Eltronic-ws.dk

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 500 kg 1 ton 500 liter 25 kg 20 kg 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 1 m3 10 kg

Levering: vognlæs i løs vægt løst leveret i poser i bigbag hent selv i sække afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige ral sten hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode tilbud, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare ral sten.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge butikkens regler.
Når du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er især en mulighed ved de udbredte byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring ral sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra adskillige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af ral sten online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har flertallet adgang til at bestille online og hente materialerne personligt. Hermed har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en billig pris.
Flertallet af nichebutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem får du formentlig en høj grad af nyttig sparring fra mennesker med specialistviden i netop ral sten.
Mange nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe ral sten online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et budget for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge billige priser på dem slavisk.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende tjekke meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med det store byggeprojekt.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
6Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de relevante materialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsseddel med alt der er nødvendige, og derefter eftergå hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
7Der er mange forskellige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube kan hjælpe med meget gavnlig viden, i særlig grad såfremt du bruger den engelske version.
8Du bør vurdere om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en professionel kan det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
9Du vil for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være strategisk at du har grejet til rådighed akkurat som du tager fat på byggeriet. Glem ikke at medregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10Der kommer altid overraskende problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og pga. dette viser det sig væsentligt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at komme i mål.
11Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om store arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere må det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Inden du optager arbejdet må det være meget meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Populære spørgsmål vedr. ral sten

 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  En stor portion internet shops frembyder nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til ral sten. Den mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne når der er mulighed for det. Den er altså temmelig smertefri, og typisk ligeledes den billigste leveringsmåde.

  Du bør derudover planlægge at bestille varerne til levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver typisk lidt mere pebret, men også i høj grad gnidningsløs for ral sten online. Den billigste metode til levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette kræver at du bor tæt på online forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på ral sten kan i nogle tilfælde være rigtig central om vi mangler varen fluks, så derfor er det relativt fornuftigt at vi studerer leveringstidspunktet for ral sten. En masse internet selskaber – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Indtil flere internet varehuse tilbyder levering uden betaling på ral sten online, men undertiden gælder det kun hvis du bestiller for en konkret pris. Derudover skulle man overveje den mest letkøbte leveringsversion, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

  De store kæder yder afhentning hvor du handler billig ral sten hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Davidsen. Byggekæderne yder bl.a. klik-og-hent på ral sten i følgende områder:

  Skive, Odense, Aabenraa, Thisted, Solrød Strand, Slagelse, Farum, Nørresundby, Kalundborg, Tårnby, Glostrup, Frederikshavn, Vallensbæk, Svendborg, Ishøj, Haderslev, Sønderborg, Ballerup, Tilst, Søborg, Gentofte, Grenaa, Herning, Åbyhøj, Varde, Brabrand, Middelfart, Virum, Viborg, Charlottenlund, Valby, Helsingør, Horsens, Esbjerg, Nykøbing Falster, Lyngby, Randers, Vordingborg, Frederiksberg, Kolding, Rødovre, Silkeborg, Ølstykke, Nyborg, Brønshøj, Holbæk, Hjørring, Fredericia, Nærum, Herlev, Risskov, Rønne, Vejle, Nakskov, Højbjerg, Odder, Aalborg, Hedensted, Skanderborg, Haslev, Holstebro, Køge, Greve, Lystrup, Lillerød, Hillerød, København, Taastrup, Allerød, Hedehusene, Aarhus, Hobro, Vanløse, Næstved, Korsør, Værløse, Frederikssund, Gladsaxe, Kokkedal, Jyllinge, Hørsholm, Brønderslev, Brøndby, Rudersdal, Stenløse, Frederiksværk, Birkerød, Albertslund, Hvidovre, Dragør, Ikast, Roskilde, Struer, og Ringsted, .

  Afhentning for ral sten er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker mange gange efterspørger fx ral sten priser og ral sten tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere efterspørge blandt andet billig ral sten, ral sten online og køb ral sten, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

  Bedste tilbud på ral sten

  Det er rigtig ukompliceret for folk at søge sig frem til priser på billige ral sten online hos flere outlets på nettet, og så har flertallet af outlets på nettet ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på ral sten kolossalt, og i øvrigt love levering uden betaling.

  Men det kan ikke desto mindre blive lønsomt at sammenligne indtil flere internet firmaer efter tilbud og rabatter på ral sten online forud for at du handler, således at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Man skal ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en internet butik frembyder billige ral sten online på tilbud til en pris der kan virke helt fantastisk god, bør det tit være et tegn på en uoprigtig e-forretning. Køb med betalingskort er dog omfavnet af en bestemmelse, hvilket beskytter os overfor falske e-firmaer.

  Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale prisen på ral sten over et længere tidsrum. Dette fås som regel hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Når vi ser på tallene står det markant, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel billig ral sten og køb ral sten. Vi ser derudover ofte online shoppere søge for eksempel ral sten priser, ral sten online og ral sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 15 kg 25 kg 15 kg 500 liter 500 kg 1 m3 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 10 kg 1000 kg 800 kg

  Levering: i løs vægt trailer løst leveret i sække i poser hent selv afhentning vognlæs i bigbag

  Læs folks erfaringer

  Trustpilot resulterer i ganske troværdige muligheder for at eftergå en stor gruppe eksisterende køberes domme og derved slår vi et slag for, at du efterforsker internet selskabets ratings inden du placerer din ordre på billige ral sten online.

  Facebook tilbyder lige så vel ret uafhængige genveje til at få indsigt i internet firmaets troværdighed. I øvrigt møder vi en række webshops som giver kunderne mulighed for at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket ydermere må drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen handler billige ral sten online i en internet webshop bør de principielt gennemløbe webshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke super interessant, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

  Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et sympol på at online firmaet overholder gældende dansk lovgivning, udover at online forretningen en gang i mellem kigges til af fagmænd som kender lovgivningen.

  Desuden får du chance for hjælpende service, såfremt du får besvær som følge af din ordre på ral sten. Udover dette kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de elementære betingelser der kan influere på bestillingen af ral sten online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed virksomheden lover.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af ral sten, hvad end man har købt fra 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark eller Bygma.

  Jan gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Marianne Johansen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  Søren gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Morten Mortensen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 tips til din online shopping
  1Leveringsdygtigheden kan være meget essentiel forudsat vi står og skal bruge pakken om kort tid, så af den grund er det sandelig vigtigt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato ved ral sten. Temmelig mange online forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af varer, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren placeres før et givent klokkeslæt.
  2Indtil flere internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på ral sten, men i reglen er det under betingelse af at man bestiller for en præcis sum. Alternativt burde du vælge den mindst kostelige leveringsform, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen bliver til tider omvendt ekstremt problemfri. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  3En masse e-forretninger foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsudgaver til ral sten. En af de mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når der er tid til det. Løsningen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og typisk desuden den prisbilligste type af levering.
  4Forud for at nogen shopper billige ral sten på en netshop burde man på en vis måde gennemløbe deres forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke super spændende. Derudover foreslår vi at du er opmærksom på de elementære forhold der influerer på handlen med billige ral sten online, som eksempelvis hvilken returneringsret shoppen anvender.
  5Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en anordning, der skærmer en overfor uærlige internet varehuse. Som et alternativ bør du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere betalingen i flere bidder.
  6Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du bor nær internet butikkens lager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være vældig afgørende forudsat man mangler ral sten lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse online webshops billig fragt, men ofte stiller det krav om at der handles for en bestemt sum.
  7Det er jo ultra hensigtsmæssigt for købere at finde de laveste priser online på billige ral sten hos forskellige webshops, og herved yder mange internet webshops levering uden beregning. Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at granske nogle firmaer på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at indhente den laveste pris.
  8Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, siden det generelt er en sikring om at internet butikken forstår de danske love, udover at e-handlen løbende besigtiges af eksperter som forstår de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige ral sten hos en e-forretning behøver man sådan set granske e-shoppens forretningsvilkår.
  9Trustpilot forærer dig fuldstændig passelige løsninger til at efterse adskillige eksisterende kunders reflektioner og derved anbefaler vi, at du iagttager internet selskabets omtaler inden du handler billige ral sten online. Facebook fremskaffer tilsvarende ret fremragende løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk