Eltronic-ws.dk

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: flydende økologisk organisk

Mængder: 300 liter 1000 liter 80 liter 500 liter 1 m3 3000 liter 2000 liter 50 liter 200 liter 400 liter

Levering: i sække løst leveret trailer afhentning i løs vægt i poser hent selv i bigbag vognlæs

Brands: Ecostyle PrimaSubstral Hornum Osmo Kongerslev Animix

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisen på billige rosengødning fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare rosengødning.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af rosengødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af rosengødning online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og derved har kunderne chancen for at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
En masse specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Herved bør du få endnu mere anvendelig service fra ansatte der er eksperter i netop rosengødning.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller rosengødning online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

rosengødning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rosengødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er essentielt at du har de fornødne materialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over dit arbejde. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste med det der bliver brug for, og derefter granske hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
2Planlægning er kilden til at lykkes med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver oversigten.
3Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så husk beskyttelse inklusiv arbejdshjelm som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
4Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problemer når det gælder avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå i mål.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være rationelt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge online tilbud på dem hver især.
6Du har adgang til en overflod af vejledninger og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder dig en masse anvendelig info, navnligt når du bruger engelske søgeord.
7Det er en god idé at søge assistance til byggeprocessen, navnlig hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere folk. Desuden bør det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
8For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor bør du tit lægge mærke til vejrvarslen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger netop som du er startet på det krævende byggeprojekt.
9I god tid inden at du påbegynder arbejdet må det være usandsynligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være fordelagtigt at have grejet ved hånden inden du går løs med byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
11Du bør tænke over om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Såfremt du køber hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra flere firmaer.
12Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives hvis byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En stor portion online webshops udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragtformer til rosengødning. En yndling er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når du har mulighed for det. Denne er nemlig super fleksibel, og typisk derudover den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du bør ligeledes påtænke at vælge at få leveret til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig uheldigvis en lille smule mindre billig, men ligeledes særdeles enkel ved køb af rosengødning online. Den mindst kostelige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du har bopæl nærved internet shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på rosengødning er naturligvis ekstremt vital forudsat vi har brug for pakken fluks, og af den grund er det bestemt relevant at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for rosengødning. Flere internet webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres varer online, men som imidlertid er afhængig af at handlen gemmenføres før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne sendt afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte forretninger på nettet præsterer gebyrfri levering på rosengødning online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ burde du udse dig den mest prisbevidste leveringsmåde, der i mange tilfælde vil blive at få bragt pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du handler billig rosengødning online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på rosengødning i følgende byer:

Valby, Charlottenlund, Korsør, Solrød Strand, Jyllinge, Haderslev, Nørresundby, Frederiksværk, Næstved, Greve, Nyborg, Hvidovre, Odder, Holbæk, Stenløse, Virum, Tilst, Herning, Taastrup, Ringsted, Åbyhøj, Ikast, Sønderborg, Haslev, Køge, Middelfart, Vallensbæk, Struer, Horsens, Kokkedal, Vanløse, København, Aarhus, Allerød, Birkerød, Silkeborg, Ølstykke, Esbjerg, Frederiksberg, Slagelse, Farum, Dragør, Vejle, Hillerød, Rødovre, Gladsaxe, Gentofte, Aabenraa, Nærum, Vordingborg, Ballerup, Skanderborg, Kalundborg, Hjørring, Værløse, Odense, Brabrand, Rønne, Roskilde, Herlev, Lyngby, Ishøj, Aalborg, Holstebro, Fredericia, Albertslund, Hobro, Svendborg, Lystrup, Hedehusene, Tårnby, Brøndby, Glostrup, Thisted, Nykøbing Falster, Randers, Lillerød, Grenaa, Højbjerg, Brønderslev, Hedensted, Risskov, Hørsholm, Kolding, Brønshøj, Frederikssund, Frederikshavn, Nakskov, Varde, Rudersdal, Søborg, Skive, Helsingør, og Viborg, .

Klik-og-hent for rosengødning er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når man ser på data står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. billig rosengødning og køb rosengødning. Foruden dette ser vi jævnligt folk kigge efter fx rosengødning priser, rosengødning online samt rosengødning tilbud, plus de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Spar penge på rosengødning

Det er i dag rigtig let gængeligt for folk at finde information om priser på billige rosengødning online hos forskellige netbutikker, og til tak har masser af internet forhandlere set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på rosengødning markant, og endda præstere levering uden betaling.

Det kan imidlertid vise sig udbytterigt at prøve nogle internet foretagender efter tilbud på rosengødning online forinden du shopper, således at man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Du bør bare være opmærksom på, at såfremt en e-forretning sælger billige rosengødning online til salg for en pris der kan virke urealistisk gunstig, burde det for det meste være en indikator for en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af en retningslinje, hvilket begunstiger os imod fup internet outlets.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du bruge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare beløbet til rosengødning i flere bidder. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte søger efter fx køb rosengødning og billig rosengødning. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis rosengødning tilbud, rosengødning priser samt rosengødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: organisk økologisk flydende

Mængder: 2000 liter 1 m3 1000 liter 500 liter 400 liter 80 liter 300 liter 200 liter 3000 liter 50 liter

Levering: i bigbag i løs vægt vognlæs løst leveret hent selv trailer i poser afhentning i sække

Brands: Ecostyle Kongerslev Animix Hornum Osmo PrimaSubstral

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot frembringer faktisk hensigtsmæssige løsninger til at tolke en længere række nuværende konsumenters iagttagelser og af den grund er det smart, at du verificerer netshoppens kritik forinden du køber billige rosengødning online.

Facebook indebærer ligeledes absolut tiltalende genveje til at få indblik i webbutikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi en række internet virksomheder som gør det muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere må anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige rosengødning online hos en internet shop kan de de facto læse webshoppens handelsaftale, men det er for det meste ikke særlig spændende, specielt på de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

En anden mulighed kan derfor være at kontrollere om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en indikation om at netshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at online butikken ofte vurderes af eksperter som forstår reglementet på området.

Derudover giver det dig chance for assistance, såfremt du udsættes for dilemmaer som følge af din handel med rosengødning. I øvrigt er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de vigtigste bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af rosengødning online, til eksempel den ombytningspolitik butikken tilsikrer.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af rosengødning, uanset om man handler fra Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Lone Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Helle gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Marianne Petersen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Peter Poulsen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for at undersøge om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en antydning af at internet virksomheden forsvarer de danske love, samt at e-butikken løbende føres tilsyn med af eksperter der mestrer de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige rosengødning hos en online virksomhed kunne man til hver en tid se på netshoppens handelsvilkår.
2Den mindst kostelige leveringsform vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du har bopæl tæt på online webshoppens hjemsted. Den leveringsudgave er ret central hvis man skal bruge rosengødning omgående. Alternativt så lover indtil flere webbutikker gratis fragt, men typisk forudsætter det at man bestiller for en fastsat sum.
3Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige rosengødning fra diverse forhandlere på nettet, og af den grund frembyder flere online shops fragt uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at besigtige forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris.
4Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en ordning, hvilket assisterer dig overfor falske firmaer på nettet. Alternativt kan du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
5Mange internet virksomheder udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige muligheder for fragt til rosengødning. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er altså ultra nem, og tit endvidere den billigste leveringsmetode.
6Fragttiden er jo vældig bestemmende ifald vi står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det virkelig på sin plads at man ser nærmere på leveringstiden for rosengødning. En hel del internet foretagender reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, hvilket er underforstået at bestillingen placeres før et konkret tidspunkt.
7Indtil flere netbutikker sikrer fragt uden omkostninger på rosengødning, men tit kun når man indkøber for en fastsat pris. Derudover kunne man snuppe den mest letkøbte leveringsmetode, som ofte er at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringstypen er for det meste til gengæld særdeles overkommelig. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
8Trustpilot yder flere passelige genveje til at gennemsøge en stor portion aktuelle køberes vurderinger og derved kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online forretningens ratings inden du shopper billige rosengødning online. Facebook medfører tilsvarende relativt stabile genveje til at få en idé om online firmaets troværdighed.
9Inden folk handler billige rosengødning på en forhandler på nettet behøver de uden tvivl overveje shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke videre spændende. Ligeså er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de primære bestemmelser der kan have betydning for købet af billige rosengødning online, fx den byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk