Eltronic-ws.dk

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kældervæg til udendørs til indendørs til kælder

Varianter: hydraulisk hjemmelavet vandtæt færdigblandet bland selv farvet tør

Mængder: 15 kg 25 kg 1 m3 1 ton 20 kg 500 liter 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 15 kg 500 kg 10 kg 800 kg

Levering: hent selv trailer vognlæs i poser i bigbag i løs vægt i sække afhentning løst leveret

Brands: Lip Skalflex Scan Weber Raw Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af pudsemørtel.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil spare fragten, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt i de velkendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare pudsemørtel.
Du vil finde ulighed i prisen på billige pudsemørtel fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på gode tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af pudsemørtel online.
De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og på grund af det har flertallet valget om at købe online og transportere produkterne personligt. Takket være dette har du chancen for at undvære fragtgebyret, samt endda få produkterne med det samme.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du bestiller pudsemørtel online på deres webshop.
Flertallet af webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du en lavere pris.
Diverse nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du opleve ekstremt gavnlig service fra folk der er specialister i lige præcis pudsemørtel.
De største byggecentre i Danmark
pudsemørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

pudsemørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning inklusiv arbejdshjelm som sikring mod mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2Længe før du påbegynder byggeriet kan det være usandsynligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Omfattende projekter kræver mere end en person. Samtidig må det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
4Der kommer uden tvivl pludselige problematikker i tilfælde med større projekter, og pga. dette er det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal liste en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du laver køreplanen.
7Potentielt kan det blive aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer klar forud for at du tager fat på eksekveringen. Du kan notere en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og som det næste tjekke materialerne, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
8Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må købe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Forudsat at du søger eksperthjælp kan det være optimalt at søge forslag fra forskellige virksomheder.
9Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig meget gavnlig info, navnligt ifald du benytter den engelske version.
10I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det må være behjælpeligt at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst finde frem til udgiften ved dem hver især.
11Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette bør du ofte tjekke vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det krævende byggeprojekt.
12Man bør ikke fattes udstyr. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet parat før du går løs med byggeprojektet. Det er derudover godt at indregne de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler nu til dags mange forskellige billige leveringsmetoder til pudsemørtel. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså i høj grad problemfri, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragtløsning.

Du burde ligeledes overveje at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Metoden bliver almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men ligeledes ultra praktisk ift. pudsemørtel online. Den mindst kostelige fragtform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på pudsemørtel er naturligvis særdeles udslagsgivende ifald du mangler produktet om kort tid, og i det øjemed er det forholdsvis klogt at du finder den forventede leveringstid på pudsemørtel. En række internet handler – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at handlen gemmenføres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren før pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte online firmaer garanterer fragt uden beregning på pudsemørtel online, men undertiden er det forudsat at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt kunne man gribe den billigste leveringsversion, som mange gange vil blive at få kørt dine varer til en pakkeshop.

Masser af netbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig pudsemørtel hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan og Davidsen. De tildeler eksempelvis click-and-collect på pudsemørtel i følgende områder:

Gentofte, Nærum, Køge, Frederikssund, Brøndby, Ringsted, Taastrup, Brabrand, Frederikshavn, Nakskov, Rødovre, Herning, Thisted, Aalborg, Varde, Lyngby, Holbæk, Hillerød, Struer, Valby, Birkerød, Haderslev, Albertslund, Åbyhøj, Randers, Lystrup, Kokkedal, Sønderborg, Horsens, Glostrup, Solrød Strand, Kalundborg, Herlev, Hedensted, Korsør, Ballerup, Aarhus, Ølstykke, Gladsaxe, Skive, Nyborg, Silkeborg, Brønshøj, Ikast, Haslev, Helsingør, Frederiksværk, Viborg, Hørsholm, Holstebro, Tilst, Risskov, Højbjerg, Ishøj, Værløse, Rudersdal, Tårnby, Vanløse, Skanderborg, Jyllinge, Hobro, Vordingborg, Hjørring, Hvidovre, Lillerød, Greve, Slagelse, Hedehusene, Kolding, Vejle, Vallensbæk, Brønderslev, Virum, København, Frederiksberg, Odder, Søborg, Nørresundby, Grenaa, Dragør, Esbjerg, Allerød, Aabenraa, Næstved, Nykøbing Falster, Svendborg, Middelfart, Odense, Roskilde, Stenløse, Farum, Fredericia, Rønne, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent af pudsemørtel er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. pudsemørtel priser og billig pudsemørtel. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter fx køb pudsemørtel, pudsemørtel online og pudsemørtel tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Tilbud på pudsemørtel

Det har vist sig at være temmelig enkelt for internetbrugere at finde information om priser på billige pudsemørtel online på diverse e-shops, og herved har mange forretninger på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte prisen på pudsemørtel markant, og ydermere sikre gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid være profitabelt at besigtige nogle internet webshops efter udsalg og tilbud på pudsemørtel online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Man må imidlertid være obs på, at ifald en forretning på nettet sælger billige pudsemørtel online på tilbud til en udsalgspris der kan virke usædvanlig billig, burde det tit være en indikator for en svindel webbutik. Shopping med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, som hjælper dig overfor bedrageriske netshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare prisen på pudsemørtel i flere bidder. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Stark.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk mange gange efterspørger bl.a. pudsemørtel tilbud og pudsemørtel online. Derudover oplever vi tit online shoppere søge bl.a. køb pudsemørtel, billig pudsemørtel samt pudsemørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Bestilte online” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til kældervæg til indendørs til udendørs til kælder

Varianter: hydraulisk færdigblandet bland selv vandtæt hjemmelavet tør farvet

Mængder: 1 m3 500 kg 25 kg 15 kg 800 kg 1 ton 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 20 kg 10 kg 500 liter 1000 kg

Levering: i bigbag løst leveret trailer vognlæs i poser hent selv afhentning i sække i løs vægt

Brands: Igelsø Lip Scan Skalflex Raw Weber

Kig på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fører til evigt fantastiske løsninger til at tyde ret mange eksisterende kunders opfattelser og derved anbefaler vi, at du efterforsker online virksomhedens bedømmelser før du bestiller billige pudsemørtel online.

Facebook resulterer i ydermere ret solide muligheder for at få indblik i netbutikkens troværdighed. I øvrigt er der nogle online forretninger hvor kunder kan levere en anmeldelse af deres køb, som også må udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige pudsemørtel online på en internet shop bør de i virkeligheden gennemgå e-butikkens vilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kunne måske være at kigge om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det er et signal om at e-butikken understøtter de danske love, udover at online shoppen hyppigt kigges til af sagkyndige der er inde i reglerne.

Dette er desuden din anledning til at få bistand, såfremt du udsættes for besvær som følge af dit indkøb af pudsemørtel. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest basale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af pudsemørtel online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online forhandleren lover.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan vidne om sit køb af pudsemørtel, hvad end man shopper fra XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Tina gav 5 stjerner

Intet at klage over

Martin Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jørgen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Louise Hansen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, som begunstiger kunden overfor uærlige internet outlets. Som et alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
2Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det skulle være en tryghed om at online virksomheden respekterer de danske love, og at online webshoppen fra tid til anden evalueres af specialister der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen handler billige pudsemørtel hos en butik på nettet kunne de i og for sig skimme netbutikkens regler.
3Inden nogen køber billige pudsemørtel på en e-handler kan de reelt betragte netbutikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Ydermere foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære betingelser der har indvirkning på handlen med billige pudsemørtel online, for eksempel den byttepolitik internet forretningen benytter.
4Adskillige outlets på nettet foreslår i vore dage mange forskellige billige leveringsmetoder til pudsemørtel. En sikker vinder er efterhånden afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super simpel, og mange gange også den mest letkøbte fragtmulighed.
5Trustpilot resulterer i temmelig passende løsninger til at fortolke en stor portion forhenværende brugeres evalueringer og derved anbefaler vi, at du gennemgår online virksomhedens omtaler før du køber billige pudsemørtel online. Facebook genererer tillige fuldstændig habile chancer for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed.
6Leveringshastigheden er virkelig relevant forudsat man mangler din pakke inden for få dage, og af den grund er det fuldt ud afgørende at du finder leveringstidspunktet på pudsemørtel. En masse webshops udlover billig 1 dags fragt på massevis af produkter, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt.
7Den prisbilligste fragtløsning er dog at hente varerne selv, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens bopæl. Den leveringsform er selvfølgelig virkelig vigtig ifald vi absolut skal bruge pudsemørtel lige om lidt. Alternativt så præsterer en hel del internet handler levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kræver det at du shopper for et bestemt beløb.
8Det er i dag ekstremt ligetil for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige pudsemørtel på tværs af online forretninger, og derved frembyder flertallet af netshops fragt uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at studere visse internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at indhente den billigste pris.
9En hel del internet webshops yder levering uden beregning på pudsemørtel, men tit er det påkrævet at du køber for en konkret pris. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mindst kostelige fragtmulighed, der gerne vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsformen bliver almindeligvis ydermere ret nem. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk