Eltronic-ws.dk

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: organisk hjemmelavet NPK

Mængder: 3000 liter 300 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 1 m3 500 liter 400 liter 200 liter 2000 liter

Levering: vognlæs i poser løst leveret i bigbag i sække i løs vægt hent selv afhentning trailer

Brands: Hornum Prima Osmo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot rhododendron jord.
Der er variationer i priserne på billige rhododendron jord fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring rhododendron jord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, og så kan du bestille fra et stort udvalg af rhododendron jord online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og derigennem har man tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne personligt. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig have varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der tit er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe rhododendron jord online hos dem.
Diverse nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du få ekstremt konstruktiv service fra medarbejdere med ekspertviden i netop rhododendron jord.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rhododendron jord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

rhododendron jord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der ligger endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig ret så meget konstruktiv viden, specielt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
2For byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Således bør du ofte undersøge vejrprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
3Længe før du optager byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt værdifuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Du må nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm der hjælper dig med henblik på hændelige skader. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke har eksperthjælp.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige hver enkelt udgift, og dernæst tjekke ens omkostning ved dem én efter én.
6Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din agenda.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel er der penge at spare ved at hente tilbud fra forskellige selskaber.
8Der viser sig stort set altid uventede hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og derfor vil det være væsentligt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, således at man kan være tryg ved at nå i mål.
9Det kan blive værdifuldt at have de påkrævede materialer indkøbt før du iværksætter projektet. Du kan med fordel nedskrive en enkel liste som samler alle de ting du skal bruge, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
10Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, specielt ved krævende byggeopgaver. Enkelte opgaver stiller krav om flere folk. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Man bør aldrig undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have værktøjet klar inden du indleder arbejdet. Derudover er det godt at inkludere disse udgifter i byggeriets regnskab.
12Det er muligt at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet når byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte beroer altså på at ombygningen har betydning for naturen.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er rigtig betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål rundt om rhododendron jord

 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  En del netshops giver til alt held flere billige leveringstyper til rhododendron jord. En af de mest benyttede er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså særligt smart, og tit derudover den billigste fragtløsning.

  Du burde lige så vel forsøge at bestille pakken til levering til din bolig eller til når du er på job. Fragtmuligheden er godt nok en smule dyrere, men omvendt ultra smertefri med rhododendron jord online. Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl nær online webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på rhododendron jord er naturligvis rigtig essentiel i tilfælde af at man skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og herved er det altså vigtigt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på rhododendron jord. En hel del online virksomheder – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, som tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken sendt afsted før pakkemedarbejderne har fyraften.

  Nogle få netbutikker tilbyder portofri levering på rhododendron jord online, men oftest kun ifald der shoppes for en præcis sum. Ellers kan du udvælge den billigste leveringsmanér, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

  De største byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig rhododendron jord online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på rhododendron jord i disse områder:

  Haderslev, Jyllinge, Hørsholm, Hobro, Virum, Nyborg, Næstved, Hvidovre, Gladsaxe, Holbæk, Viborg, Lystrup, Herning, Brønshøj, Vordingborg, Vejle, Åbyhøj, Ballerup, Herlev, Aabenraa, Hjørring, Greve, Lillerød, Dragør, Odense, Kokkedal, Haslev, Hedehusene, Albertslund, København, Valby, Roskilde, Horsens, Glostrup, Thisted, Birkerød, Allerød, Randers, Solrød Strand, Odder, Middelfart, Svendborg, Gentofte, Varde, Brønderslev, Hillerød, Hedensted, Rønne, Skive, Charlottenlund, Aarhus, Stenløse, Frederikssund, Lyngby, Helsingør, Vallensbæk, Holstebro, Skanderborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Nørresundby, Korsør, Struer, Søborg, Tårnby, Esbjerg, Farum, Frederiksværk, Ringsted, Værløse, Højbjerg, Ishøj, Køge, Sønderborg, Tilst, Kalundborg, Frederiksberg, Aalborg, Ikast, Taastrup, Rudersdal, Vanløse, Grenaa, Risskov, Silkeborg, Slagelse, Kolding, Nærum, Brabrand, Ølstykke, Rødovre, Fredericia, Brøndby, og Nakskov, .

  Afhentning ift. rhododendron jord er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

  Når man ser på tallene står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger blandt andet køb rhododendron jord og rhododendron jord priser. Foruden dette ser man ofte folk søge blandt andet billig rhododendron jord, rhododendron jord tilbud samt rhododendron jord online, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  Gode priser på rhododendron jord

  Det har vist sig at være rigtig smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud på billige rhododendron jord online i blandt diverse webshops, og derfor har en hel del online outlets set sig nødsaget til at stampe prisen på rhododendron jord helt i bund, og endda garantere gebyrfri levering.

  Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at inspicere forskellige internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på rhododendron jord online forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Man bør trods alt være så påpasselig, at ifald en internet webshop afhænder billige rhododendron jord online for en pris der kan ses som ufattelig billig, så kunne det undertiden være en indikator for en uægte online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en retningslinje, som sikrer kunden overfor uærlige internet forhandlere.

  Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at dække omkostningerne til rhododendron jord senere. Det foreslåes typisk i niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Ved kig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis rhododendron jord online og køb rhododendron jord. Vi ser desuden typisk online shoppere søge eksempelvis rhododendron jord tilbud, rhododendron jord priser og billig rhododendron jord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: NPK organisk hjemmelavet

  Mængder: 300 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 1 m3 1000 liter 80 liter 50 liter 500 liter 400 liter

  Levering: afhentning i sække i løs vægt hent selv i poser trailer i bigbag løst leveret vognlæs

  Brands: Osmo Prima Hornum

  Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot tilbyder fuldstændig uafhængige løsninger til at se nøjere på ganske mange forhenværende brugeres tanker og på grund af dette kan det anbefales, at du efterforsker internet butikkens anmeldelser før du handler billige rhododendron jord online.

  Facebook indebærer lige så vel uden sammenligning gode løsninger til at få en idé om netshoppens popularitet. Her møder vi endda internet butikker som giver folk mulighed for at skrive en evaluering af ordreforløbet, som også kan udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige rhododendron jord online hos en butik kunne man principielt løbe igennem netbutikkens forretningsvilkår, det er dog oftest en omfattende opgave, særligt på de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne være at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, da det generelt er en tilkendegivelse af at internet forretningen forstår de danske regler, udover at online shoppen af og til kontrolleres af eksperter der forstår reglementet på området.

  Derudover giver det dig anledning til assistance, såfremt du får vanskeligheder med din handel med rhododendron jord. Dertil er det en hjælp at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der er gældende for bestillingen af rhododendron jord online, eksempelvis hvilken returneringsret internet selskabet bruger.

  Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin ordrekvittering, så man altid kan vidne om sin bestilling af rhododendron jord, ligegyldig om man køber ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

  Bente D gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Lene gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Lene Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Anders G gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Inden nogen køber billige rhododendron jord i en e-butik behøver de egentlig tyde shoppens betingelser, men det er mange gange en omfattende opgave. Dertil er det en hjælp at du er klar over de grundlæggende bestemmelser i forbindelse med købet af billige rhododendron jord online, til eksempel den returneringsret webbutikken benytter.
  2Det er særligt gnidningsløst for købere at lave prissammenligning online på billige rhododendron jord på forskellige internet butikker i Danmark, og altså frembyder langt de fleste internet forhandlere fragtfri levering. Derfor kan det immervæk blive smart at eftergå et par internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du handler, så du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
  3En række internet webshops frembyder nu om dage flere billige former for fragt til rhododendron jord. Førstevalget hos mange er nu om stunder udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke præcis når det passer dig. Den er altså ultra smart, samt mange gange tillige den prisbilligste fragtløsning.
  4Nogle få online selskaber sikrer portofri levering på rhododendron jord, men i reglen kræver det at man aftager for et præcist beløb. Ellers skal du udse dig den mest billige leveringsmetode, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig som regel også ret så fremkommelig. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  5Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærket, som er en tryghed om at online shoppen lever op til den officielle danske lovgivning, og at internet butikken rutinemæssigt tilses af fagfolk der behersker vilkårene på området. Før folk handler billige rhododendron jord i en online forretning bør man i og for sig granske butikkens handelsvilkår.
  6Den prisbilligste leveringsmetode er dog at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du bor i kort afstand af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsløsning kan være rigtig væsentlig når du står og skal bruge rhododendron jord lige om lidt. Alternativt så frembyder en hel del online butikker gratis levering, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for et konkret beløb.
  7Leveringstidspunktet er selvfølgelig særligt bestemmende forudsat du har brug for varerne om få sekunder, så med det formål er det altså essentielt at man kigger nærmere på leveringstiden på rhododendron jord. Størstedelen af e-forhandlere tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som imidlertid nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et fastslået tidspunkt.
  8Trustpilot frembringer rigtig gunstige muligheder for at studere ret mange andre kunders opfattelser og på grund af dette er det smart, at du verificerer webshoppens anmeldelser før du bestiller billige rhododendron jord online. Facebook tilbyder på samme måde super relevante chancer for at få et kig ind i online butikkens popularitet.
  9Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en anordning, der passer på folk imod uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere regningen senere.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk