, og oftest endvidere den billigste leveringsmulighed.
  8Det er efterhånden usædvanlig fleksibelt for forbrugerne at søge information om priser online på billige plantesække hos flere internet webshops, og på grund af dette frembyder flertallet af e-firmaer fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være indbringende at inspicere nogle forskellige online selskaber efter billige priser før du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
  9Forinden folk shopper billige plantesække på en e-forretning burde de ideelt set overveje forhandlerens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt. Desuden er det en hjælp at køberen er vidende om de mest vitale vilkår der har indvirkning på købet af billige plantesække online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online webshoppen tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk