Eltronic-ws.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til borddækning til potteplanter til gravsted til dekoration til vaser til krukker til blomster

Varianter: store indendørs sorte hvide små glas marmor

Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 ton 500 kg 15 kg 15 kg 1 m3 25 kg 20 kg 500 liter 1000 kg 10 kg

Levering: i bigbag vognlæs i løs vægt trailer i sække løst leveret hent selv i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige pyntesten fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot pyntesten.
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af pyntesten.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens regler.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af pyntesten online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og dermed har man chancen for at bestille online og transportere produkterne personligt. Som følge af det har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller pyntesten online på deres side.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Alverdens nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du modtage super anvendelig sparring fra mennesker som er eksperter i netop pyntesten.
De største byggemarkeder i Danmark
pyntesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

pyntesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Enkelte ting stiller krav om flere folk. Endvidere må det være mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
2Du bør tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du skal hente hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du søger hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
3Der er vældig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig oplysning, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
4Man kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Det er væsentligt at have de relevante materialer disponible inden du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel sammenfatte en punktforms huskeliste som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst efterse hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
6Du vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har det ved hånden før du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Der kommer som regel uforudsete problematikker i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det kan det være væsentligt at der afsættes rimelig plads i planen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke får professionel hjælp.
9Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund bør du tit se vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets start, så du slipper for at det mod forventning begynder at regne bedst som du står midt i dit komplekse projekt.
10Inden du optager arbejdet er det vanvittigt centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Vær konkret når du laver agendaen.
12Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende gennemgå mulige tilbud på dem én efter én.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for pyntesten

 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Størstedelen af byggeforretninger yder i øjeblikket flere billige løsninger til levering til pyntesten. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når du har tid. Denne er nemlig ret problemfri, og mange gange desuden den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du kan endvidere påtænke at få det leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er gerne en smule dyrere, men ydermere ualmindeligt enkel ift. pyntesten online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid være selv at hente varerne, som jo beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på pyntesten er jo særligt bestemmende ifald du skal bruge din pakke om kort tid, og derfor er det sandelig fornuftigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for pyntesten. En hel del online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, som dog er påkrævet at bestillingen realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Nogle enkelte internet firmaer byder på gratis fragt på pyntesten online, men i reglen er det påkrævet at man shopper for en konkret pris. Desuden burde man overveje den billigste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

  Store netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig pyntesten på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. De giver blandt andet click-and-collect på pyntesten i disse områder:

  Horsens, Vallensbæk, Hobro, Aabenraa, Hørsholm, Skanderborg, Ringsted, Brabrand, Tårnby, Hedensted, Nørresundby, Hjørring, Birkerød, Risskov, Holbæk, Tilst, Ølstykke, Lystrup, Farum, Korsør, Viborg, Dragør, Herlev, Skive, Middelfart, Aarhus, Struer, Odense, Kalundborg, Sønderborg, Silkeborg, Varde, Frederiksværk, Esbjerg, Rønne, Valby, Haderslev, Nærum, Allerød, Virum, Haslev, Hillerød, Glostrup, Gladsaxe, Åbyhøj, Fredericia, Lillerød, Roskilde, Stenløse, Helsingør, Holstebro, Randers, Vordingborg, Nyborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Rødovre, Ishøj, Albertslund, Lyngby, Frederikshavn, Vanløse, Svendborg, Frederiksberg, Jyllinge, Brønshøj, Værløse, Næstved, Herning, Kokkedal, Højbjerg, København, Nakskov, Aalborg, Greve, Rudersdal, Thisted, Hvidovre, Ballerup, Hedehusene, Gentofte, Køge, Vejle, Brønderslev, Søborg, Solrød Strand, Brøndby, Slagelse, Charlottenlund, Ikast, Grenaa, Taastrup, Kolding, og Odder, .

  Afhentning for pyntesten er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

  Når man kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere typisk søger fx pyntesten online og billig pyntesten. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter fx køb pyntesten, pyntesten tilbud og pyntesten priser, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Den bedste pris på pyntesten

  Det er i dag rigtig fremkommeligt for alle at sammenligne tilbud på billige pyntesten online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har adskillige internet virksomheder været nødt til at reducere priserne på pyntesten markant, og endda frembyde gratis fragt.

  Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at prøve visse internet handler efter udsalg og tilbud på pyntesten online inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Du bør dog være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed reklamerer billige pyntesten online til en tilbudspris som kan ses som utrolig billig, bør det ofte være et karakteristika der viser en uærlig webshop. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under en lov, hvilket bistår en overfor uoprigtige firmaer på nettet.

  Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale regningen på pyntesten over flere uger. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel pyntesten online og pyntesten priser. Foruden dette ser man ofte folk søge efter fx køb pyntesten, billig pyntesten og pyntesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til borddækning til potteplanter til blomster til vaser til haven til gravsted til dekoration til krukker

  Varianter: indendørs sorte små marmor glas hvide store

  Mængder: 25 kg 500 liter 15 kg 800 kg 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 ton 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter

  Levering: i bigbag vognlæs løst leveret afhentning i poser i sække trailer i løs vægt hent selv

  Tjek tidligere køberes ratings

  Trustpilot medfører regulære tiltalende genveje til at verificere forskellige andre konsumenters vurderinger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du beser netbutikkens kritik inden du shopper billige pyntesten online.

  Facebook frembringer tilsvarende fuldkommen gunstige muligheder for at få indsigt i internet firmaets troværdighed. Desuden ses en del firmaer på nettet som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, som tillige bør anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Inden folk shopper billige pyntesten online i en webshop kunne man i virkeligheden tyde netbutikkens handelsaftale, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, særligt med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  Et andet alternativ kan være at granske om e-handlen er e-mærket, da det er en indikation om at internet shoppen efterlever de danske regler, udover at online firmaet rutinemæssigt efterses af specialister som er inde i de gældende regler.

  Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, hvis du skulle få problemstillinger med din bestilling af pyntesten. Endvidere går vi ind for at man er omhyggelig omkring de primære betingelser der influerer på købet af pyntesten online, f.eks. hvilken returneringsret online virksomheden kører med.

  På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af pyntesten, uagtet om man har bestilt ved Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

  Jesper gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Louise gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Susanne gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Karen gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af en bestemmelse, som assisterer køber overfor uoprigtige online virksomheder. Alternativt burde du udnytte et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere regningen over en længere periode.
  2Trustpilot giver dig stort set uafhængige løsninger til at eksaminere mange forhenværende forbrugeres omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du undersøger internet shoppens ratings forinden du bestiller billige pyntesten online. Facebook tilbyder dig endvidere ret gunstige muligheder for at få indblik i e-firmaets popularitet.
  3Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, da det burde være en tilkendegivelse af at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at hjemmesiden tit undersøges af fagfolk der forstår de gældende love. Forud for at nogen shopper billige pyntesten i en forhandler på nettet bør man på en vis måde læse butikkens handelsbetingelser.
  4Flere online varehuse garanterer billig levering på pyntesten, men i mange tilfælde afkræver det at der erhverves for en fastsat sum. Ellers skal du overveje den mest letkøbte fragtmetode, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Metoden er typisk endda super overkommelig. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
  5En stor portion online webshops yder nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til pyntesten. Et hit er nu om stunder afhentningssteder, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Den er jo i høj grad hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den billigste leveringsversion.
  6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld såfremt vi har behov for dine nye varer omgående, og derfor er det jo vigtigt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved pyntesten. En masse online forretninger yder billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt.
  7Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for alle at sammenligne priser online på billige pyntesten fra diverse internet webshops, og af den grund tilbyder mange outlets på nettet fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel blive udbytterigt at checke flere internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris.
  8Inden nogen bestiller billige pyntesten på en forretning på nettet behøver man altid studere e-butikkens handelsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende projekt. Foruden dette rekommanderer vi at køber er klar over de væsentligste bestemmelser der gælder for shopping af billige pyntesten online, eksempelvis den ombytningsrettighed webbutikken garanterer.
  9Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmodel kan vise sig at være meget bestemmende såfremt du har behov for pyntesten inden for få dage. Alternativt så yder visse internet selskaber levering uden beregning, men undertiden er det betinget af at du køber for en bestemt sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk