Eltronic-ws.dk

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stueplanter til køkkenhave til indendørs til kaktus til krydderurter

Varianter: uden spagnum med spagnum økologisk

Mængder: 500 liter 300 liter 400 liter 3000 liter 1000 liter 200 liter 2000 liter 50 liter 1 m3 80 liter

Levering: løst leveret vognlæs afhentning i sække i bigbag hent selv i poser trailer i løs vægt

Brands: Danmuld Pindstrup Plantorama Kvickly Park Føtex Champost Netto Rema 1000 GreenBio Fakta Løvbjerg

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring pottemuld.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vide om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot pottemuld.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige pottemuld fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derfor har du chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af pottemuld online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Ergo bør du modtage ekstra erfaren hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis pottemuld.
Flertallet af specialiserede netshops er små firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller pottemuld online på deres side.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pottemuld silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer til disposition på forhånd inden du starter eksekveringen. Du har fordel af at nedskrive en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og som det næste gennemløbe oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Godt forarbejde viser sig som metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en klar dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
3For projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Derfor bør du ofte kigge på vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
4Det anbefales at søge assistance til byggeprojektet, især ift. større byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Endvidere er det mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
5Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det må være sundt at dokumentere hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedskrive prisen på dem enkeltvis.
6Du kunne overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Ifald du sikrer dig eksperthjælp er det normalt at notere priser fra diverse virksomheder.
7Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeriet er CO2-besparende. Tilskudet betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
8Du har adgang til alle mulige former for artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig utrolig meget konstruktiv oplysning, navnligt ifald man benytter den engelske version.
9Længe før du starter arbejdet kan det vise sig ekstremt essentielt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problematikker i tilfælde med krævende opgaver, og pga. dette vurderes det væsentligt at man afsætter nok plads i tidsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Man vil ikke mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være vigtigt at have det til rådighed før du iværksætter arbejdet. Husk også at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Du bør nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke påklædning bl.a. arbejdshjelm som sikring overfor potentielle skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke får professionel hjælp.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

Flere online varehuse foreslår til alt held alverdens billige fragtmuligheder til pottemuld. Førstevalget hos mange er nu om stunder afhentningssteder, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringstypen er altså ultra enkel, samt typisk endda den billigste leveringstype.

Du kunne endvidere beslutte dig for at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men på den anden side særdeles overkommelig ift. pottemuld online. Den billigste mulighed for fragt er dog selv at hente varerne, som desværre kræver at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på pottemuld er naturligvis temmelig betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge produktet nu og her, og med det formål er det altså væsentligt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved pottemuld. Flere forretninger på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, der dog er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne pakket forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte webbutikker tilbyder gratis fragt på pottemuld online, men undertiden kræver det at man bestiller for en fastsat pris. Som alternativ kan du tage den mest betalelige fragtmulighed, der mange gange vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig pottemuld online og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg og Jem og Fix. De foreslår bl.a. klik-og-hent på pottemuld i disse byer:

Lillerød, Aalborg, Grenaa, Nærum, Greve, Frederikssund, Vejle, Hobro, Horsens, Kalundborg, Skive, Nyborg, Middelfart, Gladsaxe, København, Sønderborg, Valby, Jyllinge, Fredericia, Silkeborg, Holstebro, Frederikshavn, Åbyhøj, Farum, Solrød Strand, Skanderborg, Holbæk, Hedensted, Hillerød, Taastrup, Ølstykke, Risskov, Næstved, Slagelse, Kolding, Ringsted, Gentofte, Charlottenlund, Odense, Hedehusene, Herlev, Helsingør, Allerød, Søborg, Nakskov, Viborg, Ikast, Frederiksberg, Nørresundby, Ishøj, Vallensbæk, Dragør, Tilst, Hvidovre, Rødovre, Aabenraa, Køge, Brøndby, Thisted, Stenløse, Virum, Nykøbing Falster, Lyngby, Struer, Frederiksværk, Kokkedal, Svendborg, Roskilde, Brønderslev, Hørsholm, Vanløse, Hjørring, Brønshøj, Esbjerg, Rudersdal, Haslev, Brabrand, Birkerød, Herning, Randers, Haderslev, Glostrup, Ballerup, Rønne, Varde, Aarhus, Vordingborg, Odder, Albertslund, Korsør, Lystrup, Tårnby, Højbjerg, og Værløse, .

Click-and-collect af pottemuld er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland).

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at mennesker typisk søger fx pottemuld tilbud og køb pottemuld. Derudover ser vi ofte online shoppere efterspørge bl.a. pottemuld online, pottemuld priser og billig pottemuld, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Tilbud på pottemuld

Det er efterhånden rigtig uproblematisk for folk at lave prissammenligning på billige pottemuld online fra flere e-shops, og altså har utallige internet outlets været tvunget til at nedskære priserne på pottemuld helt i bund, og i øvrigt sikre gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at studere et par firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på pottemuld online før du handler, således at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark.

Du må dog huske på, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige pottemuld online til salg for en pris som kan ses som usædvanlig billig, kan det undertiden være et bevis på en falsk internet forhandler. Handler med kort er ikke desto mindre inkluderet i en orden, som dækker os imod snydagtige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre beløbet til pottemuld over en periode. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt søger eksempelvis pottemuld online og køb pottemuld. Foruden dette ser man ofte mennesker lede efter for eksempel pottemuld priser, billig pottemuld og pottemuld tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indendørs til køkkenhave til stueplanter til krydderurter til kaktus

Varianter: uden spagnum med spagnum økologisk

Mængder: 500 liter 1 m3 50 liter 300 liter 400 liter 3000 liter 200 liter 80 liter 2000 liter 1000 liter

Levering: i poser trailer hent selv vognlæs i sække løst leveret i løs vægt afhentning i bigbag

Brands: Løvbjerg Park Champost GreenBio Føtex Rema 1000 Danmuld Fakta Netto Kvickly Plantorama Pindstrup

Se nærmere på folks erfaringer

Trustpilot frembringer uden sammenligning pæne løsninger til at sondere adskillige eksisterende køberes omtaler og derved går vi ind for, at du ser nærmere på e-forhandlerens omtaler inden du handler billige pottemuld online.

Facebook bringer dig også nogle passelige muligheder for at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk shops på nettet som gør det muligt at meddele en omtale af deres køb, som tilmed må anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige pottemuld online på en e-shop kunne de reelt se på webbutikkens forretningsvilkår, men det er bare ikke specielt ophidsende, særligt ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Alternativet kan være at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet webshoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen undertiden efterses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder med din handel med pottemuld. Derudover foreslår vi at kunden er hensynstagende til de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af pottemuld online, for eksempel hvilken returret shoppen benytter.

I den sammenhæng er det også afgørende, at man altid bevarer sin ordrekvittering, så man når som helst kan bekræfte bestillingen af pottemuld, uafhængig af om man har bestilt hos Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Anne Nielsen gav 5 stjerner

Quick expedit

Else gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Helle Christiansen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Michael S gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at se om internet webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en indikation om at e-butikken retter sig efter de danske love, udover at internet webshoppen lejlighedsvis overværes af jurister der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige pottemuld på en butik på nettet kan de for at være på den sikre side bese virksomhedens handelsbetingelser.
2Den mest letkøbte leveringsmåde er dog selv at hente pakken, men det er betinget af at du er i nærheden af netbutikkens arbejdslager. Den fragtløsning kan være særdeles væsentlig forudsat vi mangler pottemuld fluks. Alternativt så lover nogle enkelte online forhandlere portofri fragt, men i reglen er det under betingelse af at man aftager for et præcist beløb.
3Trustpilot yder super værdifulde chancer for at gennemsøge ganske mange øvrige brugeres kritik og på grund af dette er det fornuftigt, at du bliver klogere på online shoppens omtaler før du handler billige pottemuld online. Facebook resulterer i tilsvarende uden sammenligning gunstige løsninger til at få en idé om online forretningens kundetilfredshed.
4Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under et regulativ, som værner os imod svindlende netbutikker. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afbetale pengene ude i fremtiden.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt væsentlig forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så herved er det temmelig væsentligt at man studerer den anslåede leveringstid for pottemuld. Mange internet virksomheder stiller garanti om billig levering på næste hverdag på adskillige varer, der dog stiller krav om at du når at bestille før et givent klokkeslæt.
6Temmelig mange e-forretninger giver nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmidler til pottemuld. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo vældig smart, og endda også den billigste metode til levering.
7Det er i dag ret smertefrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige pottemuld i blandt forskellige online webshops, og derved tilbyder masser af e-forretninger gratis fragt. Det kan dog immervæk være lønnende at prøve en række e-butikker efter billige priser før du placerer ordren, så man er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
8Før nogen handler billige pottemuld i en internet butik behøver de i virkeligheden skimme dens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende projekt. Herudover anbefaler vi at kunden er opmærksom på de primære forhold der kan have betydning for handlen med billige pottemuld online, som eksempelvis den returpolitik virksomheden lover.
9Indtil flere forretninger på nettet præsterer levering uden omkostninger på pottemuld, men undertiden kun når du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest billige metode til levering, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver sædvanligvis omvendt meget overkommelig. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk