Eltronic-ws.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 50 liter 500 liter 80 liter 300 liter 400 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 2000 liter

Levering: i løs vægt løst leveret trailer i poser i bigbag hent selv i sække vognlæs afhentning

Brands: GreenBio Park Pindstrup Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare planteskolejord.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du vil finde variationer i priserne på billige planteskolejord hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode tilbud, imens øvrige satser på service. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende butikkens betingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring planteskolejord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af planteskolejord online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har kunderne adgang til at handle online og fragte produkterne personligt. Derved kan du overveje at blive fri for fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved er det forventeligt at du får super informativ sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis planteskolejord.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Majoriteten af niche netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille planteskolejord online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

planteskolejord silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

planteskolejord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du opstarter dit byggeprojekt må det være ret fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være sundt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedskrive ens købspris for dem alle sammen.
4Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at lave en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver planen.
5Der ligger mange artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver overvældende meget nyttig viden, særligt når du kigger på engelsk.
6Du bør på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være af stor betydning at du har værktøjet til rådighed før du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at indregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
7Der kommer jævnligt pludselige problematikker når det gælder store projekter, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Store projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Det kan vurderes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Hvis du benytter eksperthjælp kan det være en god idé at indhente tilbud fra diverse leverandører.
10Du kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Bidraget betinger at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
11Det er essentielt at have de presserende bygningsmaterialer klar før du starter byggeriet. Du kunne lave en punktforms note med alt du har brug for, og derefter tjekke listen, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
12Ved udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således må du tit undersøge vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit vigtige projekt.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

De fleste internet virksomheder giver til alt held diverse billige fragtmuligheder til planteskolejord. En af de mest anvendte er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ultra uproblematisk, samt typisk ligeledes den prisbilligste slags levering.

Du burde alternativt vælge at få produkterne bragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig desværre en lille smule mindre billig, men omvendt ekstremt nem ved køb af planteskolejord online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du er tæt på internet firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på planteskolejord er naturligvis særdeles aktuel ifald vi mangler din ordre om et øjeblik, så med det formål er det selvsagt relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid for planteskolejord. De fleste internet webshops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen realiseres forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted før lagermedarbejderne har fri.

Visse online webshops lover gratis fragt på planteskolejord online, men i mange tilfælde kræver det at man indkøber for en konkret sum. Alternativt bør man snuppe den billigste leveringsform, der gerne er at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig planteskolejord online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på planteskolejord i følgende områder:

Kokkedal, Haderslev, Hedehusene, Holbæk, Greve, Frederikssund, Aalborg, Ishøj, Brabrand, Taastrup, Dragør, Jyllinge, Vejle, Hjørring, Birkerød, Brønshøj, Nyborg, Slagelse, Søborg, Vanløse, Middelfart, Stenløse, Herning, Ølstykke, Odense, Vordingborg, Skanderborg, Haslev, Nykøbing Falster, Helsingør, Højbjerg, Ballerup, Nørresundby, Aarhus, Rønne, Hobro, Gentofte, Nærum, Korsør, Skive, Grenaa, Hørsholm, Ikast, Fredericia, Ringsted, Thisted, Viborg, Silkeborg, Risskov, Hedensted, Valby, Rødovre, Værløse, Næstved, Gladsaxe, Horsens, Tårnby, Esbjerg, Solrød Strand, Lillerød, Holstebro, Hillerød, Charlottenlund, Frederikshavn, Glostrup, Hvidovre, Herlev, Kolding, Vallensbæk, Odder, Sønderborg, Svendborg, Farum, Brønderslev, Kalundborg, Rudersdal, Roskilde, Frederiksværk, Virum, København, Åbyhøj, Allerød, Struer, Lyngby, Køge, Lystrup, Brøndby, Randers, Nakskov, Frederiksberg, Aabenraa, Tilst, Varde, og Albertslund, .

Click-and-collect for planteskolejord er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland).

Ved indkig i data er det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. køb planteskolejord og billig planteskolejord. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter fx planteskolejord online, planteskolejord tilbud og planteskolejord priser, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Den bedste pris på planteskolejord

Det er i dag ultra uproblematisk for almindelige mennesker at finde information om priser på billige planteskolejord online på flere forretninger på nettet, og af den grund har utallige online forhandlere set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på planteskolejord en hel del, og derudover yde portofri levering.

Det kan dog trods alt være nyttigt at analysere et par forskellige webshops efter tilbud på planteskolejord online forinden du køber, så man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være klar over, at hvis en shop på nettet sælger billige planteskolejord online til salg for en pris som kan virke helt fantastisk overkommelig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, der passer på os overfor uægte online selskaber.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet til planteskolejord over et længere tidsrum. Det fås som regel ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis køb planteskolejord og planteskolejord priser. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter eksempelvis billig planteskolejord, planteskolejord online samt planteskolejord tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 400 liter 1 m3 50 liter 200 liter 80 liter 500 liter 2000 liter 1000 liter 300 liter 3000 liter

Levering: i løs vægt i poser hent selv løst leveret i bigbag trailer vognlæs afhentning i sække

Brands: Champost Park Pindstrup Danmuld GreenBio

Analyser nuværende kunders ratings

Trustpilot frembringer en lang række anstændige chancer for at dechifrere ganske mange øvrige køberes kritik og derfor foreslåes det, at du besigtiger online shoppens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige planteskolejord online.

Facebook forærer dig lignende nogle pæne metoder til at få indblik i e-shoppens popularitet. Herinde ses faktisk netbutikker hvor folk kan give en evaluering af virksomhedens service, hvilket også burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige planteskolejord online i en e-butik kan man de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en forsikring om at e-forhandleren føjer dansk lovgivning, tillige med at webbutikken løbende besigtiges af eksperter som forstår vilkårene på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, hvis du forvoldes vanskeligheder ved dit indkøb af planteskolejord. Derudover er det godt at man er vidende om de mest basale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af planteskolejord online, fx den byttepolitik forretningen benytter.

Her er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af planteskolejord, hvad end man har bestilt fra Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller XL-Byg.

Henrik gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Poul V gav 4 stjerner

Har handlet der før

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik Knudsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til når du køber online
1Det er ualmindeligt problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige planteskolejord i blandt flere firmaer på nettet, og så garanterer de fleste online varehuse fragtfri levering. Men det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at prøve enkelte online webshops efter tilbud forinden du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris.
2Flere online outlets præsterer billig fragt på planteskolejord, men tit kun ifald man handler for en præcis sum. Som alternativ burde man foretrække den prisbilligste form for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragttypen viser sig i regelen omvendt yderst enkel. Den prisbilligste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
3Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en ordning, der værner kunden overfor falske internet foretagender. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at dække prisen over en periode.
4Forinden nogen bestiller billige planteskolejord hos en shop på nettet kan man ideelt set bese webbutikkens handelsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave. Derudover rekommanderer vi at du er opmærksom på de mest aktuelle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige planteskolejord online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet shoppen har.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra relevant ifald vi har brug for produktet inden for få dage, og med det formål er det nemlig aktuelt at man kontrollerer leveringstidspunktet for planteskolejord. En stor portion internet webshops giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at der bestilles forud for et fast klokkeslæt.
6Trustpilot forærer dig super passelige løsninger til at se nærmere på diverse øvrige brugeres meninger og af den grund er det prisværdigt, at du studerer internet forretningens bedømmelser forinden du handler billige planteskolejord online. Facebook leverer lignende temmelig gode metoder til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed.
7Mange forhandlere på nettet tilbyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsmodeller til planteskolejord. Førstevalget hos mange er i dag udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmetoden er nemlig i høj grad nem, og endda ydermere den mindst kostelige type af levering.
8Den mest letkøbte fragtform vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men dette kræver at du bor i kort afstand af e-firmaets lager. Den form for levering er jo super afgørende forudsat vi står og skal bruge planteskolejord fluks. Alternativt så garanterer visse online shops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde forudsætter det at der aftages for et fastsat beløb.
9Vi tilråder at se nærmere på om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en garanti for at online webshoppen accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden besigtiges af fagmænd som mestrer lovene på området. Forud for at nogen shopper billige planteskolejord på en online virksomhed kan man de facto bese virksomhedens handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk